• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Vegas & Vinny


 :: Játékok
AnonymousSzomb. Ápr. 22, 2017 9:55 pm
Vendég
Vendégvegas & vinny
Any kind of guy you want, boy that's the guy I'll be

*-*
439
Elbasztam.
Nagyon elbasztam, és igaza van, nem mondhatom, hogy nem, mert jogos volt, amit a fejemhez vágott, jogos volt, hogy kibaszott, és megakar szakítani velem, minden kapcsolatot. Teljesen jogos. És ez a legrosszabb. Jó, mondhatom, hogy túlreagálta, nem történt semmi, hiszen igazán nagy dolog tényleg nem történt, de tudom, hogy nála már az is sok. Az, ha ránézek valakire nem lett volna baj, egyáltalán nem, de az, hogy összegabalyodtunk, az igen. Hiába mondanám, hogy bassza meg, nem volt igaza, nem tehetem, mert én is érzem, hogy igaza volt, csak nem akarom elfogadni, ezért szidok mindent, és mindenkit, csak magamat nem. Pedig az én hibám volt, az egészet én basztam el, mit mindig. Tényleg mindent csak tönkreteszek, rombolok, jó nem lesz belőle, csak fájdalom, baj és káosz. Ez alakul ki, ha én megmozdulok. Most is ez történt, és a legrosszabb, hogy azt is a fejemhez vágta, hogy belém szeretett. Bevallom, nem tudom mennyire gondolta komolyan, mert midnig mondogatta, hogy egy ballépés, és már tovább is áll, nem fogom meghatni semmivel. Azt mondta nem fog kötődni hozzám, erre csak beközli, mikor vége mindennek, hogy szerelmes. Nem akartam, hogy az legyen, egyáltalán nem volt a terveim között, hogy szerelembe ejtem őt, mert tudom, hogy azokat elbaszom, nem ez lenne rá az első példa, hiszen az... Vegas volt.
Azt hittem ebben legalább egy különbség van, a felőlem táplált érzelmek. Azt hittem nincsenek, nem akartam, hogy legyenek, azon a bulin, én és Daria összegabalyodtunk, és én azt hittem, hogy menni fog, mert nem akartam kötődni Elyhez. Tudtam, hogy a kötődés szar is lehet, erre Vegas volt a példa. Rohadtul szerettem, de olyan gyorsan megszerettem, hogy nem lett volna szabad, nem csak mert pasi, jó, oké, az nekem volt baj, de nekem nagyon. Del nem bánta, lehet anyám se akadt volna ki annyira, csak a vállamon sírta volna ki magát, hogy nem lehet unokája. Apám viszont háborgott volna, szerinte jó amit csinálok, hogy mindig váltogatom a nőket, mert kiélvezem az életet helyette is, mert ő hamar megállapodott anyánál. Én nem akartam, szerelmes sem akartam lenni, erre jött Vegas, én pedig szinte elvesztem, mert utáltam, hogy szeretem, nem akartam, és felvállalni sem voltam képes, így borult minden. Bánom? Igen, bánom, hiába is vagyok ilyen, szerettem őt. Ahogy most Elyt is. Vicc, hogy az emberek akkor jön rá, hogy szerelmes, amikor ezt a pofájába vágják, és otthagyják, mint egy darab rongyot. Hiába volt igaza.
- Kérnék még egyet - intek a csapos csajnak, hogy kell még egy whiskey, tisztán, jéggel, nem máshogy, ma ehhez van hangulatom, és ez az ami segít egy kicsit. Abban reménykedem, hogy keserű íze elfeledteti velem a többi keserűséget, mintha nem is lett volna.

credit
Vissza az elejére Go down


AnonymousVas. Ápr. 23, 2017 4:28 pm
Vendég
VendégVinny && Vegas

i tired to drink it away
Sötétség. Magány. Valahogy mindkettő a kebelbarátommá vált az utóbbi időben. Pontosítva, azóta, hogy másodjára is pofára estem a szerelemben. Pedig azt hittem, hogy semmi sem tudja megkeseríteni a szívem, de rájöttem, ha nem engedek hozzá senkit közel, vagy nem teszem senki más tulajdonává, csak a sajátommá, akkor soha nem fog fájni. Igazából, mindig fáj. De ha nem hagyom, hogy kikeljen abból, amibe ragadt, a folyamatos sajgásba, akkor soha többé nem eshet vissza olyan erősen a szomorúságba.
Egy vagyok a sok szenvedőképű kortársaim közül. De minek erőltetnék magamra legalább egy kamu mosolyt? Ha mosolygok, az legyen őszinte. Általában az is szokott lenni, ezért olyan ritka az arcomon. De ha valaki látja, az tudhatja, hogy nem csak magamra erőltetem, ösztönösen és hazugságok nélkül húzódnak ajkaim mosolyra, vigyorra, vagy nevetek fel. Nem vagyok annyira keserű, csak nem találom a helyem. Elveszett vagyok, és nem akarom, hogy megtaláljanak.
Ezért térek be a bárba, nem ide indultam, de hívogatónak tűnt. Úgy éreztem a dollárok égetik a zsebemet, és muszáj lenne lecserélni olyasvalamire, ami a gyomrom és nyelőcsövem égeti szét.
Felpattanok a bárszékre, majd rendelek whiskyt, töményen, jéggel. Már rég megszoktam az ízét. Amúgy is, apa mindig azt mondta, az nem férfi aki nem bírja a tömény piákat. Értem miért mondta, ezért viszonylag büszke vagyok magamra, amiért gond nélkül nyelem.
Hamar meg is kapom és kortyolgatok belőle, majd oldalra fordítom fejem az ismerős hangra. Vinny. A legviccesebb, hogy az ember azt várná, hogy olyan erővel szíven fog baszni a látványa, hogy lepördülök a székről. De nem éreztem semmit, örömön kívül.
Szép múltunk volt. Nagyon szerelmesek voltunk, de neki a felvállalás nem ment, amiért nem haragudhatok rá. A másságot nehéz világgá kürtölni. Megértem, még akkor is, ha ez a kapcsolatunk kárára ment. Eleinte haragudtam kicsit, de kihevertem pár nap alatt. Meggyászoltam a kapcsolatunkat, és szívem helyett a memóriámban tárolom már őt és emlékét. Sosem mondtam el senkinek, hogy biszex. Nem vagyok rosszindulatú vele, még azt sem mondhatnám, hogy nem szimpatizálok vele. Legjobb barátom is volt, be kell vallanom, sok mindent elvesztettem vele.
- Miért iszogatsz itt magányosan? - szólítom meg, miután lehúztam a maradék whisky-t. Érdekel mi bántja. - Eléggé búvalbaszottnak tűnsz - bagoly mondja verébnek. Nem baj.
  <3   ● ●   despacito ● ● coded by elena
Vissza az elejére Go down


AnonymousVas. Ápr. 23, 2017 9:11 pm
Vendég
Vendégvegas & vinny
Any kind of guy you want, boy that's the guy I'll be

*-*
357
Egyedül inni szánalmas, nagyon az, tudom, de nincs kedvem senkihez. Lenne kit elrángatnom, lennének erre a szerepre jelentkezők, mégis nemet mondtam mindenkinek és úgy jöttem ide, hogy egyedül iszok. Oké, itt van az egyik osztálytársam, az egyik, aki mindegyik nyamvadék tetves bulira elrángat, az van itt, én mégsem vele vagyok. Mégsem vele beszélek, és nem is iszok vele. Nincs kedvem a társaságához.
Ha már itt tartunk, senkihez sincs kedvem, ma nincs, pedig Elyvel kellene lennem, vele kéne helyrehoznom a dolgokat, de még nem tudom, hogy tegyem. Faszomat a szerelembe, de tényleg. Csak a bonyodalom, és a nehézség jár vele, semmi más. Fájdalom, igen az is, de baszott jó is tud lenni, csak nem akkor, amikor én is résztvevője vagyok a szerelem egyenletének. Akkor az egész valami nyögvenyelős szarság, amihez nekem semmi közöm, és amiben senki sem tud partner lenni. Voltak rá jelentkezők, kettő is érdemes lett volna rá, én meg elbasztam. Mindkétszer.
Túl ismerős hang csapja meg a fülem, az első kérdésnél még azt is hiszem, hogy a fejemben lévő gondolatok miatt halucinálom ide Vegast hangját, de a második mondatnál ez már nagyon gyanús, így fejem a hang irányába fordítom, és meg is pillantom őt.
- Szar hét? - nem kérdésnek szánom a kérdésére szánt válaszom, de arra sikerül, ahogy lehúzom a keserű italt megint csak. Marja a torkomat, szinte éget belülről, de jól esik. - Sajnos az is vagyok - búvalbaszott, bár ne lenne annyira baszva minden, akkor sokkal egyszerűbb lenne az élet.
- Te sem tűnsz túl boldognak. Van valami különösebb oka? - mindig volt oka mindennek, nála volt, viszont most sok az az egy bárszék közöttünk, így leszenvedem magam az enyémről, majd a mellette lévőre huppanok, egy kis mosolyt húzva arcomra. Jó újra látni. - Hogyhogy itt? - nem az ilyen helyek híve, ez inkább az én szokásom volt, de most az érdekel, hogy ő mit keres itt. Istenem... Nem is vettem észre, hogy hiányzott nagyon a társasága, míg fel nem bukkant. Jó persze éreztem, hogy a legjobb barátom hiányzik, de nem mart ennyire, most viszont, hogy látom, lepereg előttem, hogy mennyi mindenről maradhattam le az ő életében, ahogy ő is az enyémben, ez pedig kiborító.

credit
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 
Vegas & Vinny
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: