• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés:
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 52 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
1
Daimon
0
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
5
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Marie Killen


Pént. Márc. 16, 2018 11:12 pm
☇ Játszótársat keresek!


Vas. Márc. 11, 2018 8:44 pm
☇ Sheilah × Matthias


Vas. Márc. 11, 2018 7:31 pm

nyerteseink
gratulálunk az ősz legjobbjainak!

Avery

Sardothien
női karakter
Mortdecai

Wolsey
férfi karakter
William

Rofocale
előtörténet
Stella

Argent
művész
Kol

Mikaelson
bohóc
Malachai

King
rosszfiú
Tessa

Gray
szépség
Lynne &

Malachai
párkapcsolat
Baby &

Kol
játék
Avery &

Malachai
őrangyal
Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég :: 2 Bots

Nincs


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share | 
 
 Charlotte × Dexter


avatar


: :


Join date :
2017. Jun. 11.

Age :
28

Tartózkodási hely :
☾ bh ☽

Foglalkozás :
☾ leading the squad ☽


Vas. Feb. 18, 2018 12:38 am
vámpír: titokzatos, hátborzongató holt, kit az élők vére éltet
Charlotte & Dexter
there are some rules here that you have to follow
A vámpírok vezetőjének nem volt olyan egyszerűnek lenni, mint azt bárki hitte. Nem úgy megy ez, mint a hülye filmekben. Nem ülhettem csak a trónomon, utasítgathattam mindenkit,  és szabhattam meg szabályokat. Akármennyire is hűségesek voltak, néha lázadtak, vért kellett nekik szerezni hullák nélkül, és figyelni kellett arra, hogy egy vadásznak se jusson eszébe, hogy itt lehet egy egész csapat.
Ezért kellett minden apróságra figyelnem. Nem csak a hozzám tartozókra, hanem azokra is, akik csak idetévedtek a városunkba. Egy újoncot, vagy szabály nélkül élőt se hagyhattam csak úgy öldösni, vagy csak idevonzani ellenséget.
Most is akadt valaki, akit kicsit meg kellett fenyegetnem. De remélhetőleg csak ennyi kellett ahhoz, hogy odább álljon. a legkevésbé csak azt hiányzott, ha ölnöm kellett volna. Egy ilyen harc amúgy se szokott túl szép, vagy csendes és visszafogott lenni. Az se hiányzott, hogy az emberek előtt bukjak le. Akárhogyan is, az ilyen ügyek mindig bonyolultak szoktak lenni.
Legalább a mostani kis probléma kicsit követhető volt. Az eddigi támadások alapján nagyjából ki tudtam következtetni merre is keressem. Csak meg kellett várnom, amíg lemegy a nap, és végre mindenki felfogja, hogy egyedül is megleszek. Elég erős voltam, hiszen tegnap este ettem is. Biztonság kedvéért egy karót is elrejtettem a zakóm alatt. Biztos, ami biztos. Egy idegenben sosem bízok, és tudom, hogy senki se bízna bennem, ha odaállítok azzal: Most vagy más városban folytatod ezt, vagy gondok lesznek. Persze meglátjuk a jelenlegi problémánk mit fog reagálni.
Amint lement a nap, már nem is láttak a többiek. A külvárosban kezdtem el keresgélni. Előbb elhagyatott részeknél, ahol maximum csak áthaladnak az emberek, majd a sikátorokat kezdtem el átkutatni. Még csak a felénél se voltam, amikor hirtelen vér szag ütött meg. Egy halvány mosoly futott végig a számon, majd zsebre tett kézzel indultam el a szag irányába. A sikátor sötét volt, de nekem így is könnyű volt kivenni a két alakot. Úgy tűnt evés közben kaptam el a kis problémámat.
Halkan, és teljesen nyugodt szívvel léptem közelebb, pár métert még mindig hagyva kettőnk között. Úgy tűnt, őt ez nem igazán zavarja, így először végignéztem a nőn, majd miután végképp megtudtam kinézetre mindent, amit lehetett egy enyhén megköszörültem a torkomat.
- Remélem nem zavarom túlságosan ezt a meghitt együttlétet. - döntöttem kissé oldalra a fejemet, ahogy figyeltem minden egyes mozdulatát, és a reakcióját. Nyilván nem fog örülni, hogy megzavartam, én is nyűgös lennék ilyen helyzetben, de azért hullát nem volt kedvem eltüntetni. Jobb, ha életben maradt a vacsora.
- Sajnos megbeszélni valónk lenne, attól tartok. - próbáltam a nő szemeibe nézni egyenesen, ha ez lehetséges volt. Nem sugároztam semmilyen ártó szándékot felé, csak határozottságot. Egyelőre nem is lett volna sok értelme fenyegetőzésbe kezdeni rögtön. Először meg kellett neki mutatnom, hogy nem is vadász vagyok, és nem is valaki aki (feltétlenül) bántani fogja. Minden csak azon múlott ő hogyan reagál.
remélem kezdésnek megfelel × ©️


 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Charlotte × Dexter
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Charlotte Petrova
» Ki micsoda, avagy a foglalkozás lista
» Dexter lakása

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: Playground :: Külváros-
Ugrás: