• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Bo & Cam


 :: Játékok
AnonymousCsüt. Márc. 30, 2017 7:44 am
Vendég
Vendég
#bocam
Nem fog neki tetszeni, tudom, de ez mindkettőnknek jó lehetőség. Ő megtanulhatja legyőzni a félelmeit, én pedig nagyon szép képeket tudok lőni, nem csak a tájról, vagy ilyesmi, róla is. Szerintem fotogén, én mindig tudok szép képeket csinálni róla, és a legtöbbet fel is használnám, de nem engedi. Pedig biztosan sokat érne, róla nem lehet rosszat csinálni, de tiszteletben tartom a kérését, és azt, hogy nem igazán szereti a kamerát, de a kamera őt nagyon.
- Jó lesz, ne félj, majd megvédelek - karolom át a vállát, és magamhoz is húzom. Ezzel próbálom nyugtatni, tudom, hogy tériszonyos, lehet ez nem is fog annyira segíteni rajta, de ha nem, akkor megyünk a másik uticélunk felé. Nem mondom, hogy a világot járjuk körbe, de vannak olyan helyek, amiket megakart nézni, tudom, és ha van rá lehetőségünk mindre elviszem, de most ez a kettő volt betervezve.
- Ha nem érzed jónak, és nem tudod megszokni a magasságot, akkor elmegyünk, rendben? - nézek rá, nem szeretném, ha rosszul érezné magát, azért jöttünk ide, hogy kicsit kipihenjük az egyetemet, a zh-kat, és úgy mindent, ami bajt okozhat. Alyssa nagyon utált amikor közöltem vele, hogy lelépek, egy hétig nem fog látni, lehet kettő lesz, mert nem sok kedvem van hazamenni. Főleg most nem, hogy lehet terhes. Elvileg orvoshoz megy, amíg én itt leszek, úgyhogy majd valamikor kiderül, hogy mi is van. De én most is azon az állásponton vagyok, hogy nem lehet tőlem terhes, lehetetlen, vele védekeztem, ha valaki terhes lehetne tőlem, az nem más, mint Ő, aki itt van velem. Nála valahogy elfelejtődött mindig a védekezés, lehet azért, mert csak velem van tudtommal, de az is lehet, hogy tévedek. Bevallom megérteném, hiszen én voltam neki az első, a rohadt pia és basztatások miatt, aztán azóta is velem van, de ott van nekem Alyssa. Hiába nem szeretem igazán, csak mint egy pótlék, nem hagyom el, most meg főleg nem tehetem meg, ha tőlem terhes... Akkor sajnos el kell fogadnom.
-Nem lesz baj, elhiszed nekem? - le sem veszem róla tekintetem, de kezét megfogva ujjainkat összekulcsolom. Itt van már a hapsi, aki azért jött, hogy segítsen nekünk feljutni oda, és elmagyarázni, hogy mi hogy műkődik, mit kell csinálni, és mit nem szabad. A szex pont ilyen, mert akkor le is szakadhat, volt már rá példa, és majdnem halálos lett, azt pedig nem szeretném.

szejetlek ❥ »» 385 »» shape of you »» ©
Vissza az elejére Go down
 
Bo & Cam
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: