• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Turn me red with blood - Ava & Kol


 :: Játékok
Avery Sardothien


: :
Turn me red with blood - Ava & Kol Tumblr_inline_p7r3s0NB6f1sccn28_250
Turn me red with blood - Ava & Kol Tumblr_mvl1vsBhEc1slwsvjo1_500
destroying is easier than creating.

Tartózkodási hely :
♛ in the Hell of BH

Foglalkozás :
♛ Not want to know


Turn me red with blood - Ava & Kol Empty
Szomb. Okt. 14, 2017 8:51 pm
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló őrzője


Ava & Kol
Turn me red with blood
Mikaelson… Mikaelson. A név ismert volt a vadászok között. Azok a dögök jó pár száz éve tapossák a Föld felszínt, és nem éppen sikerül mindig beolvadniuk az emberek közé. Voltak, vannak, és lesznek. Avát nem  nagyon hozta lázba a dolog. Nem találkozott még egyikükkel sem, meg hát bőven lett problémája, miután meghaltak szülei, és a blökike lassan kitöltötte napjait. Oh, hogy szakadna le az ég, hogy ilyen szerencsét is csak ő húzott. El kellett tűnnie a vadászközösségekből, még Dimitrinek sem hagyott egy árva levelet sem. Hiszen amit eddig vadászott, azzá lett. Ott bújt meg a bőre alatt, és próbálta kiszedni, eltávolítani, azonban egybeforrtak. Együtt gondolkodtak, együtt éltek, benne élt a lányban a fenevad, akinek csak csettintenie kell, hogy kitörjön, eltaszítsa Averyt és felhasználja testét. Hát, nem jöttek ki valami jól. Sokan mondanák emberek között, hogy a lány kezdett megkattanni, azonban amilyen mély ponton volt, kezdett felkapaszkodni. Kontroll? Hagyjuk már! Nem tudta, hogy befolyásolja, azonban képes lett vele együtt élni. Ha már ezt húzta… Megszoksz, vagy megszöksz? Utóbbi variáció nem létezett, hacsaknem meg akarja magát ölni, de még az sem garancia, és sajnos, nem is tudná…
No igen!  Egy bizonyos pontig nem érdekelték a Mikaelsonok… Egy bizonyos pontig. Beszökött, hogy utána keressen pár dolognak, akkor jutott kezébe a jegyzőkönyv, ami az akkori eseményeket írta le, mikor szülei meghaltak. Csak lapozgatta, lapozgatta, lapozgatta. Semmi különös, egészen a haláluk előtti napig. Nyelt egyet, ahogy meglátta a szöveget. Beleégett agyába, nem tudta kitörölni. Ott leledzett memoriájába, gyökeret vert és szépen elterjedt, megmérgezve minden gondolatát. Nik Mikaelson… Nik Megöllek Mikaelson. Fortyogott a dühtől, a szomorúságtól, a sebektől, amik felszakadtak újra. Eltelt azóta pár év is, mégis… a szüleit nem tudta feledni. Nem ilyen életet élne, ha itt lennének vele. Együtt vadásznának, együtt vacsoráznának, együtt lennének. Egy kanál vízben képes lett volna belefojtani, ha vele szemben állna. A harag szétáradt ereiben, eluralta lelkét, fűtötte vággyal, hogy saját kezűleg végezzen vele. Meg. Fogja. Ölni. Legyen akármilyen ára, kegyetlenül kivégzi. A terv szép is volt idáig, de hol keresse? Mivel nézhessen szembe? Fel kell készülnie. Bármennyire is abbahagyta az edzést, most mégis újra talált magának egy boxzsákot, amit addig vert, míg vagy maga el nem dőlt a fáradtságtól, vagy a zsák le nem szakadt a kitörni készülő erejétől. Ahol tudott, elkezdett családi nyomokat keresni, míg bele nem bukkant Kol nevében. Nem csengett ismerősen, noha több helyen is talált feljegyzést arról, hogy többen testvérek, mint három. Fogalma sem volt, mivel néz szembe, hiszen Kolról majdnem a nullával egyenlő információt talált, pár híresztelés pedig vajmi kevés a számára, pont ezzel a háttértárral indult útnak. Felfegyverkezett, passzentos, de harcra kellemes nadrág, póló és egy dzseki. Első ránézésre, normális, húszas lánynak tűnt, ez is volt a lényeg, majd lecsap, hogy bökje ki átkozott testvére helyét.
A harag volt annyira fűtőenergia, hogy Avery a realitástól elrugaszkodott, és bármennyire is átgondolta a helyzetet, nem annyi józansággal, hogy felmérje Kolt. Addig járta a várost, míg az egyik est folyamán bele nem ütközött a férfiba. Megnyerő kinézet, de a tény, hogy köze van Nikhez, csak még jobban őrjítette Averyt. A külváros egyik elhagyatott utcájában látta meg. Sehol senki, ami nem annyira jó ugyan, de nem is rossz. Ami meglepte, hogy a pokolkutya benne napok óta nem adott jelet magáról, most mégis morgás, vonyítás visszhangzott fülében. Kuss legyen, gondolta magában, és nem akart rá hallgatni, de vajon mi baja van? Miért most kellett felébrednie?
Nyílt terep, ami jó. De valahonnan meg kell közelítenie. Átgázoljon rajta kocsival, vagy szálljon ki?× szavak száma: 687 × megjegyzés: lesz ez még jobb is… × music: itt ×
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


AnonymousTurn me red with blood - Ava & Kol Empty
Vas. Okt. 15, 2017 10:07 pm
Vendég
VendégAvery & Kol
They call me devil
my heart is empty, you should be afraid

A tény, miszerint csak egy nap telt el azóta, hogy felébresztettek a hosszú évekig tartó álmomból elég volt, hogy megmagyarázzam a vérfürdőt, amit magam mögött hagytam. Illetve, ha nem lett volna szükségem arra a rengeteg vérre, valószínűleg hasonló állapotban állnának most Beacon Hills utcái, de így legalább van rá magyarázatom. Ez egy jó ok – azt hiszem. A vérszomjam most nehezebben akart múlni, mint máskor, nekem pedig eszembe se jutott fékezni magam. Bár az önkontroll sosem volt az erősségem.
Már órák óta jártam ezt a nyomorult kisvárost az éj leple alatt, minden sarkon legalább egy hullát hagyva magam mögött, mit sem törődve azzal, hogy valaki esetleg rájuk talál, s mi lehet ennek a következménye. Nem tudom, hova keveredtem egyáltalán. Számomra teljesen ismeretlen volt ez a város, nem tudtam, mire vannak felkészülve itt az emberek, vagy egyáltalán mit tudnak mindarról, mi körül veszi őket. De ha őszinte akartam lenni, egy cseppet sem érdekelt, elvégre Kol Mikaelson vagyok. Ha akarom, pillanatok alatt égethetem porrá az egész várost minden lakójával együtt. S ha ez kell Niklaus megtalálásához, meg is fogom tenni.
Már a külvárosban jártam, mikor kezdtem felfogni, hogy talán nem kellene egyből ennyire felhívnom magamra a figyelmet. Talán mégiscsak ostobaság abból a szempontból, hogy meg akarom lepni Niket, a mészárlás azonban egyértelmű lesz számára. Ismer már ennyire minden egyes módszeremmel együtt.
A hirtelen, elmémen átvillanó gondolat után kitéptem fogaim áldozatom nyakából, majd egyszerű mozdulattal félre lökve magamtól hagytam, hogy a földre zuhanjon közvetlen mellém, holtan. Az aszfaltra pillantottam, amit lassan beborított a nő vöröslő vére, mely felszakított nyakából szivárgott. Egy-két vércseppet éreztem végig folyni államon, melyek végül a földre zuhanva robbantak szét apró pöttyöket hagyva maguk után. Még utoljára körbe nyaltam ajkaim, hogy a friss vért ízlelhessem még számban, mielőtt ugyanúgy az arcomra száradva végzi, mint eddigi áldozataimé. A felsőm nyakát is beszennyezte már az emberek vére, de ez volt az utolsó dolog, mely az éjszaka folyamán zavart. Az elsők közé már inkább soroltam azt, hogy észrevettem, valaki követ.
Nem voltam benne biztos, hogy látott vért szívni, ahogy abban sem, hogy az áldozataimat látta volna, hiszen nagy részükkel a sötétben, többnyire sikátorokban végeztem. Ez valószínűleg nagy meglepetés lesz a környéken lakóknak, vagy annak, aki épp munkába siet a korai órákban. Felhalmozott holttestek a város különböző pontjain. Egyedül az utolsó vérzsákomnál nem törődtem már azzal, hol fogyasztom el, egyszerűen csak a lámpák gyér fénye alatt vettem el életét és ott is hagytam az út szélén, mintha csak egy ócska papírt hajítottam volna ki a szemetesbe. Mert nekem ennyit ért, épp úgy, mint a többi előtte.
Egy ideig még szórakoztatónak is találtam, hogy valaki ennyire érdeklődik utánam, de a végére kezdett unalmassá válni a helyzet. Kíváncsi lettem volna, vajon a kukkolóm tisztában volt-e azzal, hogy már az első pillanattól kezdve észrevettem, s puszta szórakozásból vártam, hogy végre lépjen. De túl sokáig hezitált, én pedig nem akartam az utolsó óráimat elpazarolni. Közeledett a napfelkelte, én pedig túl sok időt fecséreltem el már így is egy koporsóban fekve.
Úgy döntöttem, szórakozok egy kicsit.
Pillanatok alatt tűntem el szemei elől, mintha csak a képzelete játszott volna vele, s ott sem lettem volna egyetlen percig sem. Megvártam, hogy kiszálljon az autóból, én addig türelmesen megbújtam az árnyak közt és figyeltem minden egyes mozdulatát, míg végül meg nem jelentem a háta mögött elkapva a nyakát alkarommal, ezáltal magamhoz szorítva, fenyegetően fojtogatva őt.
- Nem mondták még neked, hogy veszélyes ilyenkor idekint mászkálni egyedül, kedvesem? – kérdeztem egy elégedett mosollyal az arcomon, miközben tekintetem elsötétült és már készültem a nyakába mélyeszteni meghosszabbodott szemfogaim.


break me, shake me | remélem tetszik *-* | code
Vissza az elejére Go down


Avery Sardothien


: :
Turn me red with blood - Ava & Kol Tumblr_inline_p7r3s0NB6f1sccn28_250
Turn me red with blood - Ava & Kol Tumblr_mvl1vsBhEc1slwsvjo1_500
destroying is easier than creating.

Tartózkodási hely :
♛ in the Hell of BH

Foglalkozás :
♛ Not want to know


Turn me red with blood - Ava & Kol Empty
Szomb. Okt. 21, 2017 10:27 am
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló őrzője


Ava & Kol
Turn me red with blood
Kidőlt a nő, amitől csak grimaszt vágtam, még én is láttam, ahogy nyakából a bíborvörös folyadék kicsorog. Vámpír… Sosem voltak szívem csücskei, hiszen ahhoz, hogy élhessenek, embereket öltek, ennél még a vérfarkasok is jobbnak tűntek. A szükség törvényt bont ugyan, de vannak azok, akik már élvezik, hogy gyilkolhassanak, nem pedig csak a táplálékért teszik. De miért hagyta félbe a nőt, pazarló? Nem mondták még, hogy nem illik a kaját ott hagyni a tányéron? Most talán megtanulod.
Azonban, eltűnt a szemem elől. Nem, nem pánik kapott el, hogy eltűnt, hanem az, hogy valószínűleg feltűntem neki. Remek… Kezembe máris egy tőr csúszott a biztonság kedvéért, melynek hidege az izzó gondolatokat igyekezett lehűteni. Vágytam a harcra, megérdemelne egy tőrt a szívébe, azonban emlékeztetnem kellett magamat, hogy Kolt elsősorban nem megölni jöttem. Szükség van rá, kell valami nagyobbhoz.
Így aztán, bármekkora ostobaság volt kiszállni, megtettem. Két lehetőség volt – egy: hogy már eltűnt mert ijedős kisfiú – kettő: hogy most ő figyel engem. A fagyi visszanyal, a kérdés, hogy ez mennyire fog fájni nekem? Már pedig nem ma szándékozom meghalni, a koporsómnak még váratnia kell magára. Áldom az eget, hogy ilyenkor nincsenek vadásztáraim, mert hogy már a Pokol kénköves aljáig vertek volna, hogy tanuljam meg, ilyen esetben nem leszünk nyílt táplálékok… A saját utamat jártam, olyan idiótán, de még nem haltam meg, és ez lényeg én szerintem. A Pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve.
Visszatérve, igen, a nyílt utcára kisétáltam, mint legtöbbször nem inkább magamra, hanem a bennem rejlő kutyusban bíztam. Az az én mázlim, hogy ha én meghalok, ő is. Már pedig, még ha nekem vannak ilyen kamikáze ötleteim, általában van annyira megkegyelmező, mielőtt még olyan halálost kapok, hogy abból többet fel nem állok.
Folt, vagy még annyit sem nagyon érzékeltem, de tudtam, hogy már mögöttem van. Karja szorosan fonta át a nyakamat magához szorítva. Szívem máris dübörögni kezdett mellkasomban, és ha nem emlékeztettem volna magamat, hogy nem, nem megölni jöttem, akkor máris oldalában találhat egy kést. Az adrenalin újult erővel tört rám, ahogyan a hátborzongató helyzetbe belesüllyedtem. Csak a nyakamat ne… Olyan kiábrándító, mikor két lyukacska éktelenkedik mindenki szeme láttára a nyakon.
Ha én hagytam is, a bennem lévő pokolkutya nem. Éreztem, hogy el akar szakítani a környezettől, a hangok felélénkültek, látásom kiélesedett, hogy most már a sötétben mindennek láthattam a kirajzolódó alakját. Szaglásom érzékenyebb lett, így aztán csak a tömény vérszag jutott el a tudatomig. Blah… Hány embert faltál te ma már fel? Azonban ez az állapot sem tartott sokáig, legalábbis számomra, ahogy ki akart szorítani saját elmémből a kis nyavalyás. Íriszeim kavarogtak és lassan barnából aranyba váltottak, míg testhőm és megugrott, bőven túl a negyven fokon. A változás nem percekig tartott, egyik pillanatból a másikba csak. Egyik pillanatból a másikba vesztettem el Avery Sardothien lenni.
Forró kezemmel elkaptam alkarját, annyi erőt fejtve ki, hogy levegőhöz juthassak. Nem vagyok olyan finom falatka, mint elsőre tűnhetett… Bár nem szívesen gondolnék bele a vérízembe. Már-már szándékoztam valamit visszaszólni, de emberi hang helyett csak morgás tört fel torkomon. Állatias, vad morgás. Lehet akármilyen vámpírka, tudja meg hol a helye velem szemben. Azonban ez csak egy védelmi mechanizmus, a blöki nem olyan, hogy valakit minden ok nélkül megtámad, ha az természetfölötti – ha fenyegetik, vagy ha úgy érzi a lélek már rászolgált a Pokolra, akkor viszont nincs semmi, ami megállíthatná. Kol, melyik akarsz lenni? Még nem kaptam hál’ isten lángra, mert az egyet jelentett volna nekem a tudatlan sötétséggel, azonban éreztem, hogy ha a játszma nem úgy alakul, elköszönhetek a valóságtól kis időre. Miért hoztad így ki a sodrából a blökit? Mi az, amiről én nem vagyok tájékoztatva, de ti ketten jól tudjátok?
- Tűzbe nyúlni veszélyes, hát nem mondták? – Hangom karcos és távoli, azonban kellően gúnyosan forgatom meg a kérdését. Egyáltalán kimondtam ezt a szavakat, vagy csak ki akartam? Nem tudnám pontosan megállapítani, ahogy minden kezd egybefolyni az információ túladagolásban – túl éles, túl hangos, túl erőteljes. Könyökömet oldalába mélyesztem, engem nem tarthat fogva – pontosabban: minket.
Föld hívja Averyt! Ez az én küldetésem, nekem szükségem van erre a fenevadra, nem a Pokolkutyáé. Nem dönthet helyettem, bármekkora hatalma is legyen. Nem engedem!
Nem is inkább az ütés, mint a magas hőmérséklet az, ami hatást gyakorolhat rá. Végül is, ki akar elevenen elégni? Még ha rá is szolgált, az egyik legkellemetlenebb halálnem a tűz forró lángjaiban sütkérezni, amik bármikor kitörhetnek belőlem.
× szavak száma: 712 × megjegyzés: lesz ez még jobb is… × music: [url= https://www.youtube.com/watch?v=IDBjQTZmU_4] itt [/url] ×
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


AnonymousTurn me red with blood - Ava & Kol Empty
Hétf. Okt. 23, 2017 8:44 pm
Vendég
VendégAvery & Kol
They call me devil
my heart is empty, you should be afraid

Nem értettem, mi történik velem. Nem csillapodott a vérszomjam. Máskor is volt már rá példa, hogy a hosszú „alvás” után rengeteg vérre volt szükségem, de az aznap éjszaka már túlzás volt. Magamhoz képest is. A dühöm elhatalmasodott felettem. Sok-sok évtizednyi harag, megalázottság és kirekesztettség érzete. Hogy sosem számított, élek-e vagy sem. Természetesen most a családomról beszélek, nem jelentéktelen halandókról, akikkel volt alkalmam megismerkedni az évek során. A velem együtt élő csalódottság vezetett el arra a pontra, hogy kezdem elveszíteni a józan eszemet is talán. Egyre inkább vélem felfedezni magamban Niklaus jellemvonásait is, melytől csak még inkább nő a haragom. Ezt pedig hogy máshogy vezethetném le, minthogy szórakoztatom magam?
Szórakozásra van szükségem, s nekem ez jelenti a szórakozást.
Micsoda beteges mód a kikapcsolódásra. De a bűnlajstromom az évszázadok alatt már oly’ hosszúra bővült, hogy a Pokol sem bírná el azt a sok gonosz tettet, amik miatt halálom után bűnhődnöm kéne.
A meleg vér mámorító íze lepte el a számat minden egyes kortynál, s táncra hívta ízlelőbimbóimat, mik csak még többet és többet akartak. Ez már rég nem az éhségről szólt. Nem is az érzéseimről. Ez mind arról szólt, aki vagyok. Élveztem a gyilkosságokat, és nem érdekelt, hány holttestet hagyok magam mögött. Pontosan ezt gondoltam akkor is, mikor feltűnt, hogy valaki figyel engem. Egyel több, vagy kevesebb, már mindegy, nem igaz?
Ezekkel a gondolatokkal kerültem a lány mögé fenyegetően, de egyelőre nem akartam megölni, sőt bántani sem. Jobban foglalkoztatott, vajon mit akar tőlem, ha ennyire nyomon követi a lépéseimet már egy ideje. Talán nem tudta, kivel van dolga, de szívesen megmutatom neki, elvégre ez a specialitásom.
Egy pillanatra sem kételkedtem benne, hogy ellenfelem egyszerű halandó lenne, egészen addig, míg kezeinek hőmérséklete hirtelen fel nem ugrott volna magasabb hőfokra, méghozzá annyira, hogy egy pillanatra a Nap melegségét idézte fel emlékeimben, ahogy sugarai fájdalmas fények kíséretében hagynak égett nyomot maguk után bőröm különböző pontjain. Képtelen voltam ugyanakkora koncentráltsággal tartani magam előtt a lányt, így alkarom kissé eltávolodott nyakától, ahogy előbbre húzta kezem. Halk morgás tört fel torkomból a forróság hatására, de ez még kevés volt ahhoz, hogy meghátráljak. Inkább csak dühösebb lettem tőle.
Szemöldökeim közelebb húzódtak egymáshoz, ez alatt pedig dühösen hajoltam hozzá közelebb, hogy valamelyest láthassam az arcát. Közben végig az járt a fejemben, kivel lehet dolgom. Mi lehet Ő?!
Az a hang.
A morgás.
A forróság.
Olyasmivel találtam szembe magam, amivel eddigi életem során még soha. Nem féltem, egyszerűen csak elképzelni sem tudtam, hogy küzdhetnék meg valakivel, akinek egyetlen érintése képes olyan kínokat okozni, amikkel egy vámpír nehezen veszi fel a harcot. Még akkor is, ha egy ősiről van szó.
Az aggodalmaim azonban akkor nőtték ki magukat teljessé, mikor már nem csak az érintése égetett, hanem megéreztem azt a hőt, ami belőle áradt. Megrekedt kettőnk közt a levegőben és engem is elért. Az ütése inkább csak hidegzuhanyként ért, hogy ébredjek fel végre a lepettségem sokkjából.
Azonnal elengedtem és még hátráltam is két lépést, miközben alkaromra pillantottam, felhúzva a felsőm ujját, de a ruhán keresztül nem okozott komolyabb sérüléseket, ami ne tűnt volna el másodpercek leforgása alatt. Teljes értetlenség ült ki arcomra, ahogy újra felnéztem rá.
- Mégis mi vagy te?! – Kérdeztem zavarodott tekintettel fürkészve az arcát, s közben kénytelen voltam ismételten hátrálni egy kicsit, hiszen ez a meleg rettenetesen bosszantó volt, amely körbe vette a nőt.
Arra inkább már nem tértem ki, hogy elkezdjem faggatni arról, mégis mit akar tőlem, de minderről abban a percben meg is feledkeztem, ahogy szembe kellett néznem a Pokol egyik szolgálójával – hiszen akárhogy is törtem a fejem, másra nem tudtam asszociálni.
Ilyen sokat aludhattam volna? – cikázott e kérdés elmémben fénysebességgel, s nem hagyta, hogy agyam egy pillanatra is kikapcsolhasson.
Bosszantott, hogy nem tudtam, mi történik körülöttem. Hogy mi ez az egész. Ki ez a nő, és mit akar tőlem.
Íriszeim vörös színűre váltottak, tekintetem pedig teljesen elsötétült, ahogy meghosszabbodott szemfogakkal vicsorogtam rá.
- Nem állt szándékomban megölni téged, de… sajnos változott a terv – jelentettem ki végül egyszerűen és már rá is vetettem magam, hogy a nyakába mélyesszem fogaim, miközben próbáltam kizárni a fájdalmat.


break me, shake me | remélem tetszik *-* | code
Vissza az elejére Go down


Avery Sardothien


: :
Turn me red with blood - Ava & Kol Tumblr_inline_p7r3s0NB6f1sccn28_250
Turn me red with blood - Ava & Kol Tumblr_mvl1vsBhEc1slwsvjo1_500
destroying is easier than creating.

Tartózkodási hely :
♛ in the Hell of BH

Foglalkozás :
♛ Not want to know


Turn me red with blood - Ava & Kol Empty
Csüt. Okt. 26, 2017 7:04 pm
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló őrzője


Ava & Kol
Turn me red with blood
Sok mindent tapasztaltam, láttam, éreztem, ahhoz képest, hogy mennyire fiatal vagyok. Noha, valóban, az ami egy embernek teljesen egyszerű, már nekem nem. Már nem abban a világban élek, ahol éppen az a legnagyobb probléma, hogy estére ki mosogasson el, vagy éppen holnapra mit kéne megtanulni, esetleg nem akarok dolgozni menni. Nem, én ezeket nem ismerem, és valószínűleg bedobnának egy normális ember életébe, ott állnék tétlenül és nyugtalanul, mert már nem ezekhez voltam szokva. Nekik ez a normális, nekem az, hogy mindennapom egy küzdelem önmagammal és azzal, hogy éljek, hogy bármikor szemben találom magam egy természetfelettivel megküzdök minden egyes levegővételért. És ez... ez így van rendjén. Ők nem tudnak semmit, mi pedig ebben az állapotban tartjuk őket. Jobb, ha a világ ennek a szegletét nem ismerik meg. Nálam, szüleim igyekeztek arra tanítani, hogy már pedig ismernem kell mindkét világot, ezért is jártam egyetemre, még ha be sem fejeztem, hogy ha nem vadász, más legyen belőlem, hogy legyen esélyem a normális életre. Milyen ironikus, hogy az élet szembeköpött, és minden, ami 20 évesen lehetőség volt, elveszett… Nem volt választásom, nem választhattam mást, csakis ezt. Vagy megszoksz, vagy megszöksz, nekem az utóbbi nem volt releváns. Már nem léteznék, muszáj alkalmazkodnom. Nem számít, hogy bennem merült-e fel olyan, hogy akarok-e így élni vagy sem, a blöki eldöntötte helyettem. Ő. Akart. Élni. És ezért mindent képes lenne megtenni, azonban ahelyett, hogy megkegyelmezett volna nekem és azonnal átvette volna az uralmat testem és elmém fölött, engem ott hagyva a sötétben, ahelyett… Ahelyett lassan véreztet ki, hogy lássam, mit vagyok képes megtenni saját elveimmel szemben, hogy épül le az a világ, amit én teremtettem magamnak, hogy formál meg a saját képére. Persze, ez esély is nekem, de mennyi az esélyem, hogy én hatalmasodok felé, nem pedig ő? Most is, csak mert veszélyeztetve érzi magát, máris átalakította testemet – érzékszervek, írisz, testhőmérséklet, úgy hogy én semmit sem tudtam ellene tenni. Mégis, mennyi esélyem van nekem? Egyáltalán számítok? Vagy csak ő dönt a tudtom kívül? Szeretném azt hinni, hogy nem befolyásol, de már magamért sem vállalok garanciát, már nincs biztonságban az elmém, és ezzel tisztában vagyok, ennek ellenére is hajlandó vagyok küzdeni, újra és újra felállni minden pofon után, ha úgyis az a vége, hogy megnyer magának, legalább úgy tegye, hogy én végig ellenálltam.
És most? Porrá égethetném, tudom, hogy blöki ezt akarja leginkább, hiszen hol a tisztelet a vérszívóban? Csak úgy megragadunk egy Pokolkutyát? Úgy tűnik, nem tudja hol is a helye… Meg kell mutatni neki, érezze a forróságot, amivel nem akar találkozni, az erőt, amivel nem akar szembenézni, még ha lehet, hogy van annyira erős, mint a kutya.
- Mi vagyok? – ismételtem utána, és egy csúfondáros mosoly játszott az ajkamon, ahogy felnéztem rá. Nem is sejted? Ez igazán érdekes… Nem is érzed? Pedig érezned kellene… Gondolataim összevissza kavarogtak, mintha nem is az enyémek lennének. Becsempészte magát, hogy összezavarjon, de koncentrálnom kellett, hogy ne tévesszen meg. Milyen jó is lenne, ha úgy tudnék nyitni valaha is, hogy nem tudott, mi is vagyok. Hízelgő, de álom csak az álomban, a valóság nem ilyen kegyes, pláne nem velem…
Hátrébb hajoltam, ahogy érzékeltem a változást. Jajj ne, nem volt éppen tetszetős látvány, ahogy kivettem a hosszú szemfogakat szájából. Mondd, hogy nem… Ugye nem? Még sosem haraptak meg, gondolom okkal, ha már ilyen izébizé vagyok, de legyünk már reálisak, éppen forró vagyok, nem akarsz te megenni. Biztos nem ugyanarra gondolunk… Kizárt.
De ahogy megszólalt, egyre inkább éreztem, hogy de igen, egy rugóra jár az agyunk. Neh, a nyakam. Nem vagyok finom…
- Várj... – kezdtem lassan bele, de addigra rám vetette magát.
Nem, nem ilyennek képzeltem, pedig a fantáziadús írók mit össze nem tudnak hordani a vámpírokról, hogy ilyen tapasztalni, olyan érezni. Én csak azt éreztem, hogy valami erőteljesen megszúrt. Egyszerre váltott ki fájdalmat és valami… nem tudnám mihez hasonlítani. De nem mondanám azt, hogy kellemes volt. Fejemben vonyítás zengett fel, és reflexszerűen akkorát löktem rajta, hogy én meglepődtem az erőn. – Eressz – hebegtem-habogtam.× szavak száma: 765 × megjegyzés: lesz ez még jobb is… × music: itt ×
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


AnonymousTurn me red with blood - Ava & Kol Empty
Vas. Nov. 26, 2017 7:35 pm
Vendég
VendégAvery & Kol
They call me devil
my heart is empty, you should be afraid

Bár választ nem kaptam a kérdésemre, úgy döntöttem, nem pazarlom beszélgetésre az időt. Talán azért sem kaptam választ, mert túlságosan kapkodtam, s igyekeztem őt eltenni láb alól. A hevességem annak volt köszönhető, hogy zavart a tény, hogy pusztán a közelségével képes lenne szénné égetni. Veszélyben éreztem magam, bár engem nem tudna megölni a melegséggel, mint egy egyszerű vámpírt. Azonban itt nem magáról a halálról volt szó, hanem a tényről, mely szerint olyasvalamivel állok szemben, amivel még sosem találkoztam több, mint 1.000 évem alatt. Emellett pedig az elevenen elégés gondolata sem tetszett, ahogy a forróság érzete sem hiányzott.
Minél hamarabb félre akartam állítani, s erre egyszerűbb módot nem láttam, minthogy végezzek vele. Gondoltam, azt a pár percig tartó fájdalmat kibírom, ami rám fog várni, hogyha a közelébe férkőzve megharapom – a közelharcon kívül más fegyverem amúgy sem volt. Hacsak nem az igézésre támaszkodom, de először inkább fejjel rohantam a falnak.
Fogaim nyakába mélyesztettem átszakítva a bőrét, s egy hatalmasat kortyoltam a véréből.
Arra azonban nem számítottam, ami várt rám.
Tudtam, hogy fájni fog majd. Tudtam, hogy az égető érzés elviselhetetlen lesz, de bíztam benne, hogy azt a pár percet képes leszek kibírni a cél érdekében. Azzal viszont nem számoltam, hogy ereiben a vér, mintha csak lávává változott volna kínzó, égő hatással folyik végig számban, majd le a torkomon. Mintha savat itattak volna velem, úgy éreztem végig mar belülről.
Villámsebesen téptem ki fogaim húsából, és a lökése segítségével amennyire csak tudtam hátráltam tőle, mielőtt még négykézlábra esve kezdtem felköhögni minden cseppjét, melyet kiszívtam a lány testéből. Rosszabb volt, mintha mérget itattak volna velem, s még az az égő fájdalom sem mérhető ehhez az érzéshez, mikor valami forró teát, vagy kávét kell meginnunk, ami aztán elégeti a nyelvet.
Egész testemben remegni kezdtem, s éreztem, ahogy a forróság teljesen elönt belülről, s képtelen voltam szabadulni ettől. Hangos köhögésbe kezdtem újra, hátha feljön az a maradék vér is, aminek utóhatását még érezhetem torkomban, de nem történt semmi.
Mikor végre sikerült összeszednem magam kicsit, erőt vettem magamon, hogy legalább feltérdelhessek, ha fel nem is tudok állni még. Szembe akartam nézni vele. Azt akartam, hogy legalább lássam rajta, hogy megérte a szenvedést, ennek azonban legapróbb jelét sem véltem felfedezni.
De akkor mégis hogy küzdjek meg valakivel, akinek a közelébe sem mehetek?! – Hasított elmémbe e bosszantó kérdés, választ azonban nem találtam rá.
Dühösen összeszorítottam fogaim, majd ellöktem magam a földről, hogy ismét talpra állhassak.
- Mi a francot akarsz tőlem? – Mordultam rá kissé ingerülten, hiszen nem segített a lelki állapotomon, hogy fenyegetve éreztem magam. Így akár Niklaus is állhatott volna előttem azzal az átkozott tőrrel, miközben azzal fenyeget, hogy ismét 100 évet egy koporsóban kell töltenem. Az sem fájt volna annyira, mint ez.
Jobb ötletnek tűnt, ha kis uralmat gyakorlok az érzelmeim, s indulatom felett, hogy nyugodtan, tiszta fejjel tudjak gondolkozni. De bárhogy is próbálkoztam, minden erőfeszítésem kudarcba fulladt. Nehéz volt úgy taktikázni, hogy igazából azt sem tudtam, mivel állok szemben, amit látszólag nem állt szándékában megosztani velem. Sőt, szinte minden kérdésme figyelmen kívül hagyta, vagy csak valamilyen módon kitért előlük.
Nem volt más választásom.
Tekintetem az övébe fúrtam, hogy belekezdhessek az igézésbe, aminek ereje alól még ő sem szabadulhatott.
- Válaszolj végre a kérdéseimre. Ki, vagy inkább mi vagy te valójában és miért követtél?
Már csak abban reménykedtem, hogyha végre megered a nyelve, s több információhoz jutok, én is tudok magamban mérlegelni. Egyáltalán veszélyt jelent-e rám, vagy sem. És ha igen, akkor milyen módszerekkel tudnám megvédeni magam, vagy egyszer, s mindenkorra végezni vele, hogy ne okozzon nekem többé fejfájást.
Bár most találkoztunk csak, a viselkedése alapján az egyetlen dolog, ami eddig feltűnt, hogy mintha két lélek lenne egyetlen testben. Vagy legalábbis mintha egy egyszerű ember testét megszállta volna valami. Nem akartam felesleges, ostoba elméletekbe belebonyolódni, hiszen nekem teljesen új volt mindaz, amit most láttam belőle, de az agyam szüntelenül járt, s kattogott. Minél előbb válaszokat akartam.


break me, shake me | ne haragudj a késésért!  00  | code
Vissza az elejére Go down


Avery Sardothien


: :
Turn me red with blood - Ava & Kol Tumblr_inline_p7r3s0NB6f1sccn28_250
Turn me red with blood - Ava & Kol Tumblr_mvl1vsBhEc1slwsvjo1_500
destroying is easier than creating.

Tartózkodási hely :
♛ in the Hell of BH

Foglalkozás :
♛ Not want to know


Turn me red with blood - Ava & Kol Empty
Vas. Dec. 03, 2017 1:12 pm
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló őrzője


Ava & Kol
Turn me red with blood
A vámpírokat könyvekben, filmekben már mindennek kikiáltották őket, és őszinte leszek, sokat olvastam róluk, de egyiknek sem estem áldozatául. Hála a jó istennek, nem tapasztaltam meg, hogy milyen egy harapás, fáj, nem fáj, élvezi az áldozat, nem élvezi, ezekről nem hallottam, és nem is akartam igazság szerint. A tény maga, hogy képesek hatni az emberekre szemkontaktus által, már azt gyűlöltem mélységesen. Eddig sem voltam biztos magamban, de hogy egy másik akarat befolyásoljon, kuszálja össze még jobban a dolgokat, mérgezze meg elmémet… Nem, nem hiányzott. Kicsit sem akartam. Magamban sem bízhatok akkor már, mégis kiben kéne?
És elgondolva, egy Pokolkutyának milyen érzés, ahogy két szemfog „testébe” fúródik. Hallottam a hangját, ami csak egyre hangosabb lett, és ösztönzött engem. Vonyítása nekem fájt… Nem is igazán fájdalom miatt tette, hanem a felháborodás érződött ki abból az állatias hangból, amit hallatott. Megharapta őt egy vámpír? Erre még én is ültömbe ugranék… De hogy az ő érzelmei hatására, vagy mert Avery sem szerette soha sem ezt a fajt, érdekes kérdés… és nem tudnám megmondani az igaz választ rá.
Egy dologban biztos voltam, hogy többször nem akarom ezt átélni.
Nyakamhoz kaptam zavartan, éreztem saját ragacsos véremet, és a két apró lyukat, aminek helye még most is lüktetett. Furcsa volt, nem megmagyarázható, de nagyon is megzavart. Kibillentem az eddig céltudatos állapotomból, talán pont az új tapasztalattal, hogy már pedig én ezt újra nem akarom átélni.
Rásiklott tekintetem, ahogy féltérdel, és köhög, harákol. Nem tudtam, hogy milyen lehet, de biztos nem finom a vérem, ha ennyire rosszul van. Ez egy kicsit elégedettséggel töltött el, hogy már pedig én mondtam, hogy várjon, azonban a sajnálom apró szikrája is megpattant benne. Nem, én most nem akartam megölni, még ha ő igen. Nem akartam bántani, csak akkor, ha szükséges. Erre most rosszul van… Fogalmam sem volt, hogy mit kell akkor tenni, ha egy vámpír rosszul van. Hmm, lehet el kellett volna olvasni azokat a könyveket, amiket elém tettek még az edzéseim során, csak én akkor lusta dög voltam. Lehet, lett volna hasznossága, így csak a megérzésekre tudtam támaszkodni. Vajon, valamelyik áldozat, amit félig ott hagyott, segítene neki, vagy ki kell, hogy jöjjön belőle minden? Megnyugtató, hogy a vámpíroknak nem tudok ilyen módon az áldozatuk lenni, azonban a hideg is rázott a gondolattól, hogy az előbb még a nyakamon voltak fogai. Nem tudom, én valahogy nem éreztem a dologban azt a szexuális fűtöttséget, mint valószínűleg az ostoba könyveken felnőtt tini lányok, akik sikoltoznak a vámpír filmeken a moziban. Fenének hiányzik egy vérszívó.
De! Mielőtt még elfelejtem, okkal vagyok itt.
- Idehozzam az egyik hullád? – kérdeztem, mikor remegni kezdett. Jajj ne, mondjátok, hogy nem most akar nekem itt meghalni, még az hiányzik ide nekem, akkor aztán minden felesleges volt, és a lelkét nekem kell elvinni a túlvilágon. Nem hiszem el… Ez is csak velem történne. Azonban még idő előtt kezdett magához térni, mire lassan az aggodalmam szertefoszlott. Jajj, nem is kell annyira sajnálni ezeket a lényeket…
Valahogy neki akartam állni, hogy megmagyarázzam, igazság szerint a segítsége miatt jöttem, kéne nekem a bátyuskájának a mostani tartózkodása, de ezt hogy magyarázzam meg azután, hogy éppen vergődött a földön miattam, mert volt olyan hülye, hogy megkóstoljon. Ételnek lenni nem valami nagyszerű dolog.
- Figy… - akartam bele kezdeni, végül csak ráncoltam a homlokomat, hogy mindjárt behúzok neki, ha nem nyugszik meg. Komolyan kezdett zavarni, hogy most én lettem az ellenség a szemében, miközben ő ugrott nekem. Lehet egy égető pofon kijózanítaná, ámbár azzal biztosan csak egy harcot idéznék elő. Oké, hogy nem tud hozzám érni, de azért a vámpír életnek is megvan a maga ereje, amivel nem szívesen néznék szembe, még akkor sem, hogy ha tudom, hogy a kutya bennem a legkevésbé sem kedvelte meg Kolt. Sőt, megvetette ostobaságáért. De ne felejtsük el, hogy egyelőre én és a blöki nem voltunk egy és ugyanaz, nehezen, de próbáltam kikerülni a ragadós gondolatait, hogy az én céljaim elérjék a lényeget. Nekem szükségem van a Kol adta információkra, így az ellenségeskedés most nem a legjobb pont semmiképp sem. Noha, tuti nem kedvelt meg ezután.
Azonban mielőtt belekezdthettem volna, egyenesen sikerült a szemébe néznem. Éreztem a súlyos ködöt, ami nyomasztani kezdett. Az igézést sem tapasztaltam, de olyan volt, mintha elzárnának a gondolataimtól, mintha az irányítást kirántanák a kezemből. Blöki is érezte, és felmordult, de hogy valóban én is, vagy csak ő bennem, azt nem tudom. Éreztem a nyomást, ami a koponyámra ül, mintha szét akarna repeszteni. Nem tudnám mihez fogni, mert fizikailag nem fájt, szimplán csak nem tudtam megszabadulni tőle mentálisan. Mi ez? Miért? Kérdése élesebben hangzott, sőt, mintha csak azt hallottam volna, semmi mást, még saját szívem dobogása sem törte meg az émelyítő csöndet, csakis az ő hangja. Végig kongott agyam szegletében, betöltötte fejem, és éreztem, hogy válaszolnom kell. Valamiért, de kell. Válaszolnom kell. Egyszerűen kell.
- Avery Sardothien vagyok… - nyílt ajkam anélkül, hogy akartam volna. Folytak belőlem a szavak, minden átgondolás nélkül. – És hogy mi? – érezhetően meginogtam, de akkor is ő volt fölénybe. A kutya bármennyire is meg akarta állítani a szavak folyamát, nem tudta. Még őt is befolyásolta. Oly egyszerűen, oly könnyen, hogy alig volt érzékelhető. Oldalra billent fejem, de a szemkontaktus ezzel nem tört meg. – Pokolkutya. – Beállt egy röpke szünet, és csak azután folytattam. – Niklaust keresem, és te el tudsz vezetni hozzá.
× szavak száma: 983 × megjegyzés: Egyre jobb :3 × music: itt ×

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Turn me red with blood - Ava & Kol Empty
Ajánlott tartalomVissza az elejére Go down
 
Turn me red with blood - Ava & Kol
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: