• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Charlie Hunnam


Szer. Jan. 09, 2019 7:52 pm
☇ Tom Hiddleston


Szer. Jan. 09, 2019 7:45 pm
☇ Bae Suzy


Szer. Jan. 09, 2019 7:34 pm
☇ Chris Wood


Szer. Jan. 09, 2019 7:29 pm
☇ Selena Gomez


Szer. Jan. 09, 2019 7:18 pm
☇ Eiza González


Szer. Jan. 09, 2019 7:07 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
avatar


: :

Join date :
2017. Aug. 15.

Age :
203

Tartózkodási hely :
Beacon Hills

Foglalkozás :
Businessman


Szer. Dec. 20, 2017 12:31 pm
Nemes vámpír: kiben ősök vére folyik, s az élőkből iszikA két hirdetést együtt tessék elolvasni, bármelyiket is vállald be!
Csak aktív usereknek!


Illirya Holmes
vérvonalam leszármazottja
Becenév: Rya
Születési név: Lady Emory Illirya Wolsey
kor: 33 év
Nemi identitás: biszexuális
faj: boszorkánymester
play by: eva green karakter: elkelt

Külsőre éppen olyan vagy mint sokaid ükrokonod, Bridget Wolsey, ráadásul hozzá hasonlóan mindig megkapod, amire vágysz, ám kétlem, képeslennél intim kapcsolatot kialakítani testvéreddel. Erős vagy, igazi kűzdőszellem, határozott és remekül előtudod adni a rideg, előkelő hölgyet. Kisugárzásodon is látszik, téged nem kell félteni, képes vagy vigyázni magadra. Szereted a divatot és a viktoriánus Angliát. Előrelátó, megfontolt nő vagy, kinek nagy hatalom van birtokában.
Testvéreddel, bár mindig marjátok egymást, nem lennétek képesek egymás nélkül meglenni. Mindig számíthattatok a másikra, ezért gyakran előfordul besegítesz Geralt-nak a vadászatban. Olykor ez néhány varázslatot, vagy keverék elkészítését jelenti, míg máskor te is fegyvert ragadsz, ha mágiág nem lenne elég. Jól bánsz a tőrökkel, mérgekkel és közelharcban sem kell aggódni érted.
Egészen mostanáig Londonban éltél, egyfajta családfa kutatásba kezdtél, noha tudtad, nem lesz könnyű dolgod, mert annak egy szégyenletes generációja miatt az emberek minden létező adatot igyekeztek megsemmisíteni. Lord Arthur Ondenburg, többszáz éves boszorkánymester élt abban a korban, ő nevelte fel egyik ükapádat is, Lord William James Wolsey-t, onnantól kezdve a mágus folyamatosan szemmel tartotta a családot éss segítette, noha egyetlen rokon sem élt valódi nevén, így ti sem. Mára már csak ti ketten maradtatok, Geralt és te.
Jómagad ifjú húszas éveidben fedezted fel tehetséged mindennemű varázslat iránt, mestered pedig nem más lett, mint Lord Ondenburg, aki egészen huszonöt éveskorodig tanított. Szinte mindenre ő készített fel, neki köszönheted, hogy többnyelven beszélsz, köztük olaszul, latinul, spanyolul, mandarinul, oroszul, franciául, héberül és görögül. Rengeteget olvasol, különösen kedveled a klasszikusokat, a zenét, színházi előadásokat, sétákat a természetben és persze a lovakat. Mesterednek hála igazi, előkelő, angol arisztokrata lettél. Röviden, olyan, mintha nem is ebbe a korba való lennél, sokkal inkább a 19. századba kellett volna születned, talán éppen emiatt a vonásaid miatt vagy igazi Wolsey.
2012-ben búcsúztál el testvéredtől, miután befejeztetek egy New York-i megbízást, majd Londonba költözve megkezted kutatásodat vérvonaladról. 2018-ban, két évvel tanítód halála után érkezett el hozzád is a hír, mely ledöbbentett. Nem csupán a boszorkánymester váratlan halála lepett meg, hanem a részvétet nyílvánító kártyán szereplő aláírás is: Lord M. Wolsey. Nem tudod ki ő, de van egy oloyan érzésed, sokkal többet tud nevéről, mint bárki más. Üzenve Geralt-nak úgy döntöttél itt az ideje ellátogatni az Újvilágba és megismerni azt, ki használni meri családnevét.

//Ha itt vagy dobj meg egy PM-el! Illirya és Mortdecai kapcsolatát szorosra tervezem.//
Mortdecai Wolsey, Geralt Holmes és Malachai King!Geralt Holmes
vérvonalam leszármazottja
Becenév: nincs
Születési név: Lord Geralt Arthur Scott Wolsey
kor: 33 év
Nemi identitás: heteroszexuális
faj: ember - vadász
play by: Luke Evans / Gaspard Ullielkarakter: elkelt

Ugyan több külső jellemző rád ragadt családod vérvonalából, jellemben kicsit sem hasonlítasz a Wolsey nevet viselő rokonaidra. Önfejű, meggondolatlan vagy, aki nem képes komolyan venni helyzeteket. Magad kovácsolod szerencsédet, mely leginkább balsorsnak nevezhető, mintsem négylevelű lóherének. Hangulatod ingadozó, és bár gyakorta vagy pimasz, szemtelen és futkosol a nők után, mely faragatlan modornak köszönhetően gyakran végződik azzal, hogy italt öntenek arcodba, még sem vehetik el tőle kedvedet. Az egyetlen, akire egy kicsit is hajlandó vagy hallgatni, az testvéred, Illirya. Noha, az életben többször kerültetek messzire egymástól, úgy vagy vele, csak ő maradt neked és senki más. Amikor őt elvitte magával Lord Ondenburg, hogy tanítsa, téged egy angliai birtokára vitetett, ahol komornyikjának az volt a feladata, hogy kiképezzen. Rémes diáknak bizonyultál, ugyanis inkább lázadtál és ellenkeztél, mindig próbálsz borsot törni mások orra alá így hiába bánsz jól a fegyverekkel - mindenneművel - és legyen bármennyire is kiemelkedő fizikai állóképességed, az egyetlen nyelv amit beszélsz, azaz angol. Így, minden rejtvényt, fejtörőt, kultúrális összefüggést Illirya old meg helyetted. Ettől pedig csak jobb páros lesztek. Kicsit sem bánod, hogy ilyen sorsod volt, hiszen tudod, testvéred mindig kihúz a pácból. Olyannyira megszoktad jelenlétét, néha, amikor egyedül vagy akkor is beszélsz hozzá, szerencsére pár mondat után rájössz, szavaid nem találnak fülekre. Ellenben, annál nagyobb slamasztikába kerültél az elmúlt években, mert míg ő elutazott Londonba, addig te az Államokban maradva folytattad csapongó életviteledet némi vadászattal megspékelve. Jelentős adósságokat halmoztál fel, több nagyobb alvilági vezető is a fejedre pályázik és ezt a hírnevedet hoztad magaddal Beacon Hills-be is.
Téged nem érdekel a tanulás, a családfa és minden velejáró hírnév. Különösen azért nem, mert haragszol felmenőidre, édesanyádra is, ki képes volt itthagyni titeket és ezen a gondolkodásmódodon semmi és senki sem változtathat. Noha, tetszene pár előkelő hölgy becsületének elvétele, jobban élvezed a kocsmákban töltött időt, a lézengést és mindenek előtt az világ összes szerencsejátékát kipróbáltad már. Nem vagy jó bennük. Szókimondó vagy, ennek hála könnyedén magadra haragítasz másokat.
Illirya kérésére uttazol ebbe a kicsiny városba, nomeg a természetfeletti híre is igen erősen vonz. Hasfelmetsző Jack tényleg visszatért volna? Magadnak akarod leleplezni a rejtélyes fazont, meg az összes többi lényt, akik a világ egyik legvéresebb hellyévé teszik eme ártatlan helyet.
Ugyan, senki se mondaná meg, de ikrek vagytok. Édesanyátok egyedül élt s halt bele a szülésbe. Onnantól kezdve a Holmes család nevelt benneteket. Szegény módúak voltak, egy meddő nő és kedvese. Igyekeztek becsületességre nevelni titeket, ám a nehéz kedetnek is meg volt az ára. Sosem emelkedtél felül az alsó középosztálybeliségen, míg testvéred mesterének hála megtapasztalta milyen a felső tízezer. Amikor neki kellett nyomoznia valami után, akkor volt lehetőséged elegáns bálokra bejutni, de rühellted, pedig táncolni mindketten tudtok. Gyakorta tönkreteszed a bevetéseket és semmit sem csinálsz tervszerint, improvizálsz, hogy ezzel is lázadj a gazdagok ellen, nem számít, ezzel Illirya is nehézhelyzetbe kerül.

//Ha itt vagy dobj meg egy PM-el! Geralt és Mortdecai kapcsolatát enyhén negatív hangulatúra tervezem.//
Mortdecai Wolsey, Illirya és Malachai King!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Gyermekeim
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Characters :: Karakteralkotás :: Már megalkotott karakterek-
Ugrás: