• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 7:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 3:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 10:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 2:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Kedd Ápr. 16, 2019 12:59 am

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Különleges virágszál


 :: Egyéb
AnonymousKülönleges virágszál Empty
Szomb. Nov. 11, 2017 3:33 pm
Vendég
VendégBecses neved
A rejtély
Becenév: ide
kor:24-28
Nemi identitás: Heteroszexuális
faj: Vérjaguár
play by: Emma Roberts karakter: szabad

Akkor találkoztunk, mikor felgyúgytottam a suli egy részét. Nem voltál azok között, akik menekültek volna, így nem kellett hatalmas logika, hogy tudjam, természetfeletti vagy. Ez a mázlid talán, mert különben az egyik Pokol körbe löktelek volna. Furcsa személy vagy, az ártatlan pofig mögött igazi fenevad lapul meg. Azonban nem ez volt benned érdekes, hanem a gondolkodásod. Biztos nem vagy százas, eléggé labilisan is viselkedsz, valószínűleg van egy egyhe bipoláris zavarod, de pont ez emel ki a többi ember közül. Nem vagy átlagos, nincsenek világmegváltó gondolataid, nem úgy viszonyulsz a természetfelettiekhez, hogy egy nagy család, hanem hogy túlélés. Mindig az erősebb győz. Nem menekülsz a végzeted elől, hanem próbálod megtanulni, kiismerni, hogy abból kovácsolj magadnak páncélt. Amit én majd összetörhetek. Jajj, kicsi lány… Sokszor fog még az utunk kereszteződni, hatalmas lehetőség van benned, a kérdés annyi, hogy segítesz felépíteni a Poklot Beacon Hillsbe, vagy te magad is az egyik körbe kerülsz bele? Bár… a kettő nem zárja ki egymást. Noha különleges pikantériát ad, mikor bejelented, hogy terhes vagy elvileg tőlem. Erre mit lépjek?
// Nem szeretnék többet megszabni, de ezek viszont legyennek meg. Az hogy milyen családból, milyen múlttal létezik, teljesen mindegy. Nem egy romantikus kapcsolat fog kiépülni, amolyan veled, se nélküled féle, de ha megjöttél pontosan egyeztetünk. PB-ben rugalmas vagyok, nem szükséges Emma, de akkor erről is egyeztessünk Smile Egy elvarázsolt illetőt szeretnék, és aktív, hosszútávra, aki egy rétegzett karaktert képes alkotni, különben visszaveszem.
Gyere! Nagyon várlak <3 Dobj meg egy pm-mel, ha megjönnél!

ki várja?ÉN <3
Vissza az elejére Go down
 
Különleges virágszál
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: