• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Vegas xx Daria


 :: Játékok
AnonymousSzomb. Május 06, 2017 8:44 am
Vendég
VendégWhen you said your last goodbye
I died a little bit inside
I lay in tears in bed all night
Alone without you by my side

Egyik kezem ujjaival a pulton doboltam, míg másik kezem könyökével megtámaszkodtam a falapon. Kényelmetlen volt, mert álltam, és állva hajoltam le a pultig, hogy az imént említett pozícióba vágjam magamat. Mindenesetre, ha kényelmetlennek is tartottam, legalább nem voltam egyedül.
Nem mintha minionokra vágytam volna magam körül, de azért egy-két állandó barát jelenléte igazán szambázhatott volna mellettem az olyan unalmasan hosszadalmas lyukasórák alkalmával, mint ami akkor is volt.
Három, és fél hét után tényleg nem vártam igaz lelki társakra, de mégiscsak ember voltam, az ember meg társas lény, és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy ne maradjon egyedül. És mondhatjuk, határozottan állíthatjuk, hogy a büfés nénivel ápoltam a lehető legközelibb viszonyt az iskolában, akármennyire ciki vagy nemciki ez a megállapítás.
Szóval most is az ő csinos kis büféjének fából készült pultján könyököltem az elképzelhetetlenül idióta pózomban, és azon röhögtem, hogy a két lánya közül az egyik, hogyan cseszte tönkre a másiknak az esküvői ceremóniáját.
- Neee! - nevettem fel hangosan, és hitetlenkedve pislogtam a tipikus külsejű nőre, aki Ariel-piros rövidre vágott hajkoronával próbálta leplezni tagadhatatlan öregségét.
- De, de, komolyan. A pap meg csak pislogott. Nagyon komikus volt - kuncogott Teresa, miközben szendvicseket csomagolt átlátszó fóliába, és messziről a polcra dobálta őket Michael Jordan tehetségével.
- Szeretem az esküvőket - jegyeztem meg végül.
- Lányok szeretni szokták. A tiéd is biztosan gyönyörű lesz.
- Ahahaha, hát ha lesz -
vigyorodtam el.
- Lesz, ne mondj csacsiságokat - és megpöckölte a homlokomat.
- Igenis - adtam meg magam. - Meghívlak majd. Ebben a suliban te vagy a legjobb arc.
- Hát - húzta el a szót mosolyogva -, ilyet se hallottam még.
- Pedig komolyan. Mindenki álszent, felszínes, vagy seggarc - nyögtem, és éppen belekezdtem volna annak az ecsetelésébe, hogy a lányok, akikkel jóban vagyok, azok is túlságosan messze állnak tőlem, és úgy érzem magam mellettük, mintha a tizedik évadtól kezdenék egy sorozatot, és minden előzmény nélkül kellene megértenem, hogy miről is van szó. Belekezdtem volna, de Teresa mögém pillantott, én pedig reflexből arrébb húzódtam, mert ez azt jelentette, hogy valaki venni akar valamit a büféből, de nem tud, ha én a pulton tehénkedem.
Félreálltam, begörcsölt derekamra tettem a kezemet, és azon tűnődtem, hogy én magam mit vegyek még, mert bár már két Snickersre és két sonkás szendvicsre kibasztam a pénzemet, volt még harminc perc a lyukasból, és annyi idő alatt végtelen mennyiségű kaja fért még belém.
Aztán oldalra pillantottam.
És helyben meghaltam.
Nem mintha nem tudtam volna, hogy itt lakik. Nem mintha nem tudtam volna, hogy itt tanul. Nem mintha nem tudtam volna, hogy így néz ki, hogy melyik a kedvenc szendvicse, hogy milyen színű a szeme, a haja, milyen alakú a szája, és az orra. Mindent tudtam. Az elmúlt három és fél hétben, és az előtte lévő költözködés közben is mindent tudtam. De reméltem, hogy ha tudatlanul viselkedem, ha úgy teszek, mint akinek eszébe sem jut - ami lehetetlen -, akkor talán sosem fogok vele összefutni - ami lehetetlen.
És most ott állt, teljes életnagyságban, és egyszerre éreztem, hogy megfagyok, és megsülök.
Eddig nem tudtam, miért féltem a találkozástól. De most, hogy megtörtént, már pontosan tudtam.
Azt mondják, az ember egyszer szerelmes igazán, és az első igaz szerelem sosem múlik el. Talán ettől féltem. Hogy most megláttam, és a pulzusom a négyszeresére gyorsult. Talán attól féltem, hogy reménykedni fogok, hogy esetleg újrakezdhetünk mindent, és talán attól, hogy nem akartam újrakezdeni. Annyi átbőgött éjszaka után, annyi szar nap után... Az után, hogy hónapokra belebetegedtem az egészbe, és úgy éreztem soha többé nem fogok normálisan viselkedni... Miért is akartam volna bármit is tőle? És ezek az ellentétes érzések most egyszerre lobbantak fel bennem. A harag, és az, hogy mennyire szerettem.
- Megyek Teri, majd még beszélünk, szia - intettem gyorsan Arielnek, sarkon fordultam, és villámgyorsan kiutat kerestem. Kiutat a folyosóról, a helyzetből, Vegas életéből. De nem találtam kiutat sehol.
 coded by elena
Vissza az elejére Go down
 
Vegas xx Daria
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: