• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Wade & Killian


 :: Játékok
AnonymousVas. Szept. 10, 2017 12:20 pm
Vendég
Vendég
●●●● Wade & Killian ●●●●

A természetfeletti lényekre teljesen máshogy kellett vadászni. A hétköznapi vadászok kimentek az erdőbe és lelőtték a tőlük gyengébb állatokat. A mi áldozataink erősebbek voltak és nagy előkészületet igényelt a levadászásuk. Nem mindig sikerült elkapnunk a lényt, de minden egyes alkalommal egyre többet tudtunk meg róla. Minél több dolog derült ki, annál könnyebb volt levadászni. Voltak olyan fajok, amikkel már sokszor találkoztam és sok mindent tudtam róluk, de van olyan, amelyikről még csak más vadászoktól hallottam. A wengidok azok közé tartoztak, akiket nem láttam jó sokáig. Mikor először találkoztam egyel, eléggé meglepődtem és nem is támadtam rá, csak figyeltem. Azóta nem is láttam másikat, csak azt a srácot. Próbáltam róla minél több dolgot megtudni, hogy aztán sikerüljön elkapnom. Előnnyel indultam, legalábbis azt gondoltam, hogy ő még nem látta az arcom, de én meg igen. Meg sok más dolgot is tudtam róla, például hogy merre felé szokott áldozatokat keresni. Gyakran valamilyen szórakozóhelyen hálózta be a vacsoráját, de ezen az estén nem hagytam annyiban. Nem sok ruhám volt, de beszereztem valami modernet, amikben bulikba jártak a velem egykorúak. Nem vittem be magammal sok fegyvert, mert feltűnő lett volna. Csak pár eszköz volt nálam, amire szükségem lehetett, de a tervem alapján csak egy dolog kellett. A bár ajtajában állta meg és onnan néztem szét. Rengeteg ember táncolt, legalábbis próbált ott táncolni. Nem értettem, hogy ezt miért élvezték. Sok részeg egymás mellett ugrált és nem is hallottak semmit csak azt az üvöltő zenét, ami nem is volt valami jó. Szerencsére hamar megpillantottam az én wendigom, aki épp a pultnál ült és az egyik oldalán volt is egy csaj. Gyorsan közbe kellett lépnem, nehogy áldozat váljon szegény lányból. Szereztem magamnak egy pohár italt és megindultam feléjük. Mikor elég közel értem, "véletlenül" leöntöttem a lányt, aki hirtelen felugrott.
- Bocsi, megbotlottam. - próbáltam letörölni, legalábbis úgy csináltam, mint aki tényleg próbálja, de a lány elrohant. Gondolom a mosdóba vagy haza, igazából nem annyira érdekelt. Leültem a srác mellé és felé fordultam.
- Rád is ment? Kiengesztelésnek jó lesz valami ital? - nem vártam meg a válaszát, hanem már kértem is mindkettőnknek valami erőset.
- Amúgy én Killian vagyok. - felé nyújtottam a kezem.

clothes || Remélem megfelel kezdésnek  *-* ||  ©️
Vissza az elejére Go down


AnonymousSzer. Szept. 27, 2017 12:43 pm
Vendég
Vendég
killian & wade
408 || sokáig tartott bocsi:c
Nem mindig jó ötlet a park, túl nyilvános, és bárki megláthat, legalábbis a forgalmas estéken, mint amilyen a mai is, a péntekek mindig ilyenek, és olyankor inkább valami szórakozóhelyen szedek össze valakit, ezerszer egyszerűbb itt, mert az emberek szinte felajánlják magukat. Ez a csaj is, aki itt ül velem szembe, nem tudom hanyadik pohár koktélt iszogatja, de már túl vagyunk azon a fázison, hogy ellazult, és csak halkan kuncog, már ott tartunk, hogy hangosan röhög, szinte mindenen amit mondok. Nem szokásom leitatni nőket, de így beszél, itt csak úgy szedek össze valakit, ha beszél, és megtudok róla valamit, itt nem megy a tárgyiasítás, mert ha nincs egyedül szarban vagyok. De ő azt magyarázza, hogy egyedül van, mert most szakított a pasija vele, mert megcsalta, nem is egyszer, és jött bánatot elűzni. Nem értem, hogy ő miért akar bánatot elűzni, amikor ő csalta meg, de szerintem mert kidobva lehet. Szar lehet, ha mindenkinek kellesz, de akit szeretsz palira venni az kibassz, igaz.
Éppen mélyebben menne bele ebbe a szívfájdalmas, és számomra nagyon untató témába, mikor leönti valaki, épphogy nem röhögöm ki, mert így is vörös a feje a dühtől, és felkapva a cuccait a mosdóba szalad. Szerintem legalábbis odament. Egy részem hálás, a másik pedig a sírba kívánja a srácot aki ezt tette, majdnem él is mondom a véleményem, de aztán mély levegőt veszek és kifújom azt.
- Nem, rám nem jött - a másikra nem válaszolok, mert már ki is kérte, így nekem ezzel dolgom nincs. Szerencséje, hogy engem nem öntött le, mert akkor már itt és most el lenne döntve a sorsa, miszerint a vacsorám lesz, vagy a reggelim, még nem tudom, de ahogy elnézem jó izomzatban van. Az nekem fel se szokott tűnni, hogyha így lesem az embereket, nagyon másra is gondolhatnak, mint amire én gondolok.
- Wade, örvendek - fogok vele kezek, ha már nyújtotta, bár ez furcsa, manapság ez nem igen szokás, a csaj nevét nem is tudom aki elszaladt, de bevallom, nem is igen érdekelt, ahogy őt sem az enyém, mert nem mutatkozott be, és én sem mutatkoztam be neki.
A pultos leteszi elénk a kért italt, és megemelem, nem leszek bunkó, elfogadom, hiába nem inni jöttem ide, talán egy ital még nem fog megártani. - Kösz, az italt, és... részben azt is, hogy leöntötted a csajt - ha már így alakult lehet ebből kellene előnyt kovácsolnom, így tartom is, hogy koccintsunk, vagy valami, ha már az előbb kezet fogtunk, ez is egy illendő dolog.

Vissza az elejére Go down
 
Wade & Killian
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: