• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Vas. Júl. 15, 2018 10:14 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Szabályzat


avatar


: :


Join date :
2012. Jun. 17.

Age :
6


Kedd Jún. 20, 2017 2:26 pmHázirend
ismerd meg oldalunk szabályzatát


Karakteralkotás feltételei
● Mielőtt beregisztrálnál, minden alapvető dolgot amit az oldalról kell tudni olvass el, hiszen az ismeretük nélkül aligha tudsz belekezdeni a játékba. (Világleírás, Bestiárium, Természetfeletti kisokos)
●A neved minimum egy keresztnevet és egy vezetéknevet tartalmazzon. Ne kelljen julia55551-ekkel foglalkoznunk, az ilyenek automatikus törlésre kerülnek. Abban az esetben, ha csak ideiglenes ez a név, regisztráció után feltétlenül értesíteni kell róla egy admint, mielőtt törlődne a felhasználó.
●Kötelező avatar-alanyt választani, enélkül nem indíthatsz karaktert! (Csak hús-vér emberek válaszhatóak pb alanynak! Rajzolt/Anime/stb karakterek nem!)
● Avatar-alany választása esetén kérjük legyetek tekintettel arra, hogy van-e már az adott arccal beregisztrált karakter, és ha lehet ne okozzunk kellemetlenségeket egymásnak!
● Mindenképp nézd meg a kívánt avataralanyról, hogy már foglalt-e. (A sorozatos karakterek alanyai NINCSENEK lefoglalva, mivel a sorozat már a végét járja, így szabadon hozható velük bármilyen karakter!)
● Az avatarkép mérete 200x320-as legyen, se több, se kevesebb. Ha nem találsz, vagy nem tudod megvágni azt a képet amit szeretnél, nyugodtan szólj valakinek és segít neked. Legyen az admin vagy moderátor, de akár játékostárs is.
● A profil kitöltése kötelező! (Természetesen, ha néhány dolgot nem szeretnél, az nem probléma.)
● Amint elfogadtuk a karakterlapod, menj foglald le az arcod, hogy ne vegye el senki. Ha ezt kihagyod, és egy másik játékos fogja használni és lefoglalni, akkor tőled kell elvennünk azt.
● Egy karaktertől aktívságot várunk, így meggondolandó, hogy lesz-e elegendő időd, mielőtt regisztrálsz.
● Ha egy bizonyos ideig nincs időd a reagokra, s nem tudsz feljönni, azt a hiányzásnaplóban jelezheted a staffnak, így nem hanyagságra gyanakodnak majd.
● Kérnénk minden tagot a kreatívságra, nem szeretnénk ugyanolyan karakterekkel találkozni.  
Alfát csak is a staff engedélyével lehet hozni!
● A staffnak joga van elvenni tőled a keresett karaktert, ha keresőd szerint nem úgy viszed, ahogy kellene.
● Ha ketten regisztrálnak egy avataralannyal, az kapja meg, aki előbb elkészül a karakterlapjával.
● Ha ugyanez az eset történik egy keresett karakterekkel, akkor mindannyian kapnak pár napot arra, hogy befejezzék a lapukat, majd a kereső fog rábólintani arra a lapra, amelyik jobban tetszik neki.
● Jelenleg nincsen semmiféle korlátozás az oldalon, de az adminoknak joguk van elrendelni egyet, ha valamiből túl sok lesz.
● Annyi multikaraktert lehet hozni, amennyit szeretnél, de kérünk titeket, hogy találjátok meg az egyensúlyt, ne terheljétek túl magatokat.
● Ha valami "vad" ötleted támadna a karakteredhez, de nem vagy benne biztos, hogy szabad, nyugodtan keresd fel bármelyik admint.

Karakterlap
● Ez a legelső lépésed az oldalon, innen fogjuk megismerni a hozott karaktered, az írásod.
● A "Készülő karakterek" fórumrészben szükséges nyitnod egy topicot a neveddel, majd a Karakterlap-mintát kitölteni, s oda bemásolni.
● Ha készen vagy, akkor az "Elkészültem" topicban jelezheted, majd egy admin elbírál.
● Egy karakterlapot csak és kizárólag egy admin vagy egy moderátor bírálhat el.
● Ha nem feleltél meg, kapsz pár napot a javításra.
● Egy karakterlappal maximum egy hét alatt végezned kell, ha több idő kell, egy adminnak kell szólj, természetesen mindenki kap haladékot.
● Ha nem készültél el az adott időkereten belül, törlésre kerülsz.
● Csak elfogadott karakterlappal kezdhetsz játékba!

Játéktér
● Miután egy stafftag elfogadta a lapodat, és lefoglaltad a csodás arcod, keress játszópartnert. Ne félj, senki nem harap, nyugodtan írjál rá bárkire és beszéljétek meg az ötleteket.
● Nincs megszabva, hogy hány játékod lehet, de törekedj mindig az aktivitásra. Egy játék ne álljon 1 hónapig. Csak annyit vállalj, amennyire van kapacitásod.
● Szószám sincsen megszabva, de ha a játékostársad ír 300 szót alsóhangon, akkor te ne egy 120 szavassal válaszolj rá. Fejtsd ki szépen a gondolataidat, érzéseidet, hogy mit érez a karaktered, hogy mi van körülötte. Ha nem megy, akkor kérj nyugodtan segítséget és a gyakorlótérre teszünk, ahol valamelyik moderátor vagy admin megtanít.
● Írhatsz múlt időben és jelen időben is, te döntésed. Ez vonatkozik az E/1-re, E/2-re és a E/3-ra. Csak kérlek ne váltogasd a játékban, mert az zavaró lehet.
● Ha egy sorozatbeli karaktert hozol, akkor törekedj mindig a karakterhűségre. Ha ezt nem látjuk, akkor a staff elveheti a karaktert. Ezeket csak olyanoknak ajánljuk akik nézik a sorozatot. Ez így van a keresetteknél is, csak akkor hozd azt akit kinéztél, ha teljes mértékben áttudod adni azt, amit a hirdető akart. Ha ő nincs megelégedve, akkor először szól, hogy min változtass és ha utána sem, akkor pedig elvesszük.
● A reag elejére mindig tüntesd fel, hogy kivel játszol. Ez lehet becenév is.
● +18-as játékok engedélyeztek az oldalon. Szeretnénk, ha virágnyelven fejeznétek ezeket ki. Ha ilyen játék van, akkor a reag elejére tegyétek ki a jelzést.
● Egy játékos megölése csak annak a kérésére vagy a Staff engedélyével történhet. De előtte értesítsetek minket a dolgokról.

Chat
● Ami a chaten történik az ott is marad. Nincs kihatással a játéktérre, de ha játszunk ott, akkor törekedjünk arra, hogy ne legyünk VérPistik és VérPiroskák. Senki nem szeret olyanokkal játszani, akik nem a realitásnak megfelelően mozgatják a karakter. Pl: Egy Omega, nem nyomhat le egy Alfát egyedül, minden segítség nélkül.
● Ne vegyetek semmit magatokra. Ha sértegetés van, akkor az a legtöbbször karakterre irányul és nem a userre. De ha még is ilyet észleltek, szóljatok nekünk és beszélünk az illetővel. Többszöri figyelmeztetés után pedig utat mutatunk neki.
● Ha mégis useri konfliktus alakulna ki a chaten, kérünk benneteket, hogy azt folytassátok privát üzenetben, ne rontsátok el a chat hangulatát egymás "kiosztásával". Ha ezt nem sikerül betartani, azt chatről való bannolással honoráljuk.

Kódok/képek
● Ha megtetszik egy másik user által készített kód és szeretnéd azt használni, akár ezen az oldalon, akár egy másikon, kérjük ezt jelezd az adott user felé, illetve kredit jellel egészítsd ki az adott kódot, ha netán még nem lenne rajta, mielőtt elviszed.
● Ha egy olyan képet szeretnél elvinni, amit egy másik user készített, feltétlenül szólj neki, arról se felejtsd el tájékoztatni, hogy hol szeretnéd azt felhasználni!
● Mind szívesen adunk, így ha bármi megtetszik, ne félj azt elkérni tőlünk, egész biztosan nem harapunk!

Utószó
● Ha bármi észrevételed van az oldallal kapcsolatban, akkor keress fel minket nyugodtan, bármelyik Stafftag válaszol!
● A szabályzat módosítására/bővítésére a jogot fenntartjuk!
Sem az ötletlopást, sem pedig a ctrl+c - ctrl+v megoldást nem díjazzuk errefelé, a lopás az lopás, nálunk pedig ez azonnali bannolást von maga után!
● A szabályzat nem ismerése nem mentesít annak következményei alól!
● Kellemes időtöltést és sok játékot kívánunk!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Szabályzat
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Képzések szabályzata
» Katsumi Kawachi
» Kazamata Szabályok
» Fegyverek leírása // Ára és a Vásárláshoz tartozó szabályzatok
» Karakterkészítés szabályai

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Kezdetek kezdete-
Ugrás: