• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ @powerofwater


Szer. Május 23, 2018 9:18 pm
☇ Rae x Jasper - A little trouble


Hétf. Május 21, 2018 4:09 pm
☇ Nem vagyok itt!


Vas. Május 20, 2018 11:39 pm
☇ Charmaine & Jasper - Seriously?


Pént. Május 18, 2018 3:14 pm

nyerteseink
gratulálunk az ősz legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendégA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Erdő mélye


 :: Playground :: Külváros :: Erdő
avatar


: :Join date :
2018. Feb. 03.

Age :
20

Tartózkodási hely :
BH

Foglalkozás :
Vadász; Tanuló


Vas. Feb. 04, 2018 5:09 pm
vadász: vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenekStella & Tobias

M
erész húzásnak tartom részemről, hogy az első adandó alkalmon kapva egyből az erdőbe veszem utamat. Alig pár hete vagyok itt és jóformán még a várost sem ismerem, már amennyire lehet Beacon Hills-t nem ismerni. Hiszen ki ne tudna róla semmit. Aki csak megfordul elmondhatja, hogy ez a város furcsa és tele van megmagyarázhatatlan esetekkel. Persze mindez nem igaz, minden magyarázható, csak vagy nem tudnak róla, vagy nem akarnak. Pedig fontos lenne, hogy minden ember tudjon a sötétben leselkedő lényekről. Nem azért, hogy rettegjenek, sokkal inkább azért, hogy fel legyenek készülve. De nem sorozhatunk hadsereget és nem is várhatjuk el, hogy ne féljenek. Talán ez az oka annak, hogy nem sokan vannak tisztában a dolgokkal. Nem akarjuk, hogy halál félelemben éljenek minden áldott nap. De nincs időm húzni a drága időt, azért jöttem, hogy olyasmiről rántsam le a leplet, amiről más nem volt képes. Valami pusztít szerte a világon és nem áll meg, a családom pedig évszázadok óta hajtja a vadakat és terelgeti a jó irányba. Nem vártunk sosem köszönetet, csupán békét és nyugodt életet. Persze mondanom sem kell, hogy ennyit sem kaptunk érte, sőt, az ellenkezője várt bennünket a falakon túl. De engem mégis jobban érdekel az, ami ezúton kiszabadult, mint az, hogy milyen jussot kaptam. Az erdő sötét, így nem igen látok sokat. Már jócskán elmúlhatott éjfél. Kiveszem az autóm csomagtartójából a puskámat és bekapcsolom rajta az ultraibolya fényt. Nem túl sok fényt ad, de ahhoz elegendőt, hogy ne essek hasra és idejében legyek képes kapcsolni ha rám támad valami a sötétből. Ugyanis telihold van, ilyenkor bármi megeshet. Beacon Hills erdeje továbbra is túlnyomóan tájvédelmi körzetnek számít, így nem csak a vadaktól kell tartanom, hanem a seriff embereitől is. Jó volna egyikükbe sem belebotolva a sitten kikötni. – A puska mellett még övemre csúsztatok egy ezüst golyókkal ellátott pisztolyt, majd a lábszáramat késsel felfegyverezve lecsukom végre a kocsi hátulját és elindulok a Belépni Tilos! tábla irányába. Egy viszonylag keskeny lyuk tátong a kerítésen, amin éppen csak, de beférek. Sűrű fák vesznek immáron körbe és hátam mögé pillantva már a járművet sem vélem észlelni. Pár fa lombkoronája örömmel csapkodja vállamat, melyet ilyenkor el is rántok.
Motoszkálásra leszek figyelmes, majd morgás közepette gyors suhanásra. A hang irányába eredek és futok ahogy csak bírok, közben puskámat végig élesítve tartva. Egyszer csak nyomát vesztem a hangoknak és teljes csend támad, csupán a szél okozta halk suhogások és a lombok zizegése okozza. Ekkor pedig bekövetkezik az, amitől úgy érzem menten kapok szívinfarktust. Felrezzen a telefonom és gyorsan előkapva veszem észre, hogy üzenetem érkezett. Nem tulajdonítok neki túlzott figyelmet, telefonom ismét a zsebemben pihen, ezúttal némítva. Elindulok vissza az eredeti utamra, mikor ismét motoszkálásra leszek figyelmes. Azonban ez merően más és immáron a morgás sem társul hozzá. Az irányába szegezem puskám, majd felkiáltok. - Gyere elő! - Elkezdek közelíteni, majd a hang megszűnik. Hallgatózok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Erdő mélye
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Külváros :: Erdő-
Ugrás: