• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Nem vagyok itt!


Hétf. Szept. 17, 2018 6:14 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Rose Mary White


avatarKedd Aug. 22, 2017 4:54 pm
Vendég
VendégRose Mary White
In life there aren't failures, just lessons that need to be learned!
Becenév: Rose, Mary, Foxy
születési hely: Beacon Hills
kor: 18
Nemi identitás: hetero
faj: Kitsune
play by: Barbara Palvin karakter: saját

Látszólag olyan vagyok, mint egy átlagos korombeli lány. Kedves, segítőkész,
de mégis visszahúzódó. Világéletemben ilyen voltam. Nem voltak sohasem barátaim, nem is vagyok az a barátkozós típus. Legtöbben ilyennek ismernek, de vannak rosszabb napjaim is. Olyankor általában hirtelen haragú vagyok és bezárkózom. Nem szívesen beszélgetek senkivel.
Igazán erős egyéniség vagyok. Ahogy  Sharon mondta nekem: víziló lelkem van. Nem adok fel könnyen semmit, ha valamit elhatároztok, azt teljesítem. Jó titoktartó vagyok, nem szoktam kikotyogni semmit. Ha valamivel megbíznak, azt teljesítem.
Kicsit türelmetlen és a cinikus vagyok, de jellemez még a csipkelődés és ha humorosság. Értékelem, ha megbecsülnek, de utálom, ha kihasználnak.
 Jobban szeretem megbeszélni a dolgokat, de ha ez nem megy, akkor jöhet az elfenekelés. Legtöbbször magányos vagyok, amit szeretek. Szeretem az erdőt járni, ott érzem magam igazán szabadnak és önmagamnak.


meet me halfway

A családom elég bonyolult.
A szüleim még kiskoromban elhagytak, nem voltak még felkészülve a gyereknevelésre. A "nevelő anyám" Sharon, akinek köszönhetően lettem az, amilyen most is vagyok. Ő is Kitsune, ő segít nekem megismerni a képességemet. Vele jól kijövök, de néha van köztünk egy-két nézeteltérés.
Meg ott van Cooper, Sharon fia, az egyetlen olyan személy, akiben igazán megbízok.
you're still have all of me

Jobb ha tudod, nem olyan gyerekkorom volt, mint egy átlagos embernek. Nekem nem adatot meg egy szerető család, az otthon kényelme, kedves szülők, testvérek. Már  kiskorom óta mindenért meg kellett küzdenem mindenért, amim csak van.
A szüleim árvaházba adtak, amikor megszülettem, mert nem készültek fel az érkezésemre. Mindketten fiatalok voltak, biztos csak egy futókaland voltam számukra. A nevelőintézetben nem volt jó sorom. Ott farkastörvények uralkodnak, mindenért meg kell küzdeni. Egy ideig tűrtem, de aztán már nem bírtam. Durván odacsaptam közéjük, amitől még csak rosszabb lett a helyzet. Egy nap már meguntam és megszöktem. A Beacon hills-i erdőben húztam meg magam. Itt ismertem meg először a belső énemet. Eleinte kicsit furcsa volt az egész, de gyerekfejjel még jól viseltem a dolgot. Megtanultam a természettel együtt élni és boldogulni a nagyvilágban. Nem volt könnyű, még az ellenségeimnek sem kivánnám, amiket átéltem.
Aztán már elkezdtem serdülni és az egész már csak zavart. Eleinte csak vadásztam és magamnak készitettem el az ételt, de utána egyre többet jártam a városba, hogy   kisebb lopásokból tartsam fent magam. Egyre többet kezdtem edzeni és gyakorolni, hogy kordában tartsam a belső fenevadat. Ez még mindig nem megy tökéletesen, de mostmár tudom kontrolálni magam.
Egy nap éppen az erdőben páe támadómat üldöztem Kitsuneként,
mikor találkoztam Sharonnal, a mostani anyámmal. Megsérültem, de szerencsére ő ott volt és elüldözte az ellenséget. Egyből felismerte, hogy mi is vagyok valójában, hiszen vele is ugyanez a helyzet. Ő is a fajtámból való. Hazavitt az otthonába és ellátta a sérüléseimet. Sharon sokat járt el a belvárosba, ezért amikor épp nem volt otthon, fogadott fia, Cooper látott el. Ő is ugyanannyi idős, mint én és ő is ugyanúgy Kitsune. Amikor kettesben voltunk, sokat beszélgettünk. Kiderült, hogy ő is árva volt és az erdőben húzta meg magát, úgy mint én. Ő az egyetlen, aki megért és ő segített nekem a legtöbbet, benne bízom meg a legjobban.
Sharon, amikor ráért, megtanította, hogyan tudom használni a mágiát és a képességeimet, még azt is kiderítettük, hogy az elem, amit használni tudok az a tűz.
Elkeztem iskolába járni és újból megszerettem közösségbe járni. Cooperrel egy osztályba kerültem, aminek örülök, mert legalább nem maradtam egyedül. Annak ellenére, hogy szerettem a magányt, vágytam a társaságára . Megtanított beilleszkedni az osztályközösségbe és soha nem hagyott magamra. Ő lett a legjobb barátom. Igazából még sok mindent köszönhetek neki, amiket remélem egyszer még meg tudok hálálni és remélem, egyszer majd még jobban megismerem magamat és az erőt, ami a birtokomban van.
when i was younger...
Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2016. Dec. 06.

Tartózkodási hely :
❖ beacon hills ❖


Csüt. Aug. 24, 2017 12:48 am
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekElfogadva!
üdvözlünk az oldalon!

Rose! úúú
Előszőr is engedd meg, hogy hivatalosan is üdvözöljelek itt nálunk! :3: Másodszor pedig, had köszönjem meg, hogy ilyen gyorsan javítottál a dolgokon, amiket kértünk és türelemmel vártál az elfogadásra. Ezúton is bocsánatot szeretnék kérni, amiért ez utóbbival egy kicsit megcsúsztam. 00 De hát most itt vagyok, hogy ezzel a kis irománnyal utadra engedjelek. Very Happy
Érdekes karakter a tiéd, nehéz múltú, de talán még van esélye egy jobb jövőre. Egyelőre azonban maradjunk a jelenben, szóvál futás foglalózni és irány játszani! Szottyongat
then she began to breathe, and live,
AND NO ONE CAN STOP HER NOW


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 
Rose Mary White
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» White Rose [KÖZÖSSÉGI CÉH]
» Part 14 / 1
» A Hall
» anastasia rose steele

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: