• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 my dear brother


 :: Egyéb
Anonymousmy dear brother Empty
Hétf. Jún. 19, 2017 9:33 pm
Vendég
Vendég--- McKinney
a bátyám
Becenév: -
kor: 27-28
Nemi identitás: bármi, ami illik ahhoz, hogy felesége van és szereti
faj: ember (vagy valami ami harapott)
play by: Bob Morley csak díszkarakter: szabad

Mit is mondhatnák drága testvérem. Te még ismerted anyánkat kicsit, mivel a szülésem után nem sokkal halt meg szívrohamban, így neked elég mélyen meg van ez a seb mondhatni. De nekem talán pont ezért akartál megadni mindent. Apánk összeomlott anya halála után, így nagyjából te neveltél. Te szerettél, te óvtál, te tanítottál, de szerintem ezt egyikünk se bánja. Az vagyok, aki lenni akarok, nem kell szerepeket játszanom, elrejtenem mit akarok, és ezt mind neked köszönhetem.
Nem is csoda, hogy ennyi idő után se vált el az utunk igazából, mindig beszélünk telefonon, skype-on, vagy valahol. Megoldjuk a dolgokat. Az esküvődön koszorúslány voltam, meg is hívtál magadhoz egész nyárra. Ráadásul vállig állítod, hogy színészi téren a legnagyobb rajongóm vagy. Persze elhiszem neked, hiszen senki nem borul úgy a nyakamba egy előadásom után, mint te. Szeretjük egymást, és ez nem titok.
Igen szabad lélek vagy, ezért is építitek ti a házat, ebben segítek én is. Sokat utazol a feleségeddel együtt, bár most kis pihenőt tartotok, a családra, és a házra koncentráltok.
Be kell valljam, te se veted el a dohányzást, mint én, ráadásul a kis speciális cigit se. Mondjuk ki, megesik, hogy együtt füvezünk. De szerencsénkre egyikünk sincs megáldva azzal, hogy ráfüggjünk ilyenekre. Csak akkor tesszük, amikor jól esik.

// Az alapsztori ennyi lenne, maximum még annyit képzeltem el, hogy programozó informatikus és matematikus, ráadásul az egyik legjobb a szakmában. Így pénzzel nincs gond, és a munkaszerzéssel se. Persze nyitott vagyok más ötletekre is Wink
A szoros kapcsolaton a világért se változtatnék, ezt leszögezem. Viszont a pb, aki a képen található (Bob Morley) annyira dísznek van csak, mint bármi a karácsonyfán. Maximum annyi kikötés lenne, hogy esetleg lehetne kék szemű, ha akad olyan, de ha nincs, az se gond. Csak legyen eladható Bree testvérének.
Emellett bármilyen ötletelésben benne vagyok. Na meg nagyon várom a bátyót 95
(Max a volt osztálytársa amúgy, a vele való kapcsolatról őt lehet zaklatni :3)
én és max
Vissza az elejére Go down
 
my dear brother
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: