• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Stells & Birdie


 :: Játékok
AnonymousVas. Ápr. 23, 2017 12:15 pm
Vendég
Vendégstella & madárka
407 |  *-*  | R.I.P 2 My Youth
Az a szemét... Nem tudom, hogyan gondolta, hogy így fog bánni Elyvel, mármint, nem ezt érdemelte, akkor sem, ha másoknak könnyen odaadta magát. Ismerem a nővéremet, és tudom, hogy most ez rohadtul nem olyan volt a részéről, mint eddig mindenki másnál. Az a seggfej pedig tönkretette ezt, ártott neki, és most megérdemelné, hogy ártson neki valaki. De ha megtenném kinek lenne jó? Neki nem, Elynek sem, nekem sem, lehet, hogy egy pillanatig nagyon boldog lennék, hogy megkapta a magáét, de Ely nem örülne, ha betörném a képét. Így hagyom, azt nem mondom, hogy nem figyelem gyilkos tekintettel, amikor csak meglátom, és nem akarom a saját seggébe tudni a fejét, de nem teszem. Nem tudom ez mennyire olyan jó ötlet, illetve mennyire nem, de hagyjuk, majd a karma odabasz neki, abban nagyon jó, és nem mellesleg elég jók is azok a bosszúk. Megérdemel szinte bármit, azért amit tett, és talán még mindig tesz.
A parkban sétálok, és magamban puffogom ki ezeket, mert nem akarok ezzel senkit sem terhelni. Mármint, akit terhelhetnék az Vegas, de van neki elég baja, a nővérem szerelmi bánatán, és az én hisztimen kívül is, így nem is mondtam neki. Lehet azt említettem, hogy otthon gond van, sőt, azt biztosan mondtam, de azt is, hogy nem az én gondom, így ne foglalkozzunk vele. Igazából tényleg nem lenne az, ha Ely és én nem állnánk olyan közel egymáshoz, ha nem lenne olyan szoros a testvéri kapcsunk, hogy szinte én is érzem azt, ami neki fáj. És ez neki nagyon fáj, ez pedig ki fog készíteni engem is.
Most mégis magam vagyok itt a parkban, sok ember nincs is körülöttem, pedig a nap már ragyog az égen, nem túl magasan, így még olyan bajuk sem lehet, hogy esetleg túl meleg van. Engem mondjuk nem zavar, nem vagyok túlságosan kibékülve ma az emberekkel, úgy érzem, hogy valamit szét tudnék verni, annyi ideg gyűlt bennem össze, de nem teszem. Nem akarok balhét, ezért le is ülök egy padra, ahol nincs senki. Kicsit hideg a hátsómnak, de majd bemelegszik, nem vizes, csak még a napsugarai nem tudták felmelegíteni, ezt a munkát pedig elvégzi a fenekem. Nem tudom mi rosszabb, ha hideg, vagy ha meleg, de az biztos, hogy jobb érzés az, hogy nem sül oda a bőröm, mint az, hogy kicsit kiráz a hideg. Innen figyelem az embereket csendesen, ahogy néhányan még a mai napon is dolgozni mennek, vagy éppen futnak, esetleg kutyát sétáltatnak. Nem a legérdekesebb tevékenység, de engem megnyugtat.
Vissza az elejére Go down


Stella Argent


: :


Age :
17

Tartózkodási hely :
beacon hills


Hétf. Május 01, 2017 10:51 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Madárka & Stella
If you're a bird, I'm a bird

Minden kezdett újra normálissá válni. Olyanná, mint amilyen két évvel ezelőtt volt. A barátaid még mindig a barátaid voltak - leszámítva Asht, a kettőtök kapcsolata ugyanis elég tragikusan alakult - és néhány baráti vitát leszámítva, büszkén kijelenthetted, hogy minden teljesen rendben volt. Oké... Talán nem minden. Példának okáért itt volt mindjárt Vegas. Eddig eszedbe sem jutott, ami azt illeti tökéletesen meg is feledkeztél a létezéséről, de most, hogy a minap együtt láttad őt meg Birdie-t a lakása előtt, nyugtalankodni kezdtél. 
Természetesen nem az volt a baj, hogy ők ketten összejártak, az egyszerűen csak meglepett, mert gőzöd sem volt róla, hogy ilyen jó viszonyt ápolnak. Bár honnan is tudhattad volna? Hiszen jó sok időre leléptél, semmi csodálkozni való nincs abban, hogy lemaradtál jó pár dologról, mint amilyen az Ely és Vinny eset is volt. Ez mondjuk még mindig felfoghatatlan volt számodra. De mindegy is. Most nem ez volt az, ami foglalkoztatott, hanem Birdie és Vegas. Főleg Vegas. De az már egy másik lapra tartozik, hogy miért érdekelt téged ennyire. 
A lényeg, hogy nem bírtál szabadulni a gondolatától, mióta újra megláttad és beszélned kellett erről valakivel... Ha egészen pontosak akarunk lenni, akkor ez a valaki nem más, mint Birdie. Mégis csak vele láttad őt legutóbb. Ebből neked úgy tűnt, hogy most ő áll hozzá a legközelebb. És hát ki másnál kezdhetnél el kérdezősködni, ha nem nála? 
Azonban ötleted sem volt, hogyan kellene előállnod nála ezzel. Megfordult a fejedben, hogy csak úgy lerohanod vele, de az valahogy... nem tűnt annyira jó ötletnek. 
Most pedig épp a parkon vágsz keresztül, ahogy ezek a gondolatok újra megrohannak. De még kapóra is jön, ahogy tőled nem messze észre veszed az ismerős alakot. 
Nem, nem Vegas az. Hála az égnek. Hanem Birdie. Te pedig úgy érzed, ha már mindketten itt vagytok, egyedül... talán ez a legmegfelelőbb pillanat, hogy neki állj faggatózni. 
Lassan megközelíted a lányt a bal oldala felől. Idő közben barátságos mosolyt engedsz az arcodra kúszni, s mire odaérsz hozzá, már az a tipikus Stellás mosolyra húzódnak ajkaid. 
- Szia! - intesz is neki köszönésképp - Vársz valakire? - Vegasra. De erre nyilván nem kérdezhettél rá ilyen nyíltan, az nem lett volna valami jó kezdés. - Csatlakozhatok? - kérdezed, kezeddel a mellette lévő hely felé mutatva. Ha igennel válaszol, azonnal le is telepszel mellé, addig meg ácsorogsz tovább mellette. Legalább van egy kis időd kigondolni, hogyan is kezdj bele a beszélgetésbe. Ugorj mindjárt a közepébe, vagy lassan vezesd fel a dolgokat? 
Azt hiszed, egyszerűbb lesz csak úgy belevágni a dologba.
- Láttalak téged és Vegast - bukik ki belőled - Jóban vagytok? - kérdezed ártatlanul pislogva, mintha csak úgy eszedbe jutott volna ez a dolog, mintha véletlenül se lenne tervszerű...

she's proof that you can walk through hell
AND STILL BE AN ANGEL


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 
Stells & Birdie
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: