HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  


akinek a nyelvét a forró tea megégette
megfújja még a jégcsapot is
légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van
Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

2012.06.17
adminisztrátorok
értünk léteznek mindannyian
hurricane bartholomew

főadmin
stella argent

admin
opal wroblewski

admin

kérdezz tőlük
jelentkezz be
a felejtés vértelen halál
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
nincs vita, se dráma
utolsó posztok
legyen életünk felkiáltójel
Annie Bailey Today at 10:18 am

Vendég Yesterday at 8:36 pm

Daria Lavoie Yesterday at 3:42 pm

Dante Seavers Yesterday at 1:30 pm

Opal Wroblewski Hétf. Jún. 26, 2017 9:05 pm

aktív lakosaink
bennünk nincs ki rendet teremt
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 6 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Bliss Ravenford
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down Vendég

avatar

Vendég

Pént. Ápr. 14, 2017 8:48 pm


Bliss Ravenford
the night we met● Becenév: Bliss
● Születési hely: Beacon Hills
● Kor: 18
● Nemi identitás: Heteró
● Faj: ember

Play by: Katherine Langford ● Karakter: saját
you're still have all of me


Bizonytalan jellem vagyok. Talán ez a legelső dolog, ami az eszembe jut, ha rákérdeznek arra, miféle ember vagyok én? Bizonytalan, teljesen. A nagy döntésekben képtelen vagyok határozott lenni. Ezt kellene leginkább csiszolnom, az érzelmeimben sem vagyok mindig atombiztos. Ha valami kis dolog történik velem,
felfújom hatalmasra, majd csendesen ölöm magam vele. De nem vagyok feladós típus, csak, ha már ténylegesen megnehezítik a helyzetem.
Ugyanakkor, szerintem remek barát vagyok. Törődöm másokkal,
annyira, amennyire szükségük van rá. Bevallom, néha kicsit jobban is, mint kellene, de ez velem jár. Ha baj van, bármikor szaladok,
hogy megnyugtassam azt, aki fontos nekem. Ráadásul, elképesztően ragaszkodó tudok lenni, ha valaki a szívem közepébe kerül. Azokat jobban szeretem saját magamnál is.
De nem vagyok boldogtalan. Valójában, igazán vidám jellem vagyok,
csupán érzékeny. Minden kis apróság képes elkergetni a viharfelhőket fejem felől, majd, ha szivárványt nem is, napsugarat biztosan hoz. A legapróbb örömök az életben a legszebbek, főleg,
ha egymásra tornyosulnak.
Már az is egy széles vigyort csal az arcomra, ha csak győzök egy apró vitában. A legapróbban, akár abban, hogy szerintünk az kék,
vagy inkább zöld. A reggeli kávém előtt hihetetlenül morgós vagyok, akár egy ártatlan kiskutya fejét is le tudnám harapni.
Utána, a kávé után szégyellem magam és lelkemben itatom az egereket. Hamar túlteszem magam a dolgokon, de minden hibámat alaposan meggyónom magamban. Tisztában vagyok önmagammal.
Jó vagyok a rejtegetésben is. Elvégre, a létemet jelenleg is elrejtem minden ember elől. Egy kicsit talán... Talán úgy érzem nem vagyok lényeges. Az életem nem tűnik olyan fontosnak, se magamnak,
se másnak.

when i was younger...


Lehunyom szemeimet, ahogy az ablaknak döntöm a fejem. Egy hetes, fizetős kirándulás, s minden pénzt megért. Persze, hogy szüleim kifizették, hiszen szeretek utazni, múzeumokat járni, és minden tárggyal többet tudni, mint amit anélkül tudtam. Most viszont, megyünk haza, éjszaka van, mellettem csak a táskám van, nem ült mellém senki. Nem lep meg, itt nem nagyon ismernek, hiába barátkoztam, nem nagy dolog. Szerettem egyedül lenni, igazándiból. Főleg akkor, ha nincsenek körülöttem fontos emberek. Teljesen más idegenek közt egyedül ülni, mint a barátaid körében, akik tökéletesen elvannak nélküled. Végignézed, ahogy nevetnek, csak egyedül te nem tudod min. Talán rajtad. Talán valami olyasmin, ami veled kapcsolatos. Ezt nevezik magánynak.
De nem most. Most azokhoz megyek haza, akik igazán számítanak nekem, s biztosan már várnak a buszállomáson. Vagy nem? Fog ott állni valaki? Fog valaki igazán rám várni?
Sosem tudhatom. Csak, ha végre valahára odaérek. Lassan pedig az álom is sunyin a szemhéjaimra nehezedik, és csak az zavar meg ennek könnyedségében, hogy a minimálisan göröngyös út miatt, mintha az ablak remegne. Mintha egy kicsit én is remegnék.
- Fázol? - pattan valaki mellém, amire felkapom a fejem. Kicsit, talán ijedten pillantok felé, ki lehet az. Igen, nem csak képzeltem. Valóban reszkettem. Rossz előérzetem volt.
- Nem - ráztam meg a fejem, a hangom a motor hangja mellett elhalónak tűnt. Ténylegesen nem éreztem hideget, még hűvöst sem. Mégis ahogy ujjaimmal végigszántottam kézfejemen, jégkockához hasonlítható volt. - Talán - hajtottam le fejem, mintha szégyen lenne fázni. Úgy éreztem magam, mint az egyetlen idióta, aki negyven fokos nyári melegben elkezd fázni. Pedig nem, kint borús volt az idő, a felhők járásából és színéből megítélve.
- Tessék - kis matatás után nyújtott nekem egy pokrócot. Az a tipikus, végigsimítasz rajta, és puhább a legédesebb nyuszinál is takaró volt. Így hát, nem haboztam, hogy magamra terítsem, de úgy tűnik többé nem utazom egyedül.
Felé fordultam, és beszélgettünk. Órákat, az autópályán haladva. De csak nevettünk, ahogy számoltuk, mennyi idő alatt térünk egyik fehér csíkról a másikra. Majd, hangoskodtunk. Sokat pisszegtek le, mert játszottunk. Mindig elhaladt egy autó mellettünk, így aki hamarabb felkiáltotta az autó helyes színét, nyert. Nyert, semmit. De nyert.
Elmondott mindent. A barátai elaludtak, és magányosnak tűntem. Nem voltam az, mégis nyitott felém, és nem bánja. Igazából, én sem bántam, a legviccesebb beszélgetésem így is a szabad egy órámban volt, amikor felhívtam Miles-t. Én pedig csak róla beszéltem. Hogy mennyire hiányzik, és, hogy ott fog várni, ahonnan elengedett. Meg, hogy mennyire összevesztünk, s még mindig nem volt alkalmunk megbeszélni. Hogy mennyire szeretem. Biztatott, hogy írjam le most neki üzenetben, még a telefonomat is kilopta a táskámból, és próbálta feltörni. Végül sikerült neki. Az ujjam nyomát követte, ami rajta maradt, és sikerült neki, hogy rohadjon meg.
Elkezdett pötyögni vadul, amire kicsit pattanva kapkodtam a telefonom után, mégis mindig sikerült elhajolnia, nevetve. De én is jót nevettem ezen, ameddig meg nem löktem, a telefon pedig a földre esve becsúszott az előttünk lévő ülések alá.
A busz csak gyorsult és gyorsult. Hallottam tompán kérdését lehajolva fájdalmasan, hogy ez normális-e. Csak kacagva megmondtam, hogy sietünk, ennyi. Nyúlkáltam az ülés alá, de csak gusztustalan, régen odaszáradt rágókat találtam. Majd szemetet, csokipapírt, egyebeket, amiket luxus kidobni.
Nagyon sokáig kerestem, a derekam szinte sikított azért, hogy kiegyenesedjen a gerincem, de mégsem. Tovább kutattam. Aztán nem lett meg.
Vissza az elejére Go down
avatar

Join date :
2016. Dec. 06.

Tartózkodási hely :
❖ beacon hills

Foglalkozás :
❖ being memorable

vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek

Vas. Ápr. 16, 2017 8:46 pm


elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Bliss!  úúú
Bocsánatot kérek, amiért ennyi ideig tartott, hogy végre elfogadó szöveggel is szolgáljak a számodra, de most itt vagyok, és remélem szavaimmal kárpótollak a késedelem miatt. Very Happy
Nagyon szépen fogalmazol, lebilincselő az írásmódod, éppen ezért észre sem vettem, hogy milyen hamar a végére értem. *-*
Nekem azonban közel sem elég ennyi ebből a történetből, tudni akarom hogyan folytatódik tovább, hogy ki volt az a srác a buszon és, hogy Miles ott állt-e a buszállomáson. <3
Szóval sipirc foglalózni, aztán vedd be a játékteret, hogy nekem is legyen mit olvasni! Razz


i might be pretty but pretty still can hunt you down
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 
Bliss Ravenford
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Relaxing :: Karakterlapok-
Ugrás: