• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 48 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
7
Diclonius
1
Goblin
0
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
3
Vámpír
5
Warlock
4
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Madelaine Petsch


Kedd Feb. 20, 2018 11:18 pm

nyerteseink
gratulálunk az ősz legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Skye & Killian


avatar


: :


Join date :
2017. Aug. 22.

Age :
19

Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Foglalkozás :
diák


Csüt. Aug. 31, 2017 1:25 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek
●●●● Skye & Killian ●●●●

Már régóta vártam azt az estét. Bizonyítani akartam és ettől nem volt rá jobb alkalom. Elég késő volt, a fiatalabbaknak már a takarodó is meg volt. Én  még a szobámban készültem lelkesen. Egy kis sporttáskát tele raktam töltényekkel és mindenféle fegyverrel. Egy átlagos utcai ruhát vettem fel, amiben könnyedén tudtam mozogni és több zsebe is volt. A karomon lévő zsebbe egy kisebb kést és egy kis farkasölőt tettem. Az övemre több tárolótasak is volt akasztva, amikbe töltényeket, dobókéseket és egyéb kisebb eszközöket tároltam. A hátamon egy keskeny, de hosszú túratáska volt, ami rengeteg íjvesszőt rejtett. A kezembe vettem a kedvenc számszeríjam, ami saját fegyver volt, nem a szövetségtől kaptam. Én magam szereztem be és azóta eléggé felturbóztam. Már minden készen állt az esti vadászathoz. Lemenetem az éjszakáshoz, hogy elkérjem az egyik kocsinak a kulcsát, de nem ment olyan könnyen.
- Hova akarsz menni? Telihold van, ilyenkor sokkal erősebbek. Egyedül meghalsz. -
- Meg tudom oldani, bizonyítanom kell. - elég határozott voltam, ezért is adhatta ide végül a kulcsot.

Egy erdő szélén parkoltam le a kocsit. A sporttáskát otthagytam, mert az hátráltatott volna. Már ismertem azt az erdőt meg amúgy is kötött oda pár régi emlék, amire már nem nagyon emlékeztem, de jó érzés töltött el, ha ott voltam. Volt ott egy vadász les, ami már régóta ott állt, de senki nem használta. Állítottam pár csapdát körülötte, hogy hátha el kapok valamit. Mikor kész voltam, felmásztam a lesbe és felemeltem az íjamat. Csak ott álltam és vártam, hogy megmozduljon valami, de nem lőttem egyből. Vártam és csak néztem. Azért ezt az estét választottam, mert a kezdő lények még nem tudnak uralkodni magukon és az erdőbe mennek. És ők hiába voltak erősebbek, nem tudták olyan jól használni az erejüket, ezért reméltem, hogy egy olyannal futok össze.

clothes || Remélem megfelel kezdésnek  *-* ||  ©️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


: :


Join date :
2016. Apr. 11.

Age :
22

Tartózkodási hely :
beacon hills

Foglalkozás :
singer, dancer, student


Vas. Feb. 18, 2018 12:35 am
vérfarkas: a telihold rabja, az éjszaka teremtménye
i thought we would never
Nem csak egy hónapja, vagy egy éve voltam már az ami, de a mai napig nem tanultam meg kontrollálni a dolgokat teliholdkor. Miután kiszabadítottak, senkinek nem mondtam el, hogy vérhiénává változtam, mert biztosan egy elmegyógyintézetben kötöttem volna ki. Meg különben is, ha elmondtam, és valaki hitt volna nekem, mi lett volna annak az esélye, hogy tud segíteni? Valószínűleg semmi. Így az elmúlt években vagy kábulásig ittam magam, hogy amíg a hold hatással van rám, még csak véletlenül se legyek magamnál, vagy valahogy kibírtam az erdőben, viszonylag megtartva a tudatomat.
Általában mindig pontosan követtem, hogy mikor is van telihold. Nem lehettem felkészületlen, de most mégis elsiklott mellettem a dolog. Túl sok stresszes elintézni valóim, és magánéleti problémáim voltak, amik elfelejtettek velem mindent, amire mindenképp koncentrálnom kellett volna. Így kötöttem ki teljesen józanul az erdő szélén az előtörő jaguárral küzdve az erdő szélén, reménykedve abban, hogy ilyenkor senki nem akar majd sétát tenni. Na meg abban is, hogy talán annyira sok vadász se fog pont belém botlani. Nem akartam senkivel és semmivel találkozni. Se meghalni, se megölni valakit. Nem hiányzott ez nekem.
Lassan, dübörgő szívvel, szapora légzéssel mentem el a fák mellett, de szinte fel se fogtam merre megyek. Éreztem, hogy lassan kezdek átváltozni, szemeim valószínűleg már izzanak, és lehet a drága minták is már megjelentek rajtam.  Nem tudtam ezt, csak annyiban voltam biztos, hogy az elmém kezdett homályosodni, az érzékeim pedig csak még jobban felnagyobbodni. Körülöttem idegesítően hangosan hallottam mindent, szinte azt se tudtam mi merről jön. Egy régi les szerűségből is hallani véltem valamit, amit azért vizslatni kezdtem, biztos, ami biztos. Mikor rájöttem, hogy ott valóban rejtőzködik valaki, először megállt bennem a szívverés is, majd gyorsan igyekeztem legalább a szemeimet visszacserélni a saját, emberi szempárra.
- Ki van ott? - próbáltam határozottan szólni, de hangom remegett, és kissé gyenge is volt. Nagyon nem bírtam az átváltozást teliholdkor. Rá kellett jönnöm, hogy a mai estén könnyű préda voltam. És csak reménykedni tudtam, hogy nem épp vadásszal futottam össze máris.
meh and nyeh

borzasztóan béna, nagyon későn is írtam neked, lehet megverni × made by


I might be sweet, but I can bite too
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Skye & Killian
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Daisy "Skye" Johnson /Szabad/

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Külváros-
Ugrás: