• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Vadász


Admin


: :
Vadász Tumblr_mqk716cxRZ1scwulzo1_500

Age :
6


Vadász Empty
Vas. Feb. 25, 2018 10:21 pmVadász
vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek


Lehetnének akár teljesen átlagos emberek. Diákok, tanárok, dolgozhatnak az egészségügyben, a sheriff hivatalban, a városházán, bárhol, amit csak el lehet képzelni, amihez mernek elég nagyot álmodni. Csakhogy nem igazán átlagosak. Olyan emberek, akik tudnak a különféle természetfeletti lényekről és eléggé rossz szemmel néznek rájuk ahhoz, hogy vadásszanak rájuk. Egyes családok saját szabályrendszert, kódexet állítanak fel maguknak, míg mások önkényes igazságosztóként szelik át az országot, míg el nem pusztítják a lények nagy részét. Különféle harci képzettséggel és fegyverismerettel rendelkeznek. Általában csapatban dolgoznak, így próbálva kiegyenlíteni a lények különleges képességei okozta fölényeket, de akadnak magányos vadászok is. Átlagos embernek mutatkoznak, legtöbbször kerülik a feltűnést. Életmódjuk miatt gyakorta költöznek városról városra.


Kapcsolat a természetfelettivel

Minden vadásznak más és más, egyénenként változó, de egyértelműen nem túl jó, ha már egyszer elhatározta, hogy végezni fog velük. Minden esetre, a vadászok két csoportra oszlanak ebben a kérdésben. Vannak, akik egyenesen gyűlölnek mindenféle lényt és gondolkodás nélkül ölik meg azokat, ennek oka megint csak személyenként más jellegű lehet, de egy biztos, ők a legveszélyesebbek. Illetve vannak azok, akiknek nincs problémája mindegyikükkel és csak azokat próbálja meg elfogni, legrosszabb esetben megölni, amelyek életmódja, viselkedése nagy veszélyt jelent az emberekre.
Sok vadász különösen igyekszik jó kapcsolatot ápolni a boszorkánymesterekkel, valamint daimonokkal ugyanis tőlük szerezhetnek információkat a többi lényről, valamit athamét (boszorkánytőrt) és egyéb mágikus eszközöket, amik segíthetnek egy-egy lény leterítésében.
A vérfarkasok falkáitól a legtöbben tisztes távolságra maradnak, ha csak nem akarják kiírtani az egészet, különben egyáltalán nem tanácsos engedély nélkül a területükre lépni.


Vadásztanács

A helyi vadászok egyesülete. Tagjai azok lehetnek, akik a városban élnek és évekig nem is szándékoznak tovább állni, vadászcsaládok esetében pedig egy kijelölt fő. Átutazó vadászok nem lehetnek tagjai a tanácsnak.
A tanács alapvető feladata, hogy ellenőrzés alatt tartsa a városban lévő vadászokat, illetve vadászatokat, valamint rendet tartson közöttük. Hetente össze kell hívnia a város vadászait és a gyűlés keretein belül átbeszélni velük a hét eseményeit, valamint az aktuális ügyeket.
Ugyan a gyűlésen minden vadász – azok is, akik nem tagjai a tanácsnak, így az átutazók is – részt vehet, közbe szólhat és javaslatokat tehet, azonban döntő ügyekben szavazati joggal csak is a tanácstagok rendelkeznek.


Fontos információk

A város főbb hivatali személyei tudnak a vadászok működéséről, sok esetben elő is fordul, hogy együtt dolgoznak bizonyos lények elfogásán.
Mivel a legtöbb ember nem tud a természetfeletti világ, - így tehát a vadászok létezéséről sem, minden vadásznak ügyelnie kell rá, hogy ezt megpróbálja így is tartani.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Vadász
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Bestiárium-
Ugrás: