• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Kai or Jack, maybe both


 :: Characters :: Warlock
avatar


: :


I love my work,
and want to start again.Join date :
2017. Apr. 13.

Age :
218

Tartózkodási hely :
everywhere

Foglalkozás :
actor of life


Csüt. Ápr. 13, 2017 5:12 pm
boszorkánymester: varázslat szülötte, szíve fehér vagy feketeMalachai King
csak a rossz színész memorizálja a szövegét.
a jó színész játék közben maga írja.
Becenév: Kai, vagy a régieknek Jack
születési hely: London
kor: 88 év (+129)
Nemi identitás: heteroszexuális
faj: boszorkánymester
play by: Chris Wood karakter: saját

Nyam, nyam... Oh. Kérsz? Véres steak. ..... Mindegy. Jöjj! Jöjj közelebb! Gyere! Nem esik bántódásod. Nem baj, ha átkarolom a vállad? Nézd. Nézz bele abba a tükörbe. Mond... mit látsz? 183 centi magas férfi áll most melletted. Barna haját rövidre vágta, hogy régen viselt kapucnija alatt ne legyen túl melege. Zöldes árnyalatú szemeiben mit vélsz felfedezni? Csillogást és élettel teliséget?! Igen... ebben van némi ráció. Meglepődtem volna ha mást mondasz. Elemezzük csak tovább azt az alakot. Arca sima és fiatal. Olyan ifjú, kinek épp itt az ideje feleséget keresnie. Vagy, bordély házakat járva sárga földig süllyedni. Menj. Kukkants bele abba a szekrénybe. Jaj, nem abba! A másikba! Ha nem bánod, ezt egy másik alkalomra tartogatnám. Nos, mi a véleményed? Változatos?! Különc?! Az volnék. Mikor úgy tartja kedvem hívatlanul beállítok egy milliomos rendezvényére és ott jó pofizok, vagy egyszerűen csak rontom a levegőt. Máskor, utcai csavargónak adva ki magamat gond nélkül sétálok végig az utcán. Hirtelen bukkanok fel és ugyan olyan váratlanul is tűnök el. Mint egy kísértet. Eme kettősségemet a házam is visszaadja. Kívülről egy teljesen elhagyatott, omladozó, régi kúria. És lásd, beléptél a nyikorgó ajtón és szín pompa fogadott. A műkincseimről, régiségeimről és a rengeteg ellopott ereklyéről nem is beszélve! Elegancia és gazdagság, határa a csillagos ég! Mit gondolsz, eme hívogató külső mögött mi lakozik?

Amíg a lopott ékszeres doboz tartalmában gyönyörködsz, mesélek néhány dolgot a bensőmről is. Mondjuk úgy, hogy kúriám ellentéte. Külseje csillogó és hivogató, a belseje mások szavával élve... romlott. Ha egyetlen szóval kellene jellemeznem magam, ami tökéletesen körbe ír... érzéketlen. A szó legszorosabb értelmében. Nem érzek... semmit. Mondanám ezek után, hogy elégedettséggel tölt el másokat szenvedni látni. Az ölésben lelem örömömet. Hogy gyönyöröm akkor teljesedik ki igazán, mikor áldozatom utolsó leheletét fújja ki. Furcsa mód, ez is az érzelemhiányos mivoltomhoz tartozik. Nagy színészi tehetségnek örvendve pókerben és harcban sosem veszítek. Ellenfelem előtt igyekszem egy lépéssel előrébb járni. Kedvelek változatosan étkezni. Nagy lakomával meglepni magamat, majd az est fénypontjaként egy szép, fiatal hölgy nyakát metszeni. Hazugságok vesznek körbe. Minden egyes kimondott szavam hamisság. Könnyedén felkapom a vizet, és eme forrófejűségem gyakran torkollik vérfürdőbe. Színészi játékomban nem tudom ki vagyok. Amióta az eszemet tudom csak ezt a pszichopata szerepem ismerem. Néha megfordul fejemben a gondolat, szörnyetegként... talán nincs is lelkem! De mit is tudhat egy olyan egyszerű halandó, mint te? Most pedig, ha megbocsájtasz... megmutatom mi bújik meg ebben a rejtélyes szekrényben. Látod?! Hmm... Melyiket válasszam? A vadászkést, a hentes legjobb barátját, vaaagy egyenesen a pallost? Hmm... azt hiszem a szikére jobban áll a kezem. Jaj, megijesztettelek? Mindjárt megsajnállak. ..... Nem, nem foglak. És most, hogy mindezt elmondtam nem hagyhatlak elmenni. Nem nyílik az ajtó? Aww....... Hah! Milyen manipulatív vagyok. De, most hova tegyem a holttestet?
meet me halfway

1888. novembere - Whitechapel, London - Anglia
A város macskaköves utcáit csend járja át. A viktoriánus divatnak öltözött férfi határozott léptekkel halad előre a gázlámpákkal megvilágított úton. Időről időre megáll, körbe jár tekintete; senki sem követi. Gondosan ügyel arra, hogy a kalapja alatt kabátjába és sáljába rejtett arcát senki se vegye észre. Az éj közepén nincs egy teremtett lélek, aki megkockáztatná a gyilkossal való találkozót. Különösen akkor, ha egy védtelen nőről van szó. Befordulva az egyik sikátorba, azt átszelve hirtelen simul a falhoz. Szerencséje van… vagy, már gondosan eltervezte? Mary Jane Kelly… így hívták az utolsó áldozatot.
A fiatal arcra kiül egy ördögi mosoly, majd a kalapot levéve a fekete ballonkabát belső zsebéből elővesz egy lyukas zsákot. Fejére húzza, visszaveszi a fejdíszt és jobbjába temeti szikéjét. Kilép az árnyak mögül, bele is lép egy tócsába, de nem érdekli mily’ mértékben lesz sáros a csizmája. London sosem volt egy illatos sivatag, különösen ebben az évszázadban. Minden esetre, az ipari forradalmak jót tettek neki. A maga sötét alvilágával karöltve volt ama érdekes hely, ahová minden magára valamit is adó kaland és fantasy regény el akar jutni. Legalábbis, a karakterei. Megannyi titkot rejt, mint az ókor és brutális, mint a középkor. Ez a száz év vonzza a misztikumokat.
Az ablakból kiszűrődő fény elaludt. Maszkos alakunk a lehető legnagyobb csendben lépett be a Miller's Court 13 ajtaján. Igyekezett nem zajt csapni, míg a fiatal nő békésen álomra hajtotta fejét. Nem foglalkozott az értékekkel, egyedül a nő érdekelte. Ágyához lépve egyetlen, határozott mozdulattal metszette el a torkát, éppen úgy, ahogy azt a korábbi négy áldozattal is tette. Szivárogni kezdett a meleg vér, miközben ő finom csuklómozdulatokkal, sebészi pontossággal kivágta Mary méhét, szívét és… Tulajdonképpen, mindenki el tudja képzelni a megcsonkított testet, a vér áztatta dunyhát és az utána egyre bomló testet. Nem tudom miért, de a kiskorúakat és gyenge idegzetűeket védem hallgatásommal.
Hosszúra nyújtott léptekkel halad végig London csatornaszagú utcáján. Dolga végezetten, megtermett férfi módjára. Középhosszú, sötét haját hátra simította a kalapja alatt. Egyszerű, középosztálybeli polgárnak adva ki magát az árulkodó, véráztatta kendővel kezében. Vajon mi van benne?
Hirtelen áll meg. Gyanakvón, lassan fordul hátra. Gyilkos tekintete az utca túloldalára szegeződik, ahol egy csuklyás, fekete lovon ülő alak fordul be. A ló patái hangosan dobognak a macskaköveken, mire a férfi szemei elkerekednek, majd futásnak ered. Sikátorokon át vágva próbálja kicselezni az ismeretlent, de minden próbálkozása hiábavalónak bizonyul. A tüdejét kiköpni készülő férfi közel másfél óra alatt jutott el a Baker Street-re. Itt torpant meg egy pillanatra, rosszul tette. Lihegve támaszkodott térdeire, mígnem füleit újra paták eltéveszthetetlen hangja ütötte meg. Az utca egyik végén fordult be, megállt. Egymásra néztek… a koromsötét hátas nyerítve állt két lábra, hogy onnan vágtatva iramodjon a futásnak eredt férfi nyomába. Valami a bokája köré tekeredett. Egy ostor, mely kirántva lábát a földre terítette.

Ez volt az utolsó emléke… az utolsó gyilkossága….


Jelen
Egy meleg, finom vonású kéz kap bele a fürtökbe. Ismeretlen, kellemes tapintás simít végig a homlokon. Nehezen nyitja ki szemeit, oldalra fordítja fejét és egy fiatal nő mosolya fogadja.
- Végre magadhoz tértél. – hangja mézes-mázos. Már-már balsejtelmesen kedves.
- Hol vagyok? – kérdezi a fiatal férfi. Pár perc elteltével kitisztul a látása. Felül az ágyon, körbe tekint. Minden, olyan… más. Idegen… fel nem fogható.
- Biztonságban. Az utcán találtalak, teljesen kidőltél a furcsa hacukádban. – kuncogta el magát a nő – Meg kell mondjam, kifejezetten tetszett a cosplay amit viseltél.
A férfi összeráncolta a szemöldökét. Nem teljesen értette a nő szavait. Ám, a furcsa ruhák ellenére – nem értette miért visel nadrágot – igazán szépnek vélte a női test vonásait. Emlékeztette valamire, ami egykoron kapcsolatban állt vele.
- Milyen évet írunk? – jött végül megköszörült torkából a kérdés. Az idegen csodálkozva fordult felé.
- 2017-et. Miért? Te jó ég! Sokat ihattál! – nevetett fel, majd egy másik szobába sétált.
2017… 20… 17… Áh! A fejem, sajog! Már… emlékszem. Tudom, ki vagyok és van egy sejtésem arról, hogy mi történhetett.
A házban minden idegen volt számára, ugyanakkor, határozottabban mozgott. Ez nem az ő világa, nem az ő kora, de ez sem akadályozhatja meg abban, amit elhatározott. Felfedező útra indul az épületben, megtalálja régi ruháját és benne a szikéjét. Mezítelen testét csak egy apró nadrág választja el a teljes csupaszságtól. Fegyverével indul tovább. Az egyik szobából vér és oszló testek bűze árad ki. Csábítja, kíváncsivá teszi, így lassan benyit az ajtón. Fiatal férfiak megcsonkított holtteste hever asztalon, földön és felfüggesztve. Mintha csak egy vágóhídon vagy hentesnél járna. A csend zavaróan hat érzékeire. Túlontúl nagy és balsejtelmű. Hirtelen fordul meg s kapja el a baltát tartó csuklót. A nő lendülete hátrálásra készteti a férfit, aki egy mozdulattal felülkerekedik a gyengébb fizikummal rendelkezőn, neki löki a faasztalnak és gyilkos, ördögi pillantását egy aljas mosollyal egészíti ki.
- Te vagy az! – hagyja el ajkait a kikerekedett szemű nőnek, kinek nyakán a másodperc tört része alatt keletkezik egy vágás. Az előbuggyanó vöröslő folyadék távozásával lábai összerogynak és testét elhagyja az élet.
Miután végzett védjegyének felvésésével kutakodni kezdett. Megmosakodott, eltette a szikét, magához vette a nő tárcáját és a szekrényben talált férfiöltönyt, mintha egyenesen rá szabták volna. Vajon egyedül élt? Egy áldozatáé lehetett a ruhanemű? Nem, mintha számítana. Most már nem fog sok vizet zavarni, itt az ideje kilépni az utcára…

…S visszatért közénk…..
when i was younger...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


: :


Join date :
2016. Dec. 06.

Tartózkodási hely :
❖ beacon hills ❖


Pént. Ápr. 14, 2017 7:56 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekElfogadva!
üdvözlünk az oldalon!


Mr. Hasfelmetsző!  úúú
Te aztán  tudod, hogyan ragadd meg valaki figyelmét, arról nem is beszélve, milyen könnyedén tudod belerántani az embert a történetedbe. Az igazat megvallva, egyelőre még a szavakat sem találom egy ilyen részletes, cselekménydús, izgalmas, véres, sötét sztori után.
Magával rántott, fogva tartott, kis híján bele is vesztem mind abba, amit elénk tártál. Életre keltek szemeim előtt a sorok, szinte úgy éreztem én is ott vagyok, ez pedig csak is a te lehengerlő írásodnak köszönhető. Le a kalappal, de komolyan.   jujci
Nem is húznám tovább az időt, ha nem haragszol, máris az utadra engedlek. Intézd el a foglalókat, aztán vedd be a játékteret! Jó szórakozást nálunk!  <3

avatarfoglaló játékpartner kereső
then she began to breathe, and live,
AND NO ONE CAN STOP HER NOW


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Kai or Jack, maybe both
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Jack Monroe – Nomad /Szabad/
» Képregények
» Jack Osterman
» Jack Walker
» Jack Napier

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Warlock-
Ugrás: