• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 11 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 9 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 sister & brother


 :: Játékok
AnonymousKedd Márc. 21, 2017 4:14 pm
Vendég
Vendég
●●●● to my beloved sister ●●●●
Péntek. Végre! Olyan borzasztóan szar hét van a hátam mögött, hogy azt elmondani sem lehet, így persze örül a fejem annak, hogy végre vége, és nem kell bejárogatnom. Ha nem lett volna elég a sok óra, még sokat kellett gyakorolni is a darabot, Rómeó és Júlia, klasszikus, de borzalmas, mármint annyiban az, hogy a nyelvezete nem túl modern, így több időbe telik elolvasni, és megérteni, mint megjegyezni. Számomra legalábbis, de szerencsére, az én drága Júliám, pont a húgom legjobb barátnője, így nem fogok belehalni abba, hogy csak a suliban tudok gyakorolni. Mondjuk Del, nem tud mindent, azt elmondtam neki, hogy a szerepek, hogy lettek felosztva, tudja, hogy milyen ez a történet, azt is, hogy van benne csókjelent, de azt nem tudja, hogy arra is gyakorolni kell, és nem mellesleg még élvezem is. Persze sejtheti, hogy nem azért csinálom, mert olyan rossz, hanem azért, mert tetszik a helyzet, de nem kell tudnia mennyire. Valószínűleg, ha kicsit jobban figyel, ő is tudni fogja, pedig én igyekeztem visszafogni magam, minden alkalommal, csak hát az ösztönöknek nehéz megálljt mondani. Mégis túl kell tennem magam rajta, és nem azon gondolkoznom, hogy milyen finomak is Lysa ajkai, és mennyire szeretném őket újra, főleg a szerepen kívül. Hiába akarok mindent betudni annak, hogy a szerepre gyakorolni kell, a profik így csinálják, én tudom, hogy nem mind szól a profizmusról.
- Del, anya üzeni, hogy mosogass el! - kiabálok olyan hangosan, ahogy csak tudok, remélem itthon van, mert én nem fogok elmosogatni. A múltkor is eltörtem két tányért, meg egy poharat a kezemben emiatt a szar miatt, most nem kellene, anya így is hisztizik, hogy mindent összetörök, és ennyire béna nem lehetek. - Itthon van egyáltalán? ó - pufogok magam elé, hiszen nem tudom, hogy hazajött vagy sem, én egyedül jöttem haza, nem szoktam cipelni a seggét a kocsival, maximum, ha reggel késésben van, mert én mindig az utolsó pillanatokban indulok el. Akkor bezzeg jó vagyok, de most nem hajlandó még reagálni sem rám.

326 || lesz jobb is 00 ||  ©️
Vissza az elejére Go down


AnonymousHétf. Ápr. 17, 2017 9:36 pm
Vendég
Vendég
●●●● to my beloved brother ●●●●
Elég húzós napom volt. Nem tudom, hogy melyik okostojásnak jutott előbb eszébe, hogy az óráink ötven százalékán írassanak valamit. Mert persze ez tökéletesen megengedett. Három még bárkinek belefér a napjába. Persze. Mikor egyre is napokig kell készülni. Jönnek itt a fokozatos tanulással, amit nem érez senki sem szükségesnek, hiszen valamennyire érted még az elején aztán valahogy a figyelmed lankadni kezd és már kezded elveszíteni a fonalat, de észre sem veszed, hogy hol veszted el, vagy mikor, hogyan.. Egyszerűen csak teljes sötétség lép fel és utána már túlságosan is késő bárminek is nekikezdeni. Bár az én helyzetemben annyira mindegy, hogy mikor kezdek neki. Mindig az utolsó pillanatban fogok ténylegesen tanulni. Így alakult ez most is. Egész éjszaka fenn voltam és áttanultam, de mégsem érzem úgy, hogy sokkal okosabb lettem volna. Viszont a kérdések nagy részére tudtam válaszolni. Az már teljesen más kérdés, hogy jók is voltak-e.
A dogák után elhúztam a suliból rosszullétre hivatkozva, amit az iskolaorvos is kellően lelkesen alátámasztott a tökéletes színészi képességeimnek köszönhetően. Ha már a színészetről beszélünk. Még mindig nem tudom elhinni, hogy az én bátyám Rómeó. Ki gondolta volna? De tényleg. Olyan hihetetlen. Mondjuk, ami miatt jobban aggódok, hogy ki is Júlia. Egy szerelmes színjáték közben könnyű elveszíteni a fonalat a valóságtól és nem akarom, hogy a legjobb barátnőm legyen az, aki ezúttal a bátyám áldozata lesz. Túl sok lánnyal játszadozott már és habár megmondtam neki, hogy Ely tiltott terület ez a színdarab, mintha gúnyolódna velem. Mármint játszhatnának egyben teljesen békésen. De az, hogy pont ezt a két szerepet kelljen megkapniuk az már nevetséges.
Az első dolgom az volt, hogy lefeküdtem, amint hazaértem. Kimerült voltam és szükségem volt egy kis alvásra, hogy használható legyek még a mai napon. Bár valószínűleg képes lettem volna ugyanabban a pózban másnap reggelig aludni, ha a bátyám ordibálása nem csapja meg a fülemet. - Mrmrmg.. - Motyogom a párnámba dühösen, majd pedig legördülök az ágyamról egyenest a padlóra, amely egy nagy puffanásként tökéletesen jelzi, hogy itthon vagyok. Feltápászkodtam végül és leindultam, habár semmi kedvem nem volt mosogatni.  - Nem akarod inkább az összeset eltörni aztán azt mondjuk, hogy betörtek? - Teljesen logikátlan lett, de az agyam teljes mértékben használhatatlan. Nem aludtam én ehhez eleget.

sajnálom, hogy csak most.    ||  ©️
Vissza az elejére Go down


AnonymousKedd Ápr. 18, 2017 4:51 pm
Vendég
Vendégdelaney & vinny
A sister is someone who is both ourselves and not ourselves

*-*
412
zene
Nehéz úgy gondolni Elyre, mint a húgom barátnője, vagy esetleg Júlia, mert nagyon nem csak az a számomra, ez pedig kikészít. Nem tudhatja Del, hogy mit csinálok vele, közben meg dicsekednék, hogy milyen ügyes voltam, és nem vagyok rossz, nem csap annyit a kezemre, de nem tehetem. Nem mesélhetem el neki, hogy mit érdemeltem már ki nála, és mit nem, pedig teperek, tényleg, nagyon, ami nálam már hatalmas szó. És még nem feküdtem le vele, nem csak amiatt mert nem szabad. Nem akarom vele elcseszni, és ez sem csak Del miatt van. Persze, az is közrejátszik, hogy nem akarom elvenni tőle a legjobb barátnőjét, de az csak egy dolog, a másik az, hogy nem akarom a hisztit hallgatni. Hogy mennyi nyavalygás lenne itthon amiatt, hogy most miattam veszítette el őt, miattam nincsenek barátai, én mindent csak tönkreteszek, amihez közöm van, és a többi, és a többi. Na ez pont nem hiányzik nekem, ezért is kussolok arról, hogy mi van velem és Elyvel, hogy nem csak a próbákon csókolózunk, és hogy nem csak az ajkain maradnak csókjaim, de illetlen helyekre még nem tévedtem. Mármint nekem nem illetlen, Delnek lehet az lenne.
A nagy puffanást felfogja a fülem, és tudom, hogy itthon van, eddig nem hallottam egy hangot se fentről, de ez már el is árulja én pedig nagy sóhajt engedek el, hogy nem vagyok egyedül, és nem magamban beszéltem. Mondjuk engem az sem zavarna, ha magamban tettem volna, szokásom, ha a darabot gyakorlom egyedül, így könnyebben megjegyzem a sorokat, amik egymás után jönnek. Ha csendben kellene tennem, valószínűleg semmi sem maradna meg abból, amit felolvasok. Ez csak annyiban furcsa, hogy ha valaki felolvas nekem valamit, nem tudom értelmezni, csak ha én olvasom. - Hát... Csinálhatjuk, de ha a dédi étkészlete ripityára törik, és kiderül, hogy nem betörtek, te viszed el a balhét - simán áthárítom rá, engem nem nagyon zavar, hogy azzal bajba keverem, főleg, hogy az ő ötlete volt a betörésnek álcázott tányértörés. - De én amondó vagyok, hogy a legegyszerűbb az lenne, ha tényleg elmosnád őket, én meg kiviszem a szemetet - egy ideje itt rohad bent, és senki sem hajlandó kivinni, csak én, mert, hogy ez férfi meló, és apának sok a dolga a másik férfi meg én vagyok. - Vagy... Cserélhetünk! Én elmosogatok, de te viszed ki a szemetet - nem hiszem, hogy ebbe belemenne, sőt, remélem, hogy nem, de úgy kell tűnnie, hogy segíteni akarok neki, amikor nem is. A szemét hamarabb megvan, bár, mindenhonnan összeszedni idő.

credit
Vissza az elejére Go down


AnonymousKedd Ápr. 18, 2017 11:12 pm
Vendég
Vendég
●●●● to my beloved brother ●●●●
Nem hiszem, hogy bárki is ugrándozva jelentkezne, ha azt mondanák, hogy gyere és mosogass el. Ahogy növekszünk úgy találunk mindenben valami kivetni valót. Kis koromban emlékszem még szívesen segítettem elmosogatni, meg tényleg lelkes voltam, de mostanra már az egész értelmét vesztette. Ha nincs elmosogatva, akkor megy azért a panaszkodás. Ha pedig elvan, de valamin ott marad valami, mert felületesen töröltem át, vagy a fakanálból nem tudtam eltüntetni a hagymának az aromáját, akkor már rögtön megy az ordibálás. Komolyan néha, mintha legalább ezer emberre dobtam volna bombát vagy tudjam is én, milyen gonosz tettet követtem volna el.. Úgy ki tudnak bukni. Ez pedig már komolyan teljesen lehangoló tud lenni. Így ölik ki az emberből a kedvet mindenhez. Szinte teljesen kedvtelen lesz a végére és már semmi nem fogja érdekelni. Ez pedig roppantul szomorú. De itt már koránt sem csak egyszerűen a mosogatásról van szó. Azonban így sincs több kedvem hozzá. Ez is egyike azon dolgoknak, amelyeket muszáj megtennünk. Ez van és le kell nyelni aztán csinálni. Bár fura módon tényleg szívesebben törném össze az összes tányért. Mennyivel egyszerűbb lenne papírtányérokon enni és műanyag pohárból inni. Koránt sem lenne környezetbarát, de legalább valahogy táplálhatnánk az emberi lustaságot.
- Köszi, tudtam én, hogy számíthatok rád. - Elég sokat függtem az ilyen sorozatokon én aztán már mindent be tudnék állítani úgy, hogy tényleg hitelesnek tűnjön, de akkor már valamit el is kellene lopniuk. Vagy.. Tányérokat dobáltunk a betörök felé? Nem olyan halálos, mint a kés, szóval még valamilyen szinten logikus lenne. Bár akkor lehet azt mondanák, hogy miért nem egymást dobáltuk. Hatásosabb lett volna és nem tört volna össze semmi sem.
- Eww.. Nem.. Vidd csak ki a szemetet. Elmosogatok. Valahogy túl fogom élni, de nem.. Csináld csak. - Azért néha elég undi dolgok maradnak rajta a tányéron, de valahogy még mindig elfogadhatóbb, mint az, hogy a szemetet vigyem ki, ami többnyire már jó ideje büdösödik, mert mindent bele kell dobni a kukába aztán ott hagyni napokig, amíg már minden elkezd szagot termelni. A legjobb felfogás a világon. De nekem nincs hozzá gyomrom. Csinálja csak ő. Lehet, hogy előbb fog végezni, mint én ezzel a hatalmas stóc mosogatnivalóval, de ettől függetlenül barátságosabb ez a feladat. - Amúgy mi a helyzet a színdarab terén? - Próbálok valamennyire érdeklődni a bátyám felől, de igazából arra megy ki az egész, hogy biztos lehessek benne, hogy nem próbálja befűzni a barátnőmet. Mert, ha igen. Tényleg tányérokat fogok széttörni. De rajta.

Szottyongat  ||  ©️
Vissza az elejére Go down


AnonymousSzomb. Ápr. 22, 2017 10:23 pm
Vendég
Vendégdelaney & vinny
A sister is someone who is both ourselves and not ourselves

*-*
524
zene
Azt hiszem egyszer még meg fog ölni Del. Vagy, ha ő nem, akkor Ely, vagy éppen együtt fognak az életemre törni, ha valamit elbaszok. Pedig igyekszem, tényleg, csak nehéz úgy Elyvel lenni, hogy senki sem tudhatja, hogy nem lehetünk nálam, csak ha a húgom nincs itthon, vagy nem nálam vagyunk, de nála sem lehetünk, mert a szüleik ismerik a családomat, ismernek engem, lehet elköpnék magukat, és a többi. Pedig szinte minden gondolatom Ely, legyen a nap bármelyik szakasza rágondolok, és arra, hogy vele akarok lenni, de úgy mindenhogy. Ez viszont nem most fog bekövetkezni. Van egy dátum, nem a közeljövőben, amit kitűztünk arra az alkalomra, hogy megtegyük, amire vágyunk. Mert én vágyom rá, olykor nem véletlen vagyok annyit a zuhany alatt, és nem azon agyalok melyik tanárral lesz órám, hanem Elyre gondolok, a testére, hogy mennyire tökéletes, és milyen cuki mellbimbója van, már ha azt lehet annak nevezni. Ezt sosem értettem, hogy miként kellene jellemezni.
- Rám bármikor, ha a seggedet kell kimenteni - arra vannak a nagy tesók, ebben biztos vagyok, és én ezt is teszem, legyen bármiről is szó. De ha a dédi tányérjai törnek, én az alól kihúzom magamat. Anyám olyan sokkot kapna, hogy szerintem még a másik két utcában is azt hallanák, ahogy üvölt velünk. Azokra kincsként vigyáz, amolyan családi örökség, ha ő meghal, azt Delre hagyja, ha minden igaz, mert azt mondta, én nem vagyok elég felelősségtudatos ahhoz, hogy rendelkezzek a tányérok felett. Ha tudná, hogy a felelősségteljes kislánya éppen össze akarta őket törni, lehet kétszer meggondolja, hogy tényleg rá akarja-e hagyni vagy sem. Na, nem mintha nálam sokkal jobb helye lenne azoknak a vacakoknak, amikor papírtányérokon fogok élni, valahol a kutyámmal Vegassal, aki valószínűleg most is a kertben van. Vajon megetette ma már?
- Ha nem élnéd túl, tudd, hogy szerető bátyád voltam, és nem hagyom, hogy unalmas temetésed legyen, majd twerkelni fognak a sírodon, míg én éneklek - még úgy is teszek, mintha néhány könnycseppet elmorzsolnék szemeim sarkában, de aztán már nyúlok is a kukához, hogy kinyissam, jó büdös lesz, az biztos, de a konyhából elkezdtem összeszedni a szemetet, mert nagy luxus kicsit hajolni, és máshova dobni, nem otthagyni az asztalon. Olykor többet szemetelnek a szüleim, mint én, bár a snikers zacsi az én voltam, bevallom. Del kérdésére viszont hirtelen csak nagyot nyelek, nem túl észrevehetően, majd megvonom a vállam, mintha semmise lenne. - Egészen jól haladunk, bár a tanár nagyon sokat hisztériázik, hogy neki ez nem tetszik, az nem tetszik, nyugi, még a csók jelenetig nem jutottunk el - biztosan ezt akarta tudni, de nem, az még nem volt meg, előbb a többit kellene tudnunk, ami előtte van, nem mást.
Így viszont megemelem a zsákot, ebbe már mást nem tudok bedobni, így ki is megyek vele a ház elé, Vegas ott csahol körülöttem, így megsimogatom a fejét, és be is engedem a házba, ahogy visszamegyek, azt hiszem kaját is kellene adnom neki. - És veled mi újság? Mi fárasztott ki ma annyira, hogy az ágyról is csak zuhanni tudtál? - nevetek halkan, ahogy a kutya tálját felpakolom a pultra, és rakom is bele neki a kaját, ő pedig ülve várja, farkát hevesen csóválva. Lehet nem kapott reggelit basszus.

credit
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 
sister & brother
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: