• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Káosz a káoszban


 :: Egyéb
Avery Sardothien


: :
Káosz a káoszban  Tumblr_inline_p7r3s0NB6f1sccn28_250
Káosz a káoszban  Tumblr_mvl1vsBhEc1slwsvjo1_500
destroying is easier than creating.

Tartózkodási hely :
♛ in the Hell of BH

Foglalkozás :
♛ Not want to know


Káosz a káoszban  Empty
Szomb. Dec. 02, 2017 11:34 pm
pokolkutya: a természetfeletti létezésének lángoló őrzőjeValami különleges
Egy őrült nem őrült, két őrült félőrült.
Becenév: ide
kor: 24
Nemi identitás: Heteroszexuális
faj: Vérjaguár, wendigo, vérfarkas, vérhiéna, ...
play by: Alexander H. Andersenkarakter: szabad

Életed nem volt átlagos deréktól bénultan, és aztán még egyetemre is egrecíroztattak a szüleid. A hócipőd tele volt velük, így hamar elköltöztél, saját életednek kezdtél neki végre valahára. A magad urának lenni kimondottan jó volt, semmi kötöttég, egy egészen jólfizető munka mellett, és néha-néha tanulgatni… egyensúlynak tűnt. Egészen egy estig, mikor felöntöttél a garatra kicsit. Ki gondolta volna azt, hogy ez az alkalom lesz számodra végzetes? Saját véredben heverésztél, mikor magadhoz tértél a kietlen utcán mentősökkel az oldaladon. Mi történhetett? Azonban csak foszlányokat tudtál felidézni, azt sehogy sem, hogy került rád harapásnyom. Mintha valami állat mart volna beléd… Elláttak, és másnap már ki is engedtek, de addigra már érezted, hogy valami nem stimmelt veled… Egyre és egyre rosszabb lett, miközben úgy tűnt, hogy bénultságod pedig felszívódni látszik. Érezted lábaidat, miközben a kontrollt végleg elvesztetted… Egy körkörös rendszerbe kerültél bele, amiből nem volt kiút, pedig te ezt nem akartad. Akaratod ellenére bántottál másokat, és ez a tudat lassan megmérgezett, kihatott rád, elveszítetted ítélőképességedet. Nem tudtál elmenekülni attól, ami lettél. Hogy mi hogyan találkoztunk? A Pokolkutya úgy ítélt meg, kiszelektálható vagy, a lelkedet a túlvilágra kell küldeni és  ott elégetni. A probléma annyi volt, hogy ott voltam én is. Az első áldozat voltál, akit láttam volna az ő szemein keresztül meghalni… Hál’ isten, nem láttalak. Mindkettőnket megviselt és megláncolt a dolog. Együtt sodródtunk az árral, a sötét ismeretlenbe, ahol már magunkban sem bízhatunk. Csak az ösztön a túlélésre, ez fűtötte a bennünk lakozó szörnyetegeket. De velünk mi lett?

Nem találkoztunk egy ideig, mindkettőnknek más élete volt, de te aztán megjelentél, kigáncsolva a földre küldtél, és annyit mondtál: „Halott lennél, ha ez éles lett volna. Lefagytál, tökmag.”
Ki a fene vagy te?
// Dióhéjban ennyi, ha megérkeztél, majd részletesebben is elmesélhetem a dolgot. Egy összetett karaktert várok, akinek végig lehet követni elbukását, és abból való kivirágzását. Hogy mi lesz a párossal viszonyilag, még ki tudja, akár ellenfelekké, szeretőkké, barátokká is avanzsálódhatnak lassan. Amit ígérhetek a számodra: aktivitás, rengeteg ötlet, sok játék. Bármelyik faj mellett is döntesz a vad, kiszámíthatatlan kontrollálhatatlanság legyen benne, pb-hez ragaszkodom, de nem mondom azt, hogy nem vagyok meggyőzhető. A többit pedig a userre bíznám. Nagyon várlak! <3 ha megérkeznél, dobj meg egy pm-mel :3
ki várja?énnnnnnnnnnnnnnnnn <3 meg szerintem az oldal is örülne
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Káosz a káoszban
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Egyéb-
Ugrás: