• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Melanie & Rose


 :: Játékok
AnonymousSzomb. Szept. 02, 2017 9:58 pm
Vendég
VendégMelanie & Rose


Egy ideje mozdulatlanul ülök a parkban a kedvenc padomon. Általában ebben az időben futni szoktam, de most valamiért nem vitt rá a lélek. Csak bámulom, ahogy egy-egy galamb leszáll elém és csipegetnek a földről. Szegénykék biztosan éhesek lehetnek, mindig nekik adom az uzsonnám maradékát, de most még az sincsen nálam. Ez a nap valamiért más, mint a többi.
A nap sem süt, pár felhő eltakarja, így nincs is olyan meleg. Már kezdek fázni, de még mindig nem állok fel, pedig jól esne egy kis mozgás. Úgysem csináltam ma még semmit. De egyedül még sem jó sétálni, a mostohatesóm, Co Cooper is tovább maradt az iskolában, mert edzése van és készülnie kell egy meccsre. Én pedig kénytelen vagyok egyedül elfoglalni magam.
Gondolkoztam, a tanuláson, de holnap úgysem írunk semmiből és a házit pedig tíz perc alatt megírtam, úgyhogy most unatkozom.
Mindenesetre hoztam egy random könyvet, amit felcsapok egy oldalon és olvasgatni kezdem. Lassan rájövök, hogy amit a kezemben tartok, az Cooper matekkönyve.
~Szuper, most biztosan keresni fogja. Ráadául pont a matek, amit ki nem állhatok. Na de mindegy, egy kis tanulás csak nem árt meg...~gondolom magamban, amikor hirtelen elkezd fújni a szél és kiejtem a könyvet a kezemből. ~a francba~
Gyorsan utánarohanok, de véletlenül neki futok valakinek.
-Bocsánat, nagyon sajnálom...-hebegem-habogom össze-vissza,- Csak nagyon rossz napom volt- nézek a nőre bocsánatkérően, miután összeszedtem a könyvet a földről.Remélem tetszik Smile
••
Vissza az elejére Go down


AnonymousCsüt. Szept. 14, 2017 1:12 pm
Vendég
Vendég

Rose & Melanie
In the middle of a war, you have to remember what you're fighting for

R
agyogóan süt a Nap ezen a csodálatos ősz eleji napon. Egy pillanatra megállok, ahogy kilépek az uszoda kapuján és arcomat a sugarak felé fordítva, behunyt szemmel élvezem a melegüket, mielőtt elindulnék. Ma szabadnapos vagyok a kávézóban és különösebben sietnem sem kell így, ezért úgy döntök, kihasználva a remek időt, hogy gyalogosan teszem meg a hazavezető utat. Csak egy röpke fél óra, ez még az edzés utáni levezetésnek is jó.

Nem gondolkozom különösebben semmin, csak ráérősen sétálgatok, mikor egy parkon vágok át. Azonban ekkor, ahogy sétálok, egyszer csak egy korombeli lány vágódik nekem, de olyan hirtelen, hogy már nincs időm kitérni előle.

- Semmi baj, nem történt tragédia - válaszolom szabadkozó szavaira. Segíteni már nem tudok neki a könyve felszedésében, hiszen mint a villám, kapja fel, de a saját cuccaimat nekem is fel kell nyalábolnom, ráadásul én nem is voltam olyan szerencsés, mint ő, mivel a táskám az ütközés hatására leesett a földre és a cuccaim szanaszét gurultak a földön. El fog tartani egy darabig, míg mindent összevadászok, az már biztos. Még szerencse, hogy épp nem sietek sehová. Különben sokkal kellemetlenebb is lehetne számomra ez a kis "baleset".


Surrender ⚘ 187 ⚘ Lesz ez még hosszabb is, ígérem! ⚘ ×

Vissza az elejére Go down
 
Melanie & Rose
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: