• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @thelast_dodo


Yesterday at 3:27 pm
☇ Rose Leslie


Szer. Márc. 20, 2019 7:51 pm
☇ Julia Hunt-Kozma


Kedd Márc. 19, 2019 9:47 pm
☇ Avery x Elesis - Deep Forest


Hétf. Márc. 18, 2019 1:47 pm
☇ @lilargent


Vas. Márc. 17, 2019 8:48 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 9 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 2 BotsA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Dulce & Valian


 :: Játékok
AnonymousKedd Okt. 24, 2017 9:36 am
Vendég
Vendégmy lady && me
it's not okay, you can't do it
Éreztél már olyat, hogy valamit nagyon viccnek akarsz gondolni, egy hatalmas és mocskos tréfának, még akkor is, ha tudod, hogy azzal nem szabadna viccelni? Ez az érzés kavargott bennem egész nap, amikor egy olyan dolog jutott a fülembe, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. Hiába vagyok egy senki a szemében, mégsem akarnám, hogy bármi baja essen, legyen bárki is az okozója, de amikor azt is megtudtam, csak arra tudtam gondolni, hogy ez még annyira sincs rendben, mint más lenne. Nem tudtam elhinni, hogy pont ő volt az aki ártott neki, ő volt az az ember, aki majdnem megölte a lányomat. Stella tudom, hogy nem tart engem sokra, hiszen igazán soha a büdös életben nem voltam az apja, de én mégis valamennyire szeretnék apai kötelezettségeimnek eleget tenni, amilyen módon csak tudok. Ez meg így nem fog menni. Nem vághatja a fejemhez Stella, hogy nem akartam vele törődni, nem tudtam a létezéséről, és az anyját se láttam soha többet, éppen ezért nem az én hibám, hogy nem kerestem. Most mikor kitudódott már kerestem is, nem vagyok a legjobb apa alapanyag, én ezt nagyon jól tudom, de mégis csak az egyetlen gyermekem. Nem lesz több, ő se volt tervezve, milyen szánalmas egy életem van, ha így nézzük. Mégsem vágytam másra soha, szerettem így élni, nekem jó volt, de nem is vettem észre, hogy mennyire megöregedtem közben, és már nem vagyok olyan mint régen.
Elég dühösen indulok meg Dulce háza felé, nem hiszem el, hogy ténylegesen ezt tette, felidegesít az, hogy megpróbálta megtenni, bár nem vagyok biztos abban, hogy tudja ki is ő. Ez mondjuk nem változtat a tényen, hogy valaki olyannak akart ártani, akinek elég sok köze van hozzám. Nem tehetek róla, hogy az apai vagy mi a fene ösztönök erőt vettek rajtam és éppenséggel megpróbálom a lányomat egyben tartani, ezen viszont Dulce nem segít azzal amit tett.
Nem véletlen rontok be hozzá minden gondolkodás nélkül, és még nem is köszönök, csak felkerem őt legyen a lajás bármelyik pontján is. - Ezt mégis, hogy gondoltad? - azonnal ezzel indítok, meg se várom, hogy megszólalhasson, ezt most nem hagyom annyiban, nem hagyhatom annyiban, az az igazság. A becsületem és egyéb belső erők nem hagyják. - Nem tudtál volna normálisabban viselkedni, majdnem meg kellett őt ölni? - majdnem megölte a lányomat, csoda, hogy életben maradt, ez pedig nagyon nem tetszik nekem, és nem is fogom hagyni, hogy eltussolja, mint minden mást. Ezt most nem.
♥️
Vissza az elejére Go down
 
Dulce & Valian
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Játékok-
Ugrás: