• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Charlie Hunnam


Szer. Jan. 09, 2019 7:52 pm
☇ Tom Hiddleston


Szer. Jan. 09, 2019 7:45 pm
☇ Bae Suzy


Szer. Jan. 09, 2019 7:34 pm
☇ Chris Wood


Szer. Jan. 09, 2019 7:29 pm
☇ Selena Gomez


Szer. Jan. 09, 2019 7:18 pm
☇ Eiza González


Szer. Jan. 09, 2019 7:07 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 William Dante Rofocale


avatarHétf. Okt. 23, 2017 2:00 pm
Vendég
VendégWilliam Dante Rofocale
I’m not insane! My reality is just different than yours.
Becenév: Dante, Will
születési hely: Valahol, emlékeznem kéne rá?
kor: Sok. 102 (+500)
Nemi identitás: Biszexuális
faj: Boszorkánymester
play by: Matthew Daddario karakter: saját

Név: William D. Rofocale
Kód: SQ187, Alfa program
Születési idő, helyszín: 1498, ismeretlen. Lovasok vihették el.
Jelentés:
1940. március 2.-án Thomas Wynham vadászkapitány hozta be éjnek évadján.  Megnevezettet átvizsgálás után megfelelőnek ítélték az Béta program 82. tesztalanyának.
1940. március 4.-én megindult a tesztelés.
1940. március 6.-án megpróbált megszökni, két fegyverest kapott fülkéje elé.
14 vértípus tesztelésen esett át, szervezete nem fogadta be magának egyiket sem. Leépülés nem volt tapasztalható, azonban agresszivitása megnövekedett, szükséges lépésként mindennap 1 órán át speciális edzésterv részese lett.
1941. január 1.-jén áthelyezték az Alfa programba, még aznap meg is kezdődött a program.
20 tesztelésen esett át. Jóval nagyobb sikerrel járt, mint a Béta programban. Fizikai és mentális edzésen kellett részt vennie.
1941. szeptember 3.-án terepre küldték. Nem járt sikerrel.
1942. július 16. Életveszélyesnek titulálták. Több feladatot nem kapott, 195-ös fülkébe helyezték el. Lezárási parancs.
1944. december 10. Omega riasztás.

(1942)Diagnózis: Jellemzés: 185 cm, 75 kg, látható jelek: tetoválások, hegek. Izomzat rendben, reflexei kifinomultak, szorítóképesség megfelelő. Sérülések már nem láthatóak. Fizikailag megfelelő.
Mentális problémákkal küzd, agresszivitása magasabb, mint a normális érték, sokszor elveszti realitását. Viselkedése egy pszichopatáéra jellemző, kiszámíthatatlan. Mentális zavarok észrevehetőek, Julianne név a töréspont. Vörös szín a kedvence, saját vérében is lelkesen játszik. Öngyilkos hajlamok megtalálhatóak, gyilkolási kedv magas. Pontosan és precízen fogalmaz, de nem beszél sokat. Gondolatai kuszák, mégis minden beszélgetésben jelen van.
Értékelés: Fehér szobás eljárás

(1944) Diagnózis: Jellemzés: Életveszélyes önmagára és másokra.
Értékelés: Kiiktatás
 
meet me halfway

Marian J. Rofocale (1000-1498)
Állapot: halott – szülés közben halt meg.
Faj: boszorkánymester
Anyám… Sosem ismertem. Még képek sincsenek róla, csak apám szavai, azok is kifakultak az időben.

Joseph W. Rofocale (976-1940)
Állapot: halott – én öltem meg.
Faj: boszorkánymester
Drága édesapám, apák gyöngye… Volt idő, mikor szerettem. Volt idő, mikor a példaképem volt. Megtanított a mágia használatra, tudta, hogy bennem van lehetőség, nem úgy, mint ikertestvéremben. Több voltam mindig is. Előfordul. Mikor felnőttem, békességben váltak el útjaink, feladataim lettek, ahogy ő, én is igyekeztem a fényben maradni.
Megkaptam a parancsot, öljem meg. És én megöltem. Rimánkodott, küzdött, próbált meggyőzni, de én addigra már a sötét vonzásába kerültem. Nevetve fullasztottam meg.

Victoria A. Rofocale
Állapot: ismeretlen – valószínűleg él.
Faj: boszorkánymester
Ikertestvérem, te tünemény. Egyetlen élő rokonom, mert te is az istenverte Lovasok áldozata lettél, de már nem sokáig. Nem szabad tovább szennyezned a nevünket, aranyom.  
you're still have all of me

Fehér. Csönd. Fehér. Csönd. Fehér. Csönd. Nap nap után, az étkezések rendszertelenek, nem tudom hányadika lehet, hány óra. Fehér. Csönd. Fehér. Csönd. Miért kerültem ide? Mit akarnak tőlem? Erőt, energiát a saját háborújukhoz, pedig csak segíteni akartam. Fehér. Csönd. Fehér. Fájdalom. Ég a testem, vérem forr. Alkaromban a tű, mitől a színek összemosódnak. Lebegek a tudatlanságban, féleszméletben. Nem is kapaszkodom. Fehér. Csönd. Fehér. Csönd. A szobám üres, nincs benne semmi, egy szék sem, egy ablak sem. Még a saját ruhám is márványfehér színű és olyan anyagú, hogy nem ad ki hangot. Csak én vagyok. Egyedül. Fehér. Csönd. Fehér. Csönd. Gondolatok, és én. Saját hangom, ami túl éles. Sikítok? Vagy képzelődöm már ezt is? Fehér. Csönd. Fehér. Csönd. Egy nő… Beszél hozzám, de olyan, mintha agyamba ezernyi tűt szurkálna. Fáj. Miért bántasz? Mit tettem? Fehér. Csönd. Emberek, kivisznek. Szürke… Szürke! Fájdalom. Érzem az ütést, a rúgást testemen. Valamit mondok nekik, de már nem tudom mit. Megint fehér. Csönd. Fehér. Csönd. Zsibbadok, testem nem mozdul. Mit tettek velem, ti átkozottak? Pokolfajzatok. Fehér. Csönd. Fehér. Csönd. Kezem a levegőben mozog, láthatatlan betűket, szimbólumokat írogatok, de már nem tudom, mit jelentenek. Megöl a semmittevés. Megöl a magány. Fehér. Csönd. Mocskos vagyok, a családi vérvonalat koszolják össze. Fehér. Csönd. Kín. Vörös. Én tettem? Ki tette? Vér ez? Folyik, kezemhez tapad, miközben valahol ordítást hallok, és valaki úgy fejbe ver, hogy elvesztem az eszméletem. Fehér. Vörös. Csönd. Fehér. Vörös. Csönd. Vér. Az én vérem. Itt színezi be a padlót. Honnan folyik? keresném a helyét, de nem tudok mozdulni. Kezem megkötve, testem kifacsarva. Életben vagyok? Fehér. Vörös. Csönd. Fehér. Vörös. Csönd. Jéé, valaki! Beszél velem, én meg válaszolok. De nem hangos. Sőt! Mintha csak a fejemben beszélne. Ki vagy? Mondd meg a neved! Fehér. Vörös. Csönd. Fehér. Vörös. Csönd. Már nem emlékszem, hogy mi voltam, de arra igen, mi lettem: pokolfajzat, ami még Dante poklában sincsen. Fehér. Vörös. Csönd. Átkozottak! Mit tettetek velem?! Fájdalom. Ki fogok jutni innen. Fehér. Vörös. Csönd. Érzem őket, érzem magamban, érzem mindenhol. Velem vannak. Ellenetek. Fehér. Vörös. Csönd. Fehér. Vörös. Csönd. Robbanás. Sikoltozás. Nekiesek a falnak, meg sem mozdulok. Vörös. Csönd. Vörös. Csönd. Nincs fehér, minden bíbor és a skarlát színeiben játszik. Gyönyörű! Lélegzetelállító. Belekúszom, meghemperedem benne, hogy arcomról is csorogjon a piros folyadék. Vér… Vér. VÉR! Követem. Nincs fehér. Csak vörös. Nincs csönd, csak folyamatos zaj. Nincs szoba, hanem a természet. Kinn vagyok… - 1944

Dante. Dante pokla érkezik Beacon Hillsbe, ahol hibriddé akartak tenni 1940-től. Kilenc kör. Kilenc világot fogok nektek megalkotni Beacon Hills-iek. A pokol itt fog megnyílni. „Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel.
when i was younger...
Vissza az elejére Go down


avatar


: :


Join date :
2016. Dec. 06.

Tartózkodási hely :
❖ beacon hills ❖


Hétf. Okt. 23, 2017 6:35 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekElfogadva!
üdvözlünk az oldalon!

William!  úúú
Első körben köszönöm a gyors korrigálásokat, szuper vagy! Másodszor pedig imádom a pofidat, érdekes választás egy ilyen karakterhez, de szerintem ütős vele.  aww
Rátérve a lapodra; imádtam minden sorát olvasni. Sikerült megragadnod a figyelmem az első betűtől egészen az utolsóig. Nagy rajongója vagyok az ilyen típusú "elvontabb" lapoknak, az ilyen karaktereknek, mint amilyen a tiéd, szóval teljesen megvettél vele. <3
Nem akarom tovább húzni a szót, így is megvárattalak, szóval nyomás foglalózni, aztán irány játszani! Szottyongat
then she began to breathe, and live,
AND NO ONE CAN STOP HER NOW


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
William Dante Rofocale
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Karakterlapok-
Ugrás: