• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm
☇ Kingsley Arts School

Vendég

Szer. Szept. 12, 2018 8:28 pm
☇ World of Witchers

Vendég

Hétf. Szept. 10, 2018 7:25 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Mieczysław "Stiles" Stilinski


avatarVas. Feb. 12, 2017 12:14 am
Vendég
Vendég
Mieczysław Stilinski
A bad guy, right? I didn't misread that?


"Mi a franc az a Stiles?"

Valahol Beacon Hills-ben van egy szürke pólós srác, látod őt?
Persze, hogy nem. Ebben a pillanatban több mint ötven ember hordhat szürke pólót és mire megtalálnád őt a kereső szemeiddel, már máshol lenne. Meg a felsője se lenne szürke már, hanem esetleg kockás inget viselne. Kékes zöld, esetleg zavaró mód többszínű, aminek a tanulmányozásához neked semmi kedved se lenne. Próbáld meg keresni. Akarod, hogy segítsek ebben? Mondjuk megemlíthetem, hogy rémes az ízlése a ruhák terén és azt veszi fel ami éppen nem az aktuális ruha divat. Sose követte, ezután se fogja. A kényelemre és az egyszerűségre törekszik, tipikusan azt a külsőt mutatja, amit akkor is megtalálnál, ha kinéznél az ablakon s, megpillantanád a  néha talán szánalomra méltó szomszéd srácot. Nem a szívdöglesztő fajtából, akire még a szüleid is képesek lennének rád erőltetni, hanem a másikból akiben szimpla barátot látsz. Mert a külseje egyszerűen olyan, te természetesnek veszed és nem tűnik ki a tömegből. Különben nem is akar. Azt tartja, hogy így a leghelyesebb és kevesebben nézik célpontnak. Viszont az ilyen kis észrevehetetlen személyek a legkülöncebbek s, ha nem is első ránézésre, a sokadikra biztos észreveszed, mert mégis, hogyan maradhatna a szemeid elől észrevehetetlen? A piros felsője például, amit időközben magára vett éppen elég feltűnő. Mert amúgy ilyen Piroska és a Farkas rajongó, nem arról van szó, hogy céltábla akar lenni. Na jó, csak vicceltem. Különben látod már őt? Nem? Kár.

Valahol Beacon Hills-ben van egy szeleburdi srác, épp most lóg az egyik órájáról, látod őt?
Természetesen nem. Honnan állapíthatnád meg, hogy hány srác lóg az óráról és melyik iskolát kellene figyelned? Sehonnan. Most inkább nézd a Beacon Hills középiskolás fiút, igen azt a barna kócos hajút. Süt róla, hogy vonzza a bajt, ugye? Igazi bajkeverőnek mondanád, ha nem lennék itt és mutatnék rá az elképzelésed teljes ellentétére. Tudod ez a fiú, ha teheti akkor olyan ügyekbe is belemászik amibe neki nem lenne szabad. A seriff fia ennél fogva ha tetszik az apjának, ha nem de mindenbe belemászik. Információkhoz férkőzik, feltöri az apja számítógépének a kódjait és… bár ha egész pontos akarok lenni, akkor nem is kell nagyon feltörnie, mert az összeset tudja, egyszerűen csak azért, mert már túl jól ismeri az apját. Mindent a megfigyeléseire alapoz és úgy igyekszik dönteni. Van amikor ez persze lehetetlen és hirtelen kell döntenie valamiről, de ez se riasztja őt meg annyira, hogy az akadályoktól meghátráljon. Különben nem annyira bátor, mint a társai, hiszen szeret élni és neki nincs szuper ereje, amitől semmiperc alatt meggyógyulhatna. Ettől függetlenül igyekszik annak mutatkozni. Mert nem védhetik meg folyton őt a barátai, ezért hord magával gyakran egy baseball ütőt. Nem nagy fegyver, természetfelettivel szemben legalábbis tutira nem, de figyelemelterelésnek éppen elég. Így gondolom te se vetted őt még észre. Na de mindegy.

Valahol Beacon Hills-ben van egy kevésbé sportos alkatú srác, de mégis valamilyen szinten tagja az iskolai lacrosse csapatnak. Nem ő a legjobb játékos, sőt többször várakozik a megfelelő pillanatra, amikor végre valaki cserét kér és őt helyezik az illető helyébe. Emiatt persze nem érzi magát pótléknak, elég ha végigizgulhatja a meccset a kispadról s, nem esik bántódása. Vékony, koránt sem edzett alkat, a bőre is sápadt, mint aki nem eszik elég energia dús ételeket. Ha ennek az igazságát keresnénk akkor talán tényleg van benne valami, mert imádja a kólát, a chipest, a bármelyik sarkon megvehető perecet és még sorolhatnánk a kevésbé egészséges ételek listáját. Az étkezési szokásaival ellentétben azonban ennél sokkal jobb barát. Hűséges és igyekszik segíteni azokon akiken lehet, sokszor még azokon is akiken nem és vállalja a vele járó kockázatot, még ha ez elég nehéznek is tűnik. Legyen szó szívügyekről, ő biztos ott fog teremni, hogy egy üveg itallal elfeledtesse veled a problémáidat, veled részegedik le vagy csak önmagát sikerül jól leitatnia, de számára akkor is mindegy, ha ezzel egy kicsit is sikerül megnevettetnie téged. Ezt persze ne várd el tőle, ha az ellensége vagy és próbálsz ártani neki. Ha nem bízik meg benned, akkor nagyon sokat kell bizonyítanod neki, hogy te és ő egyazon oldalon álltok, ha ez sikerül, akkor nem fog elengedni a kegyei körül s, úgy fog kedvelni téged, mintha ezer éve ismernétek egymást. Igyekszel megtalálni őt ugye? De még mindig nem megy? Sebaj.

Valahol egy ismeretlen vonatállomáson van egy reményvesztett srác. Elszakították a barátaitól és csak abban bízhatna, hogy a barátai és az apja emlékeznek rá. De mire is kell emlékezniük? Arra, hogy egyaránt ártott és segített is nekik? Hogy esetleg milyen rossz dolgokat tett, amikor megszállta őt a Nogitsune? Most is érzi a sötétséget önmagában, küzd ellene. Sose fogja feladni. Pont úgy, ahogy most se. Kiutat keres. Látod? Képes beszélni egy ismeretlennel, csak azért, hogy rájöjjön hol van és mit keres itt. Persze, hogy fél. Egyedül van. Te is biztos félnél mégis akárcsak ő, próbálnád azt mondogatni magadnak, hogy minden rendben lesz. Még akkor is ha tudod, hogy nem. Látod, ő is látja, hogy ebből nincs könnyű kiút. Az ereiben végigfut a tenni akarás, már furdalja a kíváncsiság, ezért keresni kezd. Előtör belőle a nyomozó, a titkos ügynök ha az jobban tetszik. De te is láthatnád, hogy ő egyáltalán nem az, persze szeretne az igazságszolgáltatás és rendfenntartás oldalán állni, dolgozni, így azonban ez még lehetetlennek tűnik. Különben is még annyi terve van a jövőjével kapcsolatban, köztük az, hogy együtt laknának az egyetemi éveikben a barátaival. Még most sem látod őt? Nem? Oh akkor ez sokkal hosszabb menet lesz, mint amilyennek hittük.

Stiles 18 emberbőrben

Beacon Hills Dylan O'Brien Ao (kék)

Beacon Hills-i rémtörténetek

történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted történeted

Vissza az elejére Go down
 
Mieczysław "Stiles" Stilinski
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: