• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @dan.nichols4


Yesterday at 1:32 pm
☇ Stories


Szomb. Márc. 23, 2019 4:34 pm
☇ @thelast_dodo


Csüt. Márc. 21, 2019 3:27 pm
☇ Játszótársat keresek!


Csüt. Márc. 21, 2019 1:52 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Dexter Jones


AnonymousVas. Jún. 11, 2017 7:29 pm
Vendég
VendégDexter Philip Jones
i'm dead, i don't exist but i'm still your worst nightmare
Becenév: Dex
születési hely: New York
kor: 27
Nemi identitás: hetero
faj: vámpír
play by: david castro karakter: saját

Dexter Jones. Talán hallhattad már ezt a nevet, ha közöd van a természetfelettihez, de lehet csak Beacon Hills-ben hallottad, vagy akkor, ha vámpír vagy. Máskülönben nem igen, mert elvileg halott lassan már 8 éve.
Dex a helyi vámpírok vezetőjének mondható. Nem az összesnek, hiszen minden személyiséget nem lehet alárendelni egy másiknak. De az a pár egyén is bőven elég, aki akad. A vezetőségi helyet az átváltoztatójától kapta, akit pár éve kaptak el vadászok, és a találkozást sajnálatos módon nem élte túl.
De, hogy milyen is ő? Jó kérdés. Mondhatjuk bátran, hogy nem a jobb fajtából való, de a kissé bunkó stílusa ellenére, az elbűvölő mosolya miatt a legtöbbekkel megkedvelteti magát. Amúgy egy manipulatív, önző és makacs jellem, aki nem igen szereti, ha nem engedelmeskednek neki. Éppen ezért is imádja, hogy megtud igézni embereket. Pont ezért irányítás művésze, viszont a szavakkal tökéletesen bánik.
Persze neki is van emberi oldala, érez, szeret, csak szereti elrejteni, mutogatni pedig egyáltalán nem mutogatja. Mert igenis érdekli, hogy mi van a húgával New York-ban, és nem véletlenül nem változtatott át még senkit. Persze ölt már, de nem táplálkozás miatt, hanem csak harcban.
Szóval ez lenne Dexter Jones, a beacon hillsi vámpírok vezetője. Vigyázz, mert ha három kopogást hallasz az ablakodon sötétedés után, lehet meglátogat.
you're still have all of me

- Mennyi az idő? - kérdeztem unottan, ahogy az alaksorban ücsörögtünk egy asztal körül, természetesen én az asztalfőnél.
- 9 óra 15 perc. Elvileg már a nap is lement! - lett lelkes az egyik srác, amire csak mérgesen rápillantottam. El is hallgatott az ujjongásában.
- Akkor... - álltam fel a széktől. - Örültem a társaságnak srácok, de nekem most dolgom van. - indultam el egy nagy vigyorral az arcomon,  de még az asztal mellett se tudtam elmenni, máris megállítottak.
- Ne csináld már Dex! Mindig csak te mész el szórakozni, minket meg csak táplálkozni engedsz ki néha... - nyafogott az egyik. Mélyet sóhajtva fordultam felé.
- Ti akkor is maradtok itt, a hisztitekkel együtt! Engem vár egy szőke szépség. Ha nem mennék, a végén még hiányolna. - nevettem fel, mert tudtam mennyire elment mond a valóságnak az utolsó mondatom. Minden találkozásunkkor kitöröltem Hazel emlékét, esélye se lett volna rám emlékeznie, és ezért várnia. Maximum valaki másra számíthat, közben pedig én fogok érkezni, de ilyenek történnek.
Már épp láttam, hogy az egyik megint nyitja a száját, így a természetfeletti sebességemet kihasználva egy kacsintással később, már az épület előtt álltam, és körbenéztem az éjszaka sötétjében. Igaz, hogy a célom a már általam sokszor meglátogatott ház volt, de előbb vér kellett felvennem a szállítómtól. A szokásos helyre mentem, és vártam egészen tízig, majd hallottam is a megszokott magassarkú kopogását. Nem erőltettem meg magam, továbbra is lazán dőlve a fának vártam, amíg a nő mellém ér. Mosolyogva, szinte örömtelien nyújtotta át a hűtőtáskát a vérrel. Elvettem tőle. Szegény, buta, ember orvos. Olyan könnyen megigézhetők. Lehet miattam fogják kirúgni, ha észreveszik, hogy ő lopdossa az adományozott vért, de őszintén szólva nem érdekelt. Etetnem kellett a csapatomat valahogy.
- Jól csináltam? - kérdezte lelkesen,a hogy közelebb lépett hozzám. Láttam a reményt a szemeibe, hogy ezért jutalom jár neki.
- Nagyon ügyes voltál szépségem. - mosolyogtam rá a lehengerlőbb mosolyommal, és finoman végigsimítottam az arcán. - De mára ennyi volt a szórakozás sajnos. - a simogatásból megragadtam az arcát, és a mosolyom is eltűnt. Mélyen a szemeibe néztem, és biztosra mentem, hogy ő is az enyémbe nézzen.
- Elfelejted, hogy ismét vért loptál, és hoztál nekem. Ma este korán hazamentél, és aludni mentél. Nem ismersz, sose láttál. Egészen addig nem tudod mi a dolgod, amíg meg nem kapod a szokásos üzenetet. Most pedig menj aranyom! - igéztem meg, ami ismét hatásos volt rajta. Elvarázsoltan lépett el tőlem, és indult meg egy irányba. Egészen addig figyeltem, amíg el nem tűnt egy saroknál. Végül a vért ledobtam a fészekben a többiekben, akik megveszetten estek neki, én meg távoztam ismét.
Most már Hazel házáig meg se álltam. Könnyedén jutottam fel az erkélyig, és az ajtó előtt egy darabig hallgatózva álltam. Semmi zaj nem volt, így feltételeztem, hogy már lefeküdt aludni. A kezemet a kilincsre csúsztattam, és bizakodva nyomtam is le azt. Egy széles, diadalmas mosollyal díjaztam azt, ahogy teljesen lenyomódott, és az ajtó kinyílt. Időt nem vesztegetve léptem be, és csuktam be mögöttem az ajtót csendesen. Hazel az ágyában feküdt egyenletesen szuszogva. Elnéztem volna napokig is, de az idő szorított, főleg így, a nyáron. Nem terveztem porig égni a napfényben. Az ágyához léptem, majd leültem rá, és egy tincset félresöpörtem az arcából. Megszemléltem az arcát, majd a homlokához hajolva gyengéd csókot leheltem a bőrére, és a füléhez hajoltam.
- Ébredj aranyom, dolgunk van... - suttogtam a hívó szavakat a fülében. Nem is kellett sokat várnom, és a megszokott szempár nézett vissza rám. Először még csak álmosan, majd riadtan. Minden a szokásos volt. Nem emlékezett rám, és csak ez számított. Nem engedhettem meg, hogy elárulja mi is történik.
Éhes voltam. Jöhetett a szokásos forgatókönyv.
when i was younger...
Vissza az elejére Go down
 
Dexter Jones
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: