• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Vegas & Hurricane


 :: Játékok
AnonymousCsüt. Ápr. 27, 2017 6:08 pm
Vendég
Vendégvegas & hurricane.
i'll come into your life and i may destroy you like a hurricane destroy everything in its path.
Igaz, hogy már lassan egy hónapja itt vagyok ebben az isten háta mögötti kisvárosban, ami közel sem olyan, mint New York, arról nem is beszélve, hogy szinte semmi élet nincs itt. Konkrétan lófaszt sem lehet csinálni. De az a vicc, bármennyire is kisvárosról van szó, mégsem találkoztam még Vegasszal. Ha nagyon őszinte akarok lenni, nem is érdekel mi van vele, elvégre egyszer sem kérdezte meg az elmúlt évek alatt, mióta megromlott a kapcsolatunk, hogy élek-e. Ettől függetlenül úgy érzem, hogy ideje végre megejtenem egy tesós napot vele. Vagy inkább estét. De nincs annyi pénz a világon, amiért leülnék vele kettesben beszélgetni valamiről. Pont ezért döntöttem egy buli mellett. Természetesen az ő házában.
Már túl voltam pár pohár whisky-n, mikor elkezdtem jobban felmérni a terepet, és nem kellett hozzá tíz perc sem, hogy rájöjjek, mennyivel menőbb lesz a házam ennél a háznak nevezett... valaminél. Bármennyire is taszít ez a hely, ha tetszik neki, ha nem, itt fogok maradni még pár napig. Unom a hoteleket, és még van legalább két hét, mire minden a helyére kerül. Na, meg ideje végre több időt tölteni a városban is, és ki más segítene megismerni a környéket, ha nem ő?
A dübörgő zenén túl is lehetett hallani az emberek üvöltözését, akiknek igazából a felét sem ismertem, de ez mind mellékes egészen addig, amíg lehet velük inni és bulizni. Meg persze sok a jó nő.
Már csak Vegas hiányzott.
Pont akkor hallottam meg az ajtó nyitódását, mikor elkezdtünk témázgatni az egyik csajjal. Nehezemre esett azt mondani, hogy hagyja abba, mikor már beleélte magát a nyakam harapdálásába, de illett volna ráköszönni a tesómra. Főleg, ha már az ő házában szerveztem magamnak egy bulit, és ha jól hallottam, valamelyik részeg idióta össze is tört valamit.
Felpattantam a kanapéról és a kezemben lévő sörös üveget letettem a dohányzó asztalra, hogy a bejárati ajtóhoz indulhassak. Mikor észrevettem Vegast, nem tudtam eldönteni, hogy ami az arcáról tükröződik az inkább harag vagy döbbentség. De lehet, egyszerre mindkettő.
Átvergődtem magam a részeg embereken, és egy hatalmas vigyorral az arcomon, kissé széttárt karokkal álltam meg előtte.
- Meglepetés - mondtam kissé elnyújtva az é betűt. - Hiányoztam? - Tettem fel egy pofátlan kérdést, tekintve a körülményeket. Lassan visszaengedtem a kezeim magam mellé, aztán kivettem az egyik piros műanyag poharat valaki kezéből, hogy az övébe nyomjam. - Túl józannak tűnsz még - a vigyorral az arcomon mellé léptem, majd az egyik kezemmel átkarolva a vállát indultam kicsit beljebb.
- Remélem, nem gond, hogy szerveztem magamnak egy "üdv Beacon Hillsben" bulit - folytattam, mielőtt bármit is mondhatott volna, aztán folytattam - Na, meg körülbelül két hétig még maradok is veled. A cuccaimat lepakoltam a szobádba. Olyan lesz minden, mint a régi szép időkben. - Be kell vallanom, élveztem a helyzetet. Tökéletes belépő, amivel még őt is felbaszhatom kicsit.
Van, ami sosem változik.

Vissza az elejére Go down
 
Vegas & Hurricane
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: