• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Charlie Hunnam


Szer. Jan. 09, 2019 7:52 pm
☇ Tom Hiddleston


Szer. Jan. 09, 2019 7:45 pm
☇ Bae Suzy


Szer. Jan. 09, 2019 7:34 pm
☇ Chris Wood


Szer. Jan. 09, 2019 7:29 pm
☇ Selena Gomez


Szer. Jan. 09, 2019 7:18 pm
☇ Eiza González


Szer. Jan. 09, 2019 7:07 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 Bot

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Dulce Guillermo


avatarPént. Okt. 06, 2017 5:57 pm
Vendég
VendégDulce Guillermo
I gotta to bring you to my hell
Becenév: Dulcie
Születési hely: Algeciras
Kor: 29
Nemi identitás: Pánszexuális
Faj: Vámpír
Play by: Eiza Gonzalez Karakter: Keresett

Spanyol nő vagyok, egyértelműen kellően temperamentumos ahhoz, hogy az úgy nevezett parancsnok személyiség egyik kiváló megtestesítője legyek. Egyaránt vagyok karizmatikus, és inspiráló, illetve makacs, és domináns, de ezek mellett sem merül homályba precíz, és racionális gondolkodásom, amit szívesen hasznosítok a látványos eredményesség elérésnek érdekében. Általában csak, és kizárólag magamra figyelek, senki, és semmi másra, ha valakinek mégis sikerül kiérdemelnie a figyelmemet, akkor minden bizonnyal az érzéketlenségem megtörésére pályázik, vagy már sikerült is neki elűznie azt. Bár igyekszem minél kevésbé megmutatni, de vágyom az elismerésre, és kellőképpen érzékeny is vagyok rá, éppen ezért fáradhatatlanságom, és könyörtelenségem szívesen párosítom erős megállíthatatlanságommal ennek biztosítása érdekében. Már pedig, amit akarok, azt el is érem, erre egyetlen garanciaként az életemben szolgáljon csak fekete özvegységem.
meet me halfway

Egy szegény spanyol család egyetlen lánygyermekeként jöttem a világra. Soha sem volt igazán jó kapcsolatom a szüleimmel, amin az sem sokat segített, hogy igyekeztek minden lehetőséget megragadni azért, hogy jobb körülmények közé tornázzák fel magukat, általában rajtam keresztül. Gyermekként még tűrnöm kellett, megemésztenem, hogy muszáj az utcán koldulnom, vagy gazdag emberek szennyesét mosnom ahhoz, hogy étel kerüljön a családi asztalra, de, amikor tinédzser éveim végén már a testemet, és lelkemet is odaígérték egy jóval idősebb, és tehetősebb férfinak, egyszerűen csak elszakadt nálam a cérna. Megszöktem. A szüleim pedig örökre megszűntek létezni a számomra.
you're still have all of me

Csupán csak két áldozat közötti kikapcsolódásnak, és pénzköltésnek szántam még eleinte a Beacon Hills-ben való tartózkodásomat, mégis, mire arra eszméltem fel, hogy fogytán van a legutóbbi férjem halála után rám hagyott vagyon, sikerült elég időt eltöltenem a város falain belül ahhoz, hogy nehezemre essen hirtelen csak továbbállni. Nem tagadom, hogy ebben a nehéz döntésben más is közrejátszott, egy ember, egy férfi, akinek a társaságát nagyon is jól ismertem már ahhoz, hogy egykönnyen magam mögött hagyhassam.
Végül eluralkodott rajtam a szükség, maga mögé szorítva a kihunyni abszolút nem akaró vágyat, és meghoztam a döntést, bár tudtam, hogy talán soha sem látom többé a szépen-lassan a lelki társammá váló férfit. Mégis erőt vettem magamon, és alig pár hét múlva már a leendő Mrs. Guillermo-ként álltam az oltár előtt, a nászéjszakámon pedig szinte csak azon merengtem, hogy milyen gyönyörű, és izgalmas emlékektől sikerült Valian-t örökre megszabadítanom.

Aztán mégis visszatértem, újabb, ezúttal többet kóstáló vagyonnal karöltve. És egyszerűen képtelen voltam ellenállni neki, mintha csak a múltat élném át ismételten kezdtem el megismerni Valian-t.
Magamban pedig talán már el is határoztam, hogy soha többé nem fogom már elhagyni sem őt, sem pedig Beacon Hills városát.
when i was younger...


A hozzászólást Dulce Guillermo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Okt. 08, 2017 11:08 am-kor.
Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2016. Dec. 06.

Tartózkodási hely :
❖ beacon hills ❖


Szomb. Okt. 07, 2017 3:27 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekElfogadva!
üdvözlünk az oldalon!

Dulce! úúú
Hivatalosan is üdvözöllek közöttünk, nagyon örülök neki, hogy itt vagy! 33 Nem csak Val, de én is tülkön ülve vártam, hogy valaki megalkossa ezt a karaktert és még jobban felforgasson vele mindent. Te pedig jöttél és felül múltál minden elképzelést a karakterrel kapcsolatban. Boldog vagyok, hogy én fogadhatlak el, mert az ilyen összetett, jól felépített karaktereket én mindennél jobban szeretem. *-* Ezt pedig csak tetőzi könnyed írás stílusod, amint nagyon szeretnék a továbbiakban is olvasni. Éppen ezért, nem is húzom tovább a szót, elfogadlak, nyomás játszani! Szottyongat  
then she began to breathe, and live,
AND NO ONE CAN STOP HER NOW


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Dulce Guillermo
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: