• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Bűntársam


Sheilah Blackwood


: :
Bűntársam 5265c4e292f80cacbd649def42e97fbd

Tartózkodási hely :
BH

Foglalkozás :
Hunting, killing, whatever makes me feel better


Bűntársam Empty
Vas. Nov. 26, 2017 6:46 pm
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabálytSzép nevecskéd
drága bűntársam
Becenév: majd eldől
kor: avatartól függ
Nemi identitás: Heteroszexuális
faj: vadász/természetfeletti
play by: lent karakter: szabad

Édesem... Átkozom a napot, amikor megismertelek. Nélküled minden annyival egyszerűbb és tisztább volt. Megtaláltam a célpontot, kiismertem, majd lecsaptam rá. De amióta te megjelentél, ez a könnyedség odaveszett, a helyén bonyodalmak százai maradtak. Mert ahhoz kiválóan értesz, hogy megnehezítsd a dolgomat a kérdéseiddel, a kételkedő hangnemeddel és a dühös homlokráncolásoddal, amikor a módszereimről vitázunk. Bezzeg arra nem vagy képes, hogy a fegyvereimet a helyükre tedd vissza... Használni viszont kiválóan tudod őket, és ez a legfontosabb. Így még azt is el tudom nézni neked, amikor a csodás humoroddal megpróbálsz a sírba vinni.
A dolgod persze egyszerűbb, mint amilyennek tűnik: segíts a papírmunkában, fogadd a hívásokat és tussold el a gyilkosságaimat. Arra viszont senki se kért, hogy kontárkodj bele a melóimba, és minden alkalommal azt hajtogasd, hogy „Nélkülem úgyse sikerült volna.”
Ritkán, de azért előfordul, hogy örülök neked. Ne gondold túl, csak és kizárólag azért tartottalak meg, mert hasznos vagy. És szerintem törődsz is velem, bár ez utóbbit nem igazán akarom észrevenni. Az Árész-program elleni harcban pedig minden erős vadászra szükségem lesz, különben vége a dalnak. Megpróbálok bízni benned, amennyire csak lehetséges, de... Valami nyomaszt. Tudom, hogy titkolózol, látom abból, ahogy rám nézel. Azt viszont elfelejtetted, hogy előttem semmi nem maradhat rejtve.

// Na tehát. A titkot itt elárulom: te magad is az Árész-program résztvevője voltál. Menet közben leléptél, ennek oka a korodtól függ. Ha az én csapatomba tartoztál, Stella Argent meggyőző szavai vettek rá, hogy lépj ki. Ha viszont korábbi generáció vagy (D.J. Cotrona pb-vel ezt látom a legesélyesebbnek), talán valami más okból hagytad ott a kiképzést. Mindenesetre okosan döntöttél, belőled nem lett hibrid szörnyeteg, ami képtelen fékezni a vérszomját. Legalább is nem a program által. Hogy azóta mi történt veled, milyen életet éltél, hogy kerültél ide, csak te tudhatod, így ezt rád bíznám. Viszont nyilván valahonnan meg kellett szerezned a bűnügyekkel kapcsolatos ismereteidet, a kiváló képességeidet, így erről se feledkezz meg! A fenti pb csak ötlet, bár nagyon örülnék neki *-* Ami pedig a karakter korát illeti, nem szeretném különösebben megszabni, elvégre minden a pb-től függ.
A kapcsolatunkról majd beszélünk privátban, ha megérkeztél!  puppyeyes
Az Árész-programról bővebben ITT és ITT  olvashatsz!


Egy kis kedvcsináló:
 
én várlak, de nagyon :3:


get knocked down, get back up

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Bűntársam
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Keresett karakterek-
Ugrás: