• Nem minden szörny tesz szörnyűségeket.•
Ha a határok elmosódnak, akkor néha már nem is tudod, melyik oldalon kötsz ki.


 

oldalunk videója
esküszünk, hogy rosszban sántikálunk

légy üdvözölve
a győztes mindig egyedül van

Beacon Hills sosem a nyugodtságáról volt igazán híres. A természetfelettiektől nyüzsgő városka ezer meg ezer meglepetést tartogatott mindig is a lakosai számára. Sosem tudhattad előre, hogy mi lapul meg a sötétben és mi feni rád a fogát talán a saját szobád rejtekében. S most a város újra a feje tetejére áll. Nagy a kavarodás, különböző korok szülöttei vegyülnek egymással, magukkal hozva valami rémisztőt, fenyegetőt. Ismeretlen fenevadakat, amik létezéséről az elmúlt évszázadban aligha hallhatott valaki. Senki sincs biztonságban. Senki sem menekülhet. Vagy te talán boldogulnál? Lépd át városunk határát és deríts fényt mindenre. Neked talán lehet némi esélyed.

Oldalunk alapítása: •• 2012.06.17jelentkezz be
Mutasd meg valódi éned
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
kischat
ne menj jégre, s el nem esel
Oldal statisztika
Kik vannak fölényben?
Az oldalon 51 aktív, elfogadott karakter
Vérfarkas
3
Ember
8
Diclonius
0
Daimon
1
Hellhound
1
Vadász
10
Hibrid
5
Incubus
1
Kitsune
4
Vámpír
4
Warlock
6
Wendigo
4
Vérjaguár
4
él ebben a sötét világban...Karmolás nyomok
Természetfeletti itt járt, nézd meg mit hagytak nekünk.☇ Arikan and Cal


Kedd Ápr. 23, 2019 6:42 am
☇ Dorian Ravenclaw


Hétf. Ápr. 22, 2019 2:31 pm
☇ D S H

Vendég

Hétf. Ápr. 22, 2019 9:31 am
☇ Tom Hiddleston


Vas. Ápr. 21, 2019 1:22 am
☇ Hero Fiennes-Tiffin


Hétf. Ápr. 15, 2019 11:59 pm

Beacon Hills lelkei
Lények az árnyékban
Jelenleg 12 felhasználó van itt :: 4 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég :: 1 BotA legtöbb felhasználó (51 fő) Csüt. Nov. 17, 2016 10:12 pm-kor volt itt.

Share
 
 Vérfarkas


Admin


: :
Vérfarkas Tumblr_mqk716cxRZ1scwulzo1_500

Age :
6


Vérfarkas Empty
Vas. Feb. 25, 2018 10:25 pmVérfarkas
a telihold rabja, az éjszaka teremtménye

Eredet

Az első vérfarkasokat boszorkányok teremtették egy évezreddel ez előtt. Az eredeti céljuk az volt, hogy olyan lényeket hozzanak létre, akik képességeikben és erőben hasonlítanak jaguár társaikhoz, azonban velük ellentétben egy egységet – egy falkát - alkotva, az emberek védelme legyen az elsődleges feladatuk minden természetfeletti teremtménnyel szemben. Az első ilyen kísérletek elbuktak, és csak valami még veszedelmesebbet - vámpírokat - zúdítottak az emberek nyakába, ahhoz pedig, hogy őket (is) megfékezzék, végül megteremtették a vérfarkasokat.


Átváltozás

Többféle legenda létezik arra, hogyan lehet valakiből vérfarkas, ezek közé tartozik az is, hogyha elég mélyre megy egy vérfarkas karmolása, az illető átváltozik. Azonban kétféle mód a jellemzőbb: genetikailag öröklődik a családban, vagy pedig beharapnak valakit.
Az egyszerű halandó emberek nem csak az alfa harapásának hatására változhatnak vérfarkassá, hanem bárki más, azaz egy béta vagy egy omega harapása is átváltozáshoz vezet. Azonban, ha egy béta átváltoztat egy embert, kötelessége gondoskodnia róla, illetve tanítani azt. Ha nem így tesz, az alfa megölheti őt gondatlanságért.
A vérfarkasoknak van még egy alfajuk is, mely nem más, mint a prérifarkas. Valakiből csak genetikai úton lehet prérifarkas. Mivel azonban nagyon ritka fajról van szó, ezért csak találgatásokat lehet hallani arról, hogy milyen fajoknak a kereszteződéséből alakultak ki, de annyi bizonyos, hogy az egyik szülő minden esetben vérfarkas. Éppen ezért ugyanolyan képességgel rendelkeznek, mint a farkasok, azonban ők nem vágynak annyira rá, hogy találjanak egy falkát, mint a farkasok.


Képességek

A vérfarkasok nem rendelkeznek különleges képességekkel, csak állatias részük génjeit örökölik. Ez azt jelenti, ez a faj jóval erősebb és gyorsabb az átlagos embereknél. Kifinomult érzékekkel rendelkeznek – a szaglásuk kiváló, és a hallásuk, valamint látásuk is sokkal jobb, mint az embereké.
Karmaik és tépőfogaik segítségével képesek mély, akár halálos sebeket is ejteni áldozataikon.
A vérfarkasok falkában a legerősebbek. A falka tagjai erősíthetik egymást, azonban a falka nélküli vérfarkas fennmaradásának esélye jóval kisebb, ezért ezek az egyedek minden áron falkát keresnek.
Egyetlen speciális képességük van ezeknek a lényeknek, méghozzá, hogy képesek emlékeket előhívni, ha karmaikat egyik társuk tarkójába mélyesztik. Ez azonban hatalmas kockázattal jár, hiszen ha eltévesztik a szúrás helyét, fajtársuk meghalhat.


Kinézet

Ezek a lények külsőre teljesen emberszerűek, ám képesek átalakulni vérszomjas ember-farkas hibridekké, illetve teljes alakú farkassá.
A vérfarkas teliholdkor akarata ellenére is átváltozik. Ilyenkor teljes átváltozásról beszélünk, mikor négykézlábra kényszerülnek és hatalmas farkas alakban járják az erdőket/utcákat. A telihold fontos szerepet tölt be a vérfarkasoknál, hiszen ilyenkor a falka minden tagja vadászatra indul. Ebben az esetben az átváltozás nem fájdalommentes, hiszen az emberi test szinte minden része változáson megy keresztül, mely hosszú, fájdalmas percekkel jár.
Csak a tisztavérű vérfarkasok képesek irányítani a teljes átváltozást. Ők nincsenek a teliholdhoz kötve, ha teljes farkasként szeretnének mozogni, bármikor megtehetik.
Ezen kívül erős érzelmek is kiválthatják az átváltozást, főleg a fiatalabbak, tapasztalatlanok esetében. Ebben az esetben azonban csak részleges átváltozásról beszélünk. Az átalakulás gyorsan, másodpercek alatt végbe megy: hosszú karmokat és tépőfogakat növesztenek, szemük pedig jobban hasonlít farkaséra, mint emberére, melynek színe aranysárga (prérik esetében kék). Ezt az átváltozást kellő gyakorlattal képesek irányítani.
Halálukkor a vérfarkasok visszaalakulnak emberi formájukra.


Rangok

A vérfarkasoknak különböző rangjuk lehet, és ezek is két csoportra oszthatók. Az egyik rangi különbség, hogy egy vérfarkas tisztavérű-e vagy sem. Tisztavérű farkasnak értelemszerűen az számít, akinek már a felmenői is farkasok voltak, s nem harapás útján vált vérfarkassá.
A másik besorolás a falkán belüli pozícióra vonatkozik. Ez lehet az afla és a béta, illetve egy vérfarkas minősülhet omegának is, ami annyit tesz, hogy egyetlen falkába sem tartozik. Ez persze a vérfarkasok életében veszélyes, hiszen egyedül sokkal gyengébbek és sebezhetőbbek ezek a természetfeletti lények, így minden omega arra törekedik, hogy valakik befogadják őt a falkájukba. Ezek közül természetesen az alfa rang a legmagasabb. Ő parancsol az egész falkának, és ő irányítja azt.
A falka rendszere több szabályhoz kötött. Ezek közé tartozik első sorban, hogyha tisztavérű farkas is akad a falkában az alfa szerep automatikusan őt illeti meg, viszont az alfa semmiképp sem lehet nő nemű. Minden alfának kell, hogy legyen egy párja, aki így az alfa nőstény szerepet tölti be, természetesen, ha az alfa tisztavérű, akkor az alfa nősténynek is annak kell lennie, hiszen csak így tudják tovább vinni a vérvonalat. Arra azonban nincs szabály, mi történik azokkal a női farkasokkal, akik egyedüli tisztavérűek egy falkában; a legtöbb esetben nem várják ki, míg tisztavérű párra lel, hanem az adott alfa párjává teszik.
Csak úgy, mint a természetben, az alfa cím nem csak születés útján, de az adott alfa párbajra hívásával is megszerezhető. Ebben az esetben nem számít, hogy milyen vér csörgedezik a két farkas ereiben, amelyikőjük győz, átveszi a falka irányítását, a másik vagy haláláig küzdött vagy megkímélték az életét és elkergetik a falkából. Ebből adódóan az a vérfarkas is lehet alfa, aki nem tisztavérű.  


Terület

Minden falkának van egy közös „búvóhelye”, ahol időnként összegyűlnek és megbeszéléseket tartanak, esetleg együtt kikapcsolódnak, ez a központi hely, általában a falka területének legvédettebb részén található. A falkák területe mindig erdős részre vonatkozik, de sosem az egész erdőre. Az egyik szabály, hogy mindig hagyniuk kell úgynevezett "szabad területet" az erdőből, ami senkié, azaz akárki járhat azokon a részeken. A másik, hogy városokat és városrészeket nem sajátíthatnak ki maguknak. A terület mérete a legtöbb esetben állandó, nem célja a fajnak a terjeszkedés, csupán éppen annyi területet sajátítanak ki, ami a kényelmes élethez, gyülekezéshez, vadászathoz szükséges. Azonban nem kizárt, hogy a rivális falkák egymás területének elnyerésére törjenek, nem feltétlenül a több helyért, talán csak azért, hogy a vesztes falkát más városba üldözzék. Alapjáraton viszont nem acsarkodnak egymással, míg illetéktelenül nem keverednek egymás területére. Azonban a falkák nem csak idegen vérfarkasokat, de más természetfeletti lényeket sem látnak szívesen saját területükön, hogy a vadászokat már meg se említsük. Emiatt folytonos felügyelet alatt tartják határaikat és rendszeresen "járőröznek" az egész területen.


Kapcsolat a többi fajjal

Bár boszorkányok által teremtettek az első farkasok, már hosszú-hosszú ideje nem fűzi őket semmilyen kapcsolat. Ez viszont nem mondható el a vámpírokról, velük a teremtésük óta hadilábon álltak, ez pedig továbbra sem látszik megváltozni. Mondhatni úgyis, a vérükben van kódolva ez az ellenségeskedés. Minden más fajjal pedig egészen addig semleges viszonyt ápolnak, míg a falka területére lépve galibát nem csinálnak.  


Falkák

A falkákat mindig az adott alfa vezetéknevével különböztetjük meg egymástól, nem pedig valami kitalált, menőn hangzó csapatnévvel.
A városunkban egyelőre egyetlen falka lelt otthonra, a Belmont falka.
Alfa: Calcifer Belmont
Tagok: Arikan Nox, Louis Decker, (Babyleen Whelan)


Fontos információk

Ha valaki tisztavérű vérfarkast vagy alfát szeretne hozni, előbb mindenképp egyeztessen az adminokkal!
Értelemszerűen tisztavérű vérfarkas csak akkor lesz valaki, ha mindkét szülője az (volt)!
A vérfarkasok élettartama megegyezik az átlagos emberek élettartamával.
Az előtörténetben külön jelöljétek, ha vérprérit hoztok!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://farkasborben.hungarianforum.net
 
Vérfarkas
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
 :: First steps :: Bestiárium-
Ugrás: