• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm
☇ Kingsley Arts School

Vendég

Szer. Szept. 12, 2018 8:28 pm
☇ World of Witchers

Vendég

Hétf. Szept. 10, 2018 7:25 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Elysian Landre


avatarCsüt. Ápr. 13, 2017 3:34 pm
Vendég
Vendég
Elysian "princess" Landre
fuck like a pornstar● Becenév: Ely, Sia
● Születési hely:Beacon Hills
● Kor: 17
● Nemi identitás: biszexuális
● Faj: vérjaguár

Play by: Camila Mendes ● Karakter: saját
you're still have all of me


meow purr meow meow purrpurr meow meow MEEEEOOOOOW purr purr purr purrrrrfect MEOOOW meow meow
MERT MINDEN EMBER MACSKA NEM LEHET

when i was younger...


Akit már elkönyveltek a suliban "lógós" gyereknek, könnyedén ki tud surranni az iskolakapun. Észrevétlenül, ha pedig meglátják, senkit sem érdekel, csak újabb indok arra, hogy kicsaphassák. Engem még nem csíptek meg, miközben óra helyett kijárogatok, és csak úgy elfoglalom magam. Sokkal érdekesebb dolgokkal, mint a fizika. Mindig is utáltam, és kerestem a kibúvót, mivel is mehetek el róla. Most pedig benyögtem a tanárnak óra elején, hogy hánynom kell, így kimegyek. Nem vártam a válaszát, gondolom nem ellenkezett volna, elvégre nem lehet a bakancslistáján az, hogy egy tizedikes lány az osztály közepébe ürítse a gyomrát. Én megtenném, azóta nincs bajom a hányással, amióta Del rám hányt. Valójában, korántsem olyan gusztustalan, mint az emberek hiszik, persze, ameddig a ruhádra, és nem az arcodra teszik. Nem, az utóbbi velem sem történt meg még. Még.
Elmélkedve ezen lépek ki könnyedén a kapun, közben telefonomat nézem, mindenféle embernek írva üzeneteket. Vinny neve felettébb zavar ott, mikor az üzenetlistát látom, mert persze, engem zaklat, folytonosan. Nem is lenne azzal gondom, hogy ír, ha nem küldözgetne meztelen nőkről képet azzal a felirattal, hogy "na erre mit reagáljak?". Anyádat. Azt.
Aztán ott van bennem az is, hogy valójában kedvelem, akarom mondani, elviselem. Valójában egyáltalán nem olyan rossz, mint mutatja magát, gondolom a haverjai miatt, vagy a népszerűsége miatt. Nem tudom miért, de mintha két oldala lenne. Tud velem kedves lenni, ritkán, tényleg ritkán, de képes rá. Csodák még léteznek, ebben ezentúl biztos vagyok, főleg visszaolvasva az üzeneteinket, ahogy lépkedek, érdeklődik felőlem. Rögtön, miután annyira felbassza az agyam, hogy legszívesebben letiltanám, mintha érzékelné, hogy irritált vagyok, majd benyögi, hogy amúgy hogy vagyok. Hogy vagyok? Anyádat. Azt.
De ugyanakkor ő a Rómeóm. Mármint, a Júlia szerepem Rómeója, nem az enyém. Furcsa is lenne tőle hallani, hogy az ég két legtündöklőbb csillaga helyett én szemeim csillognak úgy, valószínűleg pofájába is röhögnék. Akármennyire próbálok vele bunkó lenni, valahogy mindig flörtölésbe kezdünk, de nem az a szia cica van gazdád, van, hány centis a póráz cucc, hanem... Huh. Intim, eléggé. De imponál, mert tudom, hogy csak nekem ír ilyeneket. Még, ha a belelendülés után le is koptatom. Az a részeg csók pedig, vagyis több csók, az. Az a pia. Igen. Egyáltalán nem érzek semmi különöset iránta.
Aztán, ha éreznék is, mi lehetne? A legjobb barátnőm bátyja. Alap dolog, hogy idegesítem. De inkább olyan dolgokkal kellene, mint amit az osztályában műveltem, hogy felpakoltam az ölébe a lábaim, megharaptam, feldugtam a tollat az orrába, és suttyomban elővettem a telefonom, és mikor csend volt, benyomtam valami macska nyávogást, amire mindenki felfigyelt. Aztán csak hangosan megszólaltam, hogy "grr, Vinny". Ezt kellene csinálnom. Nem arról álmodoznom, hogy milyen lenne vele. Mármint, úgy úgy. Az is rendben volt, hogy feldőlt az a kurva pad, amitől kiküldtek minket, majd megkergetett a folyosókon, egyenesen a teremben. Ez mind játék, egymást szórakoztattuk. Az már más dolog, hogy felültem a tanári padra, majd elém állt, és egymás ölelésébe bújtunk, mert jól esett nekünk a kis törődés. Mármint, gondolom bárki ölelését ilyen szívesen fogadtam volna akkor... Remélem.
Egyébként, nem dohányzom. Csak tényleg ritka alkalmakkor, mint például most is, ez kivételes. Egy kuka mögé bújtam, hátha jön egy tanár, bár esélytelen, azért nem akarom, hogyha mégis, megbasszák a számat. Elővettem a szálat, majd a gyújtómat, amit be is gyújtottam egy kattanással, meg is gyulladt a cigarettaszál. Aztán hangot hallottam, maga a hang miatt is összerezzentem már, mikor pedig szavait összeraktam, kiesett a számból a cigi, egyenesen a földre, ahol rátapostam, mintha mi sem történt volna.
- Én nem, én nem! - ellenkeztem rögtön, ahogy megfordultam, és csak egy ismerős arcot láttam. Nem tudtam hogy hívják, de ismertem, azt hiszem Vinny osztálytársa, de ebben sem vagyok biztos. Egy a tuti, vigyorgott, mint a vadalma, és jól átvert. Pár pillanatig próbáltam szúrósan nézni rá, majd csak elnevettem magam hangosan, ez azért jó volt. - Bassza meg, a szívroham kerülgetett! - temettem kezeimbe arcomat elszégyellve magam, majd csak elővettem még egy szálat és rágyújtottam, ezennel újra. - Ely vagyok, amúgy, tanárnő - mutatkoztam be, de kezet nem nyújtottam, nem vagyunk harminc éves középkorú faszok, akik kezet rázzanak.
Vissza az elejére Go down
 
Elysian Landre
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: