• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Game - Nero &Ivy


Szer. Okt. 10, 2018 11:13 am
☇ touch of glory

Vendég

Szer. Okt. 03, 2018 11:25 pm
☇ Ivy Levan


Szer. Okt. 03, 2018 10:59 am
☇ Játszótársat keresek!


Kedd Okt. 02, 2018 2:30 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Saburou Maeda


avatarHétf. Szept. 25, 2017 6:11 pm
Vendég
VendégSaburou Maeda
A rózsák vörösek, de néha fehérek...
Becenév: Boo
születési hely: Tokyo, Japan
kor: 21 év
Nemi identitás: aszexuális
faj: hibrid
play by: Gackt Camuikarakter: saját

Elzárkózol a világ elől. Félsz a magánytól. Az egyedülléthez már hozzászoktál, de a magány akkor is megtalál, amikor fejed az ő combjain pihenteted, és hóesésről álmodozol. Nem vagy benne biztos miért ragaszkodsz ahhoz a hideg pelyhekkel teli évszakhoz. Számtalan pozitívumot fel tudsz hozni védelmébe, miként szeretteidről is annyi jót mesélhetnél, hogy mások azt mondanák, a fele nem is igaz. Csendes, békés életre vágysz, de kitaszított vagy. Rettegsz az örökkévalótól, pedig pontosan tudod, egyszer te is megöregszel. Nem leled helyed a világban, nincsenek céljaid. Ez a fajta bizonytalanság, és minden egyes apró, nagy, fontos és jelentéktelen pillanat kiélvezése, valódi, mély megélése végül egyetlen vég felé vezet téged: nem tudod ki vagy. Kitalálhatnék valamit rólad, ami lehet igaz, lehet nem, de mit sem ér, ha nem tudod hol a helyed. Menj, keresd meg!
meet me halfway

Egyetlen rokonoddal tartod a szoros kapcsolatot, legfiatalabb testvéreddel, Maeda Rinnel. A jelenleg 26 esztendős lány egyedül költözött az Államokba, egészen pontosan Beacon Hillsbe, míg a család többi tagja saját országában talált megélhetési lehetőséget. Olyan álmokkal, amelyekbe nem férnek bele a természetfeletti lények. Négyen vagytok testvérek, te harmadikként estél bele az életükbe. Legkisebb fiúként a te nyakadba szakadt Rin és emiatt, a kirekesztettség és a többiek gazdag álmaik hajszolása közben neked már nem számított más, csakis a húgod. Ő minden ismerősöd, minden barátod, minden kapcsolatod a nagyvilággal. Persze, aggódó édesanyád néha felhív a skype nevezetű alkalmazáson keresztül, de azt már rég betudtad anyai aggódásnak. Csakis Rinnek mondtad el miféle vagy és mi történt veled. Bár, az emlékeid egy nagy része elveszett, és amikor előtör valami foszlány, inkább nevezed rémálmoknak őket, mégis megnyíltál húgod előtt. Együtt raktátok össze a kirakóst, már amiben tudott segíteni, így szorosabbra fűződött kapcsolatotok. Arról nem is beszélve, két lábon járó vérbanknak használod, hiszen még egy félig vámpír lénynek is szüksége van arra a bizonyos plazmára.
you're still have all of me

Mit keres Beacon Hills-ben a karakter, mi dolga van itt, hogy érzi magát a városban, és milyen hatások érték eddig. Mit keres Beacon Hills-ben a karakter, mi dolga van itt, hogy érzi magát a városban, és milyen hatások érték eddig. Mit keres Beacon Hills-ben a karakter, mi dolga van itt, hogy érzi magát a városban, és milyen hatások érték eddig. Mit keres Beacon Hills-ben a karakter, mi dolga van itt, hogy érzi magát a városban, és milyen hatások érték eddig. Mit keres Beacon Hills-ben a karakter, mi dolga van itt, hogy érzi magát a városban, és milyen hatások érték eddig. Mit keres Beacon Hills-ben a karakter, mi dolga van itt, hogy érzi magát a városban, és milyen hatások érték eddig. Mit keres Beacon Hills-ben a karakter, mi dolga van itt, hogy érzi magát a városban, és milyen hatások érték eddig. Mit keres Beacon Hills-ben a karakter, mi dolga van itt, hogy érzi magát a városban, és milyen hatások érték eddig. Mit keres Beacon Hills-ben a karakter, mi dolga van itt, hogy érzi magát a városban, és milyen hatások érték eddig. Mit keres Beacon Hills-ben a karakter, mi dolga van itt, hogy érzi magát a városban, és milyen hatások érték eddig.
when i was younger...
Vissza az elejére Go down
 
Saburou Maeda
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: