• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Avatarfoglaló


Szer. Nov. 07, 2018 2:37 pm
☇ Játszótársat keresek!


Szomb. Nov. 03, 2018 7:51 pm
☇ Daniel 'Danny' Nicholson


Szomb. Nov. 03, 2018 3:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 The chasing evil...


avatar


: :


Join date :
2016. Dec. 24.

Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Foglalkozás :
Diák, naplopó, tolvaj, önjelölt igazságosztó... Soroljam még?


Csüt. Ápr. 13, 2017 9:41 pm
kitsune: sose bízz egy rókában, aurája felemészthet
The chasing evil...
I can't bear to hurt you because I love you


Nem mondom, hogy egyszerű a mi történetünk. Elég csak belegondolni, hogy mennyi mindenen mentél keresztül, amíg én nem léptem be a képbe... Ugyan sose avattál be a nehéz múltad rejtelmeibe, tudtam, hogy nagyon rossz gyerekkorod volt, ami a mai napig gyakran kísért téged álmaidban. Legalább is ezt mondtad, amikor utoljára láttuk egymást.
Először New Orleansban találkoztunk. Egy hangszerbolt előtt álltam, fürkésztem a kirakatot, amikor odajöttél hozzám. Színtisztán emlékszem, mit mondtál - „Csak álldogálni fogsz ott egész nap, vagy be is mész?”
Ettől a mondattól kezdve minden nap odamentem ahhoz az üzlethez, hátha újra összefutunk. Kíváncsi voltam rád, főleg miután rájöttem, hogy te magad is természetfeletti vagy. Tudtam, hogy te is más vagy, akárcsak én, így mindenképpen meg akartalak ismerni.
Úgy tűnt, nem csak én éreztem így, mivel te is egyre sűrűbben jártál a bolthoz, ami aztán idővel a mi kis találkozóhelyünkké vált. Alig voltam tizenhárom-tizennégy éves, mégis képtelen voltam másra gondolni akkoriban, csak rád. Nem tudtam, minek hívják ezt az érzést - mai napig fogalmam sincs róla, az az igazság. Igaz, hogy te már valamivel idősebb voltál nálam, ennek ellenére nagyon örültél a társaságomnak, legalább is úgy tűnt. Megértettelek, és te is engem, ez nagyon is jól látszott.
Csakhogy aztán egy nap valami elpattant benned. Foghatjuk a teliholdra, vagy a családoddal történt kis „balesetre”, az akkor nem számított. Csupán egy dolog volt biztos: nem akartál többé látni. Hiába könyörögtem, hogy ne hagyj magamra, csak veszekedés lett a vége. Elüldöztél magadtól, én pedig tudván mi is vagy valójában, nem restelltem menekülni előled. Te szúrtad el, be kell látnod.
Később volt, hogy összefutottunk még. A szökésem előtti éjszaka láttalak utoljára, fegyverrel a kezedben. Rám szegezted, s majdnem meg is húztad a ravaszt, de végül felismertél. Hogy mi történt veled, fogalmam sincs.
Azóta se láttalak, nem hallottam felőled. Úgy tűntél el az életemből, ahogy annak idején megjelentél: hirtelen, váratlanul, előjelek nélkül.
S most itt állsz előttem, ismét azt a vacak pisztolyt fogod a fejemhez, és csak másodpercek kérdése, hogy lőj. Mi lett veled, mondd? Miért kívánod a halálom..?

// Annyit még szeretnék hozzáfűzni, hogy jellemileg én valami vagány, szöxis, titokzatos, kissé gonosz pasira gondoltam. nyálci És igen, szerelmi szálat szeretnék, de nyilván nem fognám sietősre, hiszen az ilyesminek ki kell alakulnia Wink Történetünk tele lenne akcióval, fájdalommal, ellentétekkel,  gyilkossági kísérletekkel, rejtéllyel... *-* Ha van kérdésed, gyere, és megbeszéljük <3 //

Egy kis kedvcsináló:

 

Nevet rád bízom 24+ Valamiféle természetfeletti, de majd megbeszéljük

Tamera Wentz Jensen Ackles FOGLALTwar ate a girl and spat out a
woman.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
The chasing evil...
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Már megalkotott karakterek-
Ugrás: