• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Victoria A. Rofocale - ikertestvérem


 :: Egyéb
AnonymousVictoria A. Rofocale - ikertestvérem Empty
Szomb. Nov. 04, 2017 8:08 pm
Vendég
VendégVictoria A. Rofocale
tüncibünci húgocskám
Becenév: Vick, Vicky
kor: Ugyanannyi, mint én
Nemi identitás: találd ki.
faj: Boszorkánymester
play by: Crystal Reed karakter: szabad
Drága ikertestvérem, húgom. Mert hogy igen, 10 perccel vagyok idősebb, miután te megszülettél, halt meg édesanyánk… Tünemény vagy, ártatlan lélek, aki eljátsza az ostobát, nehogy azt hidd, nem jöttem rá…
Sokáig ugyanazon az úton jártunk, gyógyítottunk, segítettünk, egészen a Lovasokig. Mindketten eltűntünk, szétválasztottak minket. Hogy mire emlékszel, hol vagy? Fogalmam sincs, de az biztos, hogy ha találkozunk, egy kanál vízbe is könnyedén foglak belefojtani.
Mert míg én a vadászok Alfa kísérleti programjának voltam részese, és csak valami csoda módjára kerültem el a hibriddé válást, addig te férjhez mentél. Tehetős katonához, aki aztán az idők folyamán meghalt melletted.
Sosem a mágiádról voltál híres, ha egyáltalán annak nevezhető vagy. Mindinkább az alkalmazkodás, az álcázás, megnyerő képességed volt, amit tökéletesre fejlesztettél. Persze, ez nem jelenti azt, hogy gyenge lennél, de csak folt a családi néven. Mert komolyan, a rühes vadászoknak kell segíteni? Nem lehetett volna bármi más?! Komolyan azt hiszed, hogy a jót szolgálják? Elhitetik veled, miközben kijátszanak, mint mindenkit. Pusztító dögök… Te pedig nem tudod, hova tartozz, így leginkább hozzájuk. De a legrosszabb az, hogy a mostani szerelmed is egy vadász…
Igen, kutattam utánad, már azt is tudom, hol vagy. Vajon, képes leszel saját testvéredet újra látni? És még egy utolsó imát elmorzsolni, miközben Dante egyik körébe nem doblak?
//Ennyit szabnék meg. PB változtatható, de legyen barnahajú, ha lehet Very Happy nem kell megijedni. Nem olyan gyenge Vicky, mint tűnik. És nem fog meghalni, ha tesz ellene, csak Dante nem épelméjű már. DOBJ meg PM-mel, ha megérkeznél. Baromira várlak *-* Gyere, húgi <3 (érdemes ET-met elolvasni...)
Én leginkább, de sokan mások is
Vissza az elejére Go down
 
Victoria A. Rofocale - ikertestvérem
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: