• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 48 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
7
Diclonius
1
Goblin
0
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
3
Vámpír
5
Warlock
4
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
nyerteseink
gratulálunk az ősz legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozShare | 
 
 Alexa & Ryker - Tüzes légy!


avatarKedd Jan. 31, 2017 11:27 pm
Vendég
VendégAlexandra and Ryker
E
gyre súlyosabb problémám van és lassan úgy érzem, hogy nem tudok velük megbirkózni. Legalábbis egyedül nem, mégis a becsületem utamban áll, hogy segítséget kérjek. Mennyiszer lapozgattam át a névjegyzékemet, hogy kit is hívhatnék fel. A probléma, hogy egy pár emberen elidőztem, de mindig megráztam a fejemet, hogy NEM! Üres lakásomban végig jártatom a szempárjaimat, és egyre lehangolóbbnak érzem. Épp ezért veszem a kabátomat és már itt sem vagyok. Ami azt illeti egy tematikát akarok felépíteni, miszerint tudnám létrecsalni a kannibálokat. Igen, sokan mondhatnák, hogy már megszállott vagyok, de amíg nem állok bosszút szüleim haláláért, addig az is leszek.
Következő gondolatok cikáznak a fejemben, miszerint egy vadász csapatot kéne szerveznem. A gond, hogy a legtöbb vadászt a vérfarkasok meg a vérpillangók (létezik olyan?!) levadászása érdekli. Pedig a legnagyobb gond a kannibálokkal van. Az, hogy pár ember kicsit szőrösebb, mint az átlag és kint rohangálnak az erdőben vagy épp vonyítanak a Holdra, az elenyésző. Gondolkozásom közben valószínűleg olyan fejet sikerült vágnom, ami sugallja, hogy gyilkos vagyok. Kár, hogy nem látom magam kívülről, talán én is megijednék. Egy pillanatra állok meg a járdaközepén és majdhogynem valaki fellök, ahogy próbálja korrigálni a hirtelen megállásom. Összeszűkített szemekkel szikrákat szórok rá, hogy egy busz alá essen, de nem jön össze, helyette csak hallgathatom a szitkozódását, hogy mekkora seggfej vagyok. Sóhajtva nyugtatom magam, majd elindulok újra az utamon. Szerencsére nem kell messzire mennem, mert meg is érkezek a kedvenc kocsmámhoz. Már ha mondhatom, hogy a kedvencem, mert inkább csak gyakran járok ide.
- Szia Ry! – Mosolyog rám a pultos csaj, ahogy felismer. Biccentek neki egyet és le is ülök a pultnál lévő bárszékre. Kezemmel megtámasztom a fejemet és végig futtatom a szemeimet a whiskey „gyűjteményen” majd így tovább a többin.
- Egy Jack-kólát! – Végül erre esik a választásom, mire a mosolygós lány el is kezdi megcsinálni az italomat. Hátat fordítok a pultnak a széken, és könyökeimmel támasztom a pultot, ahogy vizslatom a kocsmát. Ismerőst nemigen látok, ami számomra kedvező is meg nem is. Most annyira lenne kedvem gyilkolni...
- Tessék! – Szakítja félbe a gondolataimat ez az aranyos hang. Visszafordulok felé és egy mosolyt villantok rá. Épp csak annyira, hogy elkapja, majd már a poharamat kezdem el ide-oda lökdösni két tenyerem közt. Abban reménykedek, hogy nem fog zaklatni. Annyira szerintem már ismer, hogy ilyenkor mikor gondolkozni akarok, akkor békén hagy. És igen... Főnyeremény, mert épp most érkeztek páran a pulthoz, akik rendelnének. Pedig a szemem sarkából már láttam, hogy nyitni szeretné a száját. Gondolom érdeklődni mi van velem és miért tűntem el pár hétre. Ilyenkor áldom az eget, hogy mások is szeretnek inni. Belekortyolok az italomba, már ideje megkóstolni, hogy hogyan is készítette el. Kellően arányos, pont ahogy szeretem. Szóval emlékezett rá... Meglepő a számomra, de nem agyalok sokáig rajta. Épphogy felpillantok rá, mikor a háttérben egy eldugottabb sarokban, meglátok valakit. Gonosz mosoly villan fel ajkam szegletében, majd fogva a poharamat elindulok felé.
- Szia! Rég találkoztunk! – Állok meg előtte és minden megkérdezés nélkül lehuppanok a vele szembe lévő székre. Még egyet iszok a poharamból, majd eltekintek a pult felé, de aztán már minden figyelmem a nőé.
- Hiányoznak azok a nagy bulik, amikben benne voltunk. Még mindig megrögzötten keresed az abnormálisokat? – Vonom fel bal szemöldökömet, mintegy érdeklődés céljából. Talán túl gyorsan térek a tárgya, de nem szeretek locsi-fecsizni. Hátra dőlök a székben, míg várom a válaszát, miközben egyik kezemet a szék támláján pihentetem, a másikban pedig a poharamat kezdem forgatni. Van egy jó ötletem, amire szerintem nem fog nemet mondani, így közelebb hajolok, mindössze bizalmi alapszabályként.
- Van egy ötletem! – Súgom oda neki, hangomban sejtető izgatottsággal, amitől mindenki kíváncsi lesz, mit is akarok. Legalábbis eddig bevált és miért ne Alexa-n ne? Azért a fejemben üvöltözök, let's go baby, mondj igent, hadd lássam, hogy felcsillannak a szemeid.

--> Carpe diem, baby! <--

Őszintén szólva még nem ittam eleget, hogy ennyire szófosós legyek, ami még saját magamat is meglep. Közben figyelmemet egy pillanatra eltereli a hangoskodó banda, akik akkor érkeztek, miután engem kiszolgáltak. Szülinap lehet vagy szüzesség elvesztése? Hidegen hagy, de tehetnék ezt máshol vagy csendesebben. Visszafordítom a fejemet Alexa-hoz és még mindig bízok benne, hogy ugyanannyira tüzes, mint mikor megismertem. Márpedig nekem ez a tüzesség kell ahhoz, hogy adrenalinnal teljesen üldözzem a wendigókat.

Vissza az elejére Go down


avatarPént. Feb. 03, 2017 11:39 pm
Vendég
Vendég

to RykerNagy nehezen sikerült egy épkézláb nyomra bukkannom Julian tartózkodását illetően. Legalábbis jónak tűnt, mindenesetre rögtön azután, hogy a birtokomba került az a bizonyos információ, már pattantam is be az autómba, hogy a Devil pub fele vegyem az irányt. A legjobb ötleteim általában ilyen helyeken szoktak utat törni maguknak. Hogy miért? Lila gőzöm sincs róla, talán az alkohol is közrejátszhat.. mindenesetre nem érdekel annyira, hogy feleslegesen agyalni kezdjek a dolgon. Jobb dolgom is van, amin törnöm kell a fejemet, mintsem ilyen apróságokkal töltsem el a szabadidőmet.
Miután átléptem a pub küszöbét, először a pulthoz sétálok, rendelek egy üveg bourbon-t, majd az egyik hátsó asztal fele veszem az irányt. Reménykedtem benne, hogy ott majd nyugodtabb körülmények között merülhetek el az újonnan szerzett nyom foszlányaim tanulmányozásában. Más sem hiányozna nekem most, csak egy részeges vakegér, hogy belém kössön! Valószínüleg az az illető elég rosszul járna, aki megpróbálkozna bármi hasonlóval..
A pultoslány miután kihozta a rendelt italomat, nem haboztam, már töltöttem is tele a poharat a torokégetően erős nedűvel. Jól esett egy húzásra kiüríteni a poharam tartalmát, sőt, olyannayira jó érzéssel töltött el, hogy máris jobb kedvem lett tőle, pedig nekem általában ennél sokkal nagyobb adag kell a hangulatmeghozáshoz.
Épp, magam elé húztam egy köteg papírt, mikor egy ismerős hangot véltem felcsendülni a közvetlen közelemben. Mi a jó büdös..?
- Svetovid. - Bukik ki belőlem a neve a meglepetéstől, azt követően, hogy ő minden szó nélkül letette a hátsó felét a velem szemben levő székre. - Micsoda meglepetés. - Teszem még hozzá, de a hangomból mindent ki lehet venni, csak épp örömöt és vidámságot nem. Utálom, amikor megzavarnak a munkában és ezt neki is nagyon jól kellene tudnia.
De egy kis idő után viszonylag felengedek, főleg mikor azokat a "nagy bulikat" kezdi el felemlegetni. Szép idők voltak azok, ez tény.
- Az abnormálisakat? - Vonom fel a szemöldökeimet a szóhasználata hallatán. - Nem drágám, én nem keresni, hanem megölni szoktam őket. - Kacsintok rá egy cinkos vigyorral az arcomon. Mert mindegyik megérdemli a halált. Nincs kivétel. Viszont kíváncsivá tett a kérdésével. Mit forgathat a fejében?
- Egyébként meg igen. No, mit forgatsz a fejedben? Milyen ötleted támadt ezúttal? - Kérdezek rá érdeklődően. Bár, egy apró részem kíváncsi volt a mondanivalójára, mindennek nem lett látszatja az arcomon, ugyanis az az egyik alapszabályom, amit mindig betartok, hogy megőrizzem a pókerarcomat.

//Bocsi a késésért. *-*
Vissza az elejére Go down
 
Alexa & Ryker - Tüzes légy!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Belváros :: Devil Pub-
Új téma nyitása   Hozzászólás a témáhozUgrás: