Még kiskorunkban rengeteget edzettünk együtt, aztán meg vadásztunk is sokszor. Ezért is mondhatom, hogy a barátom voltál, akiben mindig mindenféle helyzetben megbízhattam. Ráadásul családomon kívül egyedül te tudtad, hogy a második nevem Cheyanne. Ezért is hívtál Anne-nek amikor kettesben voltunk.
Aztán eljött az a szörnyű este, és eltűntem a te életedből is. A szóbeszéd hozzád is hamar eljutott, de remélem nem hitted el. Te, ha már senki más nem, tudod a szavam nélkül is, hogy sose tennék ilyet. De nem kereshettél, nem tudtál segíteni. Így el is engedtél, és három évig maximum Fekete Opalként hallottál rólam. Majd egy pár hónapja feljött az "ügyem". A szülővárosunkban nagy vadászszövetség van, és nem tetszik nekik, hogy ekkora kavarodást okozok. Ezért megbízták a legjobb emberüket azzal, hogy iktasson ki. Vagyis téged.
A bevetésre egyedül indultál. Nem megölni akarsz, hanem az igazat. Legalábbis ezt mondod magadnak. Akármennyire is mondogatod magadnak, hogy ismersz, félsz. Félsz, mert lehet tényleg megtettem, és akkor meg kell húznod a ravaszt.
Már nem jársz messze, hiszen könnyen lekövettél, mert te ismersz legjobban. Az utad hamarosan Beacon Hillsbe vezet.
//Arról, hogy mi is történt, az et-mben olvashatsz, ide kicsit hosszú lenne leírni.
A háttér történetét, a családi hátteret az alkotóra bíznám, de azért egy Opalhoz hasonló vadásznak képzeltem el. Szükség esetén vadászik, nem csak azért, mert valaki természetfeletti. Jellemben se gonosz, vagy hasonló, de persze mindenkinek megvan a sötét oldala is.
A pb tényleg csak ötlet, igazából csak gondoltam rakok valamit, hogy legyen esetleg kiinduló pont. Igazából még Richard Madden is eszembe jutott, de nem is az a lényeg, hogy ki az arc, hanem, hogy a karakter jellege megmaradjon. Ha esetleg olyan pb-t szeretnél, akivel közös kép is van, akkor Jonathan Whitesell-t vagy Burkely Diffield-t tudom ajánlani.
Ezenkívül más kikötésem tényleg nincs, szóval kérdezni meg megérkezni ér