• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 37 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
1
Ember
8
Diclonius
2
Goblin
0
Hellhound
1
Vadász
5
Hibrid
2
Incubus
2
Kitsune
2
Vámpír
3
Warlock
3
Wendigo
3
Vérhiéna
2
Vérjaguár
3
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. 17 Nov. - 22:12-kor volt itt.

Share | 
 
 Dante && Stella


avatar


: :

❖ THERE'S ALWAYS A WILD SIDE

❖ TO AN INNOCENT FACE


Join date :
2016. Dec. 06.

Tartózkodási hely :
❖ beacon hills ❖

Foglalkozás :
❖ being memorable ❖


Vas. 13 Aug. - 23:46
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Dante & Stella
Food tossing in the middle of a store? Please.
I would never do that...

Elloptad a csomagot. Magad sem akartad elhinni, hogy tényleg megtetted, de mostanában sok olyan dolgot tettél, amiről korábban azt hitted, sosem tennéd meg. Erre tessék. Napról napra egyre csak halmoztad az olyan cselekedetek, amik ellen a józan eszed, vele együtt minden idegszálad tiltakozott. Hiába. Mostanában nem szerettél hallgatni a belső hangodra, ami szólt, ha hülyeséget készültél csinálni, mert hát mi a fenéért érdekelt volna, ha olyasmiért szól, amiről magadtól is tudod, hogy baromság?! Ebben az esetben mégis, mindennél jobban bántad, hogy nem hallgattál az idegesítő sípoló hangra. Akkor megkímélted volna magad egy nagy adag, jelöletlen nyers hústól, amitől több szempontból is borzasztóan rossz érzésed támadt.
Kirázott a hideg, miközben egyre nagyobb és nagyobb szemeket meresztettél a csomag tartalmára. Nem tudtad mire vélni ezt az egészet. Valahogy sántított a történet. Még az után is, hogy elkaptad a srácot, akinek ezúttal kézbesítenie kellett volna, és jól megrázva a két vállánál fogva újra meg újra megkérdezted tőle, hogy ki küldte a csomagot, kinek címezték – holott ezt pontosan tudtad – és tudja-e, hogy mi van benne. Ez utóbbi kérdésre a válasz mindig „nem” lett. Ezen meg se lepődtél. Ettől valahogy még hátborzongatóbbá vált ez az egész.
Egyre csak azon agyaltál, mi a fészkes fenének küldene Ash egy csomag – nem túl bizalomgerjesztő – nyers húst, Daria szomszédsrácának, akinek még csak a nevét se tudtad addig, amíg ki nem ráztad szerencsétlen futár srácból. Valami határozottan bűzlött. A húson kívül…
Te pedig elhatároztad, hogy kideríted, bármi is legyen az. A legalapvetőbb válaszoktól kezdve, orbitálisan nagy hülyeségeken át, egészen a kannibalizmusig minden az eszedbe jutott ezzel a különös csomaggal kapcsolatban és sajnos, az egyik ilyen elmélet bele is fészkelte magát a fejedbe. Úgy csapott fejbe a gondolat, mintha valaki fejbe vágott volna.
Wendigo. Létezhet, hogy Ash egy wendigot táplál? Vagy az a Dante gyerek etet egyet, Ash meg segít neki? Hiszen Ash tudott ezekről a dolgokról, hála nekem. Szóval lenne benne ráció… De valóban ez lenne a helyzet? Vagy csak túlbonyolítom a dolgokat?
Ajtó nyitódása, majd annak csukódása ütötte meg a füledet. Tudtad, hogy most kell okosnak lenned, elvégre nem maradhatsz örökre a srác szomszédjának sövényében kuporogva. Egyáltalán mi a fenének vetődtél be a bokorba, amikor a ház mögé is beszaladhattál volna a csomaggal? Már nem számít Stella, agyalj inkább a következő lépésen. Vagy most azonnal a srác elé ugrasz és betámadod ezzel a doboz hússal, vaaagy egy kicsit vársz még ezzel az egésszel, megfigyeled, hátha valami furcsa dolgot fog csinálni. Ez utóbbi mellett döntöttél és csendben, a csomaggal a kezedben, feltűnésmentesen követted a srácot egészen a legközelebbi boltig.
Kezdted idiótán érezni magadat. De annyira nem, hogy meghátrálj, és kisétálj az ajtón. Ha már eddig eljöttél, leskelődtél és még a csomagja is nálad volt, most már nem fogsz szó nélkül lelépni. Borzasztóan kíváncsi voltál mégis minek neki ennyi hús és mi köze van ehhez az egészhez Ashnek. Meg úgy egyáltalán… mi lenne olyan szupertitkos egy csomag húsban, hogy azt ilyen nagy titokban kell leszállítani? Ez a kérdés pedig csak egyre jobban erősítette benned a gyanakvást, amit nem bírtál tovább szó nélkül hagyni.
A semmiből léptél a srác elé, megálljt parancsolva neki a polcsorok közötti kereszteződésben. A csomagot szánt szándékkal úgy tartottad, hogy felismerje rajta a lakcímét, amit minden bizonnyal csak azért írtak a dobozra sietősen, hogy az a nyomi, akit megkértek, hogy kézbesítse, eljuttassa a pontos címzetthez. Kicsit vicces ebbe belegondolnod, hiszen a cucc így is nálad kötött ki. Igaz, hogy a bejárati ajtó előtt rángattad meg érte szerencsétlen „kifutófiút”, de megszerezted, amit akartál.
- Ismerős a csomag? – Mosolyra görbültek ajkaid, de még te se tudtad volna megmondani, hogy barátságos, vagy inkább a fenyegető fajtából.
i might be pretty but pretty still can hunt you down
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 
Dante && Stella
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Ayanokoji Takashi / Dante
» Allen Dante
» [Stella QF] Anatole Saito vs Peter Worker
» Dante-Zevadar bányája
» Dante's night club

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Belváros-
Ugrás: