• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Charlie Hunnam


Szer. Jan. 09, 2019 7:52 pm
☇ Tom Hiddleston


Szer. Jan. 09, 2019 7:45 pm
☇ Bae Suzy


Szer. Jan. 09, 2019 7:34 pm
☇ Chris Wood


Szer. Jan. 09, 2019 7:29 pm
☇ Selena Gomez


Szer. Jan. 09, 2019 7:18 pm
☇ Eiza González


Szer. Jan. 09, 2019 7:07 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Dimitri, az aduász


avatar


: :


Join date :
2017. Apr. 14.

Tartózkodási hely :
♛ Hell and Earth ♛

Foglalkozás :
♛ Not want to know ♛


Pént. Jún. 16, 2017 7:28 pm
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló őrzőjeDimitri ...
"küzdés az élet, nyugvás a halál.”
Becenév: Dim, Tanár úr, stb...
kor: 28-36
Nemi identitás: Heteroszexuális
faj: ember - vadász (később lehet  természetfeletti, ha úgy hozza)
play by: ha lehet, Danila Kozlovskykarakter:szabad

Hol is kezdjem? Oroszországból érkeztél még régen Beacon Hillsbe, gyerekkoromba ismertük meg egymást vadász edzésen, így történetünk régre nyúlik vissza. Akkor nem különösebben jöttünk ki, nem nagyon érdekeltük egymást, semmi nem kapcsolt minket össze, mint a vadászat, végül el is tűntél, mint a kámfor, és csak akkor bukkantál elő, mikor nekem tanár kellett. Alig akartam elhinni, hogy a pár év különbséggel, mégis téged osztottak be. Nem különösebben érdekelt ez téged, fejleszteni akartál, hogy több legyek. Ezt mondták, csakis a jót szolgáltad vele, ezért ezt is tetted.
Jobb voltál… bárhogy igyekeztem, jobb voltál, mindig jobb voltál. Sosem volt egy dicsérő szavad sem, de a tekintetedből ki tudtam olvasni, hogy ha elégedett voltál a teljesítményemmel.

Aztán a szüleim meghaltak, minő tragédia… Egyik napról a másikra változtam meg, és már nem jártam az óráidra, pedig te nem akartad félbehagyni az edzést, hiszen már nem kellett sok. Végül egy napon eltűntem, mint köd a napfelkeltekor. Nem hagytam levelet, semmilyen cuccot, ami árulkodott volna arról, hogy merre mentem. AZ életem megpecsételődött a Pokolkutyával, és emiatt még inkább elkezdtem távolodni a vadászközösségtől, hiszen, ha kiderülne, mi lettem, meg kéne ölnötök és ezt egyikőtöknek sem kívántam. Nem tudtam elrejteni, hogy mi lettem, nem tudtam kontroll alatt tartani, már nem voltam ember... Minden kapcsolatot megszakítottam, azt hihettétek, hogy meghaltam.
Téged zavart? Nem tudom, de szerintem egy kicsit, hiszen nem fejezted be az edzésemet, és a közös idők alatt azért társakká kupálódtunk, kezdtük megismerni egymást. Az életed visszakerült abba a kerékvágásba, amikor még én nem voltam. De ez neked semmiség, kiváló vadász vagy, még ha kissé zárkózott, de a csapatmunkában mindig benne vagy.

Azóta eltelt pár év, én megszűntem létezni, mint vadász a ti szemetekbe, te pedig törtél a ranglétrán, de az életed többi mozzanatát nem tudom.
Váratlan alkalommal egymásba futottunk. A tény, hogy nagyon is eleven vagyok és minden elkerülés árán is, de összefutottunk, mindkettőnket lesokkolt. Próbáltam lelépni, csakhogy még mindig jobb voltál nálam. Felocsúdva a meglepetésből, nem hagytad, hogy elmeneküljek. Nem kellett sokáig elemezned, hogy valami nem stimmel velem, vetted a lapot, hogy mi lettem, mi történt velem. Nem kérdezted, érezted zsigereidben, hogy az egykori társ megváltozott. Talán meg kellett volna ölnöd, azzal mindenki jól jár. Azonban nem tetted, sőt segíteni akartál. Ha megismerem önmagam, megismerem a blökit elven. Támaszom lettél, egy ember, akiben ha nem is teljesen, de fél szívvel bízok. Mutatod az utat, keresed a megoldásokat, befejezed az edzésem. És ezzel közel is kerültünk egymáshoz. Barátok mindenképp, sőt biztosan több is, de megmerjük-e lépni ilyen válságos helyzetben?

A történetnek nincs vége… Beüt a krach. Lehet, újra ember lettem? Erre vágytam eddig, és most mi van? Te ezt hogy dolgozod fel? Menjünk vissza a vadászokhoz? Kerüljünk vissza a régi kerékvágásba? Nem, te jobban átlátod a körülményeket, mint én magam és ezért képes vagy az Alvilághoz fordulni. De mi van, ha túl nagy árat kérnek tőled és te fejet hajtasz? Végig kell néznem, ahogy megszűnsz az a Dimitri lenni, akit ismerek? Mit kéne lépnem? Lefoglalt Hasfelmetsző, de hajlandó vagyok a bosszúmat otthagyni, érted?

Jellemre magadnak való vagy, nem beszélgetsz sokat, de akkor is céltudatosan, precízen fogalmazod meg gondolataidat. Könnyen és gyorsan látod át a helyzeteket, az igazi vadász benned meg van, gondolkodásod taktikus, rétegzett. Érző, jólelkű, segítőkész ember vagy, de ezt nem mutatod ki. Ami rólad lerí, az a pofátlan nyugalom. Néha úgy törölnék egyet az arcodon, hogy valami érzelem jelenjen meg. Van humorod és kellően gúnyos is tudsz lenni, ha szükség hozza.
De akármennyit is voltunk egymás mellett, még mindig kiismerhetetlen vagy. Még ha nem is tudom, de fontosnak tartasz, mint én téged.
Képességeid jók, rendkívüli vadász vagy. Gyors, erős, és minden fegyvert jól használsz.  Igazi kincs, az emberek között, akiért csak hálát adhatok, hogy van nekem.

// a többit a játékosra hagynám, hogy milyen családi környezet, milyen múlt, mi alakította ki, milyen tragédiák övezik, lehet antihős is Smile az, hogy mi történik vele, arra csak ötletem van, megosztom természetesen az érkezőnek, de nincs az kőbe vésve.
Olyan usert keresek, aki aktív, mert hosszútávra terveztem a karakterrel, még akkor is ha barátok maradnak.
Amit tudok biztosítani, hogy aktív vagyok,  ezen kívül rengeteg játékot, ötletet és szálakat (plusz gifeket és avikat is). Természetesen, a karakter ne csak tőlem függjön, hanem az oldalon is helytálljon teljesértékűként.
A névben csakis a keresztnevet szabom meg, mert leginkább így nevezlek a játékaimban, de természetesen ezen is lehet változtatni. A pb nem annyira rugalmas, de ha nagyon mást szeretne az érkező, lehet változtatni, csak beszéljük meg.
Dobj meg PM-mel, ha megjöttél <3 Nagyon várunk! //

jómagam, vadászok és az oldal többi tagja
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Dimitri, az aduász
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Már megalkotott karakterek-
Ugrás: