• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Ely & Vinny


 :: Játékok
AnonymousHétf. Ápr. 24, 2017 5:32 pm
Vendég
Vendégely & vinny
I can't imagine a world with you gone

forgive me
490
Nem bírom. Már egyáltalán nem bírom. hetek teltek el azóta, hogy Ely hallani sem akar rólam, letiltotta a számom, a suliban elkerül, - már ha bejön bármilyen órára is - és ha a házukhoz megyek, akkor is elküldenek. Ha nem is ő, akkor a húga teszi meg, vagy a szülei. Tudom, hogy elbasztam, hogy megérdemlem, mindent megérdemlek, amit kapok, mert az én hibám az egész, mindent én rontottam el, és most helyre akarom hozni. Nem lesz egyszerű, nagyon jól tudom, de egy próbát megér az egész. Ha más nem, barmot csinálok magamból, azt megérdemlem, mindent megérdemlek, ami csak rossz, de tényleg rosszul érzem magam, tényleg kikészültem ettől, és rosszul vagyok minden történéstől. Hiányzik, mar belülről, hogy nincs velem, hogy nem zárhatom karjaimba, hogy nincs mellettem reggel, nem velem alszik este. Minden ágyneműmből kijött az illata, ruháimon sem érzem, és ez borzalmas. Hiányzik, képtelen vagyok kiverni őt a fejemből, és úgy helyben hagyott, ott aznap, segített, hogy kicsit magamba szálljak azt hiszem. Ha ott ő nem mondja azokat, amiket, most lehet nem lennék itt a háza előtt.
Nem kopogok, nem teszek semmit, csak állok az ajtó előtt, kezemben a gitárommal, ami ezer éve hevert csak a szobámban, és nem is használtam. Nem éreztem szükségét, de a nagyapámtól kaptam, így családi örökség. Nem mai darab, a húrokat is le kellett cserélni, újra hangolni, a gitárt is kicsit rendbe hozni. Olyan poros volt, hogy azt hittem, vagy ezer éve nem ért hozzá senki sem, pedig még két éve használtam, azóta nem vettem a kezembe. Azt hittem azt is elfelejtettem, hogyan kell rajta játszani, de pár akkord után rájöttem, hogy ezt nem lehet elfelejteni, csak a gyakorlatból lehet kijönni. Három napja alig alszom, csak ezzel foglalkoztam, hogy minden tökéletes legyen. Életemben először, még ki is öltöztem, látnia kell, hogy tényleg igyekszem, csak miatta mindent bedobok, mert szükségem van rá.
Nagy levegőt veszek, soha az életben nem énekeltem senki előtt, talán csak Vegas volt, aki hallotta, hogy mit alkotok a gitárral, és a hangommal, de most megteszem, hallja az egész utca, nem érdekel, így játszani is kezdem a zene lassabb ütemét. - Loving and fighting. Accusing, united. I can't imagine a world with you gone - kezdek bele a szövegbe is, nem nézek fel, nem tudom, hogy meghallotta-e bárki is. Otthon van, ezt tudom, Del volt, aki segített kideríteni, hogy itt van-e, de ahhoz semmi köze, hogy én ezt kitaláltam, csak elmeséltem neki, és azt mondta segít. Neki sem jó, hogy ez történt, főleg most, hogy már tud mindent rólunk. - Hold on, I still want you. Come back, I still need you. Let me take your hand, I'll make it right i swear to love you all my life. Hold on, I still need you - jön a refrén, amit hangosabban éneklek, több beleéléssel, és csak ekkor merek felpillantani, de magam sem tudom, hogy mit várok. Őt, vagy a szüleit, ha tényleg őt, akkor mit láthatok rajta, nem tudom, de mindenre felkészültem már.

credit
Vissza az elejére Go down
 
Ely & Vinny
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: