• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Vas. Júl. 15, 2018 10:14 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Vegas Bartholomew


avatarCsüt. Ápr. 20, 2017 3:32 pm
Vendég
Vendég
Vegas Maxence Bartholomew
i'm confused, what the fuck you want my heart for?● Becenév: Vegas...?
● Születési hely: Montréal
● Kor: 19
● Nemi identitás: Biszexuális
● Faj: Ember

Play by: cole sprouse ● Karakter: saját
you're still have all of me


Nem vagyok egy társasági lélek. Régen az voltam. Úgy gondoltam, ha valakinek rengeteg habi barátja van, az az istencsászár. Aztán rá kellett jönnöm, hogy nem muszáj mindenkinek szeretnie. Főleg, ha az emberek kilencvenkilenc százalékával azért vagy jóban, hogy rosszban ne legyetek. Amikor velejéig utáljátok egymást, minden hátfordításnál a puszta gyűlölet szikrázik a szemekből, szemtől szembe pedig erőltetett, műanyag mosoly pihen az arcon, miközben nagy nehezen kinyögjük, mi újság?
Hamar meguntam. Miért erőltessem a kedveset, ha utálhatok nyíltan mindenkit? Elbaszott generáció, minden el van baszva. De nem foghatjuk a generációra, száz évvel ezelőtt is ugyanilyen elcseszett volt az élet. Mindig az volt. Mint a reklámban, ritka ajándék, az élet. Mi ajándék ezen? Megszületsz. Van pár jó éved, fogjuk rá, visszatekintve jó, megélni nem az, de visszasírjuk. Aztán majdnem másfél évtizedet egy padban rohadunk, hogy utána mit csináljunk? Elmenjünk és dolgozzuk ki a belünket. Hogy eltartsuk azt a félrekúró ribanc asszonyt és a követelőző kölyköket. Utána megöregszünk. A nyugdíj kevés, mert minden balfasz adót csal. Azon filózunk, hogy valaha le fogunk-e állni a gyógyszerkoktélokkal, amit napszakokban be kell venni. Le lehet vele állni öregen? Le lehet. De aztán fekhetsz, a koporsódban.


when i was younger...


A fürdőkád hideg, kemény burkolata nyomja a hátsófelem, a csempe pedig a lapockám, mégsem mozdulok. Orrfacsaró bűz járja át a leépült fürdőszobát. Magam sem tudom, hogy miért ezt a helyet választottam arra, hogy betépjek. Nem akarom, hogy megérezze a szagot? Miért ne érezhetné? Ő maga szerzi nekem.
Miért nem a szobámban?
Mert, itt a fürdőkádban sokkal tumblr-re illőbb - lenne, ha valaki lőne rólam egy elmosódott képet -, és megszoktam, hogy itt szoktam. A szobában alszom, ne zavarjon a bűz. Én magam sem szeretem, nemhogy abban éljek. Jó itt.
Legalábbis, ezzel nyugtatom magam. "Jóvanazúgy!" - mondom a hentesnek is, akitől 20 deka felvágottat kérek, de 25 lesz, és megkérdezi maradhat-e. Maradhat. Úgyis szeretem a felvágottat.
Sok mindent szeretek. Lányokat. Fiúkat. Volt is mindkettőben bőségesen részem. Mindkettővel megszívtam igazából.
Még otthon, Kanadában kis porbafingóként semmi sem mozgatta meg a fiatal fantáziám, mint a lányok. De nem olyan módon, hogy "húdemegdugnáááám!", hanem, úgy igazán. Úgy véltem, én majd simán felszedem a legszebb lányt az osztályból, nem lesz nehéz. Aztán végül nem mellette, hanem Daria mellett kötöttem ki, aki hamar nemhogy az osztály legszebb nőnemű lényévé nőtt a szememben, de az egész világé. Egy ideig elutasítgattam, de a bociszemeinek az ember nehezen tud nemet mondani. Az is gáz volt, hogy ő hívott randira. Persze, váltig állította, hogy ez nem egy randi lesz, de azért legyünk ketten. Hova mentünk? Korcsolyázni. És attól függetlenül, hogy ügyetlenkedve estem-keltem a jégen, jól éreztük magunkat. Még ma is emlékszem arra a szópárbajra, amit a forralt bor eladójával vitattam, hogy adjon nekünk is. Minden követ megmozgattam, minden jól csengő szavamat megvillogtattam, miközben a lehető legfenyegetőbb pillantásokat vetettem a pasas felé. Mindent megtettem. Az életemet adtam volna! Feláldoztam magam. Mégsem kaptunk forralt bort. Viszont vettem neki perecet, mert azt mondta szereti. A sót pedig leloptam az aljáról, mert én pedig azt szerettem rágcsálni. Utána nem mondtam, de rohadt szomjas voltam. Arra emlékszem, hogy a Szaharában éreztem magam télen, Kanadában.
Találkozások jöttek találkozások után. Utána hazakísértem, mindig, amikor lehetőségem adódott rá. Megvédtem mindentől, még a széltől is, ami esetleg összekócolhatta volna. Ő volt a mindenem. Neki adtam mindenem. Ő volt a legelső csókom, a legelső szex, minden ő volt.
Aztán, mikor beközöltem, hogy elköltözök, szép lassan visszavettem tőle mindent. Nem ment a távkapcsolat, utána sokáig fújt rám. Nem tehetek róla, nem fogom becsapni.
Most viszont, itt vagyok. Beacon Hills, ide költöztünk, mikor a tizenhatot töltöttem. Új középiskola, itt kezdődött a mániákus beilleszkedési vágyam, amit hamar teljesítettem, mikor magam mellé édesgettem Vinny Foley-t, legjobb barátommá avanzsáltam, majd együtt tengtünk-lengtünk. Így volt ez, sokáig. Pontosítva, addig, ameddig testnevelés óra után az öltözőben a meztelen látványára bennem nem mozdult meg valami. Ennél pontosabban, a nadrágomban nem mozdult volna meg valami. Aztán azon kaptam magam, hogy az iskolában verem ki. Amúgy elkaptak. Kaptam valami faszom beírást érte, apám meg csak megveregette a vállam, azt mondva, hogy legközelebb azért lányt is szeretne hallani a dologban. Lányt. Ez volt itt a probléma, hogy akire gondoltam ott és akkor, rohadtul nem lyukat hordott a lábai között.
Egy idő után szeretők lettünk. Össze voltunk zavarodva, de akartuk, élveztük. Akkor miért ne?
Utána ezt követte az újabb szerelem. Részemről legalábbis biztosan. És úgy éreztem felőle is megvan ez, hogy majd mi meleg párként fogjuk leélni az életünket. Mekkora balfasz voltam! Miért? Mert ő nem tudta felvállalni, és inkább szakított. Nem haragszom rá. Miért haragudnék? Elvégre, az élet megy tovább. Nem mondom, hogy nem hiányzik, csupán ma már nem szeretem.
Viszont arcon vágott a felismerés. Más vagyok, mint a többiek. Miért akarnék elvegyülni? Egy arc az ezer közül. Ugyan az arc más, de a lelkem miért feketíteném be másolatnak? Egyedi akarok lenni.
Úgy löktem el magamtól mindenkit, ahogy voltak. Sokan mondták, zárjam ki az életemből a gyilkos tényezőket. Embereket, akik nem érdemelnek meg. Erre a válaszom mi volt? Igen? Akkor szia.
Ilyen könnyedén ment.
Most hol vagyok? A kádamban. Esküszöm lezsibbadt a seggem, de már nem zavar. Testemet is elönti a bizsergés, mintha masszíroznának. Szemem nem zavarja a fény, mivel nincs. Sötétben vagyok, az utca gyér fénye szűrődik csak be megtörve ott, ahol az ablakkeret eltakarja.
Aztán ajtónyílás, és puff. Az a kurva villany feloltódik!
Felülök amilyen gyorsan tudok - ami, talán egy kicsit gyorsabb, mint a csiga tempója -, és sikerül kevés sípolással a fülemben a betolakodó felé pislognom. Hunyorítok, hátha a sziluett már felismerhető vonásokká válik.
- Birdie - motyogom magam elé, ha már tudom ki az, simán eltakarom a vöröses szemeim, nem akarom látni. Nem őt, hanem azt a szart ami világít. - Mit csinálsz itt? - érdeklődöm, nem hívta senki. Bár, őt nem kell hívni. Jön az magától is, mint most is. Igazából, mostanában ő az egyetlen ember, aki azon igyekszik, hogy felvidítson.
Így bepattan mellém a kádba, leoltva a villanyt, és csak beszélgetünk. Meghallgat. És válaszol. Ezért szeretek vele beszélni. Mert nem csak hallgat, hanem megért. És nem csak dobálja a szavakat, hanem mond. Ez az, ami jó benne.
Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2016. Dec. 06.

Tartózkodási hely :
❖ beacon hills ❖


Szomb. Ápr. 29, 2017 4:54 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
elfogadva
üdvözlünk az oldalon!


Vegas!  úúú
Azt hiszem, párszor már volt alkalmam kifejteni, hogy mennyire imádom amiket írsz, dicsérni, hogy mennyire szépen, választékosan írsz, hogy iszom minden szavad és, hogy imádom, hogy minden alkalommal sikerül meglepned valamivel. Ezúttal is. Mégpedig egy olyan lappal, ami ki merem mondani, a kedvencem lett mind közül.  *-*
Még nem láttad tőled ilyen lapot, hiába mondtad, hogy "ezt csak gyorsan összedobtad", ez egy nagyon szépen felépített történet lett és alig várom, hogy a játéktéren végre kibontakozzon a folytatása. <3

ps: bocsi, hogy ennyit késve, ilyen nyomi elfogadó szöveggel szolgálhatok csak, de tudod, hogy  imádlak! Szottyongatthen she began to breathe, and live,
AND NO ONE CAN STOP HER NOW


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Vegas Bartholomew
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Passion in Las Vegas
» Las Vegas külterülete, egy útszéli benzinkút a sivatagban, a várostól nem messze.
» Passion in Las Vegas
» Vegas szótár
» Las Vegas (Nevada)

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: