• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 44 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
1
Ember
9
Diclonius
3
Goblin
0
Hellhound
1
Vadász
6
Hibrid
4
Incubus
2
Kitsune
3
Vámpír
3
Warlock
3
Wendigo
4
Vérhiéna
2
Vérjaguár
3
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
nyerteseink
gratulálunk a nyár legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Dimitri, az aduász


avatar


: :


Join date :
2017. Apr. 14.

Tartózkodási hely :
♛ Hell and Earth ♛

Foglalkozás :
♛ Not want to know ♛


Pént. Jún. 16, 2017 7:28 pm
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló őrzőjeDimitri Stepanov
küzdés az élet, nyugvás a halál.”
Becenév: Dimitri
kor: 28-32
Nemi identitás: Heteroszexuális
faj: ember - vadász
play by: ha lehet, Danila Kozlovskykarakter:szabad

Hol is kezdjem? Oroszországból érkeztél, még gyerekkoromban ismertük meg egymást a vadászat miatt, úgyhogy történetünk régre nyúlik vissza. Majd eltűntél, mint a kámfor, és csak akkor bukkantál elő, mikor nekem tanár kellett. Nem akartam elhinni, hogy te lettél az, akivel majdnem egy idős is lehetnék. Téged nem érdekelt, fejleszteni akartál, hogy több legyek. Ezt mondták, a jót szolgáltad vele, ezt tetted.
Jobb voltál… bárhogy igyekeztem, jobb voltál. Sosem volt egy dicsérő szavad, de a tekintetedből ki tudtam olvasni, hogy ha elégedett voltál a teljesítményemmel.
Aztán a szüleim meghaltak, minő tragédia… nem jártam órákra, majd egyszerűen eltűntem, mint a köd napfelkeltekor. Az életem megpecsételődött a pokolkutyával, ami miatt még inkább elkezdtem távolodni a vadász közösségektő. Nem tudtam elrejteni, hogy mi lettem, nem tudtam kontroll alatt tartani. Minden kapcsolatot megszakítottam, azt hihettétek, hogy meghaltam.
Téged zavart? Talán kicsit, mert nem fejezted be az edzésem, és a közösen töltött idők alatt azért társakká kupálódtunk. Újra meg kellett találnod a helyedet. De ez neked semmiség, jó vadász vagy, még ha kissé zárkózott, de a csapatmunkában mindig benne vagy.

Váratlan alkalommal, egymásba futottunk. A tény hogy nagyon is eleven vagyok, és hogy sikerült egymásba botlanunk, kiváltott meglepettséget, meghökkenést. Próbáltam lelépni, de még mindig jobb voltál nálam, és nem hagytad, hogy elmeneküljek. Azonnal vetted a lapot, hogy mi lettem, mi történt velem. Nem kérdezted, érezted zsigereidben, hogy az egykori társ megváltozott. Talán meg kellett volna ölnöd, azzal mindenki jól jár. Azonban nem tetted, sőt segíteni akartál. Ha megismerem önmagam, megismerem a blökit elven. Támaszom lettél, egy ember, akiben ha nem is teljesen, de fél szívvel bízok. Mutatod az utat, keresed a megoldásokat, befejezed az edzésem. És ezzel közel is kerültünk egymáshoz. Barátok mindenképp, sőt biztosan több is, de megmerjük e lépni ilyen válságos helyzetben?

Jellemre magadnak való vagy, nem beszélgetsz sokat, de akkor is céltudatosan, precízen fogalmazod meg gondolataidat. Könnyen és gyorsan látod át a helyzeteket, az igazi vadász benned meg van, gondolkodásod taktikus, rétegzett. Érző, jólelkű, segítőkész ember vagy, de ezt nem mutatod ki. Ami rólad lerí, az a pofátlan nyugalom. Néha úgy törölnék egyet az arcodon, hogy valami érzelem jelenjen meg. Van humorod és kellően gúnyos is tudsz lenni, ha szükség hozza.
De akármennyit is voltunk egymás mellett, még mindig kiismerhetetlen vagy. Még ha nem is tudom, de fontosnak tartasz, mint én téged.
Képességeid jók, rendkívüli vadász vagy. Gyors, erős, és minden fegyvert jól használsz.  Igazi kincs, az emberek között, akiért csak hálát adhatok, hogy van nekem.


// a többit a játékosra hagynám, hogy milyen családi környezet,
milyen múlt, mi alakította ki, milyen tragédiák övezik, lehet antihős is Smile olyan usert keresek, aki aktív, mert hosszútávra terveztem a karakterrel, még akkor is ha barátok maradnak.
Amit tudok biztosítani, hogy aktív vagyok, rengeteg játékot, és ötleteket :3
Dobj meg PM-mel, ha megjöttél <3 Nagyon várunk! //
jómagam, vadászok és az oldal többi tagja
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Dimitri, az aduász
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-
Ugrás: