• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 52 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
1
Daimon
0
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
5
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Marie Killen


Pént. Márc. 16, 2018 11:12 pm
☇ Játszótársat keresek!


Vas. Márc. 11, 2018 8:44 pm
☇ Sheilah × Matthias


Vas. Márc. 11, 2018 7:31 pm

nyerteseink
gratulálunk az ősz legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Dan & Charmie - I'm not a stalker just a crazy artist


avatar


: :


Join date :
2018. Jan. 29.

Tartózkodási hely :
❀ Beacon Hills ❀

Foglalkozás :
❀ Tanuló, hobbifotós, író ❀


Szer. Jan. 31, 2018 9:16 pm
ember: erőtlen személy, köztünk mégis a legerősebbDante & Charmie

Szombat délután volt és kellemesen sütött a nap, végre nem borús felhők takarták az eget. A hőmérséklet sem volt túl alacsony, ezért úgy gondoltam, kimegyek egy kicsit a természetbe fotózgatni. Anyu éppen New York-ban volt, aput meg lekötötte a gyülekezet, Charline pedig a barátnőivel ment el a városba. A meleg, kötött sapkát a fejemre húztam, felvettem a kabátomat, a gépemet a nyakamba akasztottam és már útnak is indultam. A külváros felé vettem az irányt, mert tudtam, hogy van ott egy romos, elhagyatott ház, amit mindig is le akartam fotózni. Utamat először rendbeszedett, csinos, színesre mázolt falú házak kísérték, a kerteket pontosan lenyírt bokrok, színes virághalmok és sziklakertek tették gazdagabbá. Ahogy egyre haladtam kifelé a külvárosi rész felé, egyre kevésbé mutatós házak mellett sétáltam el. Végül már csak lerobbant kis kunyhók, lakókocsiparkok mellett kötöttem ki. Ott volt az a rozoga ház is, ami valamikor pompázatos lehetett, talán a viktoriánus korszakban. Kíváncsi lettem volna, hogy milyen régóta állhatott már elhagyatottan, az idő viszontagságainak és a tolvajoknak kiszolgáltatva. Bár egy tábla hirdette, hogy tilos a bemenet, engem nem állított meg. Átmásztam a kerítésen, majd nindzsakommandóst játszva belopóztam a házba. Amint beléptem a nyikorgó ajtón, megelevenedett a képzelőerőm és már kattintgatni is kezdtem. Egy apró méretű pók ereszkedett le a kezemre a plafonról, kisebbfajta szívrohamot okozva nekem. Nem különösebben kedveltem a nyolclábú teremtményeket, de eleresztettem és inkább róla is készítettem egy képet.
- Ez az! Te vagy a tökéletes modell, pókocska. - mosolyodtam el, majd a falak mentén tovább haladtam, miközben elképzeltem, hogy régen biztosan egy család élt és mozgott itt az ősöreg falak között. Bár akkor a tapéta még nem lehetett ilyen kopott.
- Milyen szép is lehetett valaha. - sóhajtottam fel. Na igen. Az idő vasfoga mindent elpusztít előbb-utóbb. Még engem is. Megöregszem, nem fog kímélni engem sem az idő, egyre közelebb és közelebb táncolom magam a halál kitárt karjaihoz. Megráztam a fejem a gondolatmenetemre. Már megint ilyen sötét gondolatok, Charmie! Kifújtam a levegőt, majd tovább haladtam, fel a rozoga lépcsősoron és csak reménykedni tudtam abban, hogy nem szakad le alattam. Szerencsére nem így történt. Fent is lőttem jó sok képet, majd a törött üvegű ablakhoz sétáltam és kitekintettem rajta. Egy fiatal srác sétált az utcán, látszott, hogy el volt merülve a gondolataiba, a homlokán barázdák futottak végig. Érdekesnek találtam őt, és szerettem a spontán ellőtt képeket, így csak felkaptam a kamerám és titokban elkezdtem fotózni az idegen srácot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


: :


won't you tell me
this thing i've come to be?
the monster that you see
is it a part of me?

Join date :
2017. Mar. 28.

Age :
19

Tartózkodási hely :
i'm standing alone in this world that keeps on changing.

Foglalkozás :
fighting against my demons.


Csüt. Feb. 08, 2018 6:54 pm
hibrid: félvér lény, ki áthág minden szabályt
charmie & dan
why can't everyone
just leave me alone for a while?!

Az utóbbi időben szokásommá vált a várostól távol tölteni az időmet.
Féltem emberek közé menni. Nem akartam az ismerőseim, barátaim előtt mutatkozni. De legfőképp azt nem akartam, hogy fékezhetetlenül nekiessek valakinek, mikor rám tör az éhség. Úgy éreztem, minél távolabb vagyok az emberektől, annál jobb.
Az életem amúgy is egyre zűrösebbé kezdett változni, s legszívesebben eltűntem volna a föld alá, míg le nem csillapodnak a kedélyek, vagy csak rá nem jövök, mégis mit kéne tennem, hogy visszakapjam a normális életem. Már ha beszélhetek úgy normális életről, hogy közben emberek húsát kell letuszkolnom a torkomon az életben maradásért.
Mindez talán jóval könnyebben ment volna, ha legalább egy emberről tudom, hogy mellettem áll.
Tény, hogy a körülöttem lévőket sorra taszítottam el magamtól; nem válaszoltam a telefonhívásokra; elérhetetlenné váltam minden közösségi oldalon és nem sűrűn jártam ki a házból, beleértve az iskolát is. De nem is ezekre a személyekre gondolok. Őket nem akartam kitenni semmiféle veszélynek, főleg, hogy a többségük védtelen és könnyedén sebezhető. Emellett pedig véget kell vetnem a magamban vívott harcnak is, s ameddig annak nincs győztese, addig képtelen vagyok úgy folytatni az életem, ahol abbahagytam, mielőtt egy wendigo rám támadt, hogy tönkre tegyen mindent, amit addig gondosan felépítettem.
Azonban a személy, akire én gondoltam, az a bátyám.
Bárhogy is nőttünk fel, bármennyire is különbözünk, már csak ő maradt nekem. S bár ott van velem, mégsincs igazán ott. Így bármennyire is rossz kimondani, de tényleg egyedül maradtam. Persze ez az én küzdelmem saját magam ellen, egyedül csak én vagyok képes felülkerekedni a másik énemen. Mégis úgy érzem, némi támogatás jó lenne. Vagy csak hogy valaki azt mondja, nem vagyok egyedül, még akkor sem, ha így gondolom.
Mindemellett tudom, hogy minden embernek vannak problémái, s nem hiányzik nekik még egy. Főleg nem másé.
Bár az egész napot a gondolataimba merülve töltöttem, így sem akartak elcsendesedni a hangok a fejemben, ahogy egyre közelebb kerültem a városhoz. Sőt, inkább csak egyre hangosabbak lettek a gondolataim, ahogy a félelem kezdte átvenni a testem felett az irányítást, elvégre sosem tudhattam, éppen mikor tör elő a wendigo felem, akit semmi más nem érdekel csak az éhsége.
Végül gondolataimból sikerült kizökkentenie valaminek.
Bár csak tompán, sorozatos kattanások hangját hallottam, valahonnan felülről. Talán az egyik épületből jöhetett, bár elég irreálisnak tűnt, elvégre az itteni házakban már évek óta nem lakott egy lélek sem. A város ezen része eléggé kihalt volt.
Egy pillanatra megálltam, hogy körbe nézzek, végül nem telt sok időbe, hogy kiszúrjak egy rózsaszín hajú lányt fényképezőgéppel a kezében, az egyik ablakban, mely egy romos házhoz tartozott.
- Hé, te! – Kiáltottam fel morcosan, miközben láttam, hogy nem igazán zavartatja magát, amiért lebukott. Már csak a vaku hiányzott, de így is egyértelmű volt, hogy én vagyok a képe főszereplője. – Mégis mi a fenét művelsz?! – Kérdeztem kissé ingerülten.
Egy másik napon talán fele ennyire sem reagáltam volna indulatoktól fűtve, azonban ilyen lelki állapotban képes lettem volna összeveszni bárkivel bármin. Ennek gondolatán pedig még én magam is meglepődtem, elvégre a nyugodtságomról voltam híres világ életemben.
Sajnos az utóbbi időben nem csak önmagamat, de a türelmemet is elveszítettem.
don’t get too close, it’s dark inside
it's where my demons hide
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése


avatar


: :


Join date :
2018. Jan. 29.

Tartózkodási hely :
❀ Beacon Hills ❀

Foglalkozás :
❀ Tanuló, hobbifotós, író ❀


Hétf. Feb. 19, 2018 2:15 am
ember: erőtlen személy, köztünk mégis a legerősebbDante & Charmie

Úgy gondoltam, ez egy ártatlan kis romfotózás lesz a maga kísérteties bájával. Tévedtem. Amint kiszúrtam az errefele kószáló srácot és megláttam az arckifejezését, szinte viszketett a tenyerem, hogy a kezembe kapjam a kamerámat és megörökítsem a pillanatot. Volt valami abban az arcban, amit el akartam kapni az utókor számára, így gondolkodás nélkül fogtam a drága kis gépemet, Sunnyt, a szemem elé toltam, rázoomoltam a srác arcára és bőszen kattintgatni kezdtem. Ám miután ide-oda kezdett nézelődni, majd hirtelen feltekintett és a zoomolt kamerán keresztül láttam ahogy pontosan a lencsébe nézett, vagyis a szemembe, lefagytam egy pillanatra. Vagyis reménykedtem benne, hogy csak egy pillanat töredékrésze alatt történt az egész. De kiszúrt. Jól kiszúrt és máris felordított nekem. Abban a szent minutumban lebuktam, majd a földre csüccsenve a falnak dőltem. Attól a dühös arckifejezéstől, amit a lencsén keresztül láttam, úgy megijedtem, hogy a szívem kihagyott egy ütemet. Beparáztam. Ez a srác most ide fog jönni és kitekeri a nyakad Charmie! Lehet ő az előbb üt, aztán kérdez kategóriába tartozik, neked is pont az ilyen srácokat kell kifognod és hülye stalker lesifotós módjára lefotóznod. Mért nem maradsz egyszerűen a természetfotóknál??? Vagy annál a csinos kis póknál? Nyugi Charmie, lehet nem is foglalkozott vele és már el is ment. Óvatosan feltápászkodtam a földről, majd alulról felkukucskáltam az ablakba, hogy megnézhessem, mi a helyzet odakint. A srác már nem volt ott. Kifújtam a levegőt megkönnyebültségemben. De várjunk csak? Lehet már bent is van a házban! A fülemmel sasolni kezdtem, hogy hallok e valami gyanús hangot, az öreg fadeszkák nyikorgását, de egy kukkot se hallottam. Jobb lesz hazamenned Charmie, ennyit a mai fotózásról, épp elég is volt ez mára. Azért a biztonság kedvéért átváltottam ninjamódba és megpróbáltam hangtalanul eliszkolni. A falhoz simulva indultam meg és mindig óvatosan kikukucskáltam, közben a szívem meg ezerrel dübörgött már a torkomban. De komolyan, most miért félsz ennyire? Talán mert ki tudja, milyen mentalitással rendelkezik a srác, aki ilyen elhagyatott romtelepen cselleng és aki úgy nézett fel rád, mint aki menten megfojt? És te meg egy romos házban vagy, ahol hiába is kiáltanál segítségért, a kis pók barátodon kívül senki meg nem hallaná? És egyáltalán miért vagy ennyire idióta Charmie, mikor tudod, hogy a világ veszélyes hely, és bármikor elrabolhatnak vagy széttéphetnek, mint ahogyan azt a nővéreddel és a szerelmeddel is tették?? Ostorozni kezdtem magamat, mindig ezt teszem, ha hülyeséget csinálok. Sajnos az, hogy el akartam játszani a ninját, még nem jelentette azt, hogy valóban az is voltam. A legnagyobb csendbe is belerondított az öreg deszkák nyikorgásának zaja. A lépcsőn is totál parában, szinte lábujjhegyen osontam lelefe, majd körbenéztem és beszaladtam a valamikori nappaliba, ahol a falnak dőltem és kikukucskáltam az ajtón, majd miután senkit sem láttam, elégedetten csuktam vissza, de csak én lehettem olyan szerencsecsomag, hogy megnyikordult. Most szórakozik velem ez a ház? Abban a szent minutumban, ahogy megfordultam, hogy körbenézzek, hova is bújhatnék el addig amíg tökéletesen biztos nem lehetek abban, hogy egy lélek sem jár erre, ha élő, ha holt, szembe fordultam egy mellkassal. Atyaég! Aztán ahogy a tekintetem egyre feljebb siklott a mellkas tulaján, úgy ért a sokkoló felismerés, hogy az a srác nézett le rám bosszúsan, akit lelesifotóztam. Azonnal az arcom elé kaptam a kezem védekezésképpen.
- Kééééérlek! Ne bánts, nem vagyok sunyi kukkoló és nem is dolgozom az FBI-nak vagy egy megbízottnak sem, aki esetleg fotókat akarna rólad, sőt még ártani sem akarok neked, csak megláttam az arcod...és...és megfogott valami a tekintetedben, ahogy elgondolkodtál és meg akartam örökíteni azt a különleges pillanatot és...- hadartam és közben rájöttem, hogy eléggé cikis kimagyarázást karattyoltam végeláthatatlan sorban neki, míg ki nem fogytam a szuszból és nem kellett újra lélegeznem. Óvatosan kikukucskáltam a kezeim között, még nem lendült az ökle, hogy kiüssön, amiért összehordok itt hetet, havat.
- Amúgy mi vagy te, egy szellem, hogy hangtalanul közlekedsz?? Rámhoztad a szívbajt. - érdeklődtem még mindig a kezeim között kukucskálva és közben azon gondolkodtam, hogy lehetek ennyire dinka, hogy még hergelem is. Te nem vagy százas Charmie, teljesen megkergültél.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

Sponsored contentVissza az elejére Go down
 
Dan & Charmie - I'm not a stalker just a crazy artist
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Külváros-
Ugrás: