• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 43 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
1
Ember
9
Diclonius
3
Goblin
0
Hellhound
1
Vadász
6
Hibrid
4
Incubus
2
Kitsune
3
Vámpír
3
Warlock
3
Wendigo
3
Vérhiéna
2
Vérjaguár
3
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Selena Gomez


Vas. Szept. 17, 2017 4:04 pm
☇ Oldal vidik


Vas. Szept. 17, 2017 10:28 am
☇ Once upon a time... Kai & Ave


Szomb. Szept. 16, 2017 5:15 pm
☇ Colors Of Seattle

Vendég

Szomb. Szept. 16, 2017 4:13 pm

nyerteseink
gratulálunk a nyár legjobbjainak!

Stella

Argent
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
Sheilah

Blackwood
előtörténet
Tamera

Wentz
művész
Ashley

Wilkinson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Hurricane

Bartholomew
szépség
Stella &

Ashley
párkapcsolat
Daria &

Dante
játék
Hazel &

Stella
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Ghosts from the past - Stella & Sheilah


avatar


: :


Join date :
2017. Aug. 14.

Age :
18

Tartózkodási hely :
BH

Foglalkozás :
Hunting


Kedd Aug. 15, 2017 11:44 pm
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt
Stella & Sheilah

Vérszomjas, kegyetlen dögök! Az éjszakát járva vadásztatok és azt hittétek, nem veszi észre senki? Akkor ezek szerint még nem hallottatok rólam... Nem mintha a városban bárki más tudta volna, ki vagyok. Bezzeg ha Detroit-ban lennénk... Ott már volt, aki csak a „Halál Démona” néven emlegetett, akkora hatással voltam rá. Vagyis inkább a tetteim hagyták azokat a mély sebeket. A műtétek előtt sokan pozitív véleménnyel voltak rólam. Kiváló vadásznak tartottak, aki képes leteríteni bármilyen fenevadat. Majdan megtörtént a nagy beavatkozás, és onnantól kezdve én lettem a fenevad, akitől rettegtek. Merthogy „megalkották a legádázabb szörnyeteget”, ahelyett, hogy a legjobb vadászt fejlesztették volna ki. Fegyelmezett harcos helyett kaptak egy megfékezhetetlen teremtményt, ami nem ismer kegyelmet. Teremtőit is durván helyben hagyta, közülük egyik se élte túl a támadását - micsoda szörnyűséges tett.
Én azt mondom, örülhetnek, hogy végeztem azokkal az emberekkel. Így legalább nem követhetik el még egyszer ugyanazt a hibát, és az Árész-program végső fázisát se tudják többé végrehajtani. Őket mentettem meg azzal, hogy az eljárás ismerőit megöltem.
De mindez már nem számított, hiszen Detroit romokban hevert. A 2013-as nagy csőd után már alig hatszázezren éltek csak a városban, az épületek jelentős része elhagyatottan állt. Egykori otthonom már csak árnyéka annak, ami valaha volt. Ennélfogva az ottani vadászok nagy része - köztük a vezetőség, és a program működtetői is - elköltözött. Nem igazán volt mit megvédeniük, nem csoda, hogy elmentek onnan.
Feleslegesen tereltem el a figyelmemet ilyen ostoba gondolatokkal. Sikerült is lemaradnom a vámpírcsoporttól, akiket üldöztem, de a vérfarkas géneknek hála elég gyors voltam, hogy utolérjem őket. Köszönöm, Árész-program, legalább ez az egy hasznom volt belőled.
Az egyik fa mögé rejtőztem, pengémet hang nélkül kihúztam a tartójából. Ezt még annak idején a műtét előtt kaptam Drake-től. Az egyetlen embertől, aki nagy hatással volt rám. Azt mondta, legyen ez a jelképe mindennek, amit a program érdekében tettem. Még a szimbólumunk is rá volt vésve a nyelére, de mára már ez nem jelentett semmit. Csupán egy rajz volt, semmi több.
Ujjaim egészen elfehéredtek fegyveremen, annyira szorítottam a nyelét. Szívverésem azonban teljesen normális volt, még egy pillanatra se zavarodott meg egyenletes üteme. Annyiszor csináltam már végig ilyen vadászatokat, hogy számon se tudom tartani. Ennek se lesz különb a végeredménye. Legalább is azt hittem.
Nem sokon múlott, hogy elkapjam a dögöket. Annyira közel voltam... De egy másik fa mögül pont velem egyszerre rontott ki valaki más is, így figyelmem egyenesen rá összpontosult. Sötétbarna haját, lágy arcvonásait rögtön egy bevillanó emlékkép tette ismerőssé, s amint sikerült ábrázatát összeegyeztetnem egy névvel, egyből bevágtam elé, s megálljt parancsoltam lábaimnak. Tekintetem szinte lángolt a dühtől, amikor biztossá vált bennem, hogy a velem szembekerülő lány nem más, mint Stella Argent, az Árész-program egykori résztvevője. Egyike azoknak, akik puhány módon visszaléptek, mikor meg kellett volna húzniuk a ravaszt a kedvencük fejére célozva. Csakhogy tudtam, hogy Stella más okból fejezte be a kiképzését. Kémkedett, hogy kiderítse, mit művelnek a programban, hogyan képzik ki az itteni vadászokat.
- Te... - mordultam fel, hangomban hallani lehetett az utálatot.
Nem azért haragudtam rá, mert kémkedett. Hanem azért, mert nem volt benne annyi se, hogy elmondja amit tud. Szépen elhallgatott előlünk - a társai elől - mindent, amit sikerült kiderítenie. Csak annyit hajtogatott, hogy valami nincs rendben, gyanús neki az egész program, de amikor be is igazolódott, lelépett szó nélkül. Minket meg hagyott szörnyetegekké válni. Legalább is engem, a másik kettő belehalt a műtétekbe, Katie kiszállt, a maradék meg szintén kiesett az első próbánál.
- Otthagytál minket. Eszed ágában se volt szólni... - kezdtem volna bele a leteremtésébe, de végül úgy voltam vele, hogy feleslegesen pazarolnám az energiámat, ha folytatnám.
Legszívesebben mégis megtámadtam volna. Az ösztöneim folyamatosan azt súgták, hogy bosszúból végezzek vele, vágjam el a torkát és élvezzem ki minden pillanatát annak, amikor elhagyja az élet. De mégse tettem. Tudni akartam, miért hagyott cserbe mindenkit.
Ugye tényleg így volt? Tényleg nem csak a fenevad akarja elhitetni velem, hogy minden az ő hibája? Fogalmam se volt, mit gondoljak. Talán nem is kellett volna gondolkodnom.

paint it black ⁞ 656 ⁞ Remélem töccik *-*@

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


: :

❖ THERE'S ALWAYS A WILD SIDE

❖ TO AN INNOCENT FACE


Join date :
2016. Dec. 06.

Tartózkodási hely :
❖ beacon hills ❖

Foglalkozás :
❖ being memorable ❖


Pént. Aug. 25, 2017 5:06 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Sheilah & Stella
The shadows of our past are still haunting today

Annyi rossz dolog történt veled az elmúlt időszakban, hogy lassan nem is reménykedsz azért, hogy az életed újra normálisabbá, vagy legalább egy lepkefingnyit könnyebbé váljon. Már rég rájöttél, hogy hiába a remény hal meg utoljára, az élet akkor is bármikor keresztbe tehet neked, te pedig semmit nem tudsz tenni ellene. Bármit csinálsz, bárhogy kavarod is a szálakat, a karma egy ördögi nőszemély, és úgysem hagyja, hogy bárki vidáman élje az életét. Mostanában meg úgy tűnt, te lettél a kedvence, akit halálra csesztethet, mert mást se csinált, csak egyre több szart borított a nyakadba.
Itt volt például a tény, hogy Chris, az az ember, akire apádként tekintettél, akit a legjobban tiszteltél, és akire felnéztél, sok éven keresztül titkolózott előtted, még akkor is, amikor lett volna lehetősége mindent elmondani. Nagyon fájt, nagyon megbántott.
Akkor még itt volt az apád is. Igen, az apád. Akit sosem ismertél, akiről azt se tudtad, hogy élő-e vagy holt. Most hirtelen felbukkant a semmiből, kiderül a titok, hogy Chris végig tudott róla, arról, hogy ki ő, hogy milyen ember ő…
Na és Ash… A srác, akibe legalább két éve, de lehet, hogy már előtte is fülig szerelmes voltál, most nem is beszéltek egymással, kerülitek egymást, főleg azóta, hogy kiderült, miféle szörnyeteg.
Na és akkor mindennek a tetejébe még ott volt Vinny. A legjobb barátod, az idióta, akire mindig számíthattál, aki ott volt melletted, aki mellett neked is ott kellett volna lenned… Ehelyett az első alkalommal, amikor igazán szüksége lett volna rád, megölted. Na, ki is az igazi szörnyeteg?
Arra gondoltál, hogy talán nem is alaptalanul történt veled ennyi minden. Hiszen nem éltél szent életet. Titkaid voltak, s azok megőrzése érdekében hazudtál is, életeket vettél el, hogy megmentsd másokét, de hiába vezérelt jó szándék, ezzel a hozzátartozók életét is keserűbbé tetted. Hiába akartál jó lenni, helyesen cselekedni, ebben a világban nem léteztek a jók. Rosszak voltak és a még rosszabbak.
Neked elsődleges célpontjaid voltak a rosszak közül is a legrosszabbak. Még ilyen önmarcangoló gondolatok közepette is képes voltál azon ügyködni, hogy legalább egy-két rohadéktól megszabadítsd ezt az istenverte várost. Most épp a vámpírokon volt a sor.
Sosem hitted, hogy ezek a vérszívó szörnyetegek valóban léteztek, ám az utóbbi gyilkosságok és egyre sűrűbb támadások, amiben az embereknek csupán súlyos vérvesztesége alakult ki, nagyon is ezeknek a teremtményeknek a létezésére utaltak. Egy alapos kutakodás után pedig te magad is kezdtél hinni a létezésükben. És meg akartad fékezni őket a tevékenységükben.
Ezért szegődtél ma este is a nyomukba. Kifigyelted és követted őket, vártad a megfelelő alkalmat, hogy lecsaphass, és legalább egyet sikerüljön elkapnod.
Az idő csigatempóban vánszorgott, de te türelmesen várakoztál, egészen addig, míg eljött a megfelelő pillanat. Aztán gondolkodás nélkül léptél ki a téged jótékonyan takaró fa mögül, készen rá, hogy lecsapj a kiszemelt vámpírra. Hiba nélkül kellett volna történnie mindennek. Fejben már mindent elterveztél, egyetlen dologgal viszont nem számoltál. Az idegennel, aki veled egyszerre mozdult a sötétben, aki belépve eléd elállta az utadat, aki miatt a vámpírok egy szempillantás alatt kámforrá váltak.
Bosszúsan morranva lépsz egyet hátra, hogy jobban meg tudd nézni magadnak, mégis ki a fene rondított bele a vadászatodba. A lány arca kemény volt, szigorú vonásai emlékeztettek valakire a múltból, de egyelőre fogalmad sem volt, kire. Aztán megszólalt. Mintha egyszerűen lángba tartotta volna a gyújtózsinórt, benned pedig bombaként robbant fel minden emlék, amit ez az arc, amit ez a hang élesített benned.
- Sheilah? – Nagyokat pislogsz rá, mint, aki alig hisz a szemének. Így is volt. Nehezen hitted el, hogy ő most tényleg itt állt előtted. Rég volt már, hogy utoljára láttad és akkor sem éppen voltatok puszipajtások. Te nem kedvelted, mert olyan vakon elhitt mindent, amit az Árész-programban mondtak neki, ő pedig nem kedvelt téged, amiért te viszont semmit nem vettél be abból a sok szarságból, amit ott mondtak nektek, ennek persze legtöbbször hangot is adtál.
Legtöbbször… Pontosan azt az egy alkalmat leszámítva, ami talán életeket menthetett volna. Azt az egy alkalmat, amit most a veled szemben álló lány számon kér tőled, ráadásul jogosan. Gombóc gyűlik össze a torkodban, érzed, ahogy a bűntudat marcangolni kezd belülről. De mit mondhatnál erre? Tudtad, hogy igaza van, azonban te annyiszor próbáltad korábban jelezni, hogy vaj van, nem hallgatott rád, ahogy senki sem. Miért hallgattak volna rád pont ebben?
- Mégis mit kellett volna mondanom? Sosem figyeltél rám, se te, se a többiek. Pedig én annyiszor mondtam előtte, hogy valami nem stimmel azon a helyen… - fogsz bele, hogy megvédd a saját álláspontod, de még mielőtt jobban belelendülnél, leállítod magad. Érzed, hogy valami van még itt a háttérben. Ha Sheilah itt állt és a múltban történtekért téged okolt, akkor valaminek történnie kellett miután otthagytad a programot. Végigcsinálta volna?Mit tettek veled?
i might be pretty but pretty still can hunt you down
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


: :


Join date :
2017. Aug. 14.

Age :
18

Tartózkodási hely :
BH

Foglalkozás :
Hunting


Vas. Aug. 27, 2017 1:02 pm
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt
Stella & Sheilah

Már nem egy vámpírral végeztem életem során, és eddig sose volt még olyan, hogy sikerült volna szem elől tévesztenem őket. Mindig a nyomukban maradtam, messziről kiszúrtam őket és az összessel néhány óra alatt leszámoltam. Abban reménykedtem, hogy a mostani munka is pontosan így fog lezajlani, problémamentesen és gyorsan. A fene se gondolta volna, hogy a múltam egy kis árnyéka pont akkor fog visszatérni az életembe, amikor már majdnem sikerült elkapnom a dögöket.
Mindenhol van legalább egy személy, aki teljes mértékben a rendszer működése ellen megy. Aki mindig próbál lázongani, akadályozni a munkát és a többieket is erre az útra terelni. Az Árész-programban egyetlen egy ember volt, aki mindvégig a kiképzés ellen szólt: Stella Argent. Állandóan gyanakodott, gyakran hangoztatta, mennyire nem tetszik neki ez az egész. Mi többiek pedig folyton leszóltuk érte, hiszen mi okunk is lett volna a programban kételkedni? Családjaink kiválasztottak minket, hogy egyikünkből - vagy akár többünkből is - kiváló vadász válhasson, könyörtelen és tökéletes harcos. Mi erre nagyon is büszkék voltunk, s egymással kezdtünk versengeni - míg Stella továbbra is tartotta magát a véleményéhez.
Aztán elérkezett az első próba. A legtöbben ekkor kezdtek egyetérteni a lány nézőpontjával, sokan vissza is léptek. A tizenötből mindösszesen négyen voltunk képesek saját házi kedvencünk fejének szegezni a töltött pisztolyt, s meg is húztuk a ravaszt. Ugyan vaktöltény volt, ezzel mégis bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk eldobni az érzelmeinket, ha parancs teljesítéséről van szó. Hajlandóak voltunk akár egy általunk szeretett lényt is megölni, ha ezt kívánta a feladat. Eleinte még nem is sejtettem, hogy ez a próbatétel mennyiben elősegítette, hogy elfelejtsem, mit is jelent a könyörület. Mások számára visszataszítóan hangozhat, hogy még kutyám ártatlan, okos tekintete se enyhítette meg a szívemet, én viszont csak büszke lehetek erre. Elvégre, ha egyszer majd egy magát menteni próbáló, kegyelemért könyörgő vérfarkassal találom szembe magam, így már esély se lesz rá, hogy megkíméljem. Megtanultam, hogy ha egyszer valamit elhatározok, annak meg is kell történnie, és semmi nem akadályozhat meg benne.
Ezért is nem estem pánikba, amikor feltűnt, hogy a vámpírjaim meglógtak. Továbbra se mozdultam Stella elől, nem voltam hajlandó elengedni. Addig nem, amíg meg nem kaptam a válaszokat, amiket már régóta kerestem. A vérszívókkal ráértem később is foglalkozni.
Láttam rajta, hogy először fel se fogja, kivel áll szemben. Alig néhány másodperccel később viszont kezdett szép lassan felismerni, amitől akaratlanul is enyhe mosoly húzódott szám szélére. Nem gondolta volna, hogy bárki is képes lesz végigcsinálni a program összes fázisát? Én voltam az élő példa rá, hogy semmi se lehetetlen.
- Meglep, hogy látsz? - kérdeztem kissé gúnyosan, miközben még mindig pengémet szorongattam magam előtt. Már szívesen belemártottam volna valakibe, így erősen összpontosítanom kellett, hogy ne az előttem álló szívja meg. Egyébként is volt még dolgom vele bőven, nem akartam a saját káromra cselekedni. Az első alkalom, hogy valakire iszonyatosan haragudtam, de még csak az orrát se vertem be.
Dicloniusnak lenni még úgy is szívás, ha csak egy bizonyos részed az, nálam ráadásul ez a domináns faj. Míg a vérfarkas gének csak bizonyos fizikai tulajdonságaimat erősítették meg, plusz az érzékeim és a regenerálódási képességem jobb lett, a diclonius részem jellemileg átformált, a négy vektoromról nem is beszélve. Ugyan nem tudok farkassá válni, így is minimum annyira veszélyes vagyok, mintha egy átlagos természetfeletti lennék. Sőt, talán még veszélyesebb is. Elvégre erre kellett a sokévi kiképzés és kemény munka, hogy végül ez és a műtétek brutális gyilkossá tegyenek.
- És amikor végre találtál rá bizonyítékot, leléptél. Vagy tán nem így volt? - tekintetem szúrósabb lett, egyre csak belefúrta magát Stelláéba. Szerettem volna, hogy érezze a szavaim súlyát, hogy rájöjjön magától, mi is történhetett valójában.
A következő kérdésére viszont nem akartam válaszolni. Épp elég volt egyszer végigcsinálni az utolsó fázist, nem akartam még felidézni se azokat a perceket. Csak elvesztettem volna a fejem, ha rágondolok.
- Emlékszel még Jasperre és Brettre? - kérdeztem komoran - Tudod, mi lett velük?
Honnan is tudhatta volna..? Hiszen jóval hamarabb lelépett, talán még az utolsó fázisról se tud semmit. Sejtettem, hogy valószínűleg fogalma sincs róla, hogy a két srác nem élte túl az átváltozást, hogy a szervezetük nem tudta befogadni a természetfelettit... De látni akartam az arcát, amikor erre rájön. Látni akartam a reakcióját, amikor megtudja az igazat.

paint it black ⁞ 692 ⁞ Remélem thöccik cute@

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


: :

❖ THERE'S ALWAYS A WILD SIDE

❖ TO AN INNOCENT FACE


Join date :
2016. Dec. 06.

Tartózkodási hely :
❖ beacon hills ❖

Foglalkozás :
❖ being memorable ❖


Hétf. Szept. 11, 2017 10:28 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
Sheilah & Stella
The shadows of our past are still haunting today

Sheilah jelenléte sok dolgot juttatott az eszedbe. Ahogy őt nézted, felidézted magadban milyen volt az arcvonása évekkel ezelőtt, milyen voltál te magad és mi célból ismerted meg őt és a többieket.
Árész-program. Ez volt a neve egy olyan titkos vadász kiképzésnek, ami a tökéletes vadászokat hivatott létrehozni. A program résztvevői mind kisgyerekek voltak, akik éveken keresztül kíméletlen edzésnek és gyötrésnek voltak kitéve annak érdekében, hogy amikor elérkezik az idő, próbák elé állítva őket, kiszűrjék közülük a legjobbakat, akikből a tökéletes vadász lehet. Egykor ennek a programnak a részese voltál te magad is, itt ismerted meg Sheilah-t is. Ő is a beválogatott gyerekek között volt, bátran mered állítani, hogy már a kezdetektől fogva benne láttad a legnagyobb lehetőségét annak, hogy végig viszi a programot. Valahol rettentően csodáltad érte, de egyébként mérhetetlen szánalmat éreztél iránta, meg a többi gyerek iránt is. Hogy miért? Mert őket a szüleik boldogan bocsátották az Árészosok karmai közé, tudva azt, hogy a kiképző csoport valójában hogyan és milyen áron akarta megteremteni a tökéletes vadászokat. Így nyílván felmerül a kérdés, hogy na és akkor te mit kerestél itt? A válasz egyszerű: kémkedtél.
A nagybátyád, Chris és az anyád, Kate hallottak erről a programról, jó néhány pletyka keringett róla a vadászcsaládok körében és bizony felkeltette az érdeklődésüket.  Végül is, melyik vadászt ne érdekelné, hogyan lehet ezt a tudományt a tökélyre fejleszteni? Ők is kíváncsiak lettek, sőt anyád még el is gondolkozott rajta, hogy téged, az alig öt éves egy szem lányát is elküldené erre a programra. Emiatt sosem hibáztattad, érthető, hogy csak a legjobbat akarta. Szerencsére ő és Chris hamar rájöttek, hogy a program tervezői titkolnak valamit, hogy valami olyan dologra készülnek a begyűjtött és alkalmasnak talált gyerekekkel, ami veszélyeztette volna az életüket. Megpróbálták megakadályozni, elmondani a vadász családoknak, hogy valami bűzlik, de nem hittek nekik. Így jobb ötlet híján, mégis csak részese lettél az Árész-programnak. Azt a feladatot kaptad, hogy tanulj, működj együtt, fejlődj, de tartsd nyitva a szemed és a füled. Te pedig ezt tetted. Éveken keresztül rendíthetetlenül gyakoroltál a többiekkel, annak ellenére is, hogy rengetegszer hangot adtál neki, hogy mennyire nem tetszik neked ez az egész, hogy valami nincs rendben. Közben pedig igyekeztél eleget tenni a feladatodnak. Kihallgattad a feletteseitek beszélgetéseit, betörtél az irattárba, a központi szobába, bizonyítékok után kutattál, de sokáig nem jártál sikerrel. Csak enyhe utalásokat találtál arra, hogy valami orvosi beavatkozást terveznek az arra alkalmas gyerekekkel. Aztán egy szép napon megvolt az áttörés. Sikerült elcsípned egy beszélgetést, ami a beavatkozásról folyt, génmanipulációról és hasonlókról, amivel olyan lényeket teremthettek, mint amiknek az elpusztítására felesküdtek. Ekkor lett forró a lábad alatt a talaj. Lépned kellett és csupán két lehetőséged volt. Az első, hogy tovább maradsz, tovább kémkedsz és megkockáztatod a lebukás veszélyét, amihez így is nagyon közel voltál, hiszen nem tudtál a titkos kamerákról, amikkel az egész bázist megfigyelték, akkor egyenesen csoda volt, hogy még nem kaptak el. A második, hogy az első lehetséges alkalommal megpattansz innen és annyi társadat viszed magaddal, amennyi lehetséges. Ez utóbbit választottad. Sheilah pedig nem volt azok között, akik veled együtt távoztak.
Meglepett, hogy most mégis újra láttad? Őszintén?
- Igen - felelted habozás nélkül, a gúnyos hangsúlyával mit sem törődve. Nem hitted volna, hogy egy nap újra keresztezik egymást az útjaitok, azt meg pláne nem, hogy ennyire másnak látod majd. Mindig magabiztosnak, kitartónak, erősnek és megingathatatlannak ismerted, most is annak láttad, azonban észrevettél rajta még valamit: annak ellenére, hogy élt, olyan volt, mintha kiszállt volna belőle az élet. Teljesen hidegnek és üresnek tűnt, leszámítva azt a tüzet, amit a szemeiben láttál, ezt is valószínűleg csak a düh táplálta. - Azt hittem nem foglak többet látni, ahogy a többieket sem láttam azóta, még csak nem is hallottam felőlük, felőled... - teszed hozzá némi magyarázatképpen. Az igazság, hogy azóta, hogy végre megszabadultál attól a helytől, minden energiádat abba ölted, hogy elfelejtsd az egészet.
- De, így volt. Csakhogy ez nem ilyen egyszerű - sóhajtottad, nehezen jöttek a szádra a szavak, nehéz volt erről beszélni. Főleg így, hogy Sheilah jól láthatóan haragudott rád, s te pedig biztos voltál benne, hogy valami rossz dolog történt vele, meg talán azokkal is, akik ott maradtak vele. Mardosott a bűntudat. -  Nem találtam kézzel fogható bizonyítékot semmire. Csak hallottam őket, amikor az orvosi beavatkozásról beszéltek, meg a génmanipulációs kísérletről. Senki sem hitt volna nekem, ha elő állok ezzel a mesével anélkül, hogy bármit is felmutathattam volna, ami bizonyította volna az igazam. - Hát igen, senki nem is hitt neked, meg az anyádnak és Chrisnek, amikor ezt elmeséltétek a vadászoknak, hogy közös erővel véget vethessenek a program működésének. Mindenki bizonyítékot akart. Neked pedig csak az adott szavad volt. Egy kislány szava pedig senkinek sem számított. Ezért nem is állították le a programot, hiába próbálkoztatok. - Nem léptem volna le, ha nem lett volna muszáj. De nem tehettem mást, közel álltam hozzá, hogy elkapjanak és akkor nem ért volna semmit, amit tettem. - Szomorúan ingattad a fejed, tudva, hogy semmiképp sem ért valami sokat. Csupán annyit, hogy néhány család, akik ismertek benneteket Argenteket, vagy hallottak rólatok és a tetteitekről, visszaléptek a program támogatásától és nem sodorták veszélybe a gyerekeik életét. De már ez is megérte.
- Igen... - egy egészen röpke pillanatra elgondolkozva ráncoltad a szemöldököd - emlékszem rájuk - a két suhanc, akik már az elejétől kezdve folyamatosan versengtek egymással. Meg sem lepődnél, ha kiderülne róluk, hogy a buta rivalizálásuk miatt bukták be az első helyet és csak másodikként kulloghatnak a legjobb vadász mögött. - Nem tudom, mint mondtam, senkiről nem hallottam semmit azóta. Mi történt velük? - Szörnyen rossz érzés kezdett hatalmába keríteni. Nem lehet véletlen, hogy Sheilah pont az ő nevüket hozta fel. Bizonyára velük is történt valami. Talán ugyanaz, mint ami vele is? Vagy rosszabb?
i might be pretty but pretty still can hunt you down
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


: :


Join date :
2017. Aug. 14.

Age :
18

Tartózkodási hely :
BH

Foglalkozás :
Hunting


Vas. Szept. 17, 2017 2:04 pm
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabálytTo: Stella
Ghosts from the past

Stella Argent. Sok emberre dühös voltam már életem során, de ő volt az egyetlen, akit nem állt szándékomban megölni. Legalább is egyelőre. Ugyan szívesen nekiugrottam volna, de nem azért, hogy végezzek vele. Sokkal inkább azért, hogy éreztessem, mennyire utálom, amiért otthagyott minket. Nem is... Inkább gyűlöltem. Gyűlöltem, mert nem szólt arról, mi is az Árész-program célja valójában. És azért is, mert ő sokkal okosabb volt nálam. Elővigyázatos volt, minden részletet látni akart, hogy összerakhassa őket nagy egésszé és kiderítse, mi is a program pontos menete. Egyszerre volt agyafúrt és gyáva, a kettő együtt pedig kiválóan működik, ha jó arányban vannak jelen. Mindig is megvetettem a gyávaságot, sose tudtam, mikor érdemes menekülni a harc helyett. Belőlem minden ilyesmit kiöltek, és örömmel hagytam nekik, hogy azzá tegyenek, ami most is vagyok. Ez talán nem is tűnhet akkora nagy bajnak, hiszen így már csak a könyörtelenséget ismerem és az erőszakot, könnyebben döföm a pengémet ellenfelem szemei közé. De mégis... Ér bármit is az életem? Gyilkos vagyok, egy vadász, aki nem ismer határokat. Valaki, aki nem válogat fajok között, mindent öl, ami az útjába kerül. Ha valaki félreáll, amellett elmegy és békén hagyja. Ha viszont az illető ártott másoknak... Az ő vére festi majd vörösre az ég alját. Egész városi legendákat lehetne rólam terjeszteni, amivel a gyerekeket ijesztgethetnék esténként a szülők.
Szembekerülve Stellával, sok ezer emlékkép kezdett beszivárogni a tudatomba, olyanok is, amiket eddig sikerült távol tartanom magamtól. Most azonban olyan erősen hullámoztak befelé, hogy időm se volt kontrollálni őket. Az első nagy próba... A vaktöltény hangja, az előttem ülő németjuhász ártatlan pillantása... És a meghátrált gyerekek félelemtől eltorzult arca. Jasper, Brett és Katie, kezükben pisztollyal, döbbenten vették észre, hogy házi kedvencük még mindig életben van... Drake büszke pillantása. És Stella Argent, a vesztesek körében. Talán ő volt az egyetlen, aki nem ijedtségből utasította el a parancsot. Ő már pontosan tudhatta, hogy mi is lesz a vége mindennek, de még az is lehet, hogy csak sejtése volt róla. Hagyta, hogy büszke legyek magamra, hogy dicsekedjek, ha valamit jól csináltam. Visszagondolva elég nevetségesnek tűnhettem a szemében, hiszen képtelen voltam átlátni a program vezetőinek ostoba játékán. Még akkor se voltam hajlandó elfogadni a vádakat, amikor lett volna rá okom, hogy kételkedjek. Elég volt Drake-re gondolnom, vagy a szüleimre, azonnal eloszlottak a kétségeim.
Amikor viszont szembesültem az igazsággal, s az engem kezelő orvosokat egytől egyig a halálba küldtem, mélyen legbelül beismertem, hogy Stellának igaza volt. Még ha ezt féktelen haragom és ösztönből fakadó gyilkolási vágyam el is nyomta, emberi tudatom tisztában volt vele, hogy hiba volt elutasítani a lányt. Meg lett volna a lehetőségem, hogy szabadon távozhassak vele és normális életet éljek hétköznapi vadászként... De nem. Többre vágytam. Azt akartam, hogy a szüleim büszkék legyenek rám, hogy Drake dicséretei fényezzék az egómat és erősebb legyek bárkinél. Csakhogy ennek hatalmas ára volt. A lelkemmel, az emberségemmel fizettem érte.
Egy részem mégse bánta meg. Tragikus esetem után a program vezetői a sötétségbe húzódhattak, hogy ott folytassák tevékenységeiket - örömömre, hiszen így egyesével vadászhattam le őket. Nem éppen erre számítottak, amikor létrehoztak, de hát minden kísérletben van egy kis hiba. Az enyém csak annyiban másabb, hogy sokkal nagyobb problémát okozhat az alkotóknak, mint az átlag. Az én lépteim nyomában vérfoltok maradnak, mögöttem minden lángokban áll és holtak hevernek mindenütt. Ez vagyok én, habár kívülről nem mindig tűnhetek ennek a szörnyetegnek. Talán nem is baj, ezt kihasználva könnyebben áldozatom közelébe férkőzhetek.
- Tán arra számítottál, hogy halott leszek? - fintorogtam, fegyveremet még mindig a kezem ügyében tartva. Ugyan leeresztettem, de továbbra is kész voltam bármelyik pillanatban használatba venni. Nem voltam túlzottan boldog tőle, hogy pont most találkoztunk, miközben egy csapat vámpír rajtunk röhögve rohangál az erdőben.
Arckifejezésem rezzenéstelen volt, mintha semmit se éreztem volna, tekintetem azonban szinte szórta a szikrákat. Dühös voltam, főleg miután minden régi emlék előkerült a tudatalattimból. Köszi Stella, pedig már épp kezdtem őket elfelejteni.
- És ezzel a tudattal képes voltál együtt élni? - állkapcsom megfeszült. Még ha úgy is hangzott, hogy aggódott értünk, nem tett semmit az ügy érdekében... Inkább hagyta, hogy feledésbe merüljünk, akár egy értelmetlen álom.
Pedig mi nem voltunk álmok. Hús-vér emberek voltunk, akiket ölésre képeztek ki, és akiknek a lelki világa egy kalap szart nem ért, mire a program feléig eljutottak.
- Akkor kérlek, magyarázd el. - mély levegőt véve hallgattam végig, próbáltam megérteni az ő szemszögét is. Nem volt bizonyítéka, ez igaz. Érthető, ha nem akart feleslegesen magyarázkodni, hiszen ki is hitt volna egy fiatal lánynak? A mi szavunk a felnőttekével szemben semmit nem jelentett. De mégis... Nem kellett volna annyiban hagynia. - Ezért inkább hazamentél, minthogy kockáztass. - tettem hozzá, miután befejezte a mondandóját.
Nem lehetett meggyőzni minket, ez igaz. Hűségesek maradtunk a programhoz, a vezetőkhöz és Drake-hez, az életünket a kiképzésnek szenteltük. Csoda, hogy Stella feladta a próbálkozást? És mégis, hiába ismerem be magamnak a hibámat, a bennem lakozó diclonius nem hajlandó megbocsájtani Stellának. Próbálja elönteni a fejemet gyűlölködő gondolatokkal, le akarja küzdeni az ésszerűségemet.
- Bekerültek a műtőbe, velem együtt. Büszkék voltak magukra, amiért eljutottak a végsőkig, de amikor az utolsó műtét is elérkezett, már nem vigyorogva feküdtek le a műtőasztalra... És miután bevarrták az utolsó sebeket is, ők nem ébredtek fel. - félredöntöttem a fejemet. Már alig vártam, hogy Stella arckifejezését láthassam, tudni akartam, mit érez majd. Egy részem már mosolygásra akart kényszeríteni, de mégse tettem. Továbbra is csak annyi érzést mutattam, mint egy árván hagyott fadeszka, amit már semmire nem tudtak felhasználni.

paint it black × 896 × remélem tetszik :3: × @


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Ghosts from the past - Stella & Sheilah
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Stella QF] Anatole Saito vs Peter Worker

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Külváros-
Ugrás: