• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 43 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
1
Ember
9
Diclonius
3
Goblin
0
Hellhound
1
Vadász
6
Hibrid
4
Incubus
2
Kitsune
3
Vámpír
3
Warlock
3
Wendigo
3
Vérhiéna
2
Vérjaguár
3
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Selena Gomez


Vas. Szept. 17, 2017 4:04 pm
☇ Oldal vidik


Vas. Szept. 17, 2017 10:28 am
☇ Once upon a time... Kai & Ave


Szomb. Szept. 16, 2017 5:15 pm
☇ Colors Of Seattle

Vendég

Szomb. Szept. 16, 2017 4:13 pm

nyerteseink
gratulálunk a nyár legjobbjainak!

Stella

Argent
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
Sheilah

Blackwood
előtörténet
Tamera

Wentz
művész
Ashley

Wilkinson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Hurricane

Bartholomew
szépség
Stella &

Ashley
párkapcsolat
Daria &

Dante
játék
Hazel &

Stella
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Vampire Thing - Ave & Kai


avatar


: :


Join date :
2017. Apr. 14.

Tartózkodási hely :
× Hell and Earth ×

Foglalkozás :
× not want to know ×


Pént. Szept. 15, 2017 12:38 pm
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló őrzője


Ava & Kai
The mysterious meeting
A döntések határozzák meg az embert. De mi van akkor, ha nem emlékszem a döntéseimre? Ilyen, mikor a Pokolkutya teljesen kirekeszt… Annyi maradt meg, hogy az egyik emeletes ház felé közelítettem. Pontos terveim voltak, hiszen egy ideje ezen dolgoztam, hogy pár természetfelettin rajta üssek. A ház alaprajzát kívülről tudtam, ahogy a benne lakók életének menetrendjeit, hiszen jó pár napig figyeltem őket. Bejönni és kijönni élve, ez volt a cél, no meg persze közben párat eltávolítani az útból, hiszen egy ideje nem csináltam semmit sem, mert blöki mindenben akadályozott. Ez most sem volt másképp…
Éreztem a rám nehezedő nyomást, ahogy egyre közeledtem az épület bejáratához. Mintha kezdene ritkulni a levegő, kapkodva vettem levegőt, de mit sem ért. Egyre jobban nyomta valami szét elmém falait. Nem hiszem el, hogy nem képes egy kicsit is békén hagyni, csak ennyi… csak ennyi kellene! Bizonytalanul léptem még eget előre, sűrűn pislogtam, hogy látásom ne torzuljon el, hallásom ne essen szét… De egyre inkább nem voltam ura önmagamnak. Már pedig így esélyem sem lesz benn a harc hevében bármit is tenni, hiszen még a mozgás is egyre nehézkesebb volt. Basszus, legyen ebből már elég! Ez az én testem, én uralom. Az enyém! Takarodj innen, te állat! Szitkozódtam magamban, de mit sem ért. Míg ő minden gondolatomat tudta, addig én nem voltam képes olvasni az övében. Elzárkózott, talán direkt is. Régebben nem is érdekelt, hogy mit gondol, de most… Most mit meg nem adta volna egy-egy foszlányért, hátha azzal le tudom küzdeni.
Megbillentem, nem találtam egyensúlyom, nem tudtam mibe kapaszkodni. Láttam és érzékeltem, hogy oldalra kezdek dőlni. Ezzel egyetemben látásom és hallásom megadta magát, mintha a fejem visszaverné tompán a hangokat, és a színek pedig egyre inkább egybe mosódnak. Micsoda játék, egyszer lenne fair is… Tudtam, hogy ezzel nekem végem. Elszakítottak testemtől, és tudatomtól is. Zuhantam a ragadós sötétbe. Megint nem fogok emlékezni és ki tudja hol fogok felébredni… Gondolatom utolsó szikrái ekörül jártak, majd minden érzékem kikapcsolt, és elnyelt a feketeség.
* * *
Felébredtem. Először azt fogtam fel, hogy valami keményen fekszem. Beton,… hideg. Majd azt, ahogy kezem mozdul és a poros talajon húzom végig. Remek, igazán remek! Tehát nem a ház előtt vagyok, mit is reméltem, de komolyan? Felnyitottam a szemem, de ott is csak sötéttel találtam szembe magamat. Vártam egy keveset, míg megszokom a homályt, és ki tudom venni magam körül a tárgyakat. Fuh… Nagy dobozok és üres falak, sehol egy ablak, ami azt jelentette leginkább, hogy pincébe vagyok. Miután felültem, végig tapogattam magam. Ruhám úgy tűnt egyben van, viszont az alkaromon és a lábamon is valami ragacsosba nyúltam. Mikor megszagoltam, éreztem, hogy vér az… De kié? Mert magamon nem érzékeltem sebeket… Hol az istenben jártam? Ahogy nyakamat fordítottam el, úgy éreztem, menten meggyullad bőröm. Kitapogattam, de két szemfog általi lyuk helyett csak egy hosszú vágás volt, ami nem volt olyan mély, hogy ütőeret érjen. Ollé, mi a picsa történt körülöttem? Fegyvereimet kerestem, amiből összesen egy tőrt találtam, hát ez elég keserves, no mindegy… Talpra kecmeregtem, és az ajtó felé vettem az irányt, többször is valami roppant a lábam alatt, de nem néztem le, csak előre. Ki kell jutnom, és aztán majd összerakom, hogy mi is történt. Éreztem, hogy a bennem lévő kutya elégedetten vakkangat magában, ami nagyon nem tetszett.
Az ajtó nyitva volt, nagy nehezen kinyitottam, mert bitang nehéz volt. Egy folyosó és lépcső… Osonva haladtam, magam előtt tartva a kést, hátha valamibe ütközöm. Egyértelműen pincében, vagy alagsorban voltam, ami azért nem volt jó, mert csak egy kijárat bejárat van, ami felfelé vezet… Még most sem találtam semmi különöset, ami utalt volna arra, merre is járok. A lépcsőn még megfontoltabban haladtam, hegyeztem fülem, hogy hallok-e valamit, azonban semmi. Ezkülönös… Igazán különös. Üres házba maradtam? Kötve hittem. Vagy valamiért a kutya jött ide le magától, vagy ledobták ide. Inkább utóbbi, csakhogy egy pokolkutyával így bánni? Sántítottak az ötletek. Eszembe jutott, hátha valakivel megállapodott, de azért csak nem egy alagsorba vinnének… Basszus, hol vagyok, és mi történt körülöttem?!× szavak száma: 769× megjegyzés: sajnálom, kicsit gyenge és késve… szólj, ha nem jó × music: itt ×
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 
Vampire Thing - Ave & Kai
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» The Originals & Vampire Diaries Frpg
» the vampire academy
» Vicious - The Secret Circle & The Vampire diaries
» Vampire-Resurrection
» The Originals & Vampire Diaries Frpg

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Külváros-
Ugrás: