• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @dan.nichols4


Yesterday at 1:32 pm
☇ Stories


Szomb. Márc. 23, 2019 4:34 pm
☇ @thelast_dodo


Csüt. Márc. 21, 2019 3:27 pm
☇ Játszótársat keresek!


Csüt. Márc. 21, 2019 1:52 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 hurricane & annie


 :: Játékok
AnonymousVas. Május 07, 2017 8:25 pm
Vendég
VendégGuess he kissed the girls
and made them cry

Úgy ültem kezemben a sörömmel, mintha a kivégzésemre vártam volna. Pedig valójában Birdie-re vártam, aki nem szólt, hogy késsünk négy órát, úgyhogy vele ellentétben én nem késtem négy órát.
És amikor a buli már igazán beindult, és körülöttem mindenki olyan részeg volt, hogy én éreztem magamat kínosan, kezdtem azon aggódni, hogy Bird meg sem jelenik, vagy, ami talán még rosszabb, már régóta itt is van, csak annyi itt az ember, hogy képtelenség megtalálnunk egymást a tömegben.
Elemeltem tekintetemet poharamról, amit szerintem minimum fél órája csöndben igéztem a szemeimmel, miközben a pokolra kívántam a mellettem smároló párt, a buli szervezőjét, Birdie-t, magamat, és annak a fos ízű sörnek a gyártóját, ami a poharamból nézett vissza rám. Tekintetem végigsiklott a tömegen, a vonagló sziluetteken, a visongó lányokon, az ismeretlen figurákon, a magára hagyott sörösüvegeken, amit reménytelennek tűnő szerzetek cápáztak maguknak. Grimaszoltam, ahogy a földön fekvő üveget valamelyikük csak úgy természetesen felvette, és a benne lévő minimális mennyiségű piát boldogan benyakalta. Aztán ahogy arrébb húzódott, és a tekintetemnek nem volt kedve követni őt, inkább lustán ugyanabba a pontba bámultam, észrevettem őt.
Nem akarok szentimentálisan fogalmazni. Leginkább azért nem, mert alapból ellentmondott az elveimmel a hirtelen jött gondolat, hogy "jézusisten, találkozott a tekintetem egy fiúéval, aki valamiért tökéletesen néz ki". De azért sem, mert ahelyett, hogy elkaptam volna a tekintetemet, és egyszerűen hazasétáltam volna, csak ültem, bámultam rá, és önkéntelenül is mosoly kúszott a számra.
Volt már, hogy csak azért mondtál valamire nemet, mert soha nem volt alkalmad kipróbálni? Szóval váltig állítottad, hogy azért nem csinálod, mert nem is akarod csinálni. Noha soha nem is csinálhattad. Talán, de csak talán, valahol a lelkem mélyén tudtam, hogy azért gyűlölöm annyira a fiúkat, hogy azért nem akarok soha, senkivel randizni, hogy azért "nem lenne rá időm úgyse", mert soha nem történt velem semmi. Ha a szerelmi életem nem lett volna ilyen sivár... Vagy inkább, ha a szerelmi életem létezett volna, akkor talán nem állítottam volna váltig, hogy mennyire felesleges az egész.
Lehetséges, hogy azért, mert részeg lettem attól, hogy nem iszok semmit, de részeg embereket bámulok, de mindenesetre lehetetlen ötletem támadt.
A mellettem smároló pár egyik tagja zseniális kézügyességgel tartotta még mindig kezében a poharát, miközben félig már levetkőztek a kanapén. Elkaptam tekintetemet a szoba másik oldalában ácsorgó srác szemeiről, itókámat precízen beleöntöttem a mellettem smároló lányka sörébe, és üres poharammal megindultam az ismeretlen felé.
Minden lépésemnél egyre biztosabb voltam benne, hogy itt az ideje megfordulnom, és hazamennem. Tíz perc sétányira lakom!
De minden lépésemnél valamiért ostoba módon újabb lépést kezdeményeztem felé.
Aztán megálltam előtte, egy fél percig csak szótlanul pislogtam, számat nyugtalanul összepréselve, ujjaimmal fülem mögé tűrve az előrehullott szőke tincseket, majd kezemmel a mellettünk lévő asztalon várakozó bontatlan borosüvegért nyúltam, és felé nyújtottam.
- Segítenél kinyitni? - és üres poharamat is megmutogattam, megforgattam a levegőben, hogy bizonyítsam, bizony, nincs benne pia, bizony, újra akarom tölteni. Mintha nem az imént öntöttem volna ki a tartalmát. Mintha nem tudtam volna borosüveget kinyitni. Mintha egyáltalán inni akartam volna. Mintha nem akartam volna hazamenni.
Egyáltalán miért mentem oda hozzá? Volt már ilyen. Hogy távolról megtetszett valaki, aztán pár hónapig bálványoztam. Nem kellett volna ekkora ügyet csinálnom belőle.
 coded by elena
Vissza az elejére Go down


AnonymousSzer. Május 10, 2017 8:54 pm
Vendég
Vendégannie & hurricane.
it might seem like a crush but it doesn't mean that i'm serious, baby i'm not that innocent.
Még vetettem egy gyors pillantást hátra a szobát megtöltő részeg emberekre, ahogy egy pillanatra sem eresztve az előttem sétáló lány kezét hagytam, hogy húzzon magával egészen a fürdőszobáig, ami mögött aztán észrevétlenül el is tűntünk. Szerencsére senki sem foglalta be magának a helyiséget. Épp csak annyi hangulat fény kellett, hogy megelégedtem vele, ha a tükör előtti beépített lámpák kapcsolójáért nyúl. Az alatt a fél perc alatt, amíg hátat fordítva nekem, a csípőjét mozgatva a pultig sétált, le sem bírtam venni a tekintetem a formás hátsójáról, meg a rövid szoknyájának vonaláról. Épphogy eltakarta előlem a seggét, amit már szívesebben nézegettem volna ruha nélkül. Végül kénytelen voltam feljebb emelni a tekintetem, ahogy újra felém fordult, derekát a pultnak döntve, miközben halványrózsaszín szájfényétől csillogó ajkába harapott, majd egy szexi mozdulattal lehúzta magáról a felsőjét, hogy tökéletes kilátás nyíljon a csipkes melltartójára, valamint arra, amit félig eltakar. Nem is kellett több, két lépéssel átszeltem a köztünk lévő távolságot, majd megmarkolva a combjait felültettem a mögötte lévő pultra. Amennyire csak lehetett közel húzódtam hozzá, s amíg átkarolva a nyakam hátra lendítette a hosszú haját, a nyakába csókoltam, és egyik kezemmel vándorolva a combján feljebb toltam az amúgy is rövid, feszülős szoknyát. Pillanatok alatt még szélesebb terpeszre nyíltak a lábai, és éhesen kapott ajkaim után, amíg én hozzásimulva kezdtem taperolni a belső combját, haladva egyre közelebb a lényeghez, bár ez a kis műsor már elég kínzás volt ahhoz, hogy elmenjen a kedvem az előjátéktól és leszaggatva a ruháit ott helyben megdugjam, gyorsan lezavarva a dolgot, mielőtt még betoppanna a pasija.
- Várj! - Erősen a vállaimba markolva tolt hátrébb magától, mire értetlenül kaptam fel a fejem és elengedtem a tangáját, amit időközben két ujjammal félre húztam, szabaddá téve a terepet. - Nem zártuk be az ajtót.
- Kit érdekel? - Már épp hajoltam volna vissza, mikor félre tolt magától, hogy leugorjon addigi helyéről és szoknyáját igazgatva az ajtóhoz lépjen, aminek valaki épp lenyomta a kilincsét.
Aztán olyan gyorsasággal történtek az események, hogy szinte fel sem fogtam. A lány fénysebességgel vette vissza a pólóját, majd hagyott magamra egy búcsú csók után, mondván, hogy majdnem lebuktunk a csávója előtt. Hirtelen úgy éreztem, kevés volt az a két pohár whisky-cola ahhoz, hogy ne basszam fel magam, amiért álló farokkal faképnél hagytak.
Végül hamar megbántam, hogy nem zártuk be azt a rohadt ajtót.
Körülbelül negyed órával később már nyugodtan iszogattam a következő pohár alkoholos italomat, miközben azon gondolkoztam a falnak vetve hátamat, hogy ki a fasz hívott meg ide. Vagy egyáltalán ki a házi gazda és ismerek-e itt egyáltalán valakit. Ez mind egészen két percig kötötte le a gondolataim, amíg nem találkozott a tekintetem egy újabb csajéval. Ajkaim játékos mosolyra húzódtak, bár akkor még meg sem fordult a fejemben, hogy ilyen hamar eljön a második alkalom az este folyamán, de mikor megindult felém, ellöktem magam a faltól és csak vártam mégis mivel fog elém állni.
Kérdőn vontam fel egyik szemöldököm, miközben vártam, hogy végre mondjon is valamit, aztán figyeltem, ahogy az üvegért nyúl és csak halkan felnevettem, de úgy döntöttem, nem hozom fel neki a pár perccel ezelőtti akcióját, amit sikerült végig néznem, elvégre aranyosnak találtam a próbálkozását. Pedig én nem az a srác vagyok, akinél taktikázni kell, hogy leszólítsák.
Lehúztam a maradék pár kortyot a poharamból, amit a mellettünk lévő asztalra helyeztem, hogy átvehessem az üveget, és egy egyszerű mozdulattal levegyem róla a papírt, majd lecsavarjam a tetejét.
- Úgy tűnik, ezen egyszerű kupak volt - mondtam vigyorogva, miközben felmutattam a kupakot, amit aztán egy hanyag mozdulattal az asztalra dobtam. - Semmi dugó - tettem még hozzá, ahogy megtöltöttem a poharát.
Szegény csaj. Attól féltem, pillanatok alatt hátat fordít vörös arccal és eltűnik a tömegben. Ezt viszont a legkevésbé sem akartam, mert le sem tudtam venni tekintetem az élénk vörös rúzsáról, ami kiemelte tökéletes ajkait. Ez miatt meg csak még inkább meg akartam csókolni. Másra nem is nagyon tudtam koncentrálni.
- Egyébként Hurricane vagyok - mutatkoztam be neki, amíg öntöttem magamnak is, majd letettem az üveget. - Na, és téged hogy hívnak? - Beleittam a vörösborba. - Nem úgy tűntél, mint aki annyira élvezi ezt a bulit - gyorsan körbepillantottam, majd ismét felvettem a szemkontaktust. - Hol vannak a barátnőid?

Vissza az elejére Go down


AnonymousCsüt. Május 11, 2017 12:35 pm
Vendég
VendégGuess he kissed the girls
and made them cry

Már akkor sejtenem kellett volna, hogy sokkal okosabb döntés egyszerűen sarkon fordulni, és komótosan hazagyalogolni, amikor Birdie fél órával a buli kezdete után sem mutatkozott meg a tömegben. Okosabb lett volna nem leülnöm feleslegesen foglalni a helyet a kanapén, és határozottan okosabb lett volna, ha nem nézelődöm, nem kíváncsiskodom, és legkevésbé sem döntök úgy - még a legapróbb véletlen folytán sem -, hogy kommunikációt folytatok egy vadidegen sráccal a szoba másik végéből.
De miután tizenhat éven keresztül mást sem csináltam, mint okos voltam, és okosabban döntöttem, most valamiért bután álltam előtte, és úgy néztem rá, mintha minimum ő szólított volna le engem, és nem pedig én őt.
Zavartság telepedett rám, az a tipikus, amit mindig éreztem, ha valakit messziről kiszúrtam, és teljes ismeretség nélkül is elkönyveltem magamban a szőke hercegnek - mert szabad tagadni, de a lányok kilencven százaléka igenis így működik. Annyi volt a különbség, hogy ez alkalommal nem csak szimplán zavart voltam, hanem nagyon zavart, extrán zavart, fogalmam sem volt, hogy mit csinálok, vagy mit kéne csinálnom, és ettől olyan tökkelütöttnek éreztem magamat, hogy szívem szerint elsüllyedtem volna szégyenemben. Ha abban a pillanatban rendelkeztem volna varázserővel, egészen biztosan visszatekerem az időt.
De nem rendelkeztem varázserővel. És csak kavargó gyomorral, és a ritmusra dübörgő mellkassal vártam, hogy kinevet és ott hagy, hisz én már nem tehettem ezt.
Helyette letekerte az alkohol kupakját, és vigyorgó válaszával nyilvánvalóvá tette, hogy ennél átlátszóbb akkor sem lehetnék, ha üvegből lennék.
Valamiért jóízűen felnevettem a nyomoromon, de ez legalább feloldotta a bennem lévő haza-akarok-menni és utálok-itt-lenni keverékét.
- Hoppá... - nyögtem, aztán egyszerűen vállat vontam. - Mindegy... Felőlem bármilyen lehet, nekem mindegyik gyerekzáras - tartottam poharamat, miközben megtöltötte, és rögtön a számhoz emeltem, hogy belekóstoljak. Száraz volt, és én az édeset szerettem, ennek ellenére nem volt annyira szar íze, mint a sörnek.
- Én meg egyébként Annie, de ez cseppet sem olyan menő név, mint a tiéd - tudtam le én is gyorsan a bemutatkozást, és őszintén meglepetten pislogtam neve hallatán. - Hurricane. Életemben nem találkoztam ilyen nevű emberrel, pedig volt már dolgom Mafaldával is. Kit neveznek el Mafaldának? - ráncoltama homlokom.
- Ah... Akkor ennyire látszik? - grimaszoltam egyet, és megint csak vállat vontam. Amint visszaemelte rám a tekintetét, én pislogtam félre, hogy újra felfedezzem, Birdie még mindig nincs a jelenlévők között. - Egy barátnőm rángatott el... de még csak nem is találkoztam vele már vagy órák óta - kaptam vissza rá a tekintetemet, és elmosolyodtam. - Szóval gondoltam leülök és eggyé válok a kanapéval, de közben azok - intettem mutatóujjammal eddigi helyemre - elkezdték csócsálni egymást, én meg rosszul vagyok az ilyenektől, és... hát szóval így kerültem ide, hogy teszteljem milyen zseniálisan csavarsz le egy kupakot. - Lepislogtam a lábamra. Fogalmam sem volt róla, hogyan és miről kéne beszélgetnem vele. Nem akartam untatni a tipikus kérdésekkel, hogy mi a kedvenc színe, van-e lisztérzékeny a családjában, és szereti-e a kenyeret. Valamiért zavart volna, ha azt gondolja, ilyen unalmas vagyok. Pedig én ilyen unalmas voltam... sajnos.
Úgyhogy fogtam teletöltött poharamat, a számhoz emeltem, nagy kortyokkal leerőszakoltam a torkomon, aztán lecsaptam az asztalra, és határozottan ránéztem.
- Táncolj velem - jelentettem ki kérve. - Őszintén, én nem szoktam bulikba járni, és fogalmam sincsen mit lehet csinálni azon kívül, hogy ülök azon a kanapén...
 coded by elena
Vissza az elejére Go down


AnonymousVas. Május 14, 2017 9:18 am
Vendég
Vendégannie & hurricane.
it might seem like a crush but it doesn't mean that i'm serious, baby i'm not that innocent.
Ismerem a nőket. Pontosan tudom, melyikkel hogy kell beszélni ahhoz, hogy hatással legyek rá. És mindenkit könnyedén kiismerek már pár mondat után, ez pedig most sem volt másképp.
Szőke, vállig érő haj, ragyogó íriszek, amik az ég kékjét idézték fel előttem, valamint vadító ajkak egy élénk rúzzsal kihangsúlyozva. De amúgy semmi smink. Legalábbis nem a megszokott két kiló, csak valami natúr. Valami természetes. Pont annyi, ami elegendő ahhoz, hogy rávezesse az embereket, hogy ad a külsejére, de nem az a fontos, hogy mindenki csak ezt lássa. Elsősorban nem másoknak akar tetszeni, vagy megfelelni, hanem annak, aki visszanéz rá a tükörből. Ó, milyen aranyos..
A zavart tekintete és a halványan megbújó mosolya miatt az arcán csak arra tudok következtetni, hogy a, nem hazai terepen van, ergo vagy egyáltalán nem jár bulizni, vagy csak ritkán; és b, maga sem tudja pontosan, miért is jött ide hozzám. Illetve, ez így erős túlzás, hiszen azt hiszem ez önmagában egyértelmű, viszont valami olyasmit csinál, amihez nincs hozzászokva.
Akarva-akaratlanul is megfigyeltem minden egyes mozdulatát, és pillanatok alatt egy nyitott könyvvé vált előttem. A testbeszéde túl egyértelmű, és fogalma sincs, hogy kezelje az efféle helyzeteket. Ez neki nem biztos, hogy annyira jó, nekem viszont annál inkább.
Nem tűnt könnyen kapható lánynak. Sőt, biztos voltam benne, hogy nem az. Talán csak a saját tündérmeséjének a happy endjét várta, arra viszont senki sem figyelmeztette, hogy buliban nem ismerkedünk - ez egy alapvető szabály -, így pedig könnyen válhat hercegnőből Piroskává, én pedig csupán csak a nagy gonosz farkas vagyok, nem a szőke herceg.
A bemutatkozás után először csak elmosolyodtam, és csak még jobban kezdtem szeretni a szokatlan nevem, amivel sikerült lenyűgöznöm valakit újra - már ha mondhatom így. Aztán a mosoly azonnal eltűnt az arcomról, ahogy áttértünk a menő nevekről a gáz kategóriára, és csak értetlenül ráncoltam a homlokom, hogy ez mégis hogy jön most ide. Mármint az ismerkedéshez meg kettőnkhöz. - Valakit, akinek a szülei Oroszlánkirály rajongók? - Tettem fel végül egy költői kérdést
Letettem a poharat, miután ittam még egy kortyot, ezzel is jelezve, hogy a pia - ha csak minimálisan is, de elvonja a figyelmem róla, én pedig rajta kívül semmi másra nem szeretnék koncentrálni. - Őszintén? - Félrepillantottam pár másodperc erejéig, majd egy kisebb mosolyt villantva ismét rá emeltem a tekintetem, lazán megvonva vállam. - Eléggé. Nem tudom, ennek maga a buli-e az oka, vagy a sok részeg ember, esetleg, hogy egyedül ülsz már ki tudja mióta, de szerencséd van, amiért kiszúrtál engem. Szívesen szórakoztatlak az este hátralévő részében a barátnőd helyett.. vagyis, ameddig szeretnéd - javítottam ki magam, de magabiztos voltam és optimista. Biztos voltam benne, hogy nem véletlenül jött oda hozzám, ahogy abban is, hogy kicsit segíthetek oldani a gátlásait. Talán a végén még én is jól járok - gondoltam, miközben fejben elkalandoztam egy teljesen más irányba. Ha a tanga nem is kerül le róla, minimum az egyik sarokban fogunk smárolni egy órán belül.
A hirtelen kijelentése bár meglepett, örültem is neki. Némán bólintottam, miközben közelebb lépve megérintettem a karját, s lassan végighúztam rajta a kezem lefelé, amit követtem tekintetemmel egészen addig, amíg el nem érve kézfejét megfogtam azt, hogy a tömeg felé húzzam finoman. Mikor megtaláltam a tökéletes helyet az emberek között, óvatosan megpördítettem, majd ahogy visszanyerte eredeti pozícióját, a derekánál fogva közelebb húztam magamhoz.
- Szóval nem szoktál buliba járni - bólintottam, mintha most kezdeném csak felfogni a dolgot. - De azért táncolni tudsz, gondolom. Segítek - miközben csípőmet az övéhez nyomtam, át is csúsztattam rá a kezem, majd mozgatni kezdtem a sajátomat az övével együtt. - Hm, nem is rossz - néztem fel rá újra.
Miközben vele együtt mozogtam a ritmusra, szabad kezemmel végigsimítottam az oldalán, aztán mitha egyetlen intimebb pillanat sem történt volna, elengedtem, és úgy táncoltam tovább, néha lehunyt szemekkel, kicsit hátrébb is döntve a fejem, hogy az egyetlen testrészünk, ami összeér, pusztán csak a csípőnk maradjon. Úgy csináltam, mintha az egyetlen dolog csak a zene lenne, ami érdekel, s teljesen át is adtam magam neki. Ezzel pedig sikerült megtörnöm a kezdeti romantikus, és érzéki hangulatot, hogy kicsit szórakozzak vele és azt a látszatot kelthessem, mintha nem is lett volna, csak ő gondolja túl a dolgokat. Azt akartam, hogy ő legyen az, aki ne bírja megállni, hogy megszüntetve az utolsó millimétert is kettőnk közt összepréseljük az ajkaink, és ne fordítva.

Vissza az elejére Go down


AnonymousVas. Május 28, 2017 9:56 pm
Vendég
VendégGuess he kissed the girls
and made them cry

Azt gondoltam nevet majd a Mafaldán. Én nevettem rajta. De ő nem. És ettől leginkább csak még bizonytalanabbul néztem rá, és még egy fokkal feleslegesebbnek, sőt rosszabb döntésnek találtam, hogy idejöttem. Ugyanakkor talán azért, mert én mindig a lehető legjelentéktelenebb dolgokra voltam kíváncsi, az a kérdés kezdett foglalkoztatni, hogy ha a Mafaldán nem, akkor vajon min nevet? Szokott-e nevetni egyáltalán... Megnéztem volna nevetve. Aztán megróttam magamat gondolatban, amiért erről fantáziáltam, és amiért ezen tűnődtem.
De mégis mit tehettem volna? Zakatoltak a gondolataim, és dübörgött a mellkasom. Sokkal helyesebb volt, mint messziről, most már a hangját is hallottam, és minden egyes újabb tized másodperccel amit tekintete sortüzében állva töltöttem egyre kevésbé akartam lelépni. Azt éreztem, hogy olyasmit teszek, amit sosem. Olyasmit, amitől félek. És néha a rettegés nem a legrosszabbat, hanem a legjobbat váltja ki az emberből. Bár sejtelmem sem volt róla, hogy éppen mit is váltott ki belőlem, de hiába volt bennem még mindig a hazamennék, egyre inkább felülkerekedett rajta a maradnék, és azt akartam, hogy ez az új Annie, akit még én sem ismertem, tovább folytassa azt amit elkezdett. Mintha egy sorozatot néztem volna, és a világért sem hagytam volna abba a nézését. Haragudtam volna a főszereplőre, ha egyszerűen csak úgy lelép. Lehetséges, hogy túl későn döbbentem rá, hogy a főszereplő én vagyok, és hogy ez az egész nem egy sorozat, ami nincs hatással az életemre?
Keze végigfutott meztelen karomon, és azért kezdtem könyörögni, hogy ne érezze a libabőrt, ami érintése nyomán jelent meg a bőrömön. Nem akartam, hogy észrevegye, hogy egy két lábon járó smirglipapír lett belőlem, aki minden bizonnyal úgy pislogott rá, mint hal a szatyorban. Szerencsére amint kézen fogott, és elkezdett a táncparkett felé húzni, kénytelen volt elfordulni tőlem, hogy utat tudjon törni a tömegben. Addig a háta mögött szabad kezemmel az arcomhoz nyúltam, hogy jéghideg kezeimmel lehűtsem a pillanatok alatt felforrósodott arcomat, de persze teljesen hiába, mert amint végeztem vele, magához húzott, és a csípőnk vészesen közel került egymáshoz. Meg mis is vészesen közel kerültünk egymáshoz. Meg mindenki, mindenki olyan vészesen közel volt hozzánk, és minden olyan vészesen közelinek tűnt, hogy szinte klausztrofóbiám lett. Így ettől kezdve a klausztrofóbiára fogtam mindent:
Azt, hogy alig kaptam levegőt, azt, hogy pislogni sem mertem, azt, hogy a smirglipapír bőrömből most már egyenesen sajtreszelő lett, és azt, hogy a nemrégiben alap hőmérsékletére hűtött arcom ismét lángba borult, ha lehet, akkor még forróbba, mint az előző alkalommal.
És eközben ő?
Ja, hát ő úgy viselkedett, mintha ez normális lenne. Mintha legalábbis sakkoznánk és limonádéznánk. Valamiért ez nem csak megijesztett, de bosszússá is tett. Hogy ő sakkozik, meg limonádézik, én meg közben megfulladok, és szénné égek. És ahogy csak táncoltunk, ahogy önkéntelenül is megengedtem a testemnek, hogy felvegye a zene ritmusát, azt kezdtem észrevenni, hogy itt ez mindenkinek csak ennyiről szólt. Ettől még idegesebb lettem. De én mindentől, mindig csak még idegesebb lettem, pedig már nem is volt ennél idegesebb.
Úgy tűnt, teljesen átadta magát a zenének, és úgy tűnt, mintha észre sem venné az oldalamon felszaladó tapintásait. Lehunyt szemmel átadta magát a zenének. És csak táncolt, amire végül is én kértem meg őt. De jól tudtam hogyan végződnek az ehhez hasonló táncok. Vagy ha eddig nem is tudtam biztosra, a mellettünk ölelkező párocskák meggyőztek a valóságról.
Lábujjhegyre álltam, kezeimmel megkapaszkodtam két vállában - mert mi az istenért kell ilyen létrának lenni? - és számmal a füle mellett beszéltem, hogy hallhasson a hangos zenén keresztül.
- Hurricane... - szólítottam meg, mert tetszett a neve, és ezért úgy éreztem, jó lenne kimondani. Reméltem, hogy azért nincs akkora transzban, hogy meg se halljon. - Megismerhetlek? - és kicsit elhúzódtam, hogy lássam az arckifejezését, és hogy ő is láthassa, ahogy őszinte érdeklődéssel pislogok rá. Aztán visszahajoltam, hogy megmagyarázzam magamat. - Miközben táncolunk... mondjuk játsszunk. Olyat, hogy kérdezel valamit, és válaszolok, aztán én kérdezek, és te válaszolsz... És akkor megismerlek. - Ismét elhúzódtam, hogy megint csak az arcába bámulhassak. Féltem, hogy kinevet, és ott hagy. Az volt a baj, hogy én nem voltam odavaló. És ezt én is tudtam. Ezt ő is tudta. Ezt Birdie is tudta. Ezt anya is tudta. Mintha a henteshez mentem volna zöldségért. Vagy a síparadicsomba mentem volna strandolni. Mások azért jártak ide, hogy igyanak, smároljanak, és lefeküdjenek egymással. Én itt voltam, és ismerkedni szerettem volna.
Olyan nagy baj ez?, gondoltam akkor.
Aztán rájöttem: igen. Mert a hentesnél nincsen zöldség.
 coded by elena
Vissza az elejére Go down


AnonymousVas. Jún. 11, 2017 10:48 pm
Vendég
Vendégannie & hurricane.
it might seem like a crush but it doesn't mean that i'm serious, baby i'm not that innocent.
Buliban nem ismerkedünk - ez egy alapszabály, amit ezekszerint ő nem ismert.
Buliba nem azert járunk, hogy megtaláljuk életünk szerelmét. Buliba nem azért járunk, hogy ismerkedjünk másokkal, amiből később még lehetne valami. Buliba azért járunk, hogy szórakozzunk, esetleg egy éjszakás kalandot keressünk. Mindezért kissé meglepődtem a kérdésén, de valahol meg is értettem, hiszen már az elejétől kezdve tudtam, hogy ő más, mint a többiek. Én mégis csak a megszokott játékot játszottam, amiben sosem lehettem én a préda. A dolgom most talán kicsit nehezebb volt, de határozottan máshogy kellett gondolkoznom, mint eddig, mégis úgy éreztem, jó úton haladok. Ha ismerkedni akar, hát ismerkedjünk.
Egy mosoly kíséretében pillantottam le rá, és csak bólintottam némán. Tetszett az az ártatlanság, ami az arcáról tükrőződött. Láttam a kihívást a tekintetében, és szinte minden egyes moccanás, amit tett, feltüzelt.
- Akkor kezdem, de előbb kíváncsi vagyok valami másra is - jelentettem ki, miközben kicsit elhúzódtam tőle, majd megragadva a kezét úgy megpörgettem, hogy háttal álljon nekem, miközben én fél kézzel ölelem magamhoz továbbra is fogva a kezét. A füléhez hajoltam és csak halkan szólaltam meg. - Miért jöttél oda hozzám valójában? - Aztán kipörgettem, hogy ismet szembe kerüljünk egymással.
Bár a kérdés, amit feltettem, olyasmi volt, amire alap esetben sejtettem volna a választ. Igazából nála is, de fele annyira sem volt egyértelmű, mint bárki másnál. Mégis annak, hogy odajött nyilvanvalóan nem a boros üveg volt az oka, sok más pedig nem lehetett. De én tőle akartam hallani.
Végül ideje volt komolyabbra fordítani a szót. Ismét odahúztam magamhoz, de most mindkét kezem a derekára helyeztem, majd egyikkel felsimítottam a lapockajához, és eltekintve attól, hogy egy pörgős szám ment, csak lassabban kezdtem el lépkedni hozzásimulva, miközben egyenesen a szemeibe bámultam, hogy normálisan tudjunk beszélgetni.
- Kezdem valami egyszerűvel. - Megkérdezhettem volna, hogy hány éves, vagy suliba jár-e még. Mit szeretne majd tanulni, vagy dolgozni. Hogy van-e testvére, és ha igen, mennyi, és milyen vele/velük a kapcsolata, helyette én egy teljesen más, és cseppet sem megszokott kérdést tettem fel. - Ha választanod kéne, inkább salátát, vagy pizzát ennél? - Kicsit szűkítettem a szemeim, mintha ez egy beugratós kerdés akarna lenni, pedig nem az volt. Ha már ismerkedni akar, én pedig belementem, akkor nem ostoba kérdésekkel fogom bombázni. Utálom azokat a lányokat, akik mindenben a kalóriákat számolják, és inkább csak zöldet zabálnak. Az ilyen csajokkal még étterembe menni is borzalmas.
Persze ezen kívül még sok mást is szerettem volna kérdezni. Például, hogy miért pont én voltam az, akit kiszúrt, és miért akar most megismerni? Talán mégsem tűnók egy világi köcsögnek, mint ahogy sokan allítják. Azonban ezeket a típusú kérdeseket inkább mellőztem, mert a, most róla volt szó, és b, lehet, hogy a válasz nem az lenne, amit hallani szeretnék. De mit szeretnék egyáltalán hallani?
- Mi jár most a fejedben? - Tettem fel hirtelen egy kérdést, aminek már semmi köze nem volt a "legyél laza" elvemhez. Egyszerűen csak kinyögtem, mert tényleg, őszintén érdekelt. A legijesztőbb az volt, hogy magam sem tudtam miért. Furcsa hatással kezdett rám lenni Annie. Ez pedig még azt is elfeledtette velem, hogy nem rég még csak egy újabb lehetőséget láttam benne az éjszaka hátralévő felére.
Hirtelen azon kaptam magam, hogy én is meg akarom ismerni.

Vissza az elejére Go down


AnonymousSzomb. Jún. 17, 2017 1:51 pm
Vendég
VendégGuess he kissed the girls
and made them cry

Én tényleg csak egyszerűen nem illettem oda. Azt hiszem ez volt a vesztem. Azt hiszem ezért történt minden úgy, ahogy történt. Mert hiába voltam rosszkor, rossz helyen, hiába ismertem fel, hogy nem vagyok odaillő, mégis ott maradtam. És mégis olyan próbáltam lenni, amilyen vagyok. Határozott. Vagy inkább határozottan naiv.
Rám mosolygott, és bólintott, így kiengedhettem a mellkasomat szorító sóhajt. Legalább nem hagy itt, gondoltam, és egy pillanatra magabiztosnak éreztem magamat, hogy mi ketten egyenrangú felek vagyunk. Ennek a pillanatnak azonban azonnal vége szakadt, amint megfogta a kezemet, amint magához pörgetett, és amint megéreztem alkoholízű, forró leheletét a fülcimpámon, amitől olyan bogársereg ébredt a gyomromban, hogy azt hittem nyomban elájulok. Szerencsére nem maradtunk így sokáig, visszapörgetett, hogy az eredeti pózban folytassuk a beszélgetést, én pedig zavaromban ezerfelé pislogtam, csak rá nem. Elpirultam, attól tartottam pirosan világítok a sötétben. Szólásra nyílt számat becsuktam, megint kinyitottam, aztán végül megkockáztattam, hogy ránézzek. Szégyenlős mosoly kúszott számra, összepréseltem ajkaimat, mintha csak megigazgattam volna a rákent rúzst.
- Azért mert... Hát... - lesütöttem a szememet, de gyorsan vissza is kaptam rá. - Csak hallani akarod, pedig tudod - gyanúsan pislogtam rá. - Hát jó. Azért mert egyedül voltál, mint én. És azért is, mert tetszett, ahogy kinézel - erőltettem magamra a magabiztosságot, amit fogalmam sincsen, hol, és mikor hagytam el, de a vele való beszélgetés közben csak nyomokban véltem felfedezni magamban.
Ismét közelebb húzott magához, én pedig kényszerítettem magamat, hogy ne essek megint a zavart körbepillantgatás hibájába. Végig a tekintetét figyeltem. Farkasszemet akartam játszani vele, anélkül, hogy szóltam volna neki.
Azt hittem valami nehéz kérdés lesz. Töri, vagy földrajz. Kémia. Mikor megkérdezte felnevettem.
- Hogy saláta vagy pizza? Hmm... Nem választanék, enném mindkettőt. Azt nem lehet? Szeretem mindkettőt - vontam vállat. - Vagy ez csalás? Ha muszáj választani, akkor pizza, mert arra lehet kérni pepperonit. És most akkor én kérdezek. - Gyors gondolkozóba estem, aztán fél perc után elmosolyodtam. - Ha huszonnégy órád lenne hátra, mi az, amit feltétlenül megtennél?
Igazából, miután feltettem a kérdést, meg is bántam, mert attól kezdtem félni, hogy megun, vagy hülyének néz, és egyszerűen lelép. Ha eddig itt hagyott volna, annyira nem bántam volna. Talán rosszul esett volna, egy pár percig, vagy óráig még tűnődtem volna rajta, aztán egyszerűen csak elfelejtettem volna az egészet. Ezt szerettem magamban. Hogy mindig tudtam felejteni. Mindig volt mibe menekülnöm. A folytonos munka, a rengeteg beadandó, osztálytársaim korrepetálása biokémiából, a magamra vállalt intézkedések birodalmába menekülve könnyedén megfeledkeztem a kapcsolataimról. Amíg a szüleim, és a bátyám nem költöztek a városba, őket sem hiányoltam annyira. Ha egy hétig mást sem csináltam, mint rohangáltam össze-vissza, és a barátaim mind megfeledkeztek rólam, vagy nem hívtak valahová, azt sem vettem észre. Nem volt időm gondolkozni rajtuk, hiányolni őket, mert mindig akadt valami más dolgom. De most azon kezdtem gondolkozni, hogy nem válaszol a kérdésemre, hogy mit tenne, ha huszonnégy órája lenne hátra, akkor később nem tudnék elaludni, mert ezen gondolkoznék, és nem tudnék hatékonyan dolgozni, mert ezen gondolkoznék. Meg azon gondolkoznék, hogy mi mindent kérdeztem volna még meg. Meg azon gondolkoznék, hogy mi lehet vele, vagy hogy szerelmes-e egy lányba. Az a baj, hogy én olyasvalaki voltam, aki messziről belehabarodott fiúkba, de könnyedén elfelejtette őket, mert soha, egyetlen szót sem váltottam velük. De Hurricane más volt. Mert vele beszélgettem. Ő létezett. Nem olyan nemlétező, kitalált volt, mint a többiek, akikhez nem mentem oda soha, és akik csak a képzeletemben voltak valamilyenek.
Mi jár most a fejedben?
Meglepetten pislogtam rá, és hirtelen nem tudtam, hogy erre mégis mit válaszolhatnék. Mert sok mindent járt a fejemben. A többi plátói szerelmem, a rengeteg teendőm, meg ő. Ő nagyon-nagyon járt a fejemben.
- Te - vágtam rá végül őszintén, mielőtt még meggondoltam volna magamat. - Azon gondolkoztam, hogy ha soha életünkben nem beszélgetnénk, meg nem is találkoznánk többé, akkor vajon gondolkoznék-e rajtad. Mert... hát tudod, én mindig nagyon sok dologgal elfoglalom magamat, és inkább dolgokon gondolkozom, nem pedig embereken - vontam vállat, aztán összeráncoltam a homlokomat. - Tehát azon gondolkozom, hogy rajtad vajon fogok-e gondolkozni? Butaság, mi? - grimaszoltam.
 coded by elena
Vissza az elejére Go down


AnonymousSzomb. Jún. 24, 2017 5:24 pm
Vendég
Vendégannie & hurricane.
it might seem like a crush but it doesn't mean that i'm serious, baby i'm not that innocent.
Igen. Tényleg csak hallani akartam azt, ami amúgy egyertelmű, de ezzel szerintem mindenki így van. Jó érzés a megerősítés mindenféle téren.
Válaszkent csak lehunytam a szemeim egy pillanatra, es egy kissé szégyenlős vigyort villantottam rá lejjebb hajtva a fejem, majd csak úgy néztem fel rá ismét. Aztán, ahogy tekintetünk találkozott, egy pillanatra úgy éreztem, mintha belefagytunk volna az időbe. A játszott mosolyom egy halvány, de annál inkább őszinte mosollyá változott, és hagytam magam elveszni. Nem tudtam miért, de most más volt a helyzet, mint a többieknél. Nem volt elég, ha csak előveszem a laza oldalam és eljátszom, hogy semmi és senki sem érdekel, csak a mának élek, mert ki tudja, mi jön holnap. Mert ez igazából nem csak ennyiről szólt. És Annie-vel szemben nem ez a Hurricane Bartholomew állt, hanem szép lassan lebontottam a magam köré épített falakat, amiket a külvilágnak mutattam, és elővettem az őszinte gondolataimat, amikkel általában félrészegen világot fejtegetek, vagy csak otthon, egyedül elmélkedek a sötétben. Valamiért arra ösztönzött, hogy magamat adjam, s ez kicsit megrémisztett.
- Csak tudni akartam, hogy készüljek, ha el akarlak hívni vacsorázni - hazudtam végül egy semmitmondó mosoly kíséretében újra. Úgy ment ez már, mint a vízfolyás. Talan őszintébbnek tűntem ilyenkor, mint mikor tényleg az vagyok.
Felvont szemöldökkel vártam a kérdését, s ahogy meghallottam, még az ajkaim is résnyire nyíltak egymástól, ahogy összevonva szemöldökeim próbáltam beleélni magam a helyzetbe. És hosszú másodpercek elteltével jöttem csak rá, hogy ez cseppet sem egyszerű kérdés. Bármire szívesebben válaszoltam volna, mint erre.
Percek teltek el, mire sikerült szóra nyitnom a számat. Addig nézelődtem csak és próbáltam sorra venni minden lehetséges opciót. Ha tényleg csak 24 órám lenne hátra, a családommal lennék? Vagy inkább egyedül? Megcsinálnék mindent, amit eddig nem tudtam, vagy nem mertem? Elutaznék valahová, ahová már régóta vágytam? Vagy a rám nehezedő depresszió tönkretenné a hátralévő időm és bezárkózva a négy fal közé várnám az utolsó percet?
- Ez egy beugratós kérdés? - Csúszott ki hirtelen a számon. Rájöttem, hogy ebből is sok minden kiderülhet rólam. Családcentrikus vagyok-e, vagy inkább a magányos farkas típus. Önző mód magamra akarnám fordítani az utolsó napom minden percét, es megvonnám a szeretteimtől, hogy méltóan elbúcsúzzanak, és utoljára láthassanak, vagy inkább önzetlenül beáldoznám ezt az időt arra, hogy sírós hangulatban, a család körében, szomorúan töltsem az utolsó husszonnégy órám. Elmondanám-e egyáltalán másnak, vagy nem? - Azt hiszem, ugyanúgy tölteném, mint bármelyik napomat. Nem szólnék senkinek. Valamilyen módon beszélnék mindenkivel, aki számomra fontos, aztán a napom hátralévő részét az ikertestvéremmel tölteném. Bocsánatot kérnék tőle, elmagyaráznám, mi miért alakult így, elmondanám, hogy szeretem és szeretném, ha ugyanolyanok lennénk, mint régen. Azt hiszem, így lenne helyes. A maradék időt pedig a városban tölteném, valami szép helyen. Talán megnézném még utoljára a napfelkeltét - a végén kissé elmosolyodtam, s csak azon kaptam magam, hogy mekkora idióta vagyok. Normális esetben erre valami baromságot válaszoltam volna. Valamit, amin lehet nevetni. Most pedig elmondtam valamit, amit nem akartam, hogy bárki is tudjon.
Egy kisebb pír jelent meg az arcomon és csak zavartan félre pillantottam. Miért érzek őszinteségi rohamot mellette?!
Ideje volt más témára váltani.
- Inkább azon kellene gondolkoznod, hogy hova szeretnél menni, hogyha legközelebb találkozunk - vágtam rá azonnal válaszképp, mintha nemet el sem fogadnék a felvetésre, hogy számomra itt nem ért még véget. Pedig pontosan ez volt az a pont, ahol én meghúztam a vonalat. Túl sok volt már a duma, és én sem voltam teljesen észnél. Lépnem kellett.
- A következő kérdesem egyszerű lesz - kezdtem bele, hiszen rajtam volt a sor. Ezt az alkalmat pedig most jól akartam kihasználni. - Megcsókolhatlak? - Kérdeztem végül egyenesen, mélyen a szemeibe nézve, s ha valamilyen úton-módon igen volt a válasza, tétovázás nélkül megcsókoltam. Lágyan, és gyengéden. Lassan, kiélvezve minden apró pillanatát. Egyik kezem az arcára csúsztattam, miközben lehunytam a szemeim, s úgy csókoltam, mintha minimum az életem múlna rajta. Aztán egy idő után átcsúsztattam a nyelvem a szájába, hogy egy hevesebb csókcsatába kezdjünk.

Vissza az elejére Go down


AnonymousSzer. Jún. 28, 2017 10:18 am
Vendég
VendégGuess he kissed the girls
and made them cry

Az egyetlen jó abban, hogy el voltam pirulva, hogy többé már nem tudtam még jobban elpirulni. Inkább csak kitartóan tartottam magamat ebben az állapotban. Vagy ő tartott engem. Vacsorázni. Engem még soha nem is vittek vacsorázni. Engem soha nem is hívtak vacsorázni. Mármint fiú. Fiú még sosem. Lány sem úgy. Én csak... minden olyan új volt, és ijesztő, még akkor is, ha mindenről csak elméleti síkon beszéltünk. Elméleti síkon sem hívtak még vacsorázni.
A gondolataim száguldottak, és ez nálam a lehető legrosszabb dolog volt, ami történhetett, mert ilyenkor vesztettem el azt a képességemet, hogy átgondoljam tetteim súlyát, mielőtt döntök arról, hogy megteszem-e őket. Ilyenkor nem is döntöttem semmiről. Csak tettem. Hurricane az az ember volt, aki nem csak mérhetetlenül összezavart már az első pillanattól kezdve, amikor nem nevetett a Mafaldán - miért nem? -, de az az ember is, aki mellett úgy gondolkoztam, hogy elfelejtettem, hogy gondolkozom. Egy kis részem utálta őt ezért, mert megváltoztatta azt aki vagyok, és én szerettem azt, aki voltam. Egy másik részem rettegett tőle, mert kirángatott a határaimon kívülre, és itt már úgy éreztem, hogy egyszerűen nincsen hatalmam, nincsen semmi befolyásom. Egy harmadik részem, a legnagyobb részem pedig minduntalan azon volt, hogy a másik két kis részemet elnyomja, és nem is foglalkozva velem, vagy azzal, hogy mi bajom származhat belőle, egyszerűen csak vele akarta tölteni az időt. Úgyhogy rá hallgattam. Mert ő volt a leghangosabb.
- Csak annyira beugratós, mint a saláta meg a pizza kérdése - préseltem össze ajkamat, és pimasz kölyökként pislogtam fel rá, mintha valami rosszban sántikálnék. Rosszban is sántikáltam. Mindketten tudtuk, hogy ez a kérdés messze többet mond el róla, mint rólam a saláta meg a pizza. Ezért is érdekelt annyira. Ezért is féltem tőle, hogy megfordul, és ott hagy, elvégre mi jogon áskálódok az életében.
Aztán hatalmas szemekkel pislogva hallgattam a válaszát, és mikor a végén rám mosolygott, az én számra sarka is édesen feljebb kunkorodott.
- Mmm... Ez szépen hangzik - bólintottam, és sóhajtottam egyet. Nem akartam kioktatni, úgyhogy inkább csöndben maradtam. Pedig mondani akartam neki, hogy remélem tudja, hogy ez azt jelenti, hogy ezeket a dolgokat nem szabad elfelejtenie. Hogy ezeket a dolgokat meg kell majd tennie. Még ha nem is huszonnégy órája van hátra, hanem kitudja mennyi, ezek a dolgok elhanyagolhatatlanok. De gondoltam tudja magától is.
- Fogok. Fogok azon is gondolkozni - sütöttem le tekintetemet, és egyik kezemmel a fülem mögé tűrtem az előretolakodó szőke tincseket. - Ha lesz időm - pislogtam vissza rá bazsalyogva.
Újabb egyszerű kérdés. Rendben, bólintottam és érdeklődve bámultam rá, előre tippelgetve azt, hogy vajon mit fog kérdezni. Kutya vagy macska? Harry Potter vagy Gyűrű ura? Sárgadinnye vagy görögdinnye?
Megcsókolhatlak?
A kíváncsi kis mosolyom elszublimált, helyette biztos rémisztően buta fejet vágtam. A szám résnyire elnyílt, ahogy megdöbbenve pislogtam rá. Letaglózott. Megijesztett.
Mintha saját magammal próbáltam volna elhitetni, hogy nem tudtam, hogy ez lesz a vége, noha pontosan tudtam. Ha körülnéztem, mindenhol ezt láttam. Hogy emberek ölelkezve ringatóznak a zenére. A kanapéról éppen ezért menekültem el. Pontosan tudtad, Annie, ne játszd a hülyét.
És közben az is megdöbbentett, hogy megkérdezett róla. Tetszett, hogy megkérdezett. Úgy éreztem, hogy dönthetek. Pedig egyáltalán nem dönthettem. Mint mondtam, már nem döntöttem semmiről, csak tettem. Már rég megfosztott a döntés lehetőségétől, még akkor is, ha most látszólag visszaadta nekem.
Nem szólaltam meg, mert féltem, hogy csak valami krákogás törne fel belőlem. Helyette bólintottam. És vártam, hogy közelebb hajoljon, és megcsókoljon.
Nem kellett sokat várnom.
Lehunytam a szemeimet, és csak álltam ott. Ajkai olyan gyengéden, bájosan simultak az enyémhez, hogy amikor fejemben megjelent az a gondolat, hogy holnap ezt is megbánom majd, és hogy ugyanezt csinálják körülöttem az összes lánnyal, akkor pillanatok alatt meggyőztem magam arról, hogy a mi csókunk más. Az ő csókja más. Az ő csókja édes volt, és kellemes, és amennyire rettegtem tőle, annyira akartam, hogy megtörténjen.
Aztán megéreztem a nyelvét, és többé már ennyire sem gondolkoztam. Az enyém ijedten találkozott az övével, magam mellett bénán lógó kezeim végre önálló életre keltek - mert fogalmam sem volt, hogy nekem mit kéne velük kezdenem -, és felszaladtak Hurricane mellkasán a válláig, onnan hátracsúsztak a tarkójára, hogy megkapaszkodhassak benne, mielőtt összesek, és mondjuk meghalok. Apró sóhajaim döbbentettek rá, hogy mennyire, de mennyire szeretném, hogy csókoljon.
Istenem és úgy dübörgött a mellkasom. Szinte fájt. A gyomrom görcsbe rándult, a torkom megakarta fojtani önmagát.
Aztán egy kis idő múlva, egy örökkévalóság múlva, ajkaim elváltak tőle, kinyitottam a szemeimet, és még mindig bénítóan közel az arcához bámultam rá. Ő volt az első csókom. És erre csak most döbbentem rá. Meg arra, hogy lehet, hogy az egészet elrontottam, csak nem tudok róla.
- Én még sosem... - motyogtam, és egyik szeméről másikra ugrált tekintetem. - ... bocsánat - kértem bocsánatot, és hatalmas szemekkel bámultam az ő szemeit. Olyan szépek voltak. És én annyira, de annyira odavoltam értük.
 coded by elena
Vissza az elejére Go down


AnonymousVas. Júl. 02, 2017 4:45 pm
Vendég
Vendégannie & hurricane.
it might seem like a crush but it doesn't mean that i'm serious, baby i'm not that innocent.
A beszélgetésünk végére kezdtem elfelejteni, hogy miért is csinálom ezt az egészet. Nem ismerkedni akartam, de szép lassan tényleg kezdtem megtudni róla dolgokat. Ráadásul mind olyan dolog volt, ami még tetszett is. Nem azt a lányt láttam benne, amit már megszoktam. Nem az a futószalagon gyártott tömegpicsa volt, akiknek a bulizás, az alkohol és a pasizás az életük. Mértéktelenül. Undorítóan. Gátlástalanul. Ezek a lányok azt élvezték, ha kihasznalták őket. Nem erdekelte őket soha, ha másnapra szó nélkül eltűnt a srác, mire felébredtek. Nem érdekelte őket, ha másnap nem hívták fel őket, vagy egy órával később már a nevükre sem emlékeztek. Nekik nem fontos a tisztelet. Velük szemben Annie tiszta volt.
Mai napig nem tudom, mi ütött belém. Nem akartam azt érezni, amit éreztem. Nem akartam megismerni. Nem akartam semmit. Semmit a szexen kívül.
Miközben próbáltam elhitetni vele aljas manipuláció sorozatával, hogy én is más vagyok, mint a többi srác, akikkel ilyen helyeken találkozhat, magam is az álcám csapdájába kerültem. Önmagammal is elhitettem, hogy más vagyok, és komolyan gondolok mindent. Szörnyű hatással volt rám, és ez nem tetszett. Pont ezért akartam végre pontot tenni az este végére - legalábbis erre a részére. Nem akartam többet hallani tőle. Nem akartam több kérdést és választ, csak őt akartam. Teljes egészében. De tudtam, hogy ehhez kevés lesz pár szép szó.
Azonban az a csók... Tudtam, hogy élvezte, és épp annyira akarta, mint én. Talán még többet is. A kezdetleges félénksége helyét átvette a kíváncsisága, mikor kezével felsimított mellkasomon, majd átkarolta a nyakam. Egyik kezem hátra csúsztattam, hogy a hajába túrhassak és egyre több szenvedéllyel csókolhassam.
Szívesen folytattam volna még ezt egész este, de sajnos ajkai elszakadtak az enyémtől. Először még éhesen kaptam ajkai után, de beletörődtem, hogy ennyi volt. Lassan nyitottam ki szemeimet, hogy ránézhessek egy vágyakozó pillantassal, miközben kezeim visszaengedtem magam mellé. Az adrenalin egyre jobban dolgozott bennem, és kezdtem elveszíteni a fejem az önkontrollommal együtt.
Legszívesebben visszahúztam volna magamhoz, hogy egy újabb, vad csókcsatába kezdjünk, de a cselekvés helyét ismét felváltották a szavak. A türelmem kezdett fogyni, de ez az érzés azonnal eltűnt, ahogy meghallottam, mire is akar kilyukadni. Kissé lepetten vontam fel szemöldököm, s hasonlóképp pislogtam rá, hiszen ez volt az utolsó dolog, amire most számítottam. Azt akarja mondani, hogy ez volt az első csókja? - fordult meg a fejemben a kérdés, bár ez akkorra már nyilvánvalóvá vált számomra. Ez pedig azt jelentette, hogy még szűz is, ettől pedig csak még jobban akartam. Én akartam neki az első lenni mindennél jobban, ettől viszont csak még nagyobb rohadéknak éreztem magam, hiszen tudtam, hogy számomra ez csak egy éjszaka, semmi több. Neki viszont egészen mást fog jelenteni. A csajoknál elvileg ez van. Kötődnek ahhoz, akikkel elvesztik a szüzességüket.
Részben utáltam magam a tény miatt, amit elkövetni készülök, részben viszont nem érdekelt semmi, csak az égető vágy, amit a lány irányában éreztem. Az a fajta pusztító tűz futott át bensőmben, amit képtelen voltam megfékezni.
- Szóval én voltam az első - világítottam rá a lényegre, kimondva helyette a szavakat, miközben bólintottam jelezve, hogy felfogtam. - Tudod, ez sok mindent megmagyaráz - tettem még hozzá félrepillantva, s kicsit elgondolkoztam, mi legyen ez után. Ha eddig azt hittem, nehéz lesz ágyba cipelni, ez után szinte már lehetetlennek tűnt. Okosnak kellett lennem, és jól át kellett gondolnom a következő lépést, hiszen azon múlt minden. Két lehetőség volt; bukok mindent, vagy enyém a főnyeremény, középút nincs.
- Most kicsit rosszul érzem magam - zavartan vakartam meg a tarkómat, miközben ránéztem és villantottam rá egy ideges félmosolyt, mely csak halványan tükröződött arcomon. - Gondolom nem egy buliban képzelted az első csókod valakivel, akit fél órája ismersz - kezdtem bele a magyarázkodásba - , ráadásul, ha őszinte akarok lenni, eléggé... feltüzeltél - vallottam be lesütve a tekintetem. - Így már nem biztos, hogy szeretném ezt folytatni. Legalább a második randiig várnom kellett volna az első csókkal - tettem még hozzá egy kis sóhaj kíséretében, de továbbra sem néztem rá.
Nem tudtam pontosan, hová fog ez vezetni, de úgy éreztem, jó úton haladok. A célom az volt, hogy azt lássa, továbbra is komolyan gondolom vele ezt az egészet, és ha tudom ezt az aprócskának nehezen nevezhető tényt, akkor várok még.
De igazából ez ismételten csak egy újabb zárat nyitott ki az ajtón, mely sgyenesen az ágyhoz vezet.

Vissza az elejére Go down


AnonymousKedd Aug. 08, 2017 9:23 am
Vendég
VendégGuess he kissed the girls
and made them cry

- Sok mindent megmagyaráz... - mekegtem halálra vált képpel, és zavartan körbepislogtam. Egész biztosan hülyének néz. Szégyelltem magamat, amiért elárultam neki, pedig sosem szégyelltem, hogy senkinek nem adtam oda az első csókomat. Úgy képzeltem, hogy ha egyszer mégis megteszem, akkor úgy fogom érezni, hogy megérte várni. De nem így éreztem. Inkább azt kívántam, bárcsak ezerszer meg ezerszer csináltam volna már, mert akkor most, ebben a helyzetben én lehettem volna a legtökéletesebb lány, akit a legtökéletesebben lehet csókolni. Mielőtt megcsókolt, még volt bennem némi értelem, némi Annie, némi én. De attól kezdve már nem akartam többé értelmes lenni. Vagy Annie. Vagy én. Csak olyasvalaki akartam lenni, akit akar. Senki más. Életemben először kóstoltam meg valamit, és rettegtem a gondolattól, hogy máris megvonják tőlem.
Lehetséges fél óra alatt függővé válni?
Aztán megint megszólalt.
Először pánikrohamot akartam kapni, amikor közölte, hogy rosszul érzi magát, és hogy biztosan nem itt, és nem vele képzeltem az első csókomat.
- Megnyugtatlak... senkivel és sehol nem képzeltem el - motyogtam halkan, leginkább hangtalanul, hogy ne hallja, meg én se halljam, hogy a zene elnyomja a mondanivalómat. De hát ez volt az igazság. Nem képzelődtem. Csináltam a dolgomat, és próbáltam a legkevésbé képzelődni, mert egyszerűen nem érdekelt a dolog.
Másodszor megint csak pánikrohamot akartam kapni, amikor közölte, hogy feltüzeltem. Azon kezdtem sakkozni magamban, hogy ez akkor most AZT jelenti-e. Lévén, sosem voltam ilyen helyzetben, halvány lila gőzöm nem volt róla, hogy pontosan mire is akar kilyukadni, és pontosan mi is járhat a fejében. Annyit azért sikeresen leszűrtem belőle, hogy elcsesztem azzal, hogy közöltem vele az igazságot, mert most túl kislánynak, és túl ártatlannak lát ahhoz, hogy bármit is akarjon velem kezdeni.
- Folytatni? - pislogtam rá értetlenül. Nem mintha nem értettem volna, maradjunk annyiban, hogy nem akartam érteni. - Mármint... Izé... Én tényleg még soha nem... - kezdtem beszélni összevissza, és elsápadtam, amikor felismertem, hogy magamban a szüzességem elvesztését latolgatom. Tényleg képes lennék lefeküdni vele? Eddig azt sem tudtam, hogy képes lennék-e lefeküdni akár egy emberrel is a világon.
Gondolkoznom kellett. Sürgősen gondolkoznom kellett. Hurricane abszolút normálisnak tűnt. Elakart hívni randira, de ha most lekoptattam volna, úgy tűnhetett volna, hogy nem akarok tőle semmit. Vagy nem? Féltem, hogy elcseszek valamit, ami még csak most kezdődött el. De minden mástól is féltem. Tőle. Meg igen, a szextől is. És azt kívántam bárcsak valaki más lennék, bárcsak valaki tapasztaltabb, okosabb, szebb, viccesebb.
Zavart voltam, pánikoltam, meleg volt, hangos volt a zene, és nem volt levegő. Sóhajtottam egyet, és sarkon fordultam.
- Mindjárt jövök - kiáltottam még vissza neki, mert hirtelen eszembe jutott, hogy nem mondtam semmit, és a táncoló sziluettek között átverekedtem magamat egy kevésbé zsúfolt helyre. A falnak támaszkodtam, kezeimmel a hajamba túrtam, és mély gondolkozóba estem.
Mert fogalmam sem volt róla, hogy mégis mit kéne tennem.
- Rád férne egy ital - szólított meg valaki alig fél perccel később, én meg hullaképpel bámultam az idegenre, és a kezében tartott tálcányi röviditalra. Mellette citrom, meg só. Tudtam, hogy isszák, de nem tudtam melyik jön előbb, a citrom, vagy a só, vagy a víz színű lötty.
- Öm... Ühümm... Köszönöm - motyogtam, és rögtön elvettem mindkét kezemmel egy-egy pohárkát, hogy egymás után lehúzzam a tartalmát. - Fúúúj... Mi ez? Kénsav? - grimaszoltam, az undorító ízű alkohol csípte a számat, a torkomat, a nyelőcsövemet, és éreztem, ahogy a gyomromig meg sem áll a pusztítással. Szinte beleszédültem. - Még egyet - nyögtem, és újabbat emeltem le a tálcáról. Azt is meghúztam.
- Várjál kislány, ehhez kell citrom meg... - kezdett bele, de én addigra már mind a három poharat visszaszolgáltattam a kis fémlapra, és grimaszolva arrébb szállingóztam.
Nem tudom milyen isteni közbeavatkozás volt ez. De pontosan erre volt szükségem.
Az alkohol szinte azon nyomban végigjárta vékony testemet, porcikámról porcikámra. A szám furcsán zsibbadt, a fejem furcsán kótyagos volt, a szemem viszont pontosan tudta, kit keres. Az agyam pedig pontosan tudta, hogy mit szeretne.
Mintha csak mágnesként vonzott volna, hamar megtaláltam. Vagy legalábbis labilis időérzékem szerint hamar volt.
- Itt vagyok - szökkentem Hurricane elé, sugárzó arccal pillantottam fel rá. - Csak... ööö... bocsánat, csak azt hittem a barátnőmet láttam - legyintettem gyorsan, és csak bámultam rá, az arca minden porcikáját mélyen az emlékezetembe próbáltam vésni. - Hurricane - léptem hozzá közelebb, két kezem a vállára téve. - Ne érezd magad rosszul miattam - kértem egy mosollyal az arcomon, és lábujjhegyre emelkedtem, hogy az ajkaira tapasszam a számat.
Olyan volt, mintha ezer éve nem tettem volna ezt, pedig csak pár perc telt el.
Tényleg lehetséges fél óra alatt függővé válni?


 coded by elena
Vissza az elejére Go down


AnonymousSzomb. Aug. 19, 2017 5:28 pm
Vendég
Vendégannie & hurricane.
it might seem like a crush but it doesn't mean that i'm serious, baby i'm not that innocent.
Mikor egyik pillanatról a másikra csak hátat fordított nekem - s valószínűleg meg sem hallottam volna, mit kiáltott vissza nekem, ha nem lenne természetfeletti hallásom, kicsit megijedtem, hogy mindent elszúrtam.
Ügyesnek kellett lennem, és figyelmesebben kellett kevernem a lapokat ahhoz, hogy célt érjek. Sosem volt még dolgom szűz lánnyal, sokkal nehezebb feladat volt ez, hiszen ez a kérdés a lányoknál baromi fontos dolog. Azt hittem, mindent sikerült elszúrnom azzal, hogy jobban nyomultam a kelleténél, pedig ez masnál már bőven elég lett volna. De ő azt mondta, mindjárt jön. Ez azonban nem jelentette, hogy nem kamuzott nekem, mert csak szabadulni akart, amilyen gyorsan csak tudott. Mégis reménykedtem, hogy tényleg visszajön. Reménykedtem, mert az a csók nem egyszerű csók volt, és többről szólt, mint mondjuk azzal a ribanccal, akivel még egy órával ezelőtt majdnem lefeküdtem. Biztos voltam benne, hogy ezt ő is érezte, és bárhogy is volt ez az első csókja egy idegennel, egy házibuli közepén negyven másik emberrel körülvéve, nem bánta, hogy így alakult az egész.
Unottan pillantottam körbe, ahogy eltűnt a szemeim elől a tömegben, majd kikaptam valaki kezéből egy üveg sört, amit így ki is sajátítva magamnak beleittam.
Csak vártam, és vártam. Annie pedig sehol.
Lassan kiürült az üveg, de én továbbra is csak egyedül voltam.
Kezdtem magam hülyén érezni, amiért még mindig abban reménykedek, hogy visszajön, az helyett, hogy mentem volna a haverokhoz, vagy haza indultam volna inkább. Aztán rájöttem, még nem volt kedvem hazamenni.
Mélyen a nadrágom zsebébe nyúltam, és előhúztam belőle egy kis, visszazárható tasakot fehér porral az alján. Óvatosan a kézfejemre öntöttem egy kis adagot egy csíkban, amit aztán felszívtam félig befogva az orrom. Akkor este ez már a második köröm volt, így szinte már biztosra vettem, hogy nem fogok aludni éjjel a gyorstól. De ezt igazából nem is bántam, mert hirtelen megpillantottam Annie alakját közeledni a tömegben, én pedig mintha semmi sem történt volna, visszacsúsztattam a zacskót a zsebembe.
Micsoda béna kifogás, gondoltam magamban a kijelentésére, de nem tulajdonítottam neki nagyobb figyelmet. A lényeg, hogy visszajött, de tudtam, hogy valami megváltozott. Elég labilisnak tűnt, és éreztem az alkohol szagát. Aztán a vállaimba kapaszkodva közelebb lépett hozzám, s mielőtt bármit is mondhattam volna neki válaszként, már ajkaimon éreztem az övét. Egy pillanatig sem haboztam, és megszakítani sem akartam, hogy aztán én rontsak el mindent. Épp úgy akartam csókolózni vele, mint ő velem. És minél tovább folytattuk, annál jobb, és jobb volt. És egyre hevesebb.
Egyik kezem az arcára csúsztattam, majd a hajába túrtam kicsit erősebben, ahogy szenvedélyesebbre változott a csókcsatánk tempója. Szabad kezem végigcsúsztattam a hátán, majd ahogy leértem a fenekéig, óvatosan belemarkoltam.
Egy pillanatra elszakadtam ajkaitól, hogy szemeibe tudjak nézni némán, és némi levegőhöz jussak, majd újra megcsókoltam. Biztos voltam benne, hogy a szám és a körülötte lévő rész minimum úgy néz ki a szétkenődött rúzstól, mintha a szél fújta volna ki a szám, de abban a pillanatban ez sem érdekelt.
Egy idő elteltevel elszakadtam ajkaitól újra, hogy aztán áttérhessek a nyakára. Érzéki csókokkal halmoztam el, miközben az arcát cirógattam, másik kezemmel pedig a hajába kapaszkodtam, s ha kellett kicsit hatrébb is húztam a fejét, persze mindezt csak finoman. Volt egy olyan érzésem, bármennyire is kezdő még és félénk - legalábbis ezen a téren -, annál jobban élvezi, ha éreztetem vele, hogy én irányítok. Nem akartam túl vad lenni, de félre tettem a finomkodast is.
Aztán újra megcsókoltam.
Egyre gyorsabban kezdtem venni a levegőt, kezeim pedig magától mozdulva kezdték felfedezni őt ruhán keresztül - már amennyire hagyta.
- Nem bírom tovább - szólaltam meg végül két csók között. - Nagyon kívánlak - suttogtam ajkai közé. Már nem érdekelt, mit reagál. Ez volt az igazság. Túlságosan belelendültünk a játszmába, és tudtam, hogy bármilyen válasz is hagyja majd el a száját, ő is ezen a véleményen van, mint én. Ha nemet mond, akkor az csak az elvei miatt lesz. De jobban akartam, hogy lazítson és csak élvezze a helyzetet. Elvégre neki is jó lett volna.
Kis idő elteltével aztán elhúzódtam tőle és hátrahajtva a fejem a plafonra néztem, majd lassan kifújva a levegőt lehunytam a szemeim, mintha ezzel kicsit lenyugtathatnám magam. Beletelt kis időbe, hogy ismét a lányra tudjak nézni, és csak nyöszörögve szólaltam meg újra:
- Ne nézz rám így! - Parancsoltam rá, bár tudtam, úgysem érek el vele semmit. - Mint aki meg akar csókolni. De neked csak ennyi, én viszont már nem bírok magammal - tettem hozzá magyarázatképp, miközben mélyen a szemeibe néztem állva a tekintetét.
- Átjössz hozzám?

Vissza az elejére Go down


AnonymousSzomb. Szept. 02, 2017 12:31 pm
Vendég
VendégGuess he kissed the girls
and made them cry

Egy pohár érintetlen sör. Egy pohár meghúzott bor. Három pohár tiszta tequila.
És Ő, és Ő, és Ő.
Ha a hirtelen egekbe szökkent véralkohol szintem nem lett volna éppen elegendő ahhoz, hogy megfeledkezzek önmagamról, akkor ott volt Ő. Csakhogy a véralkohol szintem is éppen elegendő volt hozzá. És ez a kettő, így együtt, verhetetlen, megállíthatatlan párosként lökködött saját őrültségem felé, én pedig készségesen elengedve magamat engedtem neki, hogy lökködjön.
És innentől, mintha csak kívülről láttam volna az eseményeket. Kívülről, és mégis belülről, mintha a színházban egyszer csak saját magamat találtam volna a maskarában, a színpadon, az egyik főszereplő szerepét játszva. Rémisztő volt. Ismeretlen. És annyira izgalmas, hogy minden még magánál lévő porcikám reszketett a bőrömben.
Éreztem, hogy dübörgő szívemet takaró mellkasom egyre szaporábban emelkedik fel és alá, görcsös ujjaim válláról a hajába vándorolnak, és vissza, mintha fogalmuk sem lenne, hogy pontosan mit is csináljanak, de tökéletesen akarnák csinálni. Engem szimbolizáltak, én is pontosan így éreztem. Engedtem, hogy vigyen magával a hév, hogy ragadjon magával a hurrikán, mert magamtól képtelen lettem volna kezdeni bármit is. Ajkaim újra, meg újra az övét érintették, nyelvem újra, meg újra találkozott az övével, és szokatlan, nedves puhasága olyan mohóságot váltott ki belőlem, melyet még életemben nem volt szerencsém tapasztalni. Talán jobb is. A mohók sosem járnak jól. Én vajon jól fogok járni?, akartam tűnődni, de ahol gondolataim megszülethettek volna, ott már mind-mind az Ő gondolata töltötte ki a helyet.
Apró sóhajok törtek ki belőlem, miközben egyre több helyen érintett, és a fenekemen, és a hasamon, és olyan testrészeimen éreztem kezeit, melyeket soha nem érintett még más. Ilyen érzés lehetett az Északi-sarknak, amikor felfedezték. Most engem fedeztek fel.
Aztán elhúzódott, és mondott valamit, ami tompán kongott a fejemben, mint egy utolsó visszhang.
Szólásra nyitottam a számat, miközben bambán, megrészegülve ettől az egésztől, mindentől, bámultam rá. Felnézett a plafonra, én pedig követtem a tekintetét, mert ostobán azt gondoltam, hogy van felettünk valami. Aztán realizáltam, hogy csak... Hogy csak a semmit nézi. Hogy nem is néz, lehunyt szemmel, égnek emelt arccal áll.
Rám vár, esett le. Jaj, jézusom, rám vár, valamit mondanom kell.
Idegesítettek a lepkék. Úgy szárnyaltak a hasamban, olyan erőteljesen, hogy szinte fájt. Fájni kezdtem. És nem tudtam hová tenni ezt a fájdalmat, egészen addig, amíg újra rám nem nézett, és rá nem döbbentem, hogy mennyire, de mennyire fáj vágyakozni.
- Nem nézeeek - vágtam rám pimaszul, és mint akit rajta kaptak, apró mosollyal a szám sarkában oldalra néztem.
Átjössz hozzám?
Megint rám vár. Azért kérdez, mert hallani akarja a választ. Nyilván, de okos vagy Annie.
Fátyolos tekintetem visszakaptam a szemeire, és sajgó mindenem gondolatban felkoncolt, hogy válaszoljak már.
- Menjünk? - Kijelentő mondatot akartam. Annie, te béna, hülye, kijelentő mondatot akartam. Bólintottam egyet, mert féltem, hogy nem tudnám kijelentő mondatban közölni. A bólogatás jól bevált módszer. Eddig is működött.

Fogalmam sincsen, mi történt. Nem voltak emlékeim az odaútról, és az az érzésem támadt, hogy talán az odaút nem is létezett. Talán teleportáltunk. Innen. Oda.
De lennie kellet, mert érzések, pillanatok megmaradtak. Hogy amint elindultunk a házból, fejbe csapott a maradék, eddig titokban bujkáló plusz részegség, és kóvályogva, Hurricane-t húzva magam után - vagy ő húzott engem? - kerestem a kiutat a labirintusból. Hogy rémesen közel akartam hozzá lenni, hogy a lábaim akaratom ellenére mozogtak, és vittek előre, hogy megérkezzünk a házához. És hogy a szívem olyan őrülten dobogott, olyan természetellenesen, hogy egyszer, az út során, csak úgy minden magyarázat nélkül megjegyeztem:
- Holnap el kell mennem kardiológushoz. - Aztán nem mondtam többet erről semmit.
Nem tudom, hogy másról beszéltünk-e. Talán csak mindenről. Talán mindent elmondtam neki, amit akkor gondoltam, és amit valaha gondoltam az életben. Talán nem táncoltam az utcán, és talán nem álltunk meg útközben, hogy csak úgy, egy buszmegállóban megint egymáséra találjon a szánk.
Talán nem is volt igaz ebből semmi. És furcsa volt olyan dolgokra emlékezni, és olyan dolgokba beleszeretni, amik talán meg sem történtek.
 coded by elena
Vissza az elejére Go down

Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 
hurricane & annie
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: