• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm
☇ @thelast_dodo


Vas. Márc. 17, 2019 3:25 am
☇ @dan.nichols4


Szomb. Márc. 16, 2019 11:53 pm
☇ Stories


Csüt. Márc. 14, 2019 11:29 pm
☇ @coolestharden


Csüt. Márc. 14, 2019 4:15 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 the squad


 :: Egyéb
AnonymousSzomb. Jún. 24, 2017 5:59 pm
Vendég
Vendégcsapatom  tagjai
az alárendeltjeim
Becenév: -
kor: -
Nemi identitás: -
faj: vámpír (vagy leírtak alapján más)
play by: - karakter: szabad

Nem konkrét karaktereket keresnék, hanem csak néhány vámpírt a csapatomba. Mivel elvileg a Dexter a Beacon Hillsi vámpírok vezetője, ezért szívesen fogadok bárkit, akinek kapcsolat kell. Szóval nem, kor, jellem nézése nélkül várok bárkit, aki úgy érzi szívesen csatlakozna egy csapathoz.
De nyilván nem mindenki akar alárendelt lenni, így az is lehet plot lehetőség, hogy átakarod venni a csapat felett az irányítást, engem megölve, saját kezűleg, vagy rám is uszíthatsz egy vadászt.
Persze a függetleneket is szívesen fogadom, hiszen mindig jól jön a vámpír erő  Wink
Konkrét karakter ötletek a csapatba lejjebb olvashatóak.
Tárt karokkal várok egyéb csoportba tartozó embereket is. Emberrel, vadásszal, szinte bármi mással ki tudunk szerintem találni valamit, nem zárkózom el se én, és szerintem a csapat többi tagja se a lehetőségektől Wink

Eddigi tagok: Tessa Gray
a csapat eddigi tagjai, és az oldal többi tagja


az ember, aki vámpír akar lenni

kor: 18-tól felfele gondoltam
faj: ember
play by: akit akarsz karakter: szabad

Tudsz a természetfelettiről, vagyis legalább a vámpírokról. Nemrég tudomást szereztél róluk, vagyis inkább főleg csak rólunk. Néha figyeltél minket, valahogy azt is megtudtad, hol van a központunk a városban. Valahogy sose féltél igazán tőlünk, így az egyik napnyugta után betörtél az otthonunkba. szerencsére pont én jöttem veled először szembe, így nem lettél halott, de az emlékeidet így is elvettem. Csakhogy a sok film, könyv és legenda miatt, te úgy voltál vele, biztosra mész, és leírsz mindent. Nem is egy helyre írtad le, és ráadásul például a naplódba, amit tudtad, hogy kifogsz nyitni legalább egyszer egy nap. Miután elolvastad a saját üzenetedet, kicsit szkeptikus voltál, de mivel nem emlékeztél arra, mikor is írtál ilyen, követted a saját utasításaidat. Megint lebuktunk előtted, és ismét betoppantál hozzánk. Elhiheted, hogy nem kicsit lepődtem meg, főleg, amikor ezt másodszorra is eljátszottuk, pedig a naplódat elvettem tőled, mert kifecsegted, hogy onnan tudtad meg megint. Persze a tartalékot nem említetted. Most pedig itt állunk, és nem tudom mit csináljak veled. Egy kicsit elegem is van belőled, de lenyűgözőnek is tartom, mennyire agyafúrt és kitartó vagy. Bár azt nem tudom miért nyaggatsz azzal, hogy átváltoztassalak. Nem elég neked egy normális emberi élet?

Ez lenne az alapötlet, vagyis valami ilyesmi legalábbis. Az igazából mindegy, hogy fiú, vagy lány, mit szeret, mit nem, milyen belülről, kívülről. Az is szabadon eldönthető miért akar ő is vámpír lenni (rossz élet, megszállottság, túlzott kíváncsiság, stb.). Pb és név is nyilván az alkotóra van bízva, csak azért jelezzen, ha jött Wink
a csapat eddigi tagjai, és az oldal többi tagja


a két lábon járó vérbank

kor: 20-tól felfele gondoltam
faj: ember
play by: Ana de armas karakter: szabad

A csapat egyik tagja régebben nem a városban lakott, és nem is a mi csapatunk tagja volt eleve. Magányosan tengette a napjait New York-ban, ahol belőled ivott sokszor. Mikor egy szó nélkül lelépett, akkor te utána eredtél, és végül te is itt kötöttél ki. Minden vágyad az, hogy valaki igyon belőled, mert te élvezed ezt többféle képen is. Így lettél te a kis vérbankunk, bár ez főleg egy-két embert takar mag alatt.

Többet nem is szabnék meg, minden más az alkotóra van bízva. Ha nagyon nem tetszik az ötlet, hogy nőt raktam ki, tőlem lehet egy férfi karakter is, nekem teljesen mindegy, ahogy neked jobb. Itt is csak annyi kikötésem lenne még, hogy írj, ha jöttél Wink
a csapat eddigi tagjai, és az oldal többi tagja


a doktornő

kor: 28-tól felfele gondoltam
faj: ember vagy esetleg más
play by: priyanka chopra karakter: szabad

Az előtörténetemben volt említve ez a karakter. Ő az, akit megigézek, hogy vértáskákat hozzon a kórházból nekünk. A karakternek persze már kezdhet feltűnni, hogy időnként nem emlékszik hol volt, meg a munkahelyén is lassan feltűnhet, ha még nem történt meg, hogy fogyatkozik a vérellátmány.
A sokszori megigézésből két kilépő van. Ha üzenetet kap tőlem, vagy ha meglát.

Ezen kívül nagyon más nem lenne a karakterhez. A pb-nek örülnék, hiszen szerintem nem épp sokat használt, mégis különleges arc Priyanka. Az utolsó kifogásom csak egy üzenet, ha megérkezel, szépségem Wink
a csapat eddigi tagjai, és az oldal többi tagja


egyik bizalmas

kor: 30-tól felfele gondoltam
faj: vámpír
play by: misha collins karakter: szabad

Az egyik olyan ember vagy a csapatban, akiben a legjobban megbízok. Persze neked nem mondok el azért mindent, nem vagy a tanácsadóm, de sokszor adok a véleményedre,
és biztosan rád bíznám az életemet.
Azt a titkot mondjuk már nem, hogy kialakult egy csöpp függőségem vérivásban, és, hogy kihez is járok sokszor el éjszakánként. Persze már feltűnt neked, hogy körülbelül mindig ugyanannyi nap után megyek el magyarázat nélkül, és térek vissza tápláltan.

Több megkötésem nincs, a pb is csak ötlet, lehet változtatni, csak azért nem egy fiatalabb karaktert képzeltem el hozzá.
Írj, ha megérkeztél Wink
a csapat eddigi tagjai, és az oldal többi tagja


az újonc

kor: 18-tól felfele gondoltam
faj: vámpír
play by: akit akarsz karakter: szabad

Az egyetlen újoncunk vagy jelenleg. Egy baleset következtében lettél vámpír, és így akinek a vére a szervezetedben volt, bevont hozzánk. Nem hagyhatunk az utcán, és nem is akartuk volna megtenni. A vérfrissítés nem rossz, de egyben elég nehéz is. Nem tudod még kontrollálni magad teljesen, az igézés se az igazi erősséget, emberből meg még biztos nem engednénk inni. 99.9%, hogy meg is ölnéd.

Az, hogy fiú-e vagy lány, ki is micsoda volt, hogyan él most, a családjával tartja-e a kapcsolatot, van-e egyáltalán neki, az teljesen az alkotóra van bízva. A pb aki kint van Ebba Zingmark, de csak mutatóba van, nem ajánlásnak, azt választasz, akit szeretnél.
Írj, ha itt vagy Wink
a csapat eddigi tagjai, és az oldal többi tagja
Vissza az elejére Go down
 
the squad
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: