Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 55 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
3
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
6
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
5
Warlock
5
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Apró civakodás/ Danny & Rachel

Dimitri, az aduász  EmptyDaniel Nicholson
Today at 9:43 amTesi bá' akcióba lendül - Danny & Lara

Dimitri, az aduász  EmptyDaniel Nicholson
Today at 9:17 amScott & Daniel; Game of Survival

Dimitri, az aduász  EmptyScott Henderson
Today at 3:31 amMeadow Carmilla Carrow

Dimitri, az aduász  EmptyMeadow Carrow
Today at 2:36 amRobin & Fawn;; Prank wars

Dimitri, az aduász  EmptyRobin Atterberry
Today at 1:24 amElisha

Dimitri, az aduász  EmptyElisha Grant
Yesterday at 10:28 pm
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég

Daniel Nicholson, Delsin Aver, Ethan Wayne, Stella Argent, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Dimitri, az aduász

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Pént. Jún. 16, 2017 8:28 pm

Avery Sardothien
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló ôre
Dimitri ...
"küzdés az élet, nyugvás a halál.”


Becenév:
Dim, Tanár úr, stb...
Kor:
28-36
Nemi identitás:
Heteroszexuális
Faj:
ember - vadász (később lehet  természetfeletti, ha úgy hozza)
Play by:
Lent kifejtve
Aki várja:
jómagam, vadászok és az oldal többi tagja
Karakter állapota:
Szabad

I need you


Hol is kezdjem? Oroszországból érkeztél még régen Beacon Hillsbe, gyerekkoromba ismertük meg egymást vadász edzésen, így történetünk régre nyúlik vissza. Akkor nem különösebben jöttünk ki, nem nagyon érdekeltük egymást, semmi nem kapcsolt minket össze, mint a vadászat, végül el is tűntél, mint a kámfor, és csak akkor bukkantál elő, mikor nekem tanár kellett. Alig akartam elhinni, hogy a pár év különbséggel, mégis téged osztottak be. Nem különösebben érdekelt ez téged, fejleszteni akartál, hogy több legyek. Ezt mondták, csakis a jót szolgáltad vele, ezért ezt is tetted.
Jobb voltál… bárhogy igyekeztem, jobb voltál, mindig jobb voltál. Sosem volt egy dicsérő szavad sem, de a tekintetedből ki tudtam olvasni, hogy ha elégedett voltál a teljesítményemmel.

Aztán a szüleim meghaltak, minő tragédia… Egyik napról a másikra változtam meg, és már nem jártam az óráidra, pedig te nem akartad félbehagyni az edzést, hiszen már nem kellett sok. Végül egy napon eltűntem, mint köd a napfelkeltekor. Nem hagytam levelet, semmilyen cuccot, ami árulkodott volna arról, hogy merre mentem. AZ életem megpecsételődött a Pokolkutyával, és emiatt még inkább elkezdtem távolodni a vadászközösségtől, hiszen, ha kiderülne, mi lettem, meg kéne ölnötök és ezt egyikőtöknek sem kívántam. Nem tudtam elrejteni, hogy mi lettem, nem tudtam kontroll alatt tartani, már nem voltam ember... Minden kapcsolatot megszakítottam, azt hihettétek, hogy meghaltam.
Téged zavart? Nem tudom, de szerintem egy kicsit, hiszen nem fejezted be az edzésemet, és a közös idők alatt azért társakká kupálódtunk, kezdtük megismerni egymást. Az életed visszakerült abba a kerékvágásba, amikor még én nem voltam. De ez neked semmiség, kiváló vadász vagy, még ha kissé zárkózott, de a csapatmunkában mindig benne vagy.

Azóta eltelt pár év, én megszűntem létezni, mint vadász a ti szemetekbe, te pedig törtél a ranglétrán, de az életed többi mozzanatát nem tudom.
Váratlan alkalommal egymásba futottunk. A tény, hogy nagyon is eleven vagyok és minden elkerülés árán is, de összefutottunk, mindkettőnket lesokkolt. Próbáltam lelépni, csakhogy még mindig jobb voltál nálam. Felocsúdva a meglepetésből, nem hagytad, hogy elmeneküljek. Nem kellett sokáig elemezned, hogy valami nem stimmel velem, vetted a lapot, hogy mi lettem, mi történt velem. Nem kérdezted, érezted zsigereidben, hogy az egykori társ megváltozott. Talán meg kellett volna ölnöd, azzal mindenki jól jár. Azonban nem tetted, sőt segíteni akartál. Ha megismerem önmagam, megismerem a blökit elven. Támaszom lettél, egy ember, akiben ha nem is teljesen, de fél szívvel bízok. Mutatod az utat, keresed a megoldásokat, befejezed az edzésem. És ezzel közel is kerültünk egymáshoz. Barátok mindenképp, sőt biztosan több is, de megmerjük-e lépni ilyen válságos helyzetben?

A történetnek nincs vége… Beüt a krach. Lehet, újra ember lettem? Erre vágytam eddig, és most mi van? Te ezt hogy dolgozod fel? Menjünk vissza a vadászokhoz? Kerüljünk vissza a régi kerékvágásba? Nem, te jobban átlátod a körülményeket, mint én magam és ezért képes vagy az Alvilághoz fordulni. De mi van, ha túl nagy árat kérnek tőled és te fejet hajtasz? Végig kell néznem, ahogy megszűnsz az a Dimitri lenni, akit ismerek? Mit kéne lépnem? Lefoglalt Hasfelmetsző, de hajlandó vagyok a bosszúmat otthagyni, érted?

Jellemre magadnak való vagy, nem beszélgetsz sokat, de akkor is céltudatosan, precízen fogalmazod meg gondolataidat. Könnyen és gyorsan látod át a helyzeteket, az igazi vadász benned meg van, gondolkodásod taktikus, rétegzett. Érző, jólelkű, segítőkész ember vagy, de ezt nem mutatod ki. Ami rólad lerí, az a pofátlan nyugalom. Néha úgy törölnék egyet az arcodon, hogy valami érzelem jelenjen meg. Van humorod és kellően gúnyos is tudsz lenni, ha szükség hozza.
De akármennyit is voltunk egymás mellett, még mindig kiismerhetetlen vagy. Még ha nem is tudom, de fontosnak tartasz, mint én téged.
Képességeid jók, rendkívüli vadász vagy. Gyors, erős, és minden fegyvert jól használsz.  Igazi kincs, az emberek között, akiért csak hálát adhatok, hogy van nekem.

// a többit a játékosra hagynám, hogy milyen családi környezet, milyen múlt, mi alakította ki, milyen tragédiák övezik, lehet antihős is Smile az, hogy mi történik vele, arra csak ötletem van, megosztom természetesen az érkezőnek, de nincs az kőbe vésve.
Olyan usert keresek, aki aktív, mert hosszútávra terveztem a karakterrel, még akkor is ha barátok maradnak.
Amit tudok biztosítani, hogy aktív vagyok,  ezen kívül rengeteg játékot, ötletet és szálakat (plusz gifeket és avikat is). Természetesen, a karakter ne csak tőlem függjön, hanem az oldalon is helytálljon teljesértékűként.
A névben csakis a keresztnevet szabom meg, mert leginkább így nevezlek a játékaimban, de természetesen ezen is lehet változtatni.A pb-ben rugalmas vagyok, pár ötlet: Danila Kozlovsky, Scott Eastwood, Sebastian Stan, Will Tudor, de ha nagyon mást szeretne az érkező, lehet változtatni, csak beszéljük meg.
Dobj meg PM-mel, ha megjöttél <3 Nagyon várunk! //beautiful kind of the chaos
✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧ ✧

We're killing strangers, so we don't kill the ones that we love

Avery Sardothien
Dimitri, az aduász  Tumblr_inline_p7r3s0NB6f1sccn28_250
Dimitri, az aduász  Tumblr_mvl1vsBhEc1slwsvjo1_500
destroying is easier than creating.
Tartózkodási hely :
♛ in the Hell of BH
Foglalkozás :
♛ not want to know

Dimitri, az aduász  Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Dimitri, az aduász

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-
^
ˇ