Nem minden szörny tesz szörnyûségeket
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki
Esküszünk, hogy
rosszban sántikálunk
Belépés

Lépj be közénk
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Kischat
Ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 59 aktív, elfogadott karakter

Vérfarkas
7
Ember
4
Diclonius
1
Daimon
5
Pokolkutya
2
Vadász
4
Hibrid
8
Lidérc
4
Kitsune
7
Vámpír
4
Warlock
7
Wendigo
3
Vérjaguár
3

kockáztatja életét e világban
Karmolás nyomok
ki mit hagyott nekünk?Avatarfoglaló

Vadász EmptyHugo Marlowe
Today at 1:09 amHugo

Vadász EmptyJulia Hunt-Kozma
Yesterday at 7:25 pmElkészültem!

Vadász EmptyHugo Marlowe
Yesterday at 4:27 pmFawn & Ethan ;; you're so annoying

Vadász EmptyFawn Olossë
Yesterday at 2:32 pmVale & Angus - night at the museum

Vadász EmptyVale Pedersen
Yesterday at 12:31 pmjasper & zara; stop, you're under arrest!

Vadász EmptyJasper Riggs
Yesterday at 11:41 am
Beacon Hills Lelkei
lények az árnyékban
Jelenleg 13 felhasználó van itt :: 5 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 Bot

Delsin Aver, Drew Lamarck, Elisha Grant, Hugo Marlowe, Stephen Hunt-Kozma


A legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.


Share
 

 Vadász

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
Vas. Aug. 25, 2019 2:42 am

Admin
Vadász
vérét ontja azoknak, kik veszélyt jelentenek


Legendák alkotói

Lehetnének akár teljesen átlagos emberek. Diákok, tanárok, dolgozhatnak az egészségügyben, a sheriff hivatalban, a városházán, bárhol, amit csak el lehet képzelni, amihez mernek elég nagyot álmodni. Csakhogy nem igazán átlagosak. Olyan emberek, akik tudnak a különféle természetfeletti lényekről és eléggé rossz szemmel néznek rájuk ahhoz, hogy vadásszanak rájuk. Egyes családok saját szabályrendszert, kódexet állítanak fel maguknak, míg mások önkényes igazságosztóként szelik át az országot, míg el nem pusztítják a lények nagy részét. Különféle harci képzettséggel és fegyverismerettel rendelkeznek. Általában csapatban dolgoznak, így próbálva kiegyenlíteni a lények különleges képességei okozta fölényeket, de akadnak magányos vadászok is. Átlagos embernek mutatkoznak, legtöbbször kerülik a feltűnést. Életmódjuk miatt gyakorta költöznek városról városra, de az sem ritka, hogy Nemetonok közelében telepedjenek le végleg.

Kapcsolat a természetfelettivel

Minden vadásznak más és más, egyénenként változó, de egyértelműen nem túl jó, ha már egyszer elhatározta, hogy végezni fog velük. Minden esetre, a vadászok két csoportra oszlanak ebben a kérdésben. Vannak, akik egyenesen gyűlölnek mindenféle lényt és gondolkodás nélkül ölik meg azokat, ennek oka megint csak személyenként más jellegű lehet, de egy biztos, ők a legveszélyesebbek. Illetve vannak azok, akiknek nincs problémája mindegyikükkel és csak azokat próbálja meg elfogni, legrosszabb esetben megölni, amelyek életmódja, viselkedése nagy veszélyt jelent az emberekre.
Sok vadász különösen igyekszik jó kapcsolatot ápolni a boszorkánymesterekkel, valamint daimonokkal ugyanis tőlük szerezhetnek információkat a többi lényről, valamit athamét (boszorkánytőrt) és egyéb mágikus eszközöket, amik segíthetnek egy-egy lény leterítésében.
A vérfarkasok falkaterületeitől a legtöbben tisztes távolságra maradnak, ha csak nem akarják kiírtani az egész falkát, különben egyáltalán nem tanácsos engedély nélkül a területükre lépni.


Vadásztanács

A helyi vadászok egyesülete, melyet Chris Argent hozott létre, egy egységes vadász közösség megteremtése érdekében. Tagjai azok lehetnek, akik a városban élnek és évekig nem is szándékoznak tovább állni, vadászcsaládok esetében pedig egy kijelölt fő. Átutazó vadászok nem lehetnek tagjai a tanácsnak.
A tanács alapvető feladata, hogy ellenőrzés alatt tartsa a városban lévő vadászokat, illetve vadászatokat, valamint rendet tartson közöttük. Hetente össze kell hívnia a város vadászait és a gyűlés keretein belül átbeszélni velük a hét eseményeit, valamint az aktuális ügyeket. Illetve, a tanács együtt dolgozik a város vezetőségével azon, hogy biztonságosabbá tegyék az emberek számára a várost, és, hogy megelőzzék a tömegpánik kialakulását, ami még inkább felborogatná az amúgy is kaotikus helyzetben lévő város életét.
Ugyan a gyűlésen minden vadász – azok is, akik nem tagjai a tanácsnak, így az átutazók is – részt vehet, közbe szólhat és javaslatokat tehet, azonban döntő ügyekben szavazati joggal csak is a tanácstagok rendelkeznek.Admin
Vadász Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o3_r1_250
Vadász Tumblr_pwp6qpTqxl1uek0c7o4_r1_250
Age :
7

Vadász Empty
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Vadász

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Kezdetek kezdete :: Bestiárium-
^
ˇ