• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Charlie Hunnam


Szer. Jan. 09, 2019 7:52 pm
☇ Tom Hiddleston


Szer. Jan. 09, 2019 7:45 pm
☇ Bae Suzy


Szer. Jan. 09, 2019 7:34 pm
☇ Chris Wood


Szer. Jan. 09, 2019 7:29 pm
☇ Selena Gomez


Szer. Jan. 09, 2019 7:18 pm
☇ Eiza González


Szer. Jan. 09, 2019 7:07 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Káosz a káoszban


avatar


: :


Join date :
2017. Apr. 14.

Tartózkodási hely :
♛ Hell and Earth ♛

Foglalkozás :
♛ Not want to know ♛


Szomb. Dec. 02, 2017 11:34 pm
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló őrzőjeValami különleges
Egy őrült nem őrült, két őrült félőrült.
Becenév: ide
kor: 24
Nemi identitás: Heteroszexuális
faj: Vérjaguár, wendigo, vérfarkas, vérhiéna, ...
play by: Alexander H. Andersenkarakter: szabad

Életed nem volt átlagos deréktól bénultan, és aztán még egyetemre is egrecíroztattak a szüleid. A hócipőd tele volt velük, így hamar elköltöztél, saját életednek kezdtél neki végre valahára. A magad urának lenni kimondottan jó volt, semmi kötöttég, egy egészen jólfizető munka mellett, és néha-néha tanulgatni… egyensúlynak tűnt. Egészen egy estig, mikor felöntöttél a garatra kicsit. Ki gondolta volna azt, hogy ez az alkalom lesz számodra végzetes? Saját véredben heverésztél, mikor magadhoz tértél a kietlen utcán mentősökkel az oldaladon. Mi történhetett? Azonban csak foszlányokat tudtál felidézni, azt sehogy sem, hogy került rád harapásnyom. Mintha valami állat mart volna beléd… Elláttak, és másnap már ki is engedtek, de addigra már érezted, hogy valami nem stimmelt veled… Egyre és egyre rosszabb lett, miközben úgy tűnt, hogy bénultságod pedig felszívódni látszik. Érezted lábaidat, miközben a kontrollt végleg elvesztetted… Egy körkörös rendszerbe kerültél bele, amiből nem volt kiút, pedig te ezt nem akartad. Akaratod ellenére bántottál másokat, és ez a tudat lassan megmérgezett, kihatott rád, elveszítetted ítélőképességedet. Nem tudtál elmenekülni attól, ami lettél. Hogy mi hogyan találkoztunk? A Pokolkutya úgy ítélt meg, kiszelektálható vagy, a lelkedet a túlvilágra kell küldeni és  ott elégetni. A probléma annyi volt, hogy ott voltam én is. Az első áldozat voltál, akit láttam volna az ő szemein keresztül meghalni… Hál’ isten, nem láttalak. Mindkettőnket megviselt és megláncolt a dolog. Együtt sodródtunk az árral, a sötét ismeretlenbe, ahol már magunkban sem bízhatunk. Csak az ösztön a túlélésre, ez fűtötte a bennünk lakozó szörnyetegeket. De velünk mi lett?

Nem találkoztunk egy ideig, mindkettőnknek más élete volt, de te aztán megjelentél, kigáncsolva a földre küldtél, és annyit mondtál: „Halott lennél, ha ez éles lett volna. Lefagytál, tökmag.”
Ki a fene vagy te?
// Dióhéjban ennyi, ha megérkeztél, majd részletesebben is elmesélhetem a dolgot. Egy összetett karaktert várok, akinek végig lehet követni elbukását, és abból való kivirágzását. Hogy mi lesz a párossal viszonyilag, még ki tudja, akár ellenfelekké, szeretőkké, barátokká is avanzsálódhatnak lassan. Amit ígérhetek a számodra: aktivitás, rengeteg ötlet, sok játék. Bármelyik faj mellett is döntesz a vad, kiszámíthatatlan kontrollálhatatlanság legyen benne, pb-hez ragaszkodom, de nem mondom azt, hogy nem vagyok meggyőzhető. A többit pedig a userre bíznám. Nagyon várlak! <3 ha megérkeznél, dobj meg egy pm-mel :3
ki várja?énnnnnnnnnnnnnnnnn <3 meg szerintem az oldal is örülne
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Káosz a káoszban
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Keresett karakterek-
Ugrás: