• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Bliss & Miles


 :: Játékok
AnonymousHétf. Ápr. 24, 2017 6:06 pm
Vendég
Vendég
all I needed was the love you gave
bliss & miles

Hosszú napom volt, így a tervem az volt, hogy hamar lefekszem, és alszom. Azt hittem menni fog, megvacsoráztam anyával, ő boldog volt, hogy nem hagyom magára, mert apa még dolgozott, és nem szeret egyedül enni. De nem voltam éhes, így a vacsora egyik felében leerőszakoltam a számon egy pár falatot, de mintha egy hatalmas görcs állt volna a gyomromban, és a torkomat is összecsomózták volna. Nem tudom mi a bajom, hogy mi az ami számomra ennyire rossz, de anya is észrevette, hogy baj van. Főleg mikor turkálni kezdtem a tésztát, és nem bírtam megenni, pedig nagyon szeretem a carbonarat, most mégsem tudtam megenni. A nagy szerencsém csak az, hogy ezt betegségnek fogta fel, még a fejemet is megfogta, hogy van-e lázam, de nem volt. Én tudom, hogy nem beteg vagyok, ő is tudni fogja hamarosan, ha sokat vagyok vele.
De nem, felküld a szobámba, hogy zuhanyozzak le, majd menjek aludni, pihenjem ki bármi bajom is van, az alvás a legjobb orvosság. Szerinte. De szerintem ez azon nem segít, hogy a lelkem fáj, amiért vele akarok lenni, de nem lehet. Ahj Bliss, miért vagy olyan amilyen? Utálom, hogy túl sokat érzek iránta, a legjobb barátom, hiszen jó ideje szomszédok vagyunk, gyerekkorunkban is együtt játszottunk, ez sosem változott meg szerencsére, csak az érzések lettek erősebbek, és mélyek. Azt hittem nem igaz, hogy nem lehet barátság ellentétes neműek között, hacsak nem a saját nemükhöz vonzódnak. Mi erre nagyon rácáfoltunk, mindig, de aztán minden más lett. Megfordult bennem valami, és nem tudok csak barátként gondolni rá. Sokkal több lett, mást érzel, ha rágondolok, de nem akarok mást érezni, mert nem viszonzott, és ez fáj.
Egy gyors zuhany után bevetem magam az ágyba, hogy na akkor aludjunk, az órám alig tizenegyet mutat, és azzal a tudattal hunyom le a szemeimet, hogy így jól fogom kialudni magamat. A probléma csak az, hogy nem jön olyan könnyen az álom a szememre, mint azt én szeretném. Csak forgolódom, nem tudom mennyi ideig csinálom ezt, de hajnali kettő fele megunom, hogy semmit sem tudok csinálni, csak fetrengeni, és szenvedni. Sok mindent nem csinálhat ilyenkor egy hormontúltengéses fiú, mint magéhoz nyúlni. Igen ezt tervezem én is, már fogtam is a telefonom, de nem voltam képes rá. Mármint, nézegettem a fülesemmel a fülemben, de nem jött az a késztetés, hogy megtegyem. Így le is teszem, és inkább a plafont bámulom, Bliss arca jelenik meg előttem, és nem túl érthetetlen módon ez az egy dolog megmozgatja a fantáziámat, sokszor esett már meg ez, általában ha sokat időztem a zuhany alatt, de most csak úgy. Már épp kerülnék hangulatba is, mikor valami puffan az ablaknál. Nem túl hangos, én mégis észreveszem, és odakapom a fejem.
- Mi a... - egy alakot kiszúrok, de nem tudom ki az, olyan, mint a körből az a csaj, ha a tévéből mászott volna elő, most lehet összeszartam volna magam, de másmilyen mégis az ablak. Földszinti szobám van, nem hittem volna, hogy ilyen megeshet, kell nekem nyitva hagyni az ablakot. - Ki van ott? - kérdezek oda, próbálom hangosan és érthetően, de közben halkan is, hogy ne keltsem fel anyát, meg gondolom már apa is itthon van, de az ágy végébe húzódom, az éjjeli szekrényen matatva, oda tettem a telefonom.


Vissza az elejére Go down
 
Bliss & Miles
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: