• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Silhouette FRPG

Vendég

Vas. Jún. 17, 2018 10:56 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Touch of Madness - Ave & Baby


avatar


: :


Join date :
2017. Apr. 14.

Tartózkodási hely :
♛ Hell and Earth ♛

Foglalkozás :
♛ Not want to know ♛


Hétf. Okt. 23, 2017 10:07 am
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló őrzője


Ava & Baby
Touch of madness
Végigrohantam az utcán hátra sem pillantva, majd leugrottam a lépcsőn és tovább. Ráléptem a főútra, nem is érdekelt, hogy jöhet autó, majd szépen lelassít, vagy átgázol rajtam, oly mindegy per pillanat. Beszáguldottam a megállóba és az első buszt, amit megláttam, kiszemeltem célpontnak. Innen el kell tűnnöm, még nem számít, hogy hova. A hideg futkosott a hátamon, ahogy eszembe jutott a találkozás. Bárki is volt az, fel volt készülve, még szinte most is éreztem, ahogy az athame pengét végighúzza alkaromon. Hallottam már ilyen tőrökről, hogy a Pokolkutyák ellen ezek hatásosak, azonban még nem láttam… Legfőképp nem éreztem, de olyan volt, mint ha jeget áramoltattak volna ereimbe mely kiöli a blöki forróságát. Egyszerre volt jeges és tűzforró. Várt ránk, tudta, hogy arra járok, tudta, hogy mi vagyok… Nem tudom ki volt, azonban nem tanulta meg, hogy tűzzel nem szabad játszani. Megmutatta lapját, legközelebb pedig én fogom. Most viszont… Esélyem se lett volna, nem voltam felkészülve arra a hatásra, amit a tőr egy karcolással is okozni képes. Éreztem, ahogy fáj… nem is inkább nekem, mint neki. Mintha elakarnának minket szakítani, húzta a lelkemet, nyomást gyakorolt rám. Minket nem lehet szétválasztani, vagy együtt, vagy sehogy. Ennyi. Ezt már én is megtanultam az idők alatt.
A sofőr nagy szemeket meresztett, miközben feltúrtam az összes zsebemet pénz után. Hebegve-habogva ástam elő annyit, amennyibe a jegy került egészen a végállomásig. Majd megkönnyebbülve vettem, hogy elindult a jármű. Végigbotorkáltam a hosszú folyosón hely után, de alig volt szabad, egészen egyig, ahol a belső széken egy velem egykorú ülhetett. Kellemes vonások, élénk szempár, barna haj és rám se hederített, így aztán leültem mellé. Végtagjaim örömmel vették ezt a fajta mozdulatot, és szépen belesüppedtem a székbe egy sóhaj kíséretébe. Felhúztam kabátujjamat, és rutinosan átkötöttem a vágást, most már rendesen, hogy volt pihenőidőm. Nem zavartattam magam, hogy minden szem láttára a buszon. Nem volt valami szép, mintha húsom megpörkölődött volna benne, azonban most azon kívül, hogy bekötöm, mást nem tehetek, majd ha ma vagy holnap hazaérek, megnézem. Érdekes, hogy annyira nem vérzett, csak éppen lüktetett és zsibbadt. Amint végeztem ezzel is, kényelmesen hátradőltem, most vettem szemügyre a mellettem lévőket és a busz belsejét. Sikerült egy turistabuszra szállnom, pedig amikor rohantam felé nem láttam rajta a hatalmas feliratokat. Máris nem érdekelt, ez volt a legkevesebb probléma, legalább megy és van is helyem. Bágyadt mosolyt húztam ajkamra és észre sem vettem, hogy a bennem lévő blöki a vágás óta egyetlen egy szót sem szólt, meg sem mordult, de nem azért, mert éppen szenvedt magában, sokkal inkább várt. Várt valakire és valamire.
× szavak száma: 534 × megjegyzés: lesz ez még jobb is… × music: itt ×
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Touch of Madness - Ave & Baby
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Küldetés] Blackriver kúria (madness edition)
» Run, baby, run - October, Ville & Birdie
» Ice, ice baby!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Belváros-
Ugrás: