• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @powerofwater


Szer. Május 23, 2018 9:18 pm
☇ Rae x Jasper - A little trouble


Hétf. Május 21, 2018 4:09 pm
☇ Nem vagyok itt!


Vas. Május 20, 2018 11:39 pm
☇ Charmaine & Jasper - Seriously?


Pént. Május 18, 2018 3:14 pm

nyerteseink
gratulálunk az ősz legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 vinny & hurricane


 :: Játékok
avatar


: :


don't tell me that you
l o v e
me
i won't tell you that i l o v e you


Join date :
2017. Apr. 26.

Tartózkodási hely :
⊱ bh ⊰

Foglalkozás :
⊱ photographer ⊰


Kedd Május 09, 2017 9:35 pm
vérjaguár: falka nélküli fenevad, ki lesből támadvinny & hurricane.
but do i wanna know the whole story?
Már nem is emlékszem pontosan, hogy lettem jóba Vinnyvel, de szinte az első itt töltött napom óta hetente háromszor biztos összefutunk, ha többre nem is, csak egy órára esténként, ameddig elszívok egy-két szál cigit, meg kibeszéljük a csajokat, vagy épp amit. Tipikus fiú dolgok. Szóval nem is csodálkozom, hogy ilyen hamar eljutottunk arra a szintre, hogy az ágyán hasalva egy pohár alkohollal töltsem a péntek estémet.
Azt mondjuk még nem tudtam, hogy ez után hol fogok kikötni - ha egyáltalán olyan időben lépek le innen -, de abban biztos voltam, hogy picsakészen akarok beesni az ajtón otthon, hogy ruhában aludjak el a kádban, másnap reggel meg azt se tudjam, hogy kerültem oda. Külső szemmel biztos nem túl megnyerő ez, de néha tökéletes arra, hogy elfelejtsem a problémáimat. Néha azt kívánom, bár úgy menne ez, mint a csajoknál; kibeszélem magamból, aztán kész. De sosem voltam az a lelkizős típus, így meg csak a pénztárcám bánja. Ez viszont nem érdekel, ha bőven van mit költeni.
Mikor Vinny végre visszaért a szobába egy újabb üveggel, felültem és nyújtottam a kiürült poharat felé.
Igazából azt sem tudnám megmondani, miért is lettünk ilyen kapcsolatban, de ezek a gondolatok soha nem is foglalkoztattak annyira, mint most. Most is talán csak annyi a különbség, hogy legelső alkalommal, mikor leszólított, azt hitte, Vegas vagyok. Persze, ez egy kisváros, de kíváncsi lennék, honnan ismeri azt a nyomorékot. Főleg, hogy az első pár perc elég furcsa volt. Mintha többről lenne szó, mint egyszerű ismerősökről. Túl sokat nem beszélt erről, szóval talán egy kis hátsószándék is bennem volt az estével kapcsolatban. Elvégre részegen mindenki őszinte, én meg mindent tudni akartam.
- Hé, Foley - kezdtem bele, miközben figyeltem, ahogy a poharam szép lassan megtelik. - Mit szólnál, ha valamelyik este csinálnánk valamit közösen is? Mármint te, Vegas meg én. Úgyis ismeritek egymást, meg jóban vagytok. - Beleittam az italomba, közben fél szemmel végig rá bámultam.
Ha őszinte akarok lenni, legkevésbé sem volt ahhoz kedvem, hogy a testvéremmel menjek el bulizni, vagy akár inni, mert sosem volt elég laza ehhez, de kíváncsi voltam, mi ez a dolog kettejük között, és ha ma nem is, látva őket úgyis rájönnék. Van egy furcsa megérzésem, ezek meg általában bevállnak. Nem nyugszom addig, amíg pontot nem tehetek az ügy végére.
- Meg be is mutathatnál valami jó csajnak, ha már itt tartunk - villantottam rá egy széles mosolyt, ami egyértelműen jelezte, hogy ezt nem azért mondom, mert hiányzik a szerelem az életemből. Nem mintha ez nem menne egyedül, de ő mégis csak jobban ismeri az ittenieket, meg hogy ki mennyire kapható egy kis szórakozásra. - Ott van például az a barna hajú, barna szemű csaj. Hogy is hívják... - homlokomat ráncolva, lehunyt szemekkel koncentrálva próbáltam felidézni az itt hallott neveket, és próbáltam archoz kötni őket. De ebben sajnos nem voltam jó. Párszor az is előfordult már, hogy reggelre se emlékeztem az aktuális csaj nevére. - Valami "E" betűs. Cica szemei vannak - nyögtem ki végül egy sóhaj kíséretében feladva a dolgot. - Meséltél is róla - tettem még azért hozzá, hátha így már leszűkül annyira a kör, hogy egyértelművé váljon, kire is gondolok.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
vinny & hurricane
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: