• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 10 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 7 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Egy mindenkiért. Mindenki egyért.


Charlotte Rowndis


: :
Egy mindenkiért. Mindenki egyért. 1508997236giphy0009

Tartózkodási hely :
⚜ Beacon Hills

Foglalkozás :
⚜ Polihistor


Egy mindenkiért. Mindenki egyért. Empty
Szer. Dec. 20, 2017 2:09 pm
vámpír: titokzatos, hátborzongató holt, kit az élők vére éltetValami jól csengő orosz
Néha a legmegfoghatatlanabb, a legvalódibb
Becenév: Ismeretlen
kódnév:Szellem
kor: Ismeretlen
Nemi identitás: Ismeretlen
Születési hely:Moszkva, Oroszország
Szervezet:Szpecnaz GRU (orosz szárazföldi különleges alakulat)
kiképzés:Supra-projekt
Munka:Szabadúszó katona, önjelölt takarító
faj: Vérjaguár
play by: Lent karakter: szabad

Életed egészen addig nem volt különleges, míg az orosz Hadiakadémiára nem kerültél, ahol kiemelkedtél tehetségeddel. Felfigyeltek rád a vezetők, úgy gondolták, következő projektjükbe tökéletes leszel. Ez volt a Supra. Nem kérdeztek, te pedig nem ellenkeztél, mikor belerántottak egy olyan világba, amit nem ismertél. Egy világba, ami sokkal több, mint eddig tudtad. Egy világba, ahol nem az ember a csúcs, hanem a természetfelettiek. Vadásznak képeztek, egy katonának, aki azért él, azért harcol, hogy az embereket megvédje ezektől a förtelmektől. Valóban, Oroszországban azonnal zuhanórepülésbe kezdtek a statisztikák. Egy jóval képzettebb alakulat voltatok, mint az egyszerű vadász brancsok – csoportosan a halált jelentettétek, de egyedül is nagy akadálynak tűntetek.
Három éve volt egy nap, mikor kiküldtek Szentpétervár egyik elhagyatott szegletébe. A felderítők egy lényt jelentettek, de ez nem így volt. Csapda volt. A természetfelettiek is megunták a menekülést, és veled kezdték. Azt hitted, nem fogod túlélni, ezért aztán mindent beleadtál, hogy a legtöbbeket a túlvilágra küld. Szerencsétlen. Azonban, jött egy felmentő csapat, de addigra már saját véredben lubickoltál. Felkarodon hatalmas harapással. Meg akartak menteni, remélték, nem késő. A méreg még nem indult meg a szervezetedben. Ott helyben amputálták bal karodat. De késő volt…   Csak napokkal később érezted meg addigra új kézzel, hogy nem vagy az, ami régen. Nem vagy már ember. Két lehetőséged volt, vagy feladod magad, és kivégeznek, vagy elmenekülsz. Utóbbit választottad… Nem akartad belátni, hogy annyi éves munkád ilyen könnyen elenyészett, semmibe veszett. Az új helyzettel akartál továbbra is pozíciódban maradni. Sikerült… Persze, nem egy édes élet, teli hátránnyal, de nem adtad fel. Továbbra is a természetfelettiek ellen jársz-kelsz, még ha az is vagy. Más képviselsz, nem vesztetted el az ember mivoltodat.
Hogy találkoztunk? Illetve, még nem találkoztunk, de keresel, és te mindig találsz. A Windsor-háznak hosszúra nyúlik a keze, és természetesen véget akarnak vetni annak a lavinának, amit én indítottam el. Megbízás lettem, és eddig te jutottál a legmesszibbre. Itt vagy az Államokban, közel Beacon Hillsben. Mi lesz, ha találkozunk? Mi lesz, ha rájössz, pont annyira vagyok ember, mint te?
//Ezt összegezném a számodra. Természetesen, pár változás belefér, csak beszéljük meg. Pb-re a legjobb talán Sebastian Stan lenne, azonban én nem ragaszkodom ahhoz, hogy egyáltalán férfi legyen. Nyugodtan lehet nő is(csak akkor ne egy törékeny virágszál). Hosszúra tervezném a játékot köztünk, sokáig negatív alappal, ami majd átcsaphat.
Dobj meg egy galambbal, ha megérkeznél. Én nagyon várlak  16
Én mindenképp
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Egy mindenkiért. Mindenki egyért.
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Keresett karakterek-
Ugrás: