• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Ely && Vinny


 :: Játékok
AnonymousVas. Jan. 22, 2017 3:23 am
Vendég
Vendégely && vinny

A zene hangosan dörömböl a fülemben, érzem, hogy még a gyomrom is beleremeg a ritmusba, hiába nem állok közel a hangfalakhoz. Del felé pillantok, aki éppen táncol valakivel, én pedig áldom az eget, hogy nem ismerem a fószert, különben holnap kellene megvernem, elég ittas vagyok már ahhoz, hogy nem hiszem, hogy én nyernék. Igazából nem is érdekel, ha akarja dugassa meg magát, engem nem foglalkoztat a dolog, amíg nem olyannal akarja ezt tenni, akit a barátomnak mondhatok. Nem ismerősnek az sok van, csak a barátokkal van a baj, de a legrosszabb az, hogy nekem is be kell tartanom ezt az egyezséget. Kurva nehéz, főleg, hogy Elyt állandóan felhozza, látnom kell az együtt alvós filmezős estéiket, hallanom, ahogy pletykálkodnak, és vacsora közben is őket kell látnom. Ha pedig ez mind nem lenne elég még vele együtt vagyok azon a színjátszó szaron, és ő lett a Júlia az én Rómeómhoz. Rohadt jó, már maga a szerep nehéz, hogy vele kell csinálnom, de, hogy még csók jelenetek is vannak. Igaz, így bűntetlenül megtehetem, csaj a szerep az, ami miatt ez megtörténik, semmi más nincs a dologban, egyáltalán nincs benne más. Nem tudom, hogy ezt kinek is akarom bemagyarázni, magamnak, vagy a húgomnak aki megtudta, hogy mi is történik, de egy biztos, ez valakinek fájni fog.
Tekintetem szinte azonnal megakad a lányon, aki belép a helységbe, és nem mellesleg Del is kiszúrja, megy is oda, én pedig iszom a kis sörömet a pultnál, nem akarok ebbe belekeveredni, de nem úszom meg. Del odarángatja hozzám, hogy szerezzek nekik inni, mert neki nem adnák ki, ami teljesen igaz is.
- Szerintem inkább menj haza Del, eleget ittál már! - pont ez az, hogy alig áll a lábán, de még inna, nekem pedig nem kell a felhajtás, ezért is van egy ötletem, amire nem tud majd mit mondani. - Anyáék megmondták, hogy mikorra kell hazamenned. 11 lesz húsz perc múlva, szóval a helyedben elindulnék - nekik ő sem szeretne nemet mondani, vagy ellenkezni velük, mert engedékenyek, egészen addig, ameddig nem verik át őket, vagy teszünk valami olyat, amit nem engedtek. Ez pedig pont olyan lesz, ha nem indul el, és talán ezzel meg is győztem, mert szépen elindul, azt nem tudom, hogy merre, de végre elmegy. Bevallom, reménykedtem abban, hogy viszi magával Elyt is, de nem, így én feltűnésmentesen legeltetem rajta szemeimet egy kicsit, túl jól néz ki, megint. Bassza meg.

393 || lesz ez jobb is:o || ©
Vissza az elejére Go down


AnonymousHétf. Jan. 23, 2017 6:20 pm
Vendég
Vendég
vinnyely

i'm just living life, and let my momma
tell it girl i ain't living right

cejetleek ♡
417

Hazudnék, ha azt mondanám, nem szívesen jöttem erre a helyre. Hiányzott már minden, ahogy belépve a helyre megcsapja az orrom a pia, az izzadtság és minden egyéb, hadd ne részletezzem szag. Mégis, akármennyire nevezhetném büdösnek, inkább élettel töltött fel, bátran is lépkedtem beljebb. Mindenki sajátos módon táncolt, bár okunk nem lehetett volna kinevetni a botlábúakat, hiszen ők is jól akarják magukat érezni. Otthon már ittam, nem is keveset, mert tudom, ezen a helyen nem adnák ki nekem, bár Del váltig állította, Vinny majd szerez nekünk pár kört. Úgy legyen, mert a hely hangulata arra késztet, hogy több felest akarjak, bár elég hamar beljebb kerültem, mivel Del rángatott, egyenesen a bátyja elé, hogy nekünk pia kell. Szikrákat szórt a szemem, mikor mondta, hogy haza kell mennie, és el is indult, a fülembe súgva annyit, hogy maradjak és érezzem jól magam. Így már nehéz, ha magamra lettem utalva, nem is tudom mivel foglaljam el magam, így csak végignéztem magamon, hogy illő-e az öltözékem. Nem volt rajtam sokat takaró textil, egy rövid szoknya és egy haspóló, mindkettő fekete, ha esetleg lehánynám magam, ne a fehérre tegyem.
- Kösz - szisszenek fel inkább arra, hogy Vinny ilyen szépen elküldte az egyetlen társaságom, és bosszús lettem, amiért vodkát sem kaptam a helyére. Így mellé pillantva, egy szőke luvnya az ő társasága, hát akkor elveszem én is azt, tudja milyen érzés.
Rávigyorgok Vin-re, majd egyenesen a szőke elé lépek, közel hozzá, aki eleinte meglepődik, majd csak ugyanolyan pimaszul vigyorog, ahogy én, és bassza meg, nem is nekem kellett lesmárolnom, megtette ő, de csak röviden, mivel rögtön utána a kezembe nyomott egy pohár martinit.
- Így kell piát szerezni, seggfej - még mindig haragudtam rá, amiért elküldte Delaney-t, amikor tudja, hogy késtem, és vele akartam volna lenni, de nem törődtem a fiúval sokáig, mert lehúztam az égető érzetet keltő piát, majd újra a lány ajkaira tapadtam hevesen, hátha így még többet csalok ki belőle, ráadásul puhák voltak ajkai, és alkohol ízűek, így az sem zavart, hogy keze a fenekemre tévedt, kicsit felgyűrve a szoknyámat, szerintem minden harmadik ember épp ezt csinálja. Ahogy én is, mélyítettem a csókcsatánkat oldalra billentve fejemet, így kivívtam, hogy teljesen csak rám figyeljen a csaj, fenekembe markolva húzott még közelebb, ami csöppet sem zavart, így megvan a társaságom, sosem ódzkodtam a lányoktól sem, ahogy észrevettem ez a csaj sem, így nincs semmi gond. Fél szemmel viszont Vinny felé sandítottam, hogy itt van-e még, és mit reagál arra, hogy jelenleg ő a felesleges harmadik - ami én is lennék, ha aljasan nem léptem volna.

credit
Vissza az elejére Go down


AnonymousHétf. Jan. 23, 2017 11:01 pm
Vendég
Vendégely && vinny

Miért vannak összenőve? Miért kellett ez nekik? Ha nem látnám annyit Elyt lehet nem is akarnám, de mindig az orrom elé tolja magát, a tökéletes alakját, amivel lehet, hogy vitatkozna, de nekem az, hiába nem ezek a lányok az eseteim. Tényleg nem. Mit akarok tőle? Nem értem magamat, azt amit akarok meg főleg nem, nem tudom miért nem tudom kiverni a fejemből, hiszen erre csak egy magyarázat lehet. A tiltott gyümölcs mindig szebb, most pont ez az érzés ölel körül engem, pedig tudom, hogyha ránézek, és a szőkére, aki boldogított eddig, a különbség könnyen fellelhető, de a korábbi kavarásaim se olyanok voltak, mint ő. Most már tényleg csak arra tudok gondolni, hogy a tiltás miatt akarom őt annyira, nem azért, mert borzasztóan szép hosszú haja van, a szemei varázslatosak, és dús ajkait napestig csókolnám, míg tökéletes testét magamhoz szorítanám. Na bassza meg, a pia beszél belőlem, csak az teheti ezt.
Reakciójára csak grimaszolok, nem tudom mi baja van, ő sem akarja, hogy szobafogságot kapjon, aztán ne engedjék ki hetekig, csak suliba. Igaz, ott is tudnak beszélgetni, de akkor kivel inna, az ilyen napokon? Ja, hupsz, hogy most sincs itt a húgom, mily' elkeserítő tény ez a számomra.
Az a vigyor, amit felém villant nem sejtet jót, de ez biztossá csak akkor válik számomra, mikor szórakozási célom elé lép, és csak nézem a csókot amit váltanak. Egy elismerő vigyor kúszik arcomra, mások lehet fortyognának a dühtől, hogy mi a faszt képzel, de én nem, sőt, még tetszik is a látvány, nem voltam az ilyenek ellen soha, és mivel két igen vonzó nő csinálja, így még annyira sincs ellenemre.
- Elismerés és taps jár neked - amint kimondom lassan tapsolok is hármat, egy kis szarkazmus bújik meg a hangomban, igen, nem nehéz piát szerezni ilyen módszerekkel. - Bár, így tőlem is kaptál volna - forgatom meg szemeimet, hiszen azután a csók után amit váltanak megint a fél bárt megvettem volna neki, igen, csak a felét, a másik felét én ittam volna meg, szépen felosztottam volna kettőnk között, ez így igazságos. Nagyot nyelek, míg őket figyelem, nem tudom miért is foglal le annyira ez a látvány, de csak pár hosszú pillanatig, mert akkor jön, hogy megmarkolja Ely seggét, én pedig eldöntött fejjel, és beharapott ajkakkal csak azt a látványt tudom nézni, és áldom az eget, hogy szoknya van rajta. Mit meg nem adnék, hogy hogy a csaj helyében legyek, és én markolhassam azt a formás hátsót, de inkább kérek három piát, egy ugyanolyat a csajnak, majd két vodkát nekem és a jóseggűnek.
- Ezt nevezed egyébként csóknak? - kérdezem hitetlenséggel a hangomban, ami persze nem igazi, de teljesen elfogadhatóan adom elő, míg egy vigyor telepszik ajkaimra. Lehúzom a vodkát amit vettem, nem foglalkozom az égető érzéssel, ahogy a csaj arcát magam felé fordítom, és nekem sem kell ennél többet kezdeményeznem, mert ajkaimra tapad, éhesen, pedig az előbb, mintha kielégítették volna igényeit, de mégsem. Alsó ajkát megnyalom, hogy bejutást kapjak, majd a domináns félként én irányítom a csókot, de ez nem zavarja, ujjaimat hajába túrom, ahogy most én vonom magamhoz, nem is hagyom szabadulni, hosszú pillanatokig, kezem nem kalandozik úgy el, ahogy az övé, de csak azért, mert nem az ő fenekét akarom markolni, de elég viccesen nézne ki, ha Ely formás hátsójára markolnék rá, így inkább szakítom meg a csókot azzal, hogy az alsó ajkára harapok a csajnak, majd megnyalom sajátjaimat.

557 || szejetleek ♡ || ©
Vissza az elejére Go down


AnonymousKedd Jan. 24, 2017 1:33 am
Vendég
Vendég
vinnyely

i'm just living life, and let my momma
tell it girl i ain't living right

cejetleek ♡
425

Tudom, hogy mennyire helyesen cselekedtem azzal, hogy neki estem annak a szőkének, bár ő kezdeményezett. Izgalmat akartam, most itt van, és puhák, húsosak az ajkai, szóval nekem sem rossz ezeket csókolni, főleg, hogy tudom, ezzel Vinny egyetlen társaságát sikerült ellopnom. Büszke is vagyok magamra, főleg, mikor megkapom a jutalmat, azaz az ingyen piát, amivel el is dicsekszek a fiúnak, ha nem lett volna elég nyilvánvaló, reakciója pedig cseppet sem zavar, arra pedig csak, hogy tőle is szerezhettem volna így, közel hajolok ajkaihoz, pár milliméter választ el tőle, és játékosan morranva egyet harapok a levegőbe, mint egy mérges cica, aki játékra hívja a társát.
De nem vele foglalkozom, a jelenlegi csitrim épp akarna smárolni újra, így tapadok is ajkaira újra, hagyva neki mindent, még azt is, hogy taperoljon. Valójában, a seggem azt nem látja, aki nem akarja látni, elvégre bugyi sem fedi, persze, hogy ma vettem fel tangát. Ilyen helyekre mindig azt veszek, főleg, ha valakivel haza akarok menni, oldalra sandítva pedig látom, hogy Vinnek majdnem kiesik a szeme, annyira nézi a jelenetet, de leginkább a fenekem. Nem zavart, általában mindenki megnéz, már hozzászoktam, most inkább a csókkal vagyok elfoglalva, majd lassan elhúzódom.
Felvonom szemöldökeim kihívóan, mikor kritizálja a csókunkat, hát persze, nem hagyhatta szó nélkül.
- Nem is láttad a csókunkat, a seggemet nézted végig - bököm oda szinte zsigerből, és ezzel kicsit lebuktatva magam, hogy őt figyeltem közben, de már késő, a szőke máris az ő ajkait ízlelheti, én pedig sajátomat nyalom meg, mintha arra várnék, hogy emiatt Vinny íze lesz a számban, ami mindig is izgatott, ismerni akartam az ízét, de persze nem lehetett. Végignéztem, ahogy az az olcsó csaj ott van, ahol nekem kellett volna lennem, és még akkor sem vettem le róluk szemeimet, mikor lehúztam a kapott vodkát. Ezt a piát már jobban szeretem. Vin minden technikáját megfigyeltem, és akaratlanul is elgondolkoztam azon, hogy máshol is ilyen ügyes-e a nyelve.
- Puncikat is így falsz? - szökik ki belőlem hangosan, biztos a pia, bár sok ilyen megszólalásom van teljesen józanon is. Nem várok sokat a válaszára, rögtön visszaszerzem a nőcskét, most megmutatom, ki tud jobban csókolni. Olyan érzéki, de heves és szenvedélyes csókot talán még senkivel sem váltottam, mint vele, miközben oldalát cirógattam, és valójában édes mindegy kivel smárolnék, mindenkivel így csinálnám, mert ez az egész Vinny miatt van.
- Ezt kapd ki, szép fiú - hajolok hozzá közel, szemeibe nézve, miután elengedtem a lányt, kíváncsi vagyok erre mit lép, de hoppá, véletlen pont most esett le a karkötőm, így lehajoltam érte, jól kitolva fenekem, egyenesen Vinny felé, kicsit combjához dörgölve, de végül visszaszereztem a karkötőt.

credit
Vissza az elejére Go down


AnonymousKedd Jan. 24, 2017 12:02 pm
Vendég
Vendégely && vinny

Érdeklődve figyelem őket, hazudnék ha azt mondanám, hogy a jelenet nem tetszik, nem kellene, hiszen épp lenyúlja azt a nőt, akivel én kezdtem szórakoztatni magam, és a tervem is az volt, hogy majd berángatom a mosdóba, vagy igazából ő rángatott volna be engem, ahogy észrevettem elég hevesen ugrik mindenre amit kap. Ha tudtam volna, hogy ennyire ki van éhezve, nem vártam volna eddig, már rég elzavartam volna a húgom, hogy érezze jól magát, míg én a nővel érzem jól magam. De azért megjegyzem, hogy ezzel a csókkal tőlem is kaphatott volna piát, meg ha szépen kéri akkor is, pedig látom rajta, hogy ivott már eleget. Vigyorogva figyelem, ahogy morran és harap a levegőbe, fejemet még kicsit ingatom is, milyen vadmacska valaki, erre nem is gondoltam.
Bár az újabb csók után biztossá válik, hogy nem ismerem eléggé, a fenekét se figyeltem meg jól, de most megtehetem, egészen könnyen, mert mindent mutat a szoknya, ha jó szögből nézem, én meg persze azonnal nézem is onnan, amíg tart a jelenet. Nem hitetlenkedek már, csak ámulok, a húgomnak ilyen barátnője van? Erre nem számítottam, és a legnagyobb baj, hogy így még jobban akarom őt, így, hogy tudom, hogy csókolja a nőt, és csak nincs annyira bebaszva a nő, hogy beinduljon egy szar csóktól.
- Szeretem a szépet nézni, tán baj? - vonom fel szemöldökeimet, és mást ha akarnék se tudnék mondani, mert a csaj nekem esik szinte, nem mintha zavarna, úgy csókolom, ahogy csak tudom, még egy cseresznye szárat is össze tudnék csomózni szinte a számban, szóval soha nem volt gond a technikámmal. Mindig is biztos voltam magamban, ahogy most is, és a csaj halk sóhaja is pont azt jelzi, hogy nem panaszkodni akar rám, sokkal inkább többet, de nem, nem adom meg neki, még nem. Sokkal érdekesebb, amit Ely mond, ezért el is vigyorodok rajta sejtelmesen, és pimaszul.
- Ha szeretnéd megmutatom neked... Vagy tolhatjuk akár hármasban is - nézek egyik lányról a másikra, de nem foglal le annyira a szőke, mint az eperszőke hajú szépség, ezért is nézem őt többet. Irigy vagyok, rohadtul, nem féltékeny, arról szó sincs, csak irigykedem, hogy ezt a csókot az a nő kapja és nem én, pedig én akarom, mindennél jobban, tudni akarom, hogy mennyire puhák húsos ajkai, milyen íze lehet, és nem mellesleg milyen az, ha rajtam gyakorolja ezt a technikát. Bassza meg, mit tesz velem a pia, meg ez a nő? Utána akarok nyúlni és elhúzni a szőkétől, hogy velem folytassa szarjuk le, mert én őt akarom, de nem lenne okos döntés, nem ő rá kellene mozdulnom, mégus őt akarom.
- Mennyit gyakoroltad ezt? - nem leszólom, jónak tűnt, de nem tudom megmondani, hogy az-e, ha nem én érzem. - Mondjuk lehet nem is csinálod olyan jól, csak annak tűnik - vonok vállat, mintha nem hinném el, hogy néhány csókja után képes lennék akár itt leteperni, viszont nézem, ahogy leesik a karkötő, szakadozott lélegzetet veszek, mikor feneke felém emelkedik, és hosszan fújom ki annak érzésére a combomon. Ki fogok készülni, ha ezt így folytatja, ezért inkább szerzek még piát, nem foglalkozom a szőkével, aki nyúlna felém, nem, most nem őt akarom.

557 || szejetleek ♡ || ©
Vissza az elejére Go down


AnonymousKedd Jan. 24, 2017 4:47 pm
Vendég
Vendég
vinnyely

i'm just living life, and let my momma
tell it girl i ain't living right

cejetleek ♡
486

Isten igazából, egyáltalán nem zavart, hogy a csók alatt végig csak a fenekemet nézte, elég sokat dolgoztam azért, hogy formás és feszes legyen, így hát nem is szégyellem. Nem vagyok szemérmes, az sem nagyon zavart volna, ha a mellemet szedi ki a fedésből a csaj. Ugyan már, mindenki tudja, hogy a lányoknak van fenekük, van mellük, miegymásuk is van, hát akkor mi van azzal, hogy nem láthatja senki? Mit rejtegessek? Még ha három mellem lenne, vagy valami, vagy csúnyácska lenne, de nem. Büszke vagyok a testemre, még akkor is, ha nem vagyok modell alkat.
- Mindent a szemnek, semmit a kéznek - válaszolom zsigerből, bár neki lehet megengedném, hogy megérintse, sőt, még jól is esne, akármennyire lennék szar ember, hogy ilyeneket engedek a legjobb barátnőm bátyjának. De hát, mindenki nézzen rá! Ki ne akarná azt, hogy egy ilyen pasi abajgassa? Én biztosan, de mégsem szabad. Nem fogom csak úgy odadobni magam neki, hogy gyerünk, tégy magadévá. Nem. Hiába olyan kurva jó nézni, furcsa módon, ahogy csókol, én is akarom érezni, irigy vagyok a szőkére, rohadtul. De persze, nem mondom azt, hogy csókolózzunk mi is, inkább felteszek egy poénnak szánt kérdést, a reakciójára pedig megforgatom szemeimet.
- Nem osztozkodom - billentem oldalra fejemet, a szőkére sandítva, jelezve, hogy rajta nem fogok osztozkodni, pedig épp azt tettem, hiába vagyok én most a soros a smárcsatában. Finomak az ajkai tényleg, de nem erre éhezem, ezért is húzódok el elég hamar, ő pedig újra meghív egy shotra. Nem vagyok rest lehúzni, csak leesett a karkötőm, amit fel kell vennem - természetesen Vinny-hez dörgölve a hátsóm. Az sem zavart, hogy beszólt a csók miatt, először ezt akartam megtenni, de kiegyenesedem végül, és szemeibe nézek.
- Szeretnéd te, hogy téged csókoljalak így - vigyorodom el önelégülten, miközben átkarolom tarkóján támaszkodva, így kicsit tartom is magam, meg közel is kerülök hozzá. - Táncolunk, szépfiú? - olyan hangosan dübörög a zene, csontjaim is megremegnek tőle, így hát nincs más hátra, mint jól érezni magunkat rá, én pedig vele akarom, ha már itt vagyunk mindketten. - Hol hagytad a haverjaidat? - hajolok füléhez, majd szabad karommal is átkarolom, de azzal hátát fonom körbe, így már egészen kényelmes állni, csak elbír, vagyis nem úgy néz ki, mint aki pofára fog ejteni. Az viszont érdekel, hogy a barátai merre vannak, általában velük szokott menni ilyen helyekre, most pedig semmi nyomuk, de lehet csak nem vettem észre.
Nem nagyon várom a válaszát, ha akar, ha nem, én erőt veszek magamon, majd karját megragadva húzom be a tánctérre, ahol szinte mindenki párban, vagy csoportban próbál eggyé válni a zenével, van akinek sikerül, van akinek a pofájába röhögnék legszívesebben. Mindegy, most a fiúra koncentrálok, miután megtaláltam vele az ideális helyet, karommal befurakszom karja alá, tenyeremmel lapockája területét bejárva, másik karommal pedig ugyanezt teszem, csak azt a vállán vezetem át, így egész biztosan jó közel kerülök hozzá, és akár tetszik neki, akár nem, én máris felveszem a ritmust, és mozogni kezdek rá, arcommal övét simítva.

credit
Vissza az elejére Go down


AnonymousKedd Jan. 24, 2017 6:39 pm
Vendég
Vendégely && vinny

Elveszni a látványában nagyon egyszerű, nem csak a csókban, sőt az egybidő után nem is érdekel igazán. Hogy miért? Mert akkor nem csak őt látom, hanem a csajt is, akinek nyelve mozgása is a szememet szúrja. Miért csinálhatja ezt ő, ha én nem? Persze nem mintha nekem sok jogom lenne ahhoz, hogy Elyt csókoljam addig ameddig azt sem tudja, hogyan kell rendesen levegőt venni, míg a térdei beleremegnek és... Hmm lehet kicsit elkanyarodtam a csók témától, de akkor is irritál, hogy a szöszi megteheti, de én nem. Mondjuk nem kellene Ely az akit nem szabad megkívánnom, őt nem akarhatom a magaménak, olyannak kell lennie, mint... Hé nekem volt valaki ilyen az életemben?
- Annyira azért nem jó, hogy fogdossam is - vonok vállat, de ez a hazugság könnyen csúszik ki, nem olyan, mint bókokat mondani egy olyan nőnek, akinek az arca szép, de a testén fellelhetőek szépséghibák és csak úgy van. Ely nem ilyen, bassza meg, minden pontját megakarom nézni, érinteni akarom, és nem mellesleg úgy csókolni, mint a szőkeséget, akihez egyébként már nagyon nincs kedvem. Amikor bejöttem ide akartam, nagyon is, de most nem, képtelen vagyok úgy nézni rá, mint akire vágynék, mégis mikor csókra kerül a sor mindent beleadok, nem hagyhatom, hogy Ely nyerje és nem mellesleg bénának tűnjek ebben.
- Nem tudod mit hagysz ki - ingatom a fejemet rosszallóan, hiszen ez nem egy olyan dolog, persze azt nem említem meg, hogy csodás hàrmasom még sosem volt. Valaki mindig vadul hisztizett, hogy ez nem jó, meg az nem jó, nem elégedett, mert kevés időt szántam rá, és hasonlóak, de most mit tegyek, hogyha a másik nyalja míg én rajta dolgozom?! Telhetetlen picsák. Mondjuk ebben a hármasban én sem lettem volna benne, nem a szőkét akarom kitulajdonítani, hanem Elyt, nekem rá van szükségem, őt akarom úgy, hogy nem szabadna, de ez még erősebbé teszi a vágyat.
- Csak annyira, amennyire te is akarod azt, hogy én csókoljalak úgy, ahogy az előbb Őt - fejemmel bökök a lány felé, a nevére nem emlékszem, de az jobban lefoglal, hogy egy kezem Ely csípőjére helyezzem, és megtartsam. - Táncoljunk, nézzük, hogy bírod a strapát - vigyorodok el, kíváncsi vagyok mennyire bírja a táncot, így ha nem ő maga ajánlotta volna fel, én rángatnám a tàncparkettre, ahol persze tömegnyomor van. - Nem velük jöttem, hanem... - gondolkozom el a szőke csaj nevén, de az istenért sem ugrik be, ez a kis szünet meg betudható lenne annak, hogy közelebb került Ely és leheletét is a fülemnél éreztem. - Azzal a csajjal érkeztem, akivel nemrég csókcsatát vívtál - ennyivel lezárom, nem a haverjaimmal jöttem, ma nem az ő társaságukra volt szükségem, ezt a csajt meg a suliban szedtem össze, jó az erre az estére, vagyis jó lett volna.
Megyek vele a tánctérre, nem foglalkozom az emberekkel, ahogy azzal sem, hogy egy csaj épp a seggét dörgöli felém, nem nekem szólt, és egyébként is elég szarul csinàlta, így nem gondolkozom azon, hogy innen tovább kell menni, amikor pedig a legjobb helyet megtaláljuk a lányra vigyorgok. Nem állok az útjába egy mozdulatánál sem, az én kezem csak akkor mozdul mikor a lány mozgásba kezd, egyik karom a vállamon lévő karján simít végig míg a másik csípőjére kúszik, amint én is felveszem a ritmust, nem csak a zenéjét, az övét is. Arcom az övéz súrolja, ahogy lefelé hajtom egészen füléhez, mintha mondani akarnék neki valamit, de nem, ehelyett annyira fordítom el a fejem, hogy orrom hegye érintse a fülétől a lányt, a mozgás hatására helyzetet váltva, ha a fejem is mozdul.

582 || szejetleek ♡ || show me what you want || ©
Vissza az elejére Go down


AnonymousSzer. Jan. 25, 2017 8:16 am
Vendég
Vendég
vinnyely

i'm just living life, and let my momma
tell it girl i ain't living right

cejetleek ♡
566

A csókcsata amit vívtunk egy random szőke csajjal, igazából elég heves és izgató volt, gondolom főleg a szőkének, de keveset tud arról miért történt ez az egész. Én legalábbis arra mentem, hogy Vinny társaság nélkül maradjon, ráadásul inkább velem legyen, mert, ha már elkergette Del-t, igenis jogom van követelni, hogy velem foglalkozzon. Ehhez pedig el kellett távolítanom a felesleges harmadikat, ami már nem én vagyok, esetleg Vinny, aki elvileg nem fogdosna szívesen, amit nem hiszek, hanem a kis csitri, aki simán rámászna itt mindenkire aki lép. Szerintem pontosan tudom, mit hagyok ki, mármint, a fél iskola arról beszél, Vinny milyen teljesítményű az ágyban, és nem mondom, hogy nem szeretném magam kipróbálni, de ez nem igaz. De hiába is akarnám, nem fog megtörténni, nem leszek egy újabb trófea a megdugott lányok címen hívott polcán, mert többre tartom magam annál. Ő pedig gondolom, nem tart sokkal többre. Ráadásul, a legjobb barátnőm bátyja, hogy nézne már ki? Be se tudna mutatni a szüleinek, mivel anyja is és apja is imád engem eleve. Mi lenne izgalmas abban? Eleve, ez a szerelem dolog nem az én reszortom, főleg nem egy olyan emberrel, mint ez. Csak dugni meg nem fogok rámozdulni, rá nem.
- Süt rólam ennyire, hogy szívesen neked esnék? - kérdezem pimasz vigyorral az arcomon, de csak az agyát húzom, kíváncsi vagyok mit reagál arra, ha nyíltan vállalom, miszerint ajkai jobban vonzzák sajátjaimat, mint egy erős mágnes. De csak az íze érdekel, és, hogy tényleg olyan jó-e, mint látszott, és valójában, őszintén szólva minden érdekel, ami most ő. Bár pár pillanat múlva igazán közel kerültem hozzá, támaszkodni akartam valamin, mármint inkább rajta, ha pontosítani akarok. - Én szeretek táncolni, ha jó a partnerem - tudom, hogy Vin tud táncolni, de kíváncsi vagyok egy ilyen helyen mennyire tud teljesíteni pár kör után, ezért az a legegyszerűbb módja annak, hogy rájöjjek, ha én magam próbálom ki, aztán meglátom. Az viszont meglep, hogy a csajjal jött, akivel az előbb smároltam, meg aki az előbb közszemlére tette a fenekem, de nem gond. - Akkor innentől velem vagy itt, oké? - súgom halkan nevetve, fülét simítva ajkaimmal, feszegetem a határait, és a sajátjaimat is a rohadt pia miatt, pedig amúgy olyan rideg vagyok vele, hogy csodálom néha, hogy szóba hajlandó velem állni.
Aztán rángattam is magammal, tökéletes helyet kerestem, ahol szabadon mozogtunk, bár egy percig sem gondoltam arra, hogy nagy hely kell, mivel nem eresztem magam mellől. Miután pedig megtaláltam a helyet, a legjobb helyekre helyeztem a kezeimet, így tartva közel magamhoz, amire annyira vágytam most. Könnyed mozgásba kezdtem, amit ő is felvett utána, és örömmel éreztem magamon kezeit, fejemet pedig ugyanolyan közel tartottam övéhez, mint testemet. Kényelmes és jó volt, de végül kicsit változtattam, hogy egyik lábamat az övén kívül helyeztem kicsit hátrébb tőle, a másikat pedig lábai közt helyeztem előbbre, így még jobban magamnál tudhattam. Majd csak füléhez hajoltam, mintha mondani akarnék valamit, és akartam is, de semmisnek tűnt már, inkább tovább húztam vontam a dolgokat azzal, hogy fülcimpáját fogaim közé vettem, majd finoman meghúztam. Egyik karommal inkább már átkaroltam nyakát gyengén, mégis erősen tartva magam, másikkal karját cirógattam, a ritmusos mozgásomon pedig nem változtattam, megszoktam a zenét, így nem okoz gondot arra mozogni pontosan, de leginkább a fiúra koncentrálok, és összeérintem homlokunkat, szemeit akarom csodálni közben, amit meg is kapok ezzel a mozdulatsorral. Tekintetét keresem, majd nem eresztem, leheletét ajkaimon érzem, és ez így egyre rosszabb, de egyben rohadt jó is, elviselném egész éjjel.

credit
Vissza az elejére Go down


AnonymousCsüt. Jan. 26, 2017 10:50 pm
Vendég
Vendégely && vinny

Ki is a felesleges harmadik? Én, mert a szöszivel éppen Ely smárol, vagy Ely, mivel én a szőkével indultam? Nem, a szőke a plusz ember, mert egyikünk se akarja őt igazán, vagyis én azt veszem le abból, hogy Ely engem néz mindvégig, még a csók alatt is engem figyel, innen tudja, hogy a seggét néztem. Tudom, hogy az én csókom alatt is csak engem nézett, pedig sok mindent nem tettem, a száján kívül, nem akartam fogdosni, nem éreztem késztetést arra, hogy kezem vándoroljon, ahogy az övé tette korábban, de már nem is ez volt a fontos, nem, csakis Ely és az, hogy baszottul gáz, hogy ennyire rá akarok mászni, a magaménak akarom ma, amikor nem kellene, nem lehetne az enyém, én mégis vágyom rá.
- Lehet... De kurva imponáló - a szőke feledésbe merül pillanatok alatt, nem vagyok abban biztos, hogy ezt komolyan gondolja, a nekem esős részt, mert lehet, hogy piás, de gondolkozni még csak-csak tud. Szarkazmus egyébként nincs a hangomban, tényleg imponálónak találom, hogy ezt mondja, nem tudom miért, de a gondolat is jól esik, hogy képes lenne nekem esni, akkor is, ha tudom, hogy ezt mennyire nem szabad. Ez egy kibaszás velem szemben, Ely egy borzasztóan jó nő, és már azelőtt rárepültem volna, hogy nem a húgom legjobb barátnője, de ez igen nehéz lett volna, mivel nem csak megdugni akarom. Vagyis nem akarom, de mégis, nem tudom mit akarok tőle, de egy éjszaka nem elégítené ki, ezt tudom, nem tudnék egyetlen éjszakáig csak vele lenni, neki többet szánnék, és nekem is több kellene tőlem, de ez az ami nem fog bekövetkezni, engem nem úgy neveltek, hogy telepedjek le valaki mellet, hanem, hogy élvezzem ki a fiatalságom. Most is erre készültem, és készülök is, vele is menni fog ez. - Akkor velem megfogtad az Isten lábát - tudok táncolni, ezt pedig tudom magamról, nem véletlen nem félek az ilyen helyeken odatenni magam, a tánc gyerekkoromban a lételemem volt, de nem balett, vagy ilyenek. Csak magamnak otthon, anyával, vagy már Del-el táncoltam, apával soha, de anyával se úgy kell elképzelni, mint ezek a modern gyerekek, hogy még a nagyanyjukat is ráveszik a dab-ra. Ez szerintem azért kicsit beteg, és furcsa is, de én nem tudok mit mondani, az ő dolguk, az enyém csak az, hogy Elyvel érezzem jól magam, senki mással. A ma esti társaságomat éppen ezért hanyagolom, nincs rá szükségem, és egyébként is csak fölös harmadik egy ideje. Szavai nem meglepnek, hanem úgy érnek, ami meglep, mert valami birtoklási vágy szerű szalad végig testemen, és az, hogy máskor is ilyen ferde estét akarok, ahol csak én vagyok az ő társasága, ahogy ő is az enyém. - Csakis veled - biztosítom arról, hogy a szőke nem érdekel, nem is fog, most már csak vele foglalkozom, csak neki szentelem az estémet, meg annak, ha esetlegesen inni készülünk megint, már nem fontos, csak ez a két dolog, de még így is a pia elé helyezem őt. Helyes ez? Nem, kurvára nem, de már baszottul mindegy, csak ő társaságára van szükségem.
A tánctéren hamar megtaláljuk magunkat, könnyedén elveszve a tömegben, de mégsem egybeolvadva azzal, így könnyedén mozdulok minden alkalommal, csak a lány az akadályom, ami mégsem akadály, mert jó közel tudni magamhoz, élvezem, hogy teste néhol az enyémnek simul, főleg amikor helyzetet vált. Kezemmel szorosabban fogom csípőjét, de még mindig nem olyan szorosan, ahogy szeretném, és másik kezem pillanatok alatt simít végig rajta, egészen kézfejétől kezdve, át a karján, majd le a lapockáig, de nem megyek fenekéig, nem csak azért mert leköt, amit a fülcimpámmal tesz, és borzongást vált ki belőlem, hanem azért is, mert tudatosul bennem, hogy ezt mennyire nem kellene, így csak szemeit nézem, amint lehetőségem nyílik rá. Zöldes íriszeit nem engedem, ilyen közelről soha nem néztem még a szemeit, de most alkalmam nyílt rá, így megteszem, orrommal megbököm az övét, így ajkaink is vészesen közel kerülnek, de nem csókolom meg. Nem tudom megakarom-e tenni, mármint megakarom, de nem biztos, hogy az olyan jó ötlet, a következményeket nem biztos,hogy akarjuk, de valahogy van bennem annyi pia, hogy ne foglalkozzak azzal. Mégsem teszem meg. Csak leheletét érzem ajkaimon, és ez megbódít, kezem lecsúszik fenekére, nem csak az egyik, mindkettő, de nem markolom meg, csak azzal irányítom mozgását. - Lehet mégsem olyan rossz fogdosni - korábban azt mondtam nem akarom, ami kamu volt, biztosan levágta ő is, főleg most, hogy már nyúlok is, amint lehetőségem adódott rá, de nem vagyok vad, mint a lány, csak ismerkedem a tapintásával.

734 || szejetleek ♡ || show me what you want || ©
Vissza az elejére Go down


AnonymousSzomb. Jan. 28, 2017 7:56 pm
Vendég
Vendég+18


vinnyely

i'm just living life, and let my momma
tell it girl i ain't living right

cejetleek ♡
607

- Tudom - vigyorgok rá, tudom, mennyire imponáló lehet egy olyantól hallani azt, hogy neked esne, aki sosem mutatott feléd érdeklődést, legfeljebb elég minimálisat. Most pedig elmondtam neki, hogy kíváncsi vagyok a technikájára, nem csak látni akarom, hanem kitapasztalni, mindenét, hogy mitől csalhatok ki belőle jóleső sóhajokat, mindent. Nem érdekelt a szőke, csak figyelemelterelés volt, Vinny pedig innentől velem foglalkozott, így sikerült is a célom, nekem lett társaságom, Del helyett, neki pedig a csitri helyére kerültem. Vinni akarom táncolni, hallottam mennyire jól táncol, de rengeteg pletyka terjeng róla, így fogalmam sincs mennyire igaz. - Bizonyítsd be, cica - nevetek fel halkan, valahogy sosem tudom a nevén hívni. Mindig találok valami mást, ami nem Vinny, legtöbbször ez a seggfej, vagy a Vincent, esetleg szépfiú, cicafiú. Már megszokhatta, az viszont meglephette mennyire közel vagyok hozzá. Engem is meglep mennyire közeledek.
Hamar a tánctérre érünk, megtalálva helyünket. A zene pedig mintha csak miattunk váltott volna ennyire lassúra, de közben tökéletesen lehetett rá mozogni, főleg, hogy egyre közelebb és közelebb mozdultam hozzá. Ismertem már eléggé, mégsem tudtam soha semmilyen kategóriába sem sorolni, nem voltunk barátok. Nem, leginkább messziről bámultuk egymást, beszélgettünk néhányszor, ennyi. Most mégis az foglal le, hogyan is kerülhetnék hozzá közelebb, bár lehet a pia miatt vágyom annyira az érintéseire, vagy épp azért kívánom ennyire, mert lehet a tőlünk nem messze táncoló fiút is ennyire akarnám, ha ő lenne előttem. De nem ő van, hanem a legjobb barátnőm bátyja, aki eleve tabu lenne, mégis jobban simulok testéhez, mint a saját ruhadarabjai, érzékeimet pedig átjárja finom illata, amit sose tudok megszokni, akárhányszor elmegy mellettem a suliban, vagy náluk, magamhoz húznám és addig bújnék, hogy megelégeljem ezt az illatot.
Mikor ajkaink tényleg olyan közel kerülnek egymáshoz, mint még soha, legszívesebben rákapnék, majd soha sem ereszteném. De nem teszem meg, igaz, soha senki sem tudná meg, de alkalmam sincs rá, mivel elterelődik figyelmem eléggé, egyenesen kezeire, amik egyenesen a fenekemre hajtanak, elérve a céljukat. Nem zavar, sőt, ha meg tudnék szólalni, arra kérném el ne vegye, de még a meglepettség akadályozza nyelvemet. Így csak közelebb lépek hozzá, még közelebb, így kicsit nehezebb a mozgás, de egyáltalán nem ez a lényeg itt, mintha csak egy álca lenne.
- Olyan jó, mint képzeltem - súgom ajkaira, amik még mindig őrjítően közel vannak, közben egyik kezemmel megkeresem felsője alját, és aláfurakszok, hogy már akadály nélkül cirógassak végig hátán, érintve puha, de forró bőrét. - Tegnap pont elég furcsa álmom volt. Pont volt Snapchaten egy kép rólad és azt a kurva - tudja magáról mennyire jól is néz ki, így nem kell tagadnom, bár azt szoktam, de ami jó, az jó, én pedig szívesen látom, ha elvonatkoztatok attól, mekkora seggfej, és mennyire tilos máshogy néznem rá, mint egy közeli ismerősre. - Alvás előtt láttam, és aztán álmomban, nem tudom miért, de arra emlékszem, hogy Del szobájában voltam, és épp valaki ujjazott - nevetek fel hangosan, bár elnyomja a zene, de ha már vele álmodtam, hadd tudjon róla. - Hát nem te voltál? Aztán a következő amire emlékszem, elég élénken, hogy elég mélyen bennem voltál, és nagyon jó volt, olyan nagy volt, meg olyan heves voltál, és olyan jól mutattak a nyakadon a foltok, ahol kiszívtam a bőröd - hajolok közelebb, majd csak összeérintem ajkainkat, miután elmondtam ami a fejemben volt, de mégsem teszek mást, el is húzom fejemet, egyenesen nyakába rejtve. - Látni akarom élőben is majd - lehelem szavaimat bőrére, majd meg is szívom erősen, több ponton, hogy maradjon ott sok lilás folt, jól nézett ki, főleg, mert én csináltam, élőben más lányét láttam, de az nem volt ugyanolyan. Most pedig nem volt rajta egy sem, így én készülök arra, hogy okozzak párat, nem olyan sokat, de legyen.

credit
Vissza az elejére Go down


AnonymousSzer. Márc. 15, 2017 2:33 pm
Vendég
Vendég
●●●● Ely + Vinny = +18 ●●●●
Imponáló, hogy valaki olyan mond ilyeneket, akit eddig nem érdekeltem, sőt, azt mutatta, hogy elég ellenszenves vagyok a számára? Még szép, hogy az, de ezt ő is tudja, ahogy én is, igaz, hangot is adtam neki, de az nem úgy volt, hogy pont rávágtam volna, csak megjegyeztem. Azért mondjuk nem kellene így vélekednem róla, nagyon nem kellene, hiszen a húgom legjobb barátnője, elbaszom az egyezségünket, pedig nem akartam, mondjuk még van esély arra, hogy ne tegyem. De nem akarom megtenni? A szőke volt a társaságom, vele akartam, így értelemszerű, hogy az új társaságommal is vágyom mindenre, amit az előzővel is megakartam tenni, de lehet nem kellene. Ely mégis más, hiába néz ki olyan jól, és hiába vágyom rá jelen helyzetemben, amit lehet csak az alkohol tesz. - Befogom - vagy, legalábbis megpróbálom, meglátjuk, hogy sikerül, de én mindent belefogok adni, nem akarok csalódást okozni neki ilyen téren, így nem is fogok, ha minden igaz.
A zene szépen lelassul, ami engem nem zavar, így tudom, hogy közelebb érezhetem magamhoz, hiszen ha a zenére akarunk mozogni, arra lesz szükség. Sosem vágytam még ennyire senki közelségére, pedig voltam pár emberrel, ez mégis egészen más, nem csak az ember miatt. De, miatta, máskor is ittam már ennyit, és semmi ilyesmit nem éreztem, ez is azért van, mert ő a tiltott gyümölcs. Vagyis, én ennek tudom be, nem szabadna, és még jobban akarom, de aztán lehet, hogy ennek semmi köze ehhez, és csakis azért akarom, mert olyan szép, és nem mellesleg nem is buta, nem olyan, mint a többi lány, akikre eddig szemet vetettem.
Próbálom magam terelni attól, hogy ajkaira tapadjak, ebben segít egy kicsit, hogy kezem lecsúszik testén, eleinte csak a táncnak akarom betudni, majd simogatásnak ezt az önkéntelen mozdulatot, de végül a fenekén állapodik meg, amire eddig azt mondtam nem lenne olyan jó fogdosni, pedig nagyon is jó, és szeretném még.
Ajkaim elnyílnak, ahogy apró kezét már a felsőm alatt érzem, szavaira nem is tudok reagálni, csak óvatosa megmarkolom fenekét, nem erősen, de érezze, ennek csak az a lányege, hogy megtapasztalhassam, milyen fogni, és tudja jól esik az érintése. Túlságosan is jól esik az az igazság, de ennek már nem adok hangot, csak hallgatom, amit mesél. Nem hittem volna, hogy pont ő fog nekem ilyet mesélni, hogy velem álmodott, és azzal, hogy megujjazom, majd egészen más fele kanyarodnak el a dolgok, és az igazság az, hogy ezt én is megnézném, persze ő a foltokra gondolt szerintem, de én azokat is büszkén hordanám, hiába nem mondhatnám el, kitől is kaptam őket. - Elég perverz lenne Del szobájában megujjazni, majd megdugni, de az igazság az, hogy tetszik a gondolat - mondjuk ezt biztosan gondolja is, ahogy én ajkai után kapnék, mikor megérzem enyémeken, de nyakamba hajol inkább, én pedig a laza mozgásunk mellett pont úgy döntöm a fejem, hogy nagyobb helyet kaphasson ő. - Nem lenne ellenemre - mondom szinte alig hallhatóan a szívás hatására, egyáltalán nem zavarna, ha látható nyomokat hagyna, főleg, hogy elvileg mára lett volna társaságom, így nem fogja senki sem azt gondolni, hogy pont Ely miatt vannak azok a nyakamon. - Látványos legyen ám - azt akarom, hogy látszódjon, én pedig reggel lássam a tükörben őket, és emlékezzek arra kitől is vannak, nem mellesleg egészen jó érzés, ahogy a nyakam szívja, így nem akarom, hogy ne tartson elég ideig.

546 || lesz jobb is 00 ||  ©️
Vissza az elejére Go down


AnonymousKedd Márc. 21, 2017 4:28 pm
Vendég
Vendég
vinnyely

i'm just living life, and let my momma
tell it girl i ain't living right

cejetleek ♡
i won't tell

Markolását megérzem, talán túlságosan is, az a legnagyobb bajom, így elhagyja egy meglepett, de elég halk sóhaj ajkaimat. Kezemmel bebarangolom a helyeket, ahol csak érem, miközben kicsit sem visszafogva magam vázolom neki, milyen álmaim is voltak vele. Elég közel vagyunk, nem kellene, de nem tudok nemet mondani magamnak, vagy neki, elvégre senkinek sem tűnhetünk fel, senki sem mondhatja el másnak. Mégsem csókolom meg, miután esélyem lenne rá, hanem nyaka finom és selymes bőrét színezem el egy erősebb szívás keretében, hiszen látni akarom élőben, ahogy mondtam is. Így emlékezhet erre az estére, rám, és, hogy életünkben legelőször és lehetségesen legutoljára összegabalyodtunk úgy, ahogy nem lenne szabad.
De aztán szavain felnevetek, elvégre ő még gátlástalanabbul beszél arról, ami az én fejemben történt. Nem hiszem, hogy valaha élesben is lesz ilyen, nem tudom valójában. Most magamban rá kéne vágnom erre a kósza gondolatra, hogy sosem, de... rá kell nézni. Nem hiába nincs egy lány sem, aki nemet mondhatna neki. De nem akarok közéjük tartozni. Többre tartom magam, mint egy éjszakás kaland a legjobb barátnőm bátyjával.
- Akármennyire tetszik, neked is, nekem is, ilyen nem lesz - húzom kicsit agyát, el is vigyorodom, ahogy szépen lassan eltávolodom tőle, majd egy kacsintás után fordulok keveset más merre. - Legalábbis Del szobájában nem. Vagy pont ott, csak nem veled? Nem tudom - ha lesz is, az nem vele, vele maximum máshol, ezt tudja most már jól, de mégis elsétálok, unom a tömeget.
Ha jön, ha nem, én leülök egy sarokban elhelyezkedő kanapéfélére, egy asztalhoz, ahova már kapok is poharakat, mindenféle random pasitól, így csak legyintek nekik, hogy hagyjanak - de természetesen az italokat elfogadom.
De aztán a legyintgetésem mellett Vinny felé is kalimpálok, hogy csatlakozzon hozzám mindenképp, mielőtt más fog, akire nem vagyok kíváncsi. Valójában sosem volt gondom senkivel, de, ha volt egy társaságom, akkor azt nem váltottam le csak úgy, mindenféle előjel nélkül, mint ahogy őt ott hagytam a táncparketten. De ráeszméltem ott, hogy nem lenne szabad, főleg, hogy egyre forróbb volt a hangulat, és a végén tényleg egy ágyban fogunk kikötni, hogy megvalósítsuk az álmom egy töredékét. Mondanám, hogy rémálom, de nem, nagyon nem az volt.
Addig zaklatom, ameddig nem jön, szóval mikor sikerült iderángatnom, gyors folyamat vagy lassúként, de idekerült, és büszkén mutatom meg miket szereztem.
- Anyuék ki fognak nyírni, hogy megint részegen megyek haza - mindig szinte, de nem baj, megszokhatták már, attól függetlenül, hogy puffognak. Aztán eszembe jut valami, és pimasz vigyorral rápillantok kiegyenesedve. - Nem fogadsz be? Alhatsz a kanapétokon - nevetek fel, megpaskolva vállát, hogy most túrom ki a szobájából. De nem gondoltam komolyan, ha viszont azt hiszi, hogy igen, akkor tényleg mehet a kanapéra. Aki komolyan veszi a viccet, az így járt.

credit
Vissza az elejére Go down


AnonymousKedd Márc. 21, 2017 5:40 pm
Vendég
Vendég
●●●● Ely + Vinny = +18 ●●●●
Elég szépen hangot adok annak, hogy tetszett az álma, tudom, hogy nem így kellett volna megmondani, de hahó, ittam, és sosem voltam a virágnyelv kedvelője. Persze, azt sosem mondanám ki hangosan, hogy addig döngetném, míg el nem áztatja a lepedőt, mert az nem beindítja az embert, sokkal inkább visszataszító szerintem, még akkor is, hogyha egyébként tényleg megtenném. Van azért egy bizonyos szint, amit sosem ütnék meg, vágyjak akármennyire is rá, vagy mondjon ilyen dolgokat, mint most ő, mielőtt a nyakam szívná ki. Érzem, hogy nyoma maradt, és nem bánom, sőt, ha tehetném még akarnék nyomokat, se nem csak a nyakamra, máshova is, hogy emlékezzek az este minden pontjára, attól függetlenül, hogy ez úgyis egy maradandó emlék lesz a számomra. Ha más lenne itt velem, lehet a foltok sem lennének elengedőek ahhoz, hogy holnap ne gondolkozzak a nevén, vagy azon, hogy mikor is tette, és mi is volt. De vele vagyok itt, Lysával, aki jóval másabb társaság, mint amire számítottam, és nem is szabadna ilyen közel lennem hozzá, és ajkaihoz, de túlságosan is vágyom a közelségre, az Ő közelségére, és nem máséra. Ez a legfontosabb, nem mást akarok, hanem őt, mindenki más el van felejtve, ma legalábbis, hiszen tudom, hogy ebből úgyse lesz semmi sem, hiába lenne jó, és érdekes a dolog.
- Naaaa, most miért kell ünneprontónak lenned? - nézek rá kiskutya szemekkel, persze nem akarom megtenni, nem akarom lefektetni, nehezemre esik magamnak is bevallani ezt, de nem akarok belőle egy éjszakás kalandot csinálni, annál ő azért többet ér, én viszont többre nem vagyok képes. Éppen ezért kellene távol tartanom magam tőle, és keresnem valaki mást, de csábító, még úgyis, hogy eltávolodik tőlem. - Mondjuk Del-el? Ha nem lenne a húgom, egy olyat még meg is néznék -nevetek egy kicsit a dolgon, de abban biztos vagyok, hogy nem így értette. Mármint, lehet, hogy a lányokkal való együttléttel nincs baja, de nem hiszem, hogy a húgommal is együtt akarna lenni. Aztán kitudja, lehet tévedek, hiszen a legjobb barátságokból is alakulhatnak kapcsolatok, de a húgomról nem tudom, hogy valaha is vonzódott volna a saját neméhez. Arról szerintem tudnék, főleg, hogy rólam tudja, hogy a saját nememmel sincs bajom, az más kérdés, hogy nem keveredek össze velük.
Figyelem, ahogy elsétál, és leül, én pedig mennék utána, de akkor nem egy ember próbálja meg felkelteni a figyelmét, így egy pillanatra hagyom, hogy engem is lekössön megint a szöszi, akit korábban a pultnál hagytunk, nem tudom mit akar, de jön, hogy táncoljunk, mert tetszett neki a mozgásom, és folytathatnánk máshol is, de nekem ahhoz nem fűlik a fogam, most nem. Vagyis de, csak nem vele, volt egy társaságom utána, amit nem akarok elengedni még, így le is pattintom, azzal a címszóval, hogy másnak van szüksége rám. És mivel integet is nekem, hogy menjen oda, ott van az alibim is. Vártam a pillanatot, hogy a szőke megpofoz, miszerint mekkora seggfej vagyok, de ez nem következik be, így teljesen büszkén megyek oda a lányhoz, és huppanok be mellé a kanapé szerű izére, ami bőrből van. Okos, ha nem az lenne, beszívna minden szart, amit nem kellene, és nem lenne még nekem sem gusztusom ahhoz, hogy ráüljek.  
- Megint? - ez nekem új, mármint, ha ő mindig részeg, akkor Del is, amit eddig nem vettem észre, azt igen, hogy kicsit becsiccsent sokszor, de azt nem, hogy részeg lenne, bár Lysa sokszor aludt nálunk, akkor pedig nem volt túl józan. - Na azt már neeem! Befogadlak, de vagy vállalod velem az ágyam, vagy nem, de a kanapéra nem megyek, az baszott kényelmetlen - apa a kemény dolgokat... khmkhm... kemény kanapékat és ágyakat szereti, így miatta mindig olyan van, így nem vagyok hajlandó azon aludni. - Nem foglak álmodban megerőszakolni, elhiheted... Inkább te fogsz rám mászni, míg én alszom - nevetek fel, de igazából csak ugratom, nem is hiszem, hogy komolyan vesz engem, nem szokott általában.

hosszú lett o.o || lesz jobb is 00 ||  ©️
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 
Ely && Vinny
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: