• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @dan.nichols4


Yesterday at 1:32 pm
☇ Stories


Szomb. Márc. 23, 2019 4:34 pm
☇ @thelast_dodo


Csüt. Márc. 21, 2019 3:27 pm
☇ Játszótársat keresek!


Csüt. Márc. 21, 2019 1:52 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 The Wildest Mikaelson


AnonymousVas. Okt. 08, 2017 7:41 pm
Vendég
VendégKol Mikaelson
tell me how handsome i am
Becenév: Kol
születési hely: Számít ez még?
kor: Ezertizenhét
Nemi identitás: Heteroszexuális
faj: Eredeti vámpír
play by: Nathaniel Buzolic karakter: saját (?)

Veszélyes. Kiszámíthatatlan. Erkölcstelen. Pimasz. Szarkasztikus. Ravasz. Egészséges egoizmussal rendelkezik. Néha tisztelettudó, másokkal szemben tiszteletlen. Agresszív. Lenéző. Ellenszegülő. Áruló. Bizalmatlan. Élvezi a szabályszegést. Jóképű. Heves. Bosszúszomjas. Nem hezitál megbüntetni, aki ártott neki. Nehezen bocsát meg, azonban könnyedén tettetheti ennek ellenkezőjét a bosszú érdekében. Örömöt talál a bántalmazásban. Szeret szórakozni. Szeret játszadozni az áldozataival. Gyilkolás mániákus. Kissé szadista. Sötét humorú. Aljas. Nem mutat megbánást a felesleges mészárlásaiért. Kirekesztett. Rendkívül erőszakos. Figyelemre vágyó. Féltékeny. Nemtörődöm. Vakmerő. Meggondolatlan. Impulzív. Hiú. Számító. Önző. Öntelt. Képtelen kontrollálni magát. Ellenséges. Rosszindulatú. Bajkeverő. Lobbanékony. Alattomos.

Csak néhány tulajdonság, melyeket rám aggattak az évek során, vagy úgy érzem, meghatároznak engem. De ez nem ad tökéletes képet rólam, hiszen ennél sokkal több rejtőzik bennem. Ahhoz, hogy bárki megismerjen, és megértse miért teszem, amit teszek, vagy miért lettem olyan, amilyen, ahhoz tudnia kéne ezer év történetét. Hogy elvesztettem a számomra legfontosabb dolgot, mikor boszorkánymesterből legyőzhetetlen vámpírrá váltam, és szembe kellett néznem az örök élettel egy olyan családban, ahol nem értenek meg, kitaszítanak és magányos vagy. Amíg valaki nem lát a törött tükör mögé, addig mindig csak az a Mikaelson leszek, aki képes bárkin átgázolni a céljaiért, nem számít, hány áldozattal jár, vagy hogy mi lesz a következménye.
meet me halfway

A családom fontos szerepet tölt be a természetfelettiek történelmében, hiszen mi vagyunk az eredetiek.
A történet, melyet már mindenki nagyon jól ismer, egy évezrede kezdődött, mikor anyám egy rituálé keretében vámpírrá változtatott engem és testvéreimet, hogy megvédjen minket a szomszédságban élő szörnyek ellen. Tőlünk ered minden. Mi vagyunk az ősi vámpírok, és mindenki felett állunk. Azóta sem tudom, hogy ezt áldásnak, vagy inkább átoknak kellene-e tekintenem, hiszen túl sok mindenen kellett keresztül mennünk az évszázadok során.
Ezer évet túl nehéz lenne összefoglalni ahhoz, hogy mindenki érthesse, mivel jár a Mikaelson név.

Kol Mikaelson - kíváncsi lennék, hányak számára mond valamit e név, melyet már több mint egy évezrede tudhatok a magaménak. Bár osztozom a Mikaelson néven, mégsem én vagyok az a személy, kinek neve hallatán érdemleges érzések törnének fel másokban. Mondhatni teljesen ismeretlen vagyok, hála a családomnak, akik elintézték, hogy könnyen feledhetővé váljak. Persze a családi szövetségesek tagjai nagy hírnévnek örvendhetnek; Nik elérte, hogy mindenki rettegjen tőle, bár csak egy paranoiás személyről van szó, aki legbelül nem vágyik másra, minthogy szeressék. Aztán ott van Elijah a „nemes szívű”, aki úgy tesz, mintha nemes célok vezérelnék, mintha tiszta lenne a keze, pedig a valóságban ez nem más, mint képmutatás. Ez a színjáték pedig már-már undorító számomra. Na, és persze Rebekah, akinek fel sem tűnik, hogy kihasználják, s naivan követi bátyjait. Volt idő, mikor a család fogalma még jelentett számomra valamit, azonban a sok árulás után nem maradt más számomra, mint a bosszúvágy. Sosem lehettem igazán a hármas tagja, bárhogy is próbálkoztam. Ennek persze megvannak a maga okai, hisz én nem akartam Nik agy mosottjává válni, hanem a saját fejem után mentem. Mindig is gyűlöltem, ha kontrollálni próbáltak, s azt hiszem egyértelmű, hogy nem is akartam hagyni. Jobb szerettem élvezni az életet, a magam beteges módján. Sosem vettem túl komolyan semmit, helyette inkább csak szórakoztam, s ez vezetett odáig, hogy egy fondorlatos terv kíséretében egy tőrt szúrtak a mellkasomba, hogy aztán egy teljes évszázad álljon rendelkezésemre annak érdekében, hogy lenyugodjak kicsit.
Sosem értettem Nik bíráskodásait, vagy hogy miért játszik Istent a saját családjában, s mi jogon dönti el, hogy épp melyikünknek kell félholtan töltenie évtizedeket. Sosem szerettem ezt a fajta hatalom kihasználást felettünk, amiért az ő birtokában vannak azok a nyomorult tőrök. Borzasztó sokáig próbáltam viszonylag megfelelni, de minden hitem ott tört darabokra azt hiszem, mikor inkább egy ostoba kölyköt ismert el családtagként, mint engem.
you're still have all of me

Ott állt előttem. Én pedig megvető, dühös és szánalmas pillantások tűzkeresztjében hagytam magam. Nem azért nem tettem semmit, mert már beletörődtem a sorsomba, s tudtam, hogy úgysem tudnék elmenekülni a fivérem haragja elől. Ismertem már jól ezt a színdarabot, minden egyes mozdulata után tudtam, mi fog következni. A szavak úgy hagyták el ajkait, mintha csak egy betanult szöveget ismételne gyermeki könnyedséggel. Hangja visszafogott volt, amitől csak még inkább vérfagyasztóvá vált. Félelmetessé. Szorosan tartott a falnál, és látszólag egy cseppet sem hatotta meg, amit mondtam neki. Nem az volt a célom, hogy keresztbe tegyek neki, vagy elrontsam az ő szemeiben tökéletesnek vélt tervét, vagy tönkre tegyem a szövetségesével kettejük közt lévő bizalmat. Bár szerintem sosem volt igazi. Nem akartam megvárni, amíg bátódása esik a családomnak, így drasztikus lépésre szántam el magam. Ez volt az ok, amiért megöltem azokat a boszorkányokat. Puszta segítség volt, de mi a hála?
Meggondolatlan vagyok.
Többet ártok, mint segítek.
Ismét nem bírtam nyugton maradni.
Azt hitték, hogy a régi sérelmeim miatt a család ellen vagyok.
Pedig én hajlandó voltam megbocsátani Nik minden egyes ellenem elkövetett merényletét. Félre tettem minden nézeteltérést a békéért. Csak azt akartam, hogy végre közéjük tartozhassak. Úgy igazán a család részévé válhassak. Ez helyett azonban nem csak Ő állt ott velem szemben megvetően, hanem Elijah és Rebekah is. És eszükbe sem jutott volna, hogy lebeszéljék Niket arról, amit elkövetni készült.
Nem azért nem tettem semmit, mert beletörődtem a sorsomba. Azért hagytam magam, mert tudtam, hogy egyszer még szüksége lesz rám valamelyiküknek. Lehet, hogy pont Niknek, lehet, hogy az egész családnak, vagy csak egy ellenségnek, aki tudja, hogy képes lennék alkut kötni a saját vérem ellen, azokért, amiket ellenem elkövettek. Tudtam, hogy csak idő kérdése, és visszatérek. S tudtam, hogyha ez a nap eljön, megfizet azért, amiért számtalanszor megrövidítette az életemet, s egy nyomorult koporsóban hordozott magával, miközben én semmit sem tudtam, mi történik a külvilágban, még csak azt sem, milyen évet írunk.
Elszánt tekintetem az övébe fúrtam, ahogy éreztem, hogy a tőr lassan átszakítja a ruhám, hogy húsomba mélyedjen egyenesen a szívem felé. Ezúttal nem esdekeltem megbocsátásért, nem magyarázkodtam.
- Találkozunk még Nik, de azt a napot nem fogod annyira élvezni, mint most a felsőbbrendűségedet – vetettem oda fogaim közül sziszegve, majd egy gyors pillantással végignéztem másik két testvéremen is, mielőtt éreztem, hogy a fájdalom miatt a lábaim kezdik feladni. Lassan csúsztam le a fal mellett a földre, miközben Nik egy pillanatra sem eresztette a tőrt, ahogy a tekintetemet sem. Még hallottam, ahogy mondd valamit, mintha sajnálkozna, bár nem értettem tisztán. Egyszer csak elsötétült előttem minden…

Mondd, Nik, ez alatt a pár év alatt kiszórakoztad magad?
Jövök!
when i was younger...
Vissza az elejére Go down


Stella Argent


: :


Age :
17

Tartózkodási hely :
beacon hills


Szer. Okt. 11, 2017 10:19 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekElfogadva!
üdvözlünk az oldalon!

Koool!  úúú
Hát nem is tudom hol kezdjem, egyszerre fura és nagy öröm egy Mikaelsont köszönteni a köreinkben, mert hát sok mindenkire számít az ember ezen az oldalon, egy ősi vámpírra pont nem. Very Happy
Amilyen váratlanul te magad érkeztél, olyan váratlanul ért engem is a felismerés a lapod olvasása közben, milyen fantasztikusan jól ragadtad meg ezt a karaktert (akinek btw hatalmas rajongója vagyok khm...), hogy gyakorlatilag pislogás nélkül olvastam végig az egész lapodat és még utána is csak ültem itt a monitor előtt és csak  nyál csorgatva  nyálci  néztem.
Mindig meglepnek és lenyűgöznek az ilyen precízen kidolgozott, gyönyörűen megfogalmazott irományok, amiket még csodálatosabbá tesz az a tény, hogy egy pillanatra sem estél ki a karakter szerepéből. Ugyanazt adtad vissza, amit a TVD, TO rajongók baromira szerethetnek ebben a karakterben, engem pedig egyenesen boldoggá tesz, hogy ez bár egy teljesen más sorozat, te ezt a zseniális írás tehetségedet nálunk kamatoztatod.  *-*
Nem tépem tovább a szót, foglalózz, ha még nem tetted volna, aztán vedd be ezt a várost (is)!  yey  Szottyongat
she's proof that you can walk through hell
AND STILL BE AN ANGEL


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése Online
 
The Wildest Mikaelson
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: