• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 feleség titkokkal


 :: Egyéb
Anonymousfeleség titkokkal Empty
Pént. Aug. 25, 2017 12:20 am
Vendég
VendégClaudia ----
a feleségem
Teljes név: a keresztnév megegyezés után változtatható, vezetéknév Browning vagy valami, amit szeretnél
kor: 28-31/2
Nemi identitás: hetero
faj: boszorkánymester
play by: lejebb olvasható karakter: szabad

Először 23 éves koromban találkoztam veled. Nemrég végeztem el az egyetemet, majd először inkább csak a vadászatból éltem meg, így vezetett az utam vissza Beacon Hills-be. A munka amit elvállaltam elég jól ment az elején, de végül a hirtelen túlerő miatt sérülten, és ájultan kerültem ki a vadászatból. Az erdő szélén végül te találtál rám, amikor reggel a szokásos futásodra mentél. Bevittél a kórházba, és ott addig gubbasztottál mellettem, amíg fel nem ébredtem. Valami rögtön vonzott feléd, csak magam se tudtam, hogy mi. Igazából még sose tetszett senki, sose voltam szerelmes, így ennek helyeztem el az érzéseimet feléd. Hogy az-e, a mai napig nem tudom. Végül randira hívtalak el, pár év múlva pedig elvettelek.
Amúgy kiderült, hogy pár évvel alattam jártál a gimnáziumba, és nővér vagy, ráadásul elég okos is. Ezért se értem miért nem kérdezel, amikor hazajövök sérülésekkel tele, te pedig csak némán ellátsz. Talán tudod mi is vagyok, talán nem, de eddig még sosem kérdeztél semmit. Csendben vagy, és ez csak nekem jön jól.
Amit nem tudsz, hogy az egyik diákommal csallak, és, hát néha mással is. Nem tudom mik az érzéseim, de nem feltétlenül sajnállak. Pedig tudom, hogy azt kellene, csak nem megy.
Amit pedig én nem tudok az az, hogy mi is vagy. Boszorkánymester vagy, és talán ez vonzott hozzád majdnem 10 évvel ezelőtt, és ez vonz hozzád a mai napig. Nem tudom, hogy mit is gondolsz rólam, miért jöttél hozzám, hogy tényleg miket tudsz és nem tudsz. Tele vagy titkokkal, amikről nekem fogalmam sincs, de alig várom, hogy végre előkerüljenek.
Amúgy nem vagy alattomos, sose lennél az. Nem bántasz senkit, és semmit, mindenkinek segítesz. Valószínűleg engem is szeretsz, talán még akkor is szeretnél, ha kiderülne mekkora egy mocsadék, csaló állat vagyok. Talán meg se érdemlem azt a jó lelkedet.

// Az első számú pb jelöltem Amelia Rose Blaire, az én pb-m valóéletbeli párja. (A képek miatt örülnék neki). Persze tudom, nem mindenkinek fog a hölgyemén "tetszeni", ezért hajlandó vagyok a változtatásra, de mindenképp barna hajú pb alanyt szeretnék. Akik az eszembe jutottak eleve, az például Janet Montgomery, Hayley Atwell és Allison William. Persze ötleteket szívesen várok, majd pm-ben megbeszéljük a dolgokat Wink
Az et-m elolvasását természetesen ajánlom, hogy mindent megtudj, a többit, pedig majd megbeszéljük.
Várlak kedvesem <3
én, de nagyon 95
Vissza az elejére Go down
 
feleség titkokkal
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: